2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım kızçem dönmüş. Hıçkırığını kasığımda hissediyorum şu anda pıt pıt atıyor. Önceden yukarıda herhangi bir yerde hissediyordum. Çıkarıp yiyesim geliyor
benim baya 1 ayı geçik süredir aşağıda. bütün hareketleri kasığımda nerdeyse. yukarlarda pek göremez oldum

benimki de kasıkta ama sol bacağıma doğru :) bacağıma çok yakın hissediyorum nasıl girmiş oraya gece hıçkırmasına uyandım uzun sürdü yine elimde olmadan huzursuz oldum yoruluyor bebiş diye :)
İnşallah gerçekten dönmüştür yav valla bende öyle hissediyorum sanki sıkışmış gibi pıtır pıtır hareket ediyor. Neresi nesi var bilmiyorum gece yan yatıp bacaklarımı kıramıyorum bu yüzden. Sanki ben aıkıştırıyormuşum gibi iç savaş çıkarıyor
Normal canım. kendini 3 5 değer sapma için strese sokma
benim baya 1 ayı geçik süredir aşağıda. bütün hareketleri kasığımda nerdeyse. yukarlarda pek göremez oldum
İnşallah öyledir moralim bozuldu anlık. İşin garip tarafı sanki şekerim düşmüş gibi hissediyorum kendimi böyle bayılacak kadar kötü oluyorum sonra Bi ölçüyorum 135-144 arası çıkıyor. Şaşırıyorum.

Gitmiş miydin doktora? Dönmüş mü senin bebiş?

Açıklık 88-91 arası çıkıyor. Eskiden 70-80 arasıydı
Tokluk ilk saat 135-144 arası çıkıyor. Eskiden 120 lerde çıkıyordu. Ben mi abartıyorum acaba. Normal mi?
Açlık iyi, sinir deyince 99 100 sandim. Tokluk sınırı 140, 144 sınırı biraz asiyior. Açlık normal bence ama tokluk dikkat etmene ve insuline ragmen sınırı geçmesine emin olamadım. Insulini kadın dogumcun mu verdi dahiliye /endokrin doktoru mu? Belki ben pimpirikliyimdir ama tokluk.icin danisabilirsin cnm

Öyle mi? Ben açlığı 90 sanıyordum. Dahiliye verdi ünsilini bana. Çarşamba günü kontrole gideceğim kendi doktoruma sorsam olur herhalde Bi ona sorayım. Olmadı dahiliye ile konuşurum tekrardan. Teşekkür ederim

Benim ayak numaram 2 numara buyudu hele ofise gidersem de tüm gün oturma pozisyonunda kalırsam hep şişiyor ayaklarım bileklerim 39 numara anca oluyor terlik de olmuyor ellerimi söylemiyorum zaten ayı yogi eli gibi oldular

İnsallah bir daha cıkmaz protein, neden olur bilmiyorum ama eger cok büyük sorun teşkil etseydi doktor hemen sevk ederdi riske atmazdı merak etme,

1. Saat topluk benim en fazla 100 cıkıyor ama actık 90 91 89 86 çıkıyor genelde ben de açlık yüksek diye üzülüyorum

Tek pijama yetmez, en azından bir de gecelik koyman lazım. Bizim kızlar henüz dönmedi zaten, hem kızların hem varislerin ne yapacağı belli olmaz o yüzden sezaryen ihtimalini hep düşünmemiz lazım Genel olarak her kıyafetin birer yedeği olsun yeter bence, terlik hariç tabi Hastanesi çok uzak olanlar ya da bir ihtiyaç olunca evden getirecek kimsesi olmayanlar daha ihtiyatlı bir çanta hazırlayabilir.

Aynen boşver aptala bak. Boşuna mı para alıyorsun yani. Mecbursun cevaplamaya telefona bakmaya ya da gecenin kaçı olursa olsun gelmeye
Aynen öyle sen git başka doktorda dolaş bana da haber ver diyor madem öyle senlede bir isim yok sana hasta çoksa banada doktor çok üstelik şimdiye kadar hiç aramadım doktor yorumlarinda da memnun kalmadım diye belirteceğim

Benim diyetisyenim şekeri stres bile tetikliyor dedi kendine stres yapma yüksek cıkıyor diye afaki rakamlar değil, biraz daha dikkat et düzelir inşallah stres yaptıgın için de yüksek çıkıyor olabilir

Aynen öyle. Bunlarada bi şey oluyor bi süre sonra. Bence de belirt. Bende doktor bulurum inşallah içime sinen ‍♀
Benim diyetisyenim şekeri stres bile tetikliyor dedi kendine stres yapma yüksek cıkıyor diye afaki rakamlar değil, biraz daha dikkat et düzelir inşallah stres yaptıgın için de yüksek çıkıyor olabilir
Allah Allah onu hiç duymadım. Yola gideceğiz ya onum stresi sarmıştı beni. Kv nin evinde küçük falan sıcak düşündükçe stres yapıyorum o yüzden olabilir o zaman

İnsallah bir daha cıkmaz protein, neden olur bilmiyorum ama eger cok büyük sorun teşkil etseydi doktor hemen sevk ederdi riske atmazdı merak etme,
Öğleden sonra doktora sıra aldım gidip tekrarlatacağım idrar tahlilini. Birde böbreğime baktıracağım evham oldum açıkçası . El stribi olduğu için ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Doktorun da bilir tabi cebi varsa whatsaptan bir sorarsın cnm. Icin rahat olur en azindan.

1. Saat topluk benim en fazla 100 cıkıyor ama actık 90 91 89 86 çıkıyor genelde ben de açlık yüksek diye üzülüyorum

Tokluk iyi açlık da kötü değil. 100 sinir Açlıktan, 100 e çok yaklassin istenmiyor. Gece geç saatte yemek, tatlı meyve yemek sabah açlığı çok etkiliyor suni olarak.

Açlık ile toklugu kiyaslama, bende hipoglisemi var, açlık 82 civari çıkarken tokluk şekerim dustugunde 65 e kadar düşüyor Toklugun ille 130 140 olması şart değil.

Benimde sabah 13/8 çıkmış. Bilemedim ki canım evhamlı bir yapım var açıkçası böbrekten dolayı çektim çünkü böbreğime ve bebeğime birşey olur diye. Öğleden sonra doktora sıra aldım gidip tahlillerimi tekrarlatacağım

Tamam canım çok teşekkür ederim

Doktorun tanrı hoş olmamış, uslup önemli. Bence de değiş. Yalnız senin yaptığın da nacizane yanlış. Ağrım başladı demissin temizliği verdim kendimi demissin. Tam tersi doktorum kasılma ağrı vs olduğunda su içip uzan diyor. Sen aksini yapmissin, kendini zorlama. Bir de artık ilerledi gebeligimiz baktin geçmiyor saatlerce geçmesine bekleme, doktora danismakta fayda var.

Icin rahat olur, tansiyon da takip edip veri elde etmeye başlarsin hem. Stres yok, takip ve uzman doktora danışmak var :)

Tamam canım çok teşekkür ederim

Rica ederim, stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…