2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah mis kokulularr Benim daha ilk gebelik erkek İsmail Asaf koyacağız biz de nasipse.

Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah mis kokulularr Benim daha ilk gebelik erkek İsmail Asaf koyacağız biz de nasipse.
Ahhaa benim gibi 2 gece kuşu daha uykumu tutmadı kızlar

Allah kolaylık versin cnm Bacağıma kramp giriyor benimde bir kaç gündür ona uyanıyorum uyuyamıyorum geri bende
Sağol canım yenidoğandan beri böyleyiz magnezyum değerlerine baktırdın mı? Bende kramp olmuyor geçen devlet doktoru istemiş referans aralığında çıkmış.

Maşallah şimdi sizde daha tatlı bir bekleyiş vardır düzeni ele geçirecek biri geliyor hazır olun
Evet canım baya heyecanlı ve evhamlı geçiyor günlerimiz daha evliliğe alışamadan anne baba olacağız Evlendikten 1 bucuk ay sonra hamile kaldım

Kullanıyorum magnezyum cnm, ödemler başladı ayağım falanda şişti, sıcaktan sanırım bacağımada vuruyor heralde
Ayyy sıcaklar gece yine duş alınca iyi bizim buralarda gündüz pişiyorum. Eğer tek dozsa ikiye çıkartan doktorlar oluyor canım sen yine muayene zamanı bir danış istersen.
Bide bende sol bacakta ödem daha çok böyle dengesiz oluyor muydu

Evet canım baya heyecanlı ve evhamlı geçiyor günlerimiz daha evliliğe alışamadan anne baba olacağız Evlendikten 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
Anammm çiçeği burnunda evlisiniz daha kız bizde 6 yıl sevgili kalınca nasıl sıkıldıysak hemen yapalım dedik beceremedik ilki 22.ayda geldi
.

Anammm çiçeği burnunda evlisiniz daha kız bizde 6 yıl sevgili kalınca nasıl sıkıldıysak hemen yapalım dedik beceremedik ilki 22.ayda geldi
.
Bizde 6 yıl sevgili kaldık Eylül de pandemiden dolayı zar zor evlendik ne ara çocuk oldu anlayamadım bizimde hayalimiz 1 sene sonraydı ama nasip bu işler

Sıfır uyku bol bol miğde yanması bol bacak krampları yatakta sağa sola dönmeye çalışma derken sabah oluyor böyle
Ay allahtan mide yanmalarım geçti benim berbat bişeydi o rennie şurup kullanmıştım ben baya rahatlatıyordu sen bişey kullanıyomusunda cnm
Dr. 2 doz verdi zaten de ben genelde 1 kere içiyorum 2 ye çıkarayım bari, bende şişlik ayak bileğim ve ayakta çok oluyor cnm, bileklerim baya şişiyor akşam eşim ovalıyor epey biraz iniyor, ayak numaramda büyüdü ayakkabılar sıkıyor oda şişliğe sebep oluyor tabi

Bizde 6 yıl sevgili kaldık Eylül de pandemiden dolayı zar zor evlendik ne ara çocuk oldu anlayamadım bizimde hayalimiz 1 sene sonraydı ama nasip bu işler
Bizde eylülde evlendik ben herkese derdim önce gezicem sonra çocuk yapıcam diye. Ama benim yumurtalarım az çıkınca kontrollerde bi tüp bebek doktorun korkutmasıyla deneyelim zaten olmaz hemen dedik ama hemen hamile kaldım
Benim bebişi hıçkırık tuttu yine, banada sıcak bastı uyuyamadım

Allah'ım Allah'ım inşallah benim de öyle oluuuurr içerden ıkına ıkına çıkartırım onda sorun yok yeter ki elleriyle dokunmasınlar
Yookk yanlış anladınız kontrollerde hiç çatı muayenesi olmadı,hele bı hastaneye yatış yap,gelen geçen elliyor,yol geçen hanına dönüyor mübarek,hiç bu kaadar kamuya açık hissetmenistim kendimi taki yatış yaptım,sanki kamu malı gibi hissettim kendimi

Kız yeter da 6 yıl gezmediniz mi
Sen 2 doz iç canım. Aynen bileğimde var çalışmıyorum evdeyim ben bolca uzatmaya dikkat ediyorum bide ben geçen yıl mayıs ayında düşmüştüm tam kemiğin üstüne orada ödem daha çok sen çalışıyordun demi yanlış hatırlamıyorum

Anne sutu dunyadaki en steril şey. Ben tiksinmem. Guzelce yikayip sterilize edip kullanirim ama yapi meselesi. Biberonlar zamanla kotu gorunuyor, misal ben kizimin biberonlarini da kullanmiyorum, ogluma yeni aldim. Her seyi yenilemek masrafli olur ama istersen sadece yeni bibeberon alabilirsin pompaya.

Evet cnm doğru hatırlıyosun, 32 ye kadar çalışcam, sonrasında evden çalışcam allahtan yoksa sıcaklarda mafolurdum

benim içinde şuan çekim gücü önemli zaten, ablam deneyecek iyiyse sadece hunisini değiştiririm sararmış yumuşamış gibi şuanki. biberonlarım avent zaten, uyumlu o açıdan da rahat olur kullanımım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…