Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah mis kokulularr
Ahhaa benim gibi 2 gece kuşu dahaRabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah mis kokulularrBenim daha ilk gebelik erkek İsmail Asaf koyacağız biz de nasipse.
MaşallahRabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah mis kokulularrBenim daha ilk gebelik erkek İsmail Asaf koyacağız biz de nasipse.
Ben kız tam gececi bir gece düzeni bozulsun uzun süre böyle gidiyor canım ailecek ayaktayız bir süredirAhhaa benim gibi 2 gece kuşu dahauykumu tutmadı kızlar
Allah kolaylık versin cnmBen kız tam gececi bir gece düzeni bozulsun uzun süre böyle gidiyor canım ailecek ayaktayız bir süredir
Sen niye uyumadın
Sağol canım yenidoğandan beri böyleyizAllah kolaylık versin cnmBacağıma kramp giriyor benimde bir kaç gündür ona uyanıyorum uyuyamıyorum geri bende
Kullanıyorum magnezyum cnm, ödemler başladı ayağım falanda şişti, sıcaktan sanırım bacağımada vuruyor heraldeSağol canım yenidoğandan beri böyleyizmagnezyum değerlerine baktırdın mı? Bende kramp olmuyor geçen devlet doktoru istemiş referans aralığında çıkmış.
Evet canım baya heyecanlı ve evhamlı geçiyor günlerimiz daha evliliğe alışamadan anne baba olacağızMaşallahşimdi sizde daha tatlı bir bekleyiş vardır düzeni ele geçirecek biri geliyor hazır olun
Sıfır uyku bol bol miğde yanması bol bacak krampları yatakta sağa sola dönmeye çalışma derken sabah oluyor böyleAhhaa benim gibi 2 gece kuşu dahauykumu tutmadı kızlar
Ayyy sıcaklarKullanıyorum magnezyum cnm, ödemler başladı ayağım falanda şişti, sıcaktan sanırım bacağımada vuruyor heralde
Anammm çiçeği burnunda evlisiniz dahaEvet canım baya heyecanlı ve evhamlı geçiyor günlerimiz daha evliliğe alışamadan anne baba olacağızEvlendikten 1 bucuk ay sonra hamile kaldım
Bizde 6 yıl sevgili kaldıkAnammm çiçeği burnunda evlisiniz dahakız bizde 6 yıl sevgili kalınca nasıl sıkıldıysak hemen yapalım dedik beceremedik ilki 22.ayda geldi
.
Ay allahtan mide yanmalarım geçti benim berbat bişeydi oSıfır uyku bol bol miğde yanması bol bacak krampları yatakta sağa sola dönmeye çalışma derken sabah oluyor böyle
Dr. 2 doz verdi zaten de ben genelde 1 kere içiyorumAyyy sıcaklargece yine duş alınca iyi bizim buralarda gündüz pişiyorum. Eğer tek dozsa ikiye çıkartan doktorlar oluyor canım sen yine muayene zamanı bir danış istersen.
Bide bende sol bacakta ödem daha çok böyle dengesiz oluyor muydu
Bizde eylülde evlendikBizde 6 yıl sevgili kaldıkEylül de pandemiden dolayı zar zor evlendik ne ara çocuk oldu anlayamadım bizimde hayalimiz 1 sene sonraydı ama nasip bu işler
Yookk yanlış anladınız kontrollerde hiç çatı muayenesi olmadı,hele bı hastaneye yatış yap,gelen geçen elliyor,yol geçen hanına dönüyor mübarek,hiç bu kaadar kamuya açık hissetmenistim kendimi taki yatış yaptım,sanki kamu malı gibi hissettim kendimiAllah'ım Allah'ım inşallah benim de öyle oluuuurriçerden ıkına ıkına çıkartırım onda sorun yok yeter ki elleriyle dokunmasınlar
Kız yeter da 6 yıl gezmediniz miBizde 6 yıl sevgili kaldıkEylül de pandemiden dolayı zar zor evlendik ne ara çocuk oldu anlayamadım bizimde hayalimiz 1 sene sonraydı ama nasip bu işler
Sen 2 doz iç canım. Aynen bileğimde var çalışmıyorum evdeyim ben bolca uzatmaya dikkat ediyorum bide ben geçen yıl mayıs ayında düşmüştüm tam kemiğin üstüne orada ödem daha çokAy allahtan mide yanmalarım geçti benim berbat bişeydi orennie şurup kullanmıştım ben baya rahatlatıyordu sen bişey kullanıyomusunda cnm
Dr. 2 doz verdi zaten de ben genelde 1 kere içiyorum2 ye çıkarayım bari, bende şişlik ayak bileğim ve ayakta çok oluyor cnm, bileklerim baya şişiyor akşam eşim ovalıyor epey biraz iniyor, ayak numaramda büyüdü ayakkabılar sıkıyor oda şişliğe sebep oluyor tabi
Anne sutu dunyadaki en steril şey. Ben tiksinmem. Guzelce yikayip sterilize edip kullanirim ama yapi meselesi. Biberonlar zamanla kotu gorunuyor, misal ben kizimin biberonlarini da kullanmiyorum, ogluma yeni aldim. Her seyi yenilemek masrafli olur ama istersen sadece yeni bibeberon alabilirsin pompaya.Pompayı biri kullandıktan sonra yeni parça alıyor musunuz yoksa yıkayıp sterilize etmek yeterli oluyor mu? Bi arkadaştan buldum kendisi 4-5 sene önce kullanmış kutusuyla herşeyi tam ama plastikler sararmış, biberonda çizikler var kalıntı kalmış gibi duruyor huylandım. Kendisi aslında sterilize etmiş, hijyenine güvendiğim biri. Ama bilemedim parçaları yeni alsam o da ayrı masraf. Bide seneler geçtikten sonra çekim gücü azalıyor mu? Bana verdiği Philips avent natural tekli
Evet cnm doğru hatırlıyosun, 32 ye kadar çalışcam, sonrasında evden çalışcam allahtan yoksa sıcaklarda mafolurdumKız yeter da 6 yıl gezmediniz mi
Sen 2 doz iç canım. Aynen bileğimde var çalışmıyorum evdeyim ben bolca uzatmaya dikkat ediyorum bide ben geçen yıl mayıs ayında düşmüştüm tam kemiğin üstüne orada ödem daha çoksen çalışıyordun demi yanlış hatırlamıyorum
benim içinde şuan çekim gücü önemli zaten, ablam deneyecek iyiyse sadece hunisini değiştiririm sararmış yumuşamış gibi şuanki. biberonlarım avent zaten, uyumlu o açıdan da rahat olur kullanımımAnne sutu dunyadaki en steril şey. Ben tiksinmem. Guzelce yikayip sterilize edip kullanirim ama yapi meselesi. Biberonlar zamanla kotu gorunuyor, misal ben kizimin biberonlarini da kullanmiyorum, ogluma yeni aldim. Her seyi yenilemek masrafli olur ama istersen sadece yeni bibeberon alabilirsin pompaya.
Kimyonu ilk defa duyuyorum verilmemeli bence ama rezene cayini gunde bir cay kasigi doktor onerisiyle cocuklara cok gazli zamanlarinda verdim bi zararinida gormedim tam aksine rahatliyolardi.. kimyonu bilemedimBebeğe mi vereceklermiş ben mi okuduğumu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?