2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kafada olsa dogumu etkilemez bende o yuzden dedim olabilir kimisi kucuk kimisi buyuk olabiliyo
Anladımcanim cok sagol yorumun için ama işte bağışın pozisyonu önemli ona gore ya sezeryana yada normal olucak ben kafaya takmamaya çalışıyorum rabbim ne demisse o olucak bebisim saglikla dünyaya gelsinde rabbim tüm hastalarimiza şifa göndersin rabbim tüm can taşıyan bizlerde yardım etsin insallah bir avazda dogumumuzu yapıp evladimizi kucagimiza almayi rabbim nasip etsin rabbim evlat hasreti çeken tüm kadinlarada evlat duygusunu tattirsin insallah rabbim hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın insallah o kadar isteyipte nasip olmayan onca insan varken biz halimize sukretmemiz lazim bize nasıp etmiş rabbim o yuzden diyorum ya sezeryan yada normal hic düşünmeye gerek yok hangisi hayirliysa rabbim onu nasip etsin bizlere

Galactacoyu bana doktor dogumdan aonra hastabeden cikarken yazdi. Suya damlatip gunde 296639206 milyon kez iciosun ise yaradi ama. Smdi oncesinde baslayanlari okuyorum da akc gun once mesela neyw gore baslanio onu blmiorum.
Hmm o zaman en iyisi doktora sormak. Bi çay var ama doğumdan önce başlayın diyorlar.
Hee ben karıştırmış olabilirim

Amin amin cumlemizle icindede bizle beraber hayirli evlat olsunlar insallah cogu gitti azi kaldi ilerleyen haftalarda belli olur .. ultrasonun sagina soluna gidilmez hep ya gelisimi olcusu kilosu boyu ya onde ya geride ölcer mutlaka .. o yonden canini sıkma kizima iri bebek olcak dedi dogumun zor olur yemeyi kes vs dedi doktor 3bucuk bile dogmadi o yuzden ben hic takilmiyorum kiloya bilmem neye kafasinda asiri bi buyukluk olcagini bi problem olcagini sanmiyorum yanlis ölcüm yapabilyor doktor dediigim gibi sen icini ferah tut Allaha emanet et bebek nasil gelmek istiyorsa oyle gelirr ... doktorun biri diyordu nette Patron Bebek diye sen ne yaparsan yap her seyi bebek yonetirmis anlicagin

benim içinde şuan çekim gücü önemli zaten, ablam deneyecek iyiyse sadece hunisini değiştiririm sararmış yumuşamış gibi şuanki. biberonlarım avent zaten, uyumlu o açıdan da rahat olur kullanımım
Boyle bir vana parcasi var. Cekimi iyi degilse bu parcadan kaynakli oluyor genelde. Bu vanayi yenilersen yeni gibi olur

Eklentiler

• Screenshot_20220611-074737_Google.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220611-074720_Google.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 40
Sağol canim ALLAH razı olsun tabi hayirlisi olsun paşam nasıl isterse oyle gelecek başa gelen çekilir demişler canları sağ olsunda diyorum ya onca insan bebeğim olsun diyor nasip meselesi bizim bence ay oyle ay boyle demeye hakkımız yok bence şükür etmemiz lazım cok şükür

Birde canlar benim bazen göğüs kaşıntım oluyor kendim acaba cok elimi vuruyorum o yuzdenmi birde bir yerde gördüm biri yazmıştı göğüsle uğraşmak erken doğumu tetikliyormus birde kizlar bu aralar afedersiniz akıntı var acaba dogum yakın onun isaretimi afedersiniz bazen kaşıntı oluyor içe dogru

Kızlar günaydın gece uyumayanlar ne kadar çok ben bir kaç kere tuvalete kalkıyorum onda bile gözümü açmıyorum, aksi halde sabaha kadar uyuyamam.
Okudum konuşmaları süt artırıcı konusu geçmiş
Peki bundan kullanıp memnun kalan varmı?? Baya iyi yorum okudum

Eklentiler

• 70488588-FA4F-4444-A49B-0546A763180C.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 45
buna benzer bira mayası bir ürün kullanmıştım. valla her gün bir kaşık yiyordum ama çok arttırdı da diyemem. dereotu, çubuk kraker, patlamış mısır, karpuz, hurma daha çok işe yaramıştı. Bir de rezene çayı içiyordum. ama en çok iyi uyursam sütüm geliyordu. dinlenmenin gücü yadsınamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…