2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aldım canım teşekkür ederm. Vitaminler.com dan sipariş ettim. Paketi açar açmaz atcan ağzıma
Çok iyi yapmışsın canım Benim ilk kutu bittikten sonra hemen düzeldi benim bebeğim tüp bebek transfere gitmeden önceki 3 ay kullanıp gittim şimdi B12 hiç düşmedi inşallah seninde en kısa sürede duzelir

Üff baya da pahalıymış
Eline geçti mi
Memnun kaldın mı
Valla bnde bu gidişle alamıycam
Bak bak bak günlerce
Tam alcam vazgeçiyorum
Ekru ya da beyaz istiyorum ben
İçini gösteriyo sanki alt tarafları özellikle

Geçen gece de pentide 300 liraya 75 lira indirim vardı
Nerdeyse alıyodum şu pentinin standart pijaması varya
Birde gecelik seçtim o da 500 lira civarı oldu
Vazgeçtim gecelik çok açık geldi gözüme sonradan

Oh çok şükür. Yanlış ölçümmüş sadece demek ki. İyi ki hemen gittin yoksa evham yapıp duracaktın.
Güle güle giy bence gayet şık o kadar dantel yeter Bazıları çok abartı süslü oluyor fantezi gecelik gibi o kadarına bence zaten gerek yok. Sonrasında günlük de kullanabileceğin bir model seçmek bana daha mantıklı geliyor. Lohusalık dışında zaten insanlarla pijama ile muhatap olduğumuz başka bir dönem yok

Humana nin tadını ben de sevmiştim. Son haftalarda içmeye başlamıştım ama sütüm hemen gelmedi.

Ama oğlum yoğun bakımda kalmıştı, haftasonu akşam 6 gibi doğurmuştum teee ertesi sabah pompa getirdiler sağmak için bunların da etkisi olmuştur illa ki.

Sonra makineyle sağa sağa ilk gün damla gelmedi, ertesi gün çok az geldi, 3. Gün bir geldi ki Allaaaaah Herhalde fazla sağdığım için bu sefer de fazla geldi İnşallah bu bebişte hemen sütüm gelir hemen emzirebilirim

Pompa bana da arkadaşım vermişti ama şansıma hastaneden verdikleri pomba başlığı ve biberon ile aynı markaydı onun makinesinin sadece motorunu kullanmıştım diğer parçalar bana özeldi.

Doktor? Yenidoğan bebeğe? Bitki çayı nasıl içilir diye broşür mü vermiş? Doktor? Ben şok ben iptal Yıllardır bangır bağır bağırıyorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye, evrensel bir kabul bu hem de.

Cezayir'de de annenin sütü tam gelene kadar bitki çayı iciriyorlar çocuğa ama cahillik diz boyu burada. Ben emzirirken görümcelerim başımın etini yemişlerdi ne zaman mama vereceksin diye Çocuk persentilde hep %90 üstüydü ama hele bir tanesi zayıflamış mı, hasta mı? Hala mama vermiyor musun diye sinir etti her görüştüğümüzde İlk bebek olunca da insan evham ediyor şimdi olsa hayatta takmam o zaman üzülüyordum,

Yok canım onu biliyorum. Ben süt artırıcı olarak içmekte mi zararlı diye onu sormak istedim ben
Süt arttırıcı olarak değil de gaz giderici olarak kullanıldığını biliyorum. Ben doğumdan sonra her gün bir tatlı kaşığı toz kimyon yuttum. Artık ondan mı yoksa doğuştan mı gazsızdı bilmiyorum ama oğlum hiç gaz sancısı çekmedi çok şükür. 1 kaşık çorbanın içine döküp ağzıma atıp peşine şu içiyordum.

Ben pijama ve geceliği pentiden aldım. İndirime denk geldi. Pijama 160, gri gecelik 72, gül kurusu gecelik te 80 e(bunu 40 çıktıktan sonra evde giyerim sakatlık çıkmasın ) denk geldi. Fotoları ekleyeyim. Kumaşları çok güzel çok beğendim
Bunları Nisan ayında kafama esip almasaydım hala alazmadım

Eklentiler

• Screenshot_20220611_030231.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20220611_030217.webp
    19 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20220315-WA0021.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 72
Aynen öyle canım iyi ki gitmişim yoksa kafayı yerdim herhalde pazartesiye kadarYa sizin bebişler yüzünü hemen gösteriyo mu bizim şuana kadar sadece birkere gösterdi her usg ye girdiğimde direk elleriyle yüzünü kapatıyor

Bende bunları aldım kırmızıyı kv almış kullanışlı olur herhalde demi kızlar . Bu arada seninkiler de çok hoş güzel günlerde kullan kuzum .

Eklentiler

• C4AAD55B-5A06-4C76-AFC9-2CC50A6AEEB5.webp
    9 KB · Görüntüleme: 73
  • FCE4A748-959D-4E9D-AED7-46162D88A311.webp
    19 KB · Görüntüleme: 72
  • 446D8EBB-C135-45AE-81D8-42E8F3236D8F.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 77
Bende bunları aldım kırmızıyı kv almış kullanışlı olur herhalde demi kızlar . Bu arada seninkiler de çok hoş güzel günlerde kullan kuzum .
Sağol canım benim kırmızı da olur tabi göğüs kısmı düğmeli göğsünü açmanı engellemez. Hatta 3 takım varmış kırmızıyı sadece foto çekimi için bile kullanabilirsin mor(lila) olan gecelikten sonra hastanede giymeye daha rahat olur tabi
Güzelce kullanmak nasip olsun hepimize

Yok ay ben hala bilmiyorum tipini en son gittiğimde de gömmüştü kafayı anca omurgalarını gördük

Amin kuzum inşallah sağlıkla gelsinler inşallah

Yok ay ben hala bilmiyorum tipini en son gittiğimde de gömmüştü kafayı anca omurgalarını gördük
Bizimkide öyle ya asla göstermiyor yüzünü bugün dr baya uğraştı rahatsız etti pozisyon değişsin diye o iyice kapadı yüzünü. Bende en çok yüzünü merak ediyorum çünkü ikili yüksek riskli gelince down olabilir dediler yüzünden anlayabilirim belki bi ihtimal diye hep merak ediyorum ama şapşik hiç göstermiyor bir kere detaylıda gösterdi o kadar

İkili teste çokta kafa yorma canım netice de istatistik veri onlar. Down sendromlu diye şüphe ediyorsan enseden de fark edilir. Ki şimdiye kadar fiziki bulgu olsa doktor çoktan söylerdi. O yüzden için rahat olsun
Ben detaylıda da görmedim tam yüzü netti 4D ye geçip foto alacaktık aha böyle kapattı suratını

Evet kuzum doğru söylüyorsun herhangi bir bulgu gözükmedi ama insanın aklında kalıyor bazen ama şükür bugünümüze Bu sene nin bebişleri hep böyle herhalde kime sorsam göstermiyormuş yüzünü nazlı olacaklar bıdıklar Bu arada senin cinsiyeti neydi isim düşündün mü

Yerim ben onları ki cennet kokulular benim 2.kız geliyor canım. Hatta az önce isimde netleştik eşimle M Mirune yi etiketleyecektim sen benden önce davrandın kısmetse Neva kuşumuzu bekliyoruz
Sizin cinsiyet-isim belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…