Ablam ona hamileyken bende ablama baktimNe güzel yiğen öyle gelmiş yardım etmiş
Memnun kalmazsam kendine yenisini alirsin canim nolcak biberonu degistirebilirsin zaten aventin tüm biberonlari uymuyor mu o plastikler sarariyormuş nedensePompayı biri kullandıktan sonra yeni parça alıyor musunuz yoksa yıkayıp sterilize etmek yeterli oluyor mu? Bi arkadaştan buldum kendisi 4-5 sene önce kullanmış kutusuyla herşeyi tam ama plastikler sararmış, biberonda çizikler var kalıntı kalmış gibi duruyor huylandım. Kendisi aslında sterilize etmiş, hijyenine güvendiğim biri. Ama bilemedim parçaları yeni alsam o da ayrı masraf. Bide seneler geçtikten sonra çekim gücü azalıyor mu? Bana verdiği Philips avent natural tekli
Ay salak bu insanlar ya bi de dr olcak bi hamileyi böyle korkutmaya ne hakki var doguranlar nasil doguruyor zatem bir komplikasyon olusacak olsa doktorun sana gereken aciklamayi öneriyi sunar yaniGünaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Ve ardından bana nasıl doğum yapıcaksın dedi, eğer olursa normal istiyorum dedim. Neden dedi, doğal olan bu çünkü dedim. Doğal olanın içinde ölüm de sakat kalma da var biliyosun di mi dedi. Madem doğal istiyosun çok fazla komplikasyon olabilir doğum sırasında bunları da kabullenmen lazım dedi. Ben de riskli bi durum varsa tabii normal yapamam doktoruma güveniyorum, o sezeryan derse ona da tamamım dedim. O zaman doğal doğum olmuyor dedi. Ardından kuzeninin normal doğum için ıstarı üzerine bebeğinin karında kakasını yaptığını onun akciğere kaçtığını ve yoğun bakımda kaldığını anlattı. Yerinde olsam sezeryan olurdum tüm riskleri konuş notmal doğumdaki diue de tembihledi. Ağlayarak çıkacaktım doktordan zaten yürüyemiyorum, çare aramaya gelmişim bana hiçbir şey söylemediği gibi bi de normal doğum kötüledi…
Ben new life ınkini kullanmıştım baya yükseltmişti o da güzel tavsiye ederimKadın doğum doktoru cevap vermiş kullanabilirsin diye. Acaba solgarın dil altı b12 mi alsam yoksa newlife mı
Araştırırken solgarınkine de çok iyi çok hızlı yükseltiyo demişler
Benm hayatım boyunca düşüktü hep iğne ilaç kullandım ama hiç öyle hızlı yükselmedi 200 leri hiç geçmedi
Yatıp duruyorum belki de ondan enerjim yokmuş
biberonlar uyuyor, valla çekim gücü iyiyse kullanırım diyorum artık:) her ay maaşı kredi kartına yatırmaktan yoruldumMemnun kalmazsam kendine yenisini alirsin canim nolcak biberonu degistirebilirsin zaten aventin tüm biberonlari uymuyor mu o plastikler sarariyormuş nedense
Sade bir şey arıyorsan ben şunu aldım :)Ben hastane çıkışı alamayacam he alt tarafı bir takım alacam hiç birşey hoşuma gitmiyor gelin beğenmeyen kaynana gibi oldum çıktım
Benimde kasiniyor bence buyudukce catladigi icin canim akinti kaşinti pek iyi degil sirkeli su ile tahret alabilirsin mantar olabilirBirde canlar benim bazen göğüs kaşıntım oluyor kendim acaba cok elimi vuruyorum o yuzdenmi birde bir yerde gördüm biri yazmıştı göğüsle uğraşmak erken doğumu tetikliyormus birde kizlar bu aralar afedersiniz akıntı var acaba dogum yakın onun isaretimi afedersiniz bazen kaşıntı oluyor içe dogru
Bende ayni senin gibiydim nakışlı yaptirdim o yüzden sade düz bişey alabilirsin canimBen hastane çıkışı alamayacam he alt tarafı bir takım alacam hiç birşey hoşuma gitmiyor gelin beğenmeyen kaynana gibi oldum çıktım
Mikrop kapmış olabilir kaşıntı varsa, bu sıralar vajina daha da hassas. Hiç ıslak bırakmamak gerekiyor. Ama akıntı zaten normal diye biliyorum bende de çok oluyor, sürekli değiştiriyorm çamaşır.Birde canlar benim bazen göğüs kaşıntım oluyor kendim acaba cok elimi vuruyorum o yuzdenmi birde bir yerde gördüm biri yazmıştı göğüsle uğraşmak erken doğumu tetikliyormus birde kizlar bu aralar afedersiniz akıntı var acaba dogum yakın onun isaretimi afedersiniz bazen kaşıntı oluyor içe dogru
Teşekkür ederim, çok övüldü bir sorayım dedim sizlere. Rezene çayı Humana Hipp fark edermi peki?buna benzer bira mayası bir ürün kullanmıştım. valla her gün bir kaşık yiyordum ama çok arttırdı da diyemem. dereotu, çubuk kraker, patlamış mısır, karpuz, hurma daha çok işe yaramıştı. Bir de rezene çayı içiyordum. ama en çok iyi uyursam sütüm geliyordu. dinlenmenin gücü yadsınamaz
Ne münasebet anlamadım yani. Sezeryanın sanki komplikasyonları yok. Ben kendi adıma konuşacam normal doğum taraftarıyım. Tabi eğer bir endikasyonum falan yoksa, her şey normal giderse Allahın izni ile normal yapmayı düşünüyorum.Günaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Ve ardından bana nasıl doğum yapıcaksın dedi, eğer olursa normal istiyorum dedim. Neden dedi, doğal olan bu çünkü dedim. Doğal olanın içinde ölüm de sakat kalma da var biliyosun di mi dedi. Madem doğal istiyosun çok fazla komplikasyon olabilir doğum sırasında bunları da kabullenmen lazım dedi. Ben de riskli bi durum varsa tabii normal yapamam doktoruma güveniyorum, o sezeryan derse ona da tamamım dedim. O zaman doğal doğum olmuyor dedi. Ardından kuzeninin normal doğum için ıstarı üzerine bebeğinin karında kakasını yaptığını onun akciğere kaçtığını ve yoğun bakımda kaldığını anlattı. Yerinde olsam sezeryan olurdum tüm riskleri konuş notmal doğumdaki diue de tembihledi. Ağlayarak çıkacaktım doktordan zaten yürüyemiyorum, çare aramaya gelmişim bana hiçbir şey söylemediği gibi bi de normal doğum kötüledi…
Aaa haberim yokPlesenta previam gecti çok sükur canim yukari cikti inmezse sonra geri
Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten bu nasıl doktor. Sanane! Kendi alanın ile ilgilensene sen. Neden burnunu işin olmayan durumlara sokuyorsun? Seni ne ilgilendirir? Valla çıkdırmalık. Hiç moralini bozma. Bu bahsettiği durumları Hee kadın yaşamıyor ki çok nadir xaten. Her doğumda bu yaşasaydı sağlık bakanlığı normal doğumu yasaklardı. Saçmalamış yani. Sırf hastane fazla para kazansın diye bunlar hep.Günaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Şaka gibi gerçekten bir doktor bunları konuşmaya nasıl cesaret ediyor anlam veremiyorum. Hastalıkların altında genel olarak psikolojik nedenler yatar ve hamile bir insanı güzel şekilde yönlendirip rahatlatmak yerine saçma sapan konuşup korkutmak endişeye sebep olmak büyük vebal bana göre. Siz aldırış etmeyin. Risk her zaman var ama güzel bir psikoloji sakin bir kafa iyi enerjinin gücüne daha çok inanırım.Günaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Hastane çıkışı şart değil zaten hava da sıcak battaniyesini bile kullanamayız bence.Ben hastane çıkışı alamayacam he alt tarafı bir takım alacam hiç birşey hoşuma gitmiyor gelin beğenmeyen kaynana gibi oldum çıktım
Aslında sabahlık+gecelik+pijama takımı olarak fiyatı bence gayet normal. Bu fiyattan aşağı ağzı burnu yamulmayan bir şey bulman pek mümkün değil gibi. Ben oğlumda Kom'un fabrika satış mağazasından almıştım, taş gibi çıktılar, sonrasında senelerce giydim. Normalde hep pijama giyen biri olduğum için gecelikler ve sabahlıkları kaldırmıştım bu doğumda da giyicem onları inşallah hala içlerine girebilirimÜff baya da pahalıymış
Eline geçti mi
Memnun kaldın mı
Valla bnde bu gidişle alamıycam
Bak bak bak günlerce
Tam alcam vazgeçiyorum
Ekru ya da beyaz istiyorum ben
İçini gösteriyo sanki alt tarafları özellikle
Geçen gece de pentide 300 liraya 75 lira indirim vardı
Nerdeyse alıyodum şu pentinin standart pijaması varya
Birde gecelik seçtim o da 500 lira civarı oldu
Vazgeçtim gecelik çok açık geldi gözüme sonradan
Gunaydın canım Dr um yaptıgı HİÇ ettik değil sanki arkadaşısın oturmuş karsında alanı olmayan şeylerle ilgili bilimsel değil tecrübi bilgisini paylaşıyor, yap tedavini güzel bakim onla ilgili bilgi ver zaten kaç dakika ayırıyorlar hastaya sinir bozmaktan baska işe yaramazlar boşver sen kendi dr güven bende çok korkuyorum ama hem sezeryan hem normal doğumdan ama bir yöntemi olcaz işte bir şekilde Rabbim yardımcımız olsun kolaylik versin inşallah hepimizeGünaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Ben Malta'da humana bulamadigimdan bilmiyorum. Humana hic icmedim.Teşekkür ederim, çok övüldü bir sorayım dedim sizlere. Rezene çayı Humana Hipp fark edermi peki?
Gögüs ucuyla oynadın mı çamaşırın sürtmüş olabilir arada benim acır ama gecer. Dikkat et gececek mi diye bazen süt gelirmiş gibi sızlıyor benimKızlar sol göğsümün ucu acıyor baya birazda yanıyor gibi ilk defa oluyor bende hiç başınıza geldi mi neden oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?