2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel yiğen öyle gelmiş yardım etmiş
Ablam ona hamileyken bende ablama baktim simdi onlar bana mutfak dolabi silmesine ablam bile şok olmuş evde asla iş yapmiyor bana da aman teyze sen yorulma diye haşat oluyor cocuuum ya ay ablalarima yakin otursam hoc bir işe elimi sürdürmezler ama 1 saatlik mesafe var aramizda malesef

Günaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.

Ve ardından bana nasıl doğum yapıcaksın dedi, eğer olursa normal istiyorum dedim. Neden dedi, doğal olan bu çünkü dedim. Doğal olanın içinde ölüm de sakat kalma da var biliyosun di mi dedi. Madem doğal istiyosun çok fazla komplikasyon olabilir doğum sırasında bunları da kabullenmen lazım dedi. Ben de riskli bi durum varsa tabii normal yapamam doktoruma güveniyorum, o sezeryan derse ona da tamamım dedim. O zaman doğal doğum olmuyor dedi. Ardından kuzeninin normal doğum için ıstarı üzerine bebeğinin karında kakasını yaptığını onun akciğere kaçtığını ve yoğun bakımda kaldığını anlattı. Yerinde olsam sezeryan olurdum tüm riskleri konuş notmal doğumdaki diue de tembihledi. Ağlayarak çıkacaktım doktordan zaten yürüyemiyorum, çare aramaya gelmişim bana hiçbir şey söylemediği gibi bi de normal doğum kötüledi…

Memnun kalmazsam kendine yenisini alirsin canim nolcak biberonu degistirebilirsin zaten aventin tüm biberonlari uymuyor mu o plastikler sarariyormuş nedense

Ay salak bu insanlar ya bi de dr olcak bi hamileyi böyle korkutmaya ne hakki var doguranlar nasil doguruyor zatem bir komplikasyon olusacak olsa doktorun sana gereken aciklamayi öneriyi sunar yani

Ben new life ınkini kullanmıştım baya yükseltmişti o da güzel tavsiye ederim

Memnun kalmazsam kendine yenisini alirsin canim nolcak biberonu degistirebilirsin zaten aventin tüm biberonlari uymuyor mu o plastikler sarariyormuş nedense
biberonlar uyuyor, valla çekim gücü iyiyse kullanırım diyorum artık:) her ay maaşı kredi kartına yatırmaktan yoruldum

Ben hastane çıkışı alamayacam he alt tarafı bir takım alacam hiç birşey hoşuma gitmiyor gelin beğenmeyen kaynana gibi oldum çıktım
Sade bir şey arıyorsan ben şunu aldım :)

Benimde kasiniyor bence buyudukce catladigi icin canim akinti kaşinti pek iyi degil sirkeli su ile tahret alabilirsin mantar olabilir

Mikrop kapmış olabilir kaşıntı varsa, bu sıralar vajina daha da hassas. Hiç ıslak bırakmamak gerekiyor. Ama akıntı zaten normal diye biliyorum bende de çok oluyor, sürekli değiştiriyorm çamaşır.

Gögüs içinse bilemiyorum ben de okumuştum ama o kdr erken soğumu tetikleyebilir mi emin değilim.

Teşekkür ederim, çok övüldü bir sorayım dedim sizlere. Rezene çayı Humana Hipp fark edermi peki?

Ne münasebet anlamadım yani. Sezeryanın sanki komplikasyonları yok. Ben kendi adıma konuşacam normal doğum taraftarıyım. Tabi eğer bir endikasyonum falan yoksa, her şey normal giderse Allahın izni ile normal yapmayı düşünüyorum.

Gitdiğiniz doktor kadınmıydı? Niye öyle konuşmuşki? Zaten kimse doktoruna güvenmezse girmez normal doğuma. Hiç birimiz ne kendi canımızı ne bebeğimizi riske atmayız.

Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten bu nasıl doktor. Sanane! Kendi alanın ile ilgilensene sen. Neden burnunu işin olmayan durumlara sokuyorsun? Seni ne ilgilendirir? Valla çıkdırmalık. Hiç moralini bozma. Bu bahsettiği durumları Hee kadın yaşamıyor ki çok nadir xaten. Her doğumda bu yaşasaydı sağlık bakanlığı normal doğumu yasaklardı. Saçmalamış yani. Sırf hastane fazla para kazansın diye bunlar hep.

Şaka gibi gerçekten bir doktor bunları konuşmaya nasıl cesaret ediyor anlam veremiyorum. Hastalıkların altında genel olarak psikolojik nedenler yatar ve hamile bir insanı güzel şekilde yönlendirip rahatlatmak yerine saçma sapan konuşup korkutmak endişeye sebep olmak büyük vebal bana göre. Siz aldırış etmeyin. Risk her zaman var ama güzel bir psikoloji sakin bir kafa iyi enerjinin gücüne daha çok inanırım.

Ben hastane çıkışı alamayacam he alt tarafı bir takım alacam hiç birşey hoşuma gitmiyor gelin beğenmeyen kaynana gibi oldum çıktım
Hastane çıkışı şart değil zaten hava da sıcak battaniyesini bile kullanamayız bence.
Normal alt üst takımlar en kullanışlıları bence. Tulumlar çok sevimli olsa da hemen küçülüyor alt üst takımlar çok daha uzun süre giydiriyor. Ben Havuzlu Handaki sepetlerden takım yapmıştım oğlumda ama battaniye dahil çoğu parçayı takım bulmuştum hatta gereksiz parçalar bile almışım, cahillik Sırf takım diye Atlet Külot almışım yenidoğan boyunda Sonra bir daha bezi bırakana kadar atlet almadım mis gibi çıtçıtlı badiler varken kucak bebeğine ne gerek varmış atlet külota.

Aslında sabahlık+gecelik+pijama takımı olarak fiyatı bence gayet normal. Bu fiyattan aşağı ağzı burnu yamulmayan bir şey bulman pek mümkün değil gibi. Ben oğlumda Kom'un fabrika satış mağazasından almıştım, taş gibi çıktılar, sonrasında senelerce giydim. Normalde hep pijama giyen biri olduğum için gecelikler ve sabahlıkları kaldırmıştım bu doğumda da giyicem onları inşallah hala içlerine girebilirim Lohusayken insan çok terliyor hele şimdi zaten yaz daha da terleriz sık yıkanınca bozulmayacak kalitede bir şeyler almak mantıklı.

Gunaydın canım Dr um yaptıgı HİÇ ettik değil sanki arkadaşısın oturmuş karsında alanı olmayan şeylerle ilgili bilimsel değil tecrübi bilgisini paylaşıyor, yap tedavini güzel bakim onla ilgili bilgi ver zaten kaç dakika ayırıyorlar hastaya sinir bozmaktan baska işe yaramazlar boşver sen kendi dr güven bende çok korkuyorum ama hem sezeryan hem normal doğumdan ama bir yöntemi olcaz işte bir şekilde Rabbim yardımcımız olsun kolaylik versin inşallah hepimize

Kızlar sol göğsümün ucu acıyor baya birazda yanıyor gibi ilk defa oluyor bende hiç başınıza geldi mi neden oluyor acaba

Kızlar sol göğsümün ucu acıyor baya birazda yanıyor gibi ilk defa oluyor bende hiç başınıza geldi mi neden oluyor acaba
Gögüs ucuyla oynadın mı çamaşırın sürtmüş olabilir arada benim acır ama gecer. Dikkat et gececek mi diye bazen süt gelirmiş gibi sızlıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…