2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bı göğsümde vardı Dr emzirince geçer demişti,ama geçmedi,emzirmeme de engel bı durum olusmadi ama

Ben de oglumda bu tarz seyler kullandim. Ama smdi kuzenime kimyon rezene verme bebege bunu ver desem anlamicak. Artk doktorlar dogala yoneliolar ilac vermiolqr dedi bebege mi veriosun die sorunca

Kimyonun sut artirici ozelligini bilmiom ama sen ic kuzum anne icebilir nolcak. Sut artirmak icin bestlak damla bi de galactaco damla var cok iyiler
Ya kimyon öneriyorlar artırıyormuş. Bu damlaları da doğumdan sonra mı kullanmak iyi önce mi?

Ya kimyon öneriyorlar artırıyormuş. Bu damlaları da doğumdan sonra mı kullanmak iyi önce mi?
Galactacoyu bana doktor dogumdan aonra hastabeden cikarken yazdi. Suya damlatip gunde 296639206 milyon kez iciosun ise yaradi ama. Smdi oncesinde baslayanlari okuyorum da akc gun once mesela neyw gore baslanio onu blmiorum.

Ben de oglumda bu tarz seyler kullandim. Ama smdi kuzenime kimyon rezene verme bebege bunu ver desem anlamicak. Artk doktorlar dogala yoneliolar ilac vermiolqr dedi bebege mi veriosun die sorunca
Herkesin kendi tasarrufu ne diyelim

Galactacoyu bana doktor dogumdan aonra hastabeden cikarken yazdi. Suya damlatip gunde 296639206 milyon kez iciosun ise yaradi ama. Smdi oncesinde baslayanlari okuyorum da akc gun once mesela neyw gore baslanio onu blmiorum.
Bu damlayı kadın dogumcumu yazdı

Bebeğe mi vereceklermiş ben mi okuduğumu anlamıyorum

Bana doktorum 3. Aydan sonra ocean mumynin dil altı B12spreyini aldırmıştı doğurana kadar kullanacaksın demişti gayet iyi yükseltti değerlerimi tavsiye ederim gebeler de kullanabiliyor

Ben de not aldım hemen sağolasın doktora sorarım zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…