Anne icer kimyonu ama bebege verilmez. 6 aydan once su bile verilmez kaldi ki kimyon.Kimyonda mı zararlıymış?
Ben.bundan aldım, gaz Kolik sancilari için, yenidogana veriliyor. Biraz pahalı ama en azindan bebek yeni doğduğunda rahat eder insallahAnne icer kimyonu ama bebege verilmez. 6 aydan once su bile verilmez kaldi ki kimyon.
Benim bı göğsümde vardı Dr emzirince geçer demişti,ama geçmedi,emzirmeme de engel bı durum olusmadi amaGüzel anneler bir sorum olacak göğüste fibroadenom olupta emzirirken sorun yaşayan oldu mu? Benim her ikisi göğüsümde de mevcut birisi büyük diğeri ufak 6 ayda bir kontrole gidiyorum ama emzirirken süt kanallarını falan kapatırmı sorun yapar mı
Yok canım onu biliyorum. Ben süt artırıcı olarak içmekte mi zararlı diye onu sormak istedim benAnne icer kimyonu ama bebege verilmez. 6 aydan once su bile verilmez kaldi ki kimyon.
Ben de oglumda bu tarz seyler kullandim. Ama smdi kuzenime kimyon rezene verme bebege bunu ver desem anlamicak. Artk doktorlar dogala yoneliolar ilac vermiolqr dedi bebege mi veriosun die soruncaBen.bundan aldım, gaz Kolik sancilari için, yenidogana veriliyor. Biraz pahalı ama en azindan bebek yeni doğduğunda rahat eder insallah
LittleBits Little Remedies Gas Relief Drops 30 ml - Fiyatı, Yorumları
LittleBits Little Remedies Gas Relief Drops 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kimyonun sut artirici ozelligini bilmiomYok canım onu biliyorum. Ben süt artırıcı olarak içmekte mi zararlı diye onu sormak istedim ben
Ya kimyon öneriyorlar artırıyormuş. Bu damlaları da doğumdan sonra mı kullanmak iyi önce mi?Kimyonun sut artirici ozelligini bilmiomama sen ic kuzum anne icebilir nolcak. Sut artirmak icin bestlak damla bi de galactaco damla var cok iyiler
Galactacoyu bana doktor dogumdan aonra hastabeden cikarken yazdi. Suya damlatip gunde 296639206 milyon kez iciosunYa kimyon öneriyorlar artırıyormuş. Bu damlaları da doğumdan sonra mı kullanmak iyi önce mi?
Herkesin kendi tasarrufu ne diyelimBen de oglumda bu tarz seyler kullandim. Ama smdi kuzenime kimyon rezene verme bebege bunu ver desem anlamicak. Artk doktorlar dogala yoneliolar ilac vermiolqr dedi bebege mi veriosun die sorunca
Aynen ne dicen valla cok bilio deyip geciolar sonraHerkesin kendi tasarrufu ne diyelim
Bu damlayı kadın dogumcumu yazdıGalactacoyu bana doktor dogumdan aonra hastabeden cikarken yazdi. Suya damlatip gunde 296639206 milyon kez iciosunise yaradi ama. Smdi oncesinde baslayanlari okuyorum da akc gun once mesela neyw gore baslanio onu blmiorum.
Tam hatirlayamiorum yogunbakim sureci oldugu icin biraz bulanik o kisimBu damlayı kadın dogumcumu yazdı
Benim ilkinde hiç çatı muayenesi yaptirmadilardi,direk doğuma alıp çatır çatır dogurttular devletteKızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada başlıyor biliyor musunuz? Benim hafif vajinismus geçmişim var bu elle muayenede kasılır kalırım diye çok korkuyorum
Bebeğe mi vereceklermiş ben mi okuduğumu anlamıyorumBunu ben de okudum bi yerde hatta kuzenim gecen ay dogum yapti. Doktoru nasi kimyon rezene cayi yapilir annenin icmesi disinda bebege ne kadar verilir falan die bi kagit tutusturmus eline. Smdi zararli verme desem doktor uygun gordu diyecek. Ben de bisey demedim
Bana doktorum 3. Aydan sonra ocean mumynin dil altı B12spreyini aldırmıştı doğurana kadar kullanacaksın demişti gayet iyi yükseltti değerlerimi tavsiye ederim gebeler de kullanabiliyorKızlar bişey sorcam.
Başım dönüp duruyodu. Sağlık ocağına gittim kan tahlili verdim. B12 100 ün altında çıktı. Daha öncede düşüktü iyce düşmüş. Doktor bemiks hap yazmıştı. İçinde folik asit çok yüksek. Multivitaminde de folik asit yüksek zaten. İçim rahat etmiyodu arada bi içiyodum.
Sonuçları göstermeye de gidemedim geri sağlık ocağına kapandı.
İğne yazar heralde hapla olacak gbi değil.
Acaba diyorum şu newlife in b12 dilaltı tableti varya
Ondan mı alsam da kullansam
Hamileler kullanabiliyo mu biliyo musunuz
Kadın doğum doktoruma da yazdım o da cevap vermedi.
Hangisi daha çabuk yükseltir bilemedim
Şimdi çok düşük olduğunu da gördüm ya
Daha çok başım dönmeye başladı psikolojik heralde
Ben de not aldım hemen sağolasın doktora sorarım zamanı gelinceBestlak süt arttırıcı damla var, ablamda ve arkadaşımda gördüm. Tabi kullanmadan önce doktora sorarım ama takviye edici gıda bi zararı yoktur diye düşünüyorum aldım hazırda dursun o da dedim :) bide humana still tea gördüm onuda aldım normal zamanda bile içiyorlarmış tadı güzelmiş
Valla bebege dedi doktorumuz cok dogalci dedi. Ben de sasirdimBebeğe mi vereceklermiş ben mi okuduğumu anlamıyorum
Tamam doğalcı olsun da o böyle olmuyor kiValla bebege dedi doktorumuz cok dogalci dedi. Ben de sasirdim
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBenim bı göğsümde vardı Dr emzirince geçer demişti,ama geçmedi,emzirmeme de engel bı durum olusmadi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?