2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sanirim pskkolojisi cok kotu ilgili doktorun su an. Cok yanlis dusunuyor, yanlis konusuyor, yanlis davraniyor. hic sikma canini. Kuyruk souumum agirmaya basladi benim de iki gundur. Cok kotu sizliyor vucudun doguma hazirlandigi icin acilmanin gerceklesmesi icin oldugunu biliyorum ama yine de agriyi hafifletmiyor. Cok zor gecmis olsun sana da.

Tibbi olarak sezaryenin anne icin riski çok daha fazla. Bunu da soylemeden gecemicem.

Günaydın kızlar, dün bir iki kaşık dondurma yiyim dedim arkadasım da tatlı göndermiş seker diyetinde oldugumu bilmeden bir iki catal da ondan aldım, sabah aclık seker 94 toklu 1. Saat 141 cıktı korkudan öldüm bir aya gidecektim doktora daha 15 gün yeni oldu carsambaya randevu aldım bi sıkıntı olur mu bebeğime zaten basım agrıyor dun aksamdan beri, bebem de hareketi az

Geçmiş olsun sana da, kadın doğumcum 1-2 hafta dinlen oturma, otururken şu ortası delik simitlerden alıp ona otur geçer dedi. Bilgin olsun senin de :)

Kızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Aman aman Haziran bitene kadar herkes sıkı tutsun kendini Biri doğurdu mu arkası gelir valla Haziran girdi mi atış serbest

Valla bana da miğde yanması için gastoren diye birley verdi dünkü doktor dilediğince iç dedi

Bizde öyle bu sene kesinlikle gezeceğiz öyle hemen olmaz diye düşünmüştük Hatta doktorum bana hamilemkalmadan önce gel demişti hamile kaldığımı öğrenince gittim neden daha önce gelmedin dedi bilemedim hamile kalabileceğimi dedim korunuyormuydunuz ki dedi yo hayır dedim doktor diyo ki Allah allah gördün mü sen bu işi korunmuyormuş ama hemen hamile kalmış nasıl olmuş bu iş dedim hocam dalga geçmeyin bilemedim hemen tutacağını

Gezdik kuzum gezdik te yetmedi hiç zaten kendisi müdürüm dü ben yardımcılığını yapıyordum iki sene yan yana çalıştık herkes diyodu bıkarsınız birbirinizdenAma çok şükür daha da çok bağlandık

Kızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Bol su içip yatıp dinlen gecer inşallah, içim rahat etsin diyorsan bi acile git ama stres yapıp kendini dinledikce artar

Evet elime geçti duruşu filan gayet güzel hem şık duruyor hem abartı süslü değil. Kumaşı yüzde yüz pamuk değil, %90 pamuk %10 viskon ama viskon da hafif bir kumaş. Başka renkleri de vardı bunun ama hem leke filan çıkmasın hem iç göstermesin diye koyu renk istiyordum bunu buldum

Evet hemde ne yorulma öncesindede ev temizliği.
Çalışıyorum bugün eve gider gitmez yatcam
Ayy çalışınca herşey ekstra zor oluyor hamilelikte Allah kolaylık versin inşallah canım kizimda çok sıkıntı çektim arkadaşlar ve doktorlarim cok anlayışliydi hastane ortamıda çok zor oluyordu ben yine arada gidip uzanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…