Sanirim pskkolojisi cok kotu ilgili doktorun su an. Cok yanlis dusunuyor, yanlis konusuyor, yanlis davraniyor. hic sikma canini. Kuyruk souumum agirmaya basladi benim de iki gundur. Cok kotu sizliyor vucudun doguma hazirlandigi icin acilmanin gerceklesmesi icin oldugunu biliyorum ama yine de agriyi hafifletmiyor. Cok zor gecmis olsun sana da.Günaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Ve ardından bana nasıl doğum yapıcaksın dedi, eğer olursa normal istiyorum dedim. Neden dedi, doğal olan bu çünkü dedim. Doğal olanın içinde ölüm de sakat kalma da var biliyosun di mi dedi. Madem doğal istiyosun çok fazla komplikasyon olabilir doğum sırasında bunları da kabullenmen lazım dedi. Ben de riskli bi durum varsa tabii normal yapamam doktoruma güveniyorum, o sezeryan derse ona da tamamım dedim. O zaman doğal doğum olmuyor dedi. Ardından kuzeninin normal doğum için ıstarı üzerine bebeğinin karında kakasını yaptığını onun akciğere kaçtığını ve yoğun bakımda kaldığını anlattı. Yerinde olsam sezeryan olurdum tüm riskleri konuş notmal doğumdaki diue de tembihledi. Ağlayarak çıkacaktım doktordan zaten yürüyemiyorum, çare aramaya gelmişim bana hiçbir şey söylemediği gibi bi de normal doğum kötüledi…
Yok oynamadım canım belki çamaşırım yapmış olur bilemiyorum ama gercekten acıyor yahuGögüs ucuyla oynadın mı çamaşırın sürtmüş olabilir arada benim acır ama gecer. Dikkat et gececek mi diye bazen süt gelirmiş gibi sızlıyor benim
Tibbi olarak sezaryenin anne icin riski çok daha fazla. Bunu da soylemeden gecemicem.Günaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Ve ardından bana nasıl doğum yapıcaksın dedi, eğer olursa normal istiyorum dedim. Neden dedi, doğal olan bu çünkü dedim. Doğal olanın içinde ölüm de sakat kalma da var biliyosun di mi dedi. Madem doğal istiyosun çok fazla komplikasyon olabilir doğum sırasında bunları da kabullenmen lazım dedi. Ben de riskli bi durum varsa tabii normal yapamam doktoruma güveniyorum, o sezeryan derse ona da tamamım dedim. O zaman doğal doğum olmuyor dedi. Ardından kuzeninin normal doğum için ıstarı üzerine bebeğinin karında kakasını yaptığını onun akciğere kaçtığını ve yoğun bakımda kaldığını anlattı. Yerinde olsam sezeryan olurdum tüm riskleri konuş notmal doğumdaki diue de tembihledi. Ağlayarak çıkacaktım doktordan zaten yürüyemiyorum, çare aramaya gelmişim bana hiçbir şey söylemediği gibi bi de normal doğum kötüledi…
Geçmiş olsun sana da, kadın doğumcum 1-2 hafta dinlen oturma, otururken şu ortası delik simitlerden alıp ona otur geçer dedi. Bilgin olsun senin de :)Sanirim pskkolojisi cok kotu ilgili doktorun su an. Cok yanlis dusunuyor, yanlis konusuyor, yanlis davraniyor. hic sikma canini. Kuyruk souumum agirmaya basladi benim de iki gundur. Cok kotu sizliyor vucudun doguma hazirlandigi icin acilmanin gerceklesmesi icin oldugunu biliyorum ama yine de agriyi hafifletmiyor. Cok zor gecmis olsun sana da.
Aman aman Haziran bitene kadar herkes sıkı tutsun kendiniKızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Valla bana da miğde yanması için gastoren diye birley verdi dünkü doktor dilediğince iç dediAy allahtan mide yanmalarım geçti benim berbat bişeydi orennie şurup kullanmıştım ben baya rahatlatıyordu sen bişey kullanıyomusunda cnm
Dr. 2 doz verdi zaten de ben genelde 1 kere içiyorum2 ye çıkarayım bari, bende şişlik ayak bileğim ve ayakta çok oluyor cnm, bileklerim baya şişiyor akşam eşim ovalıyor epey biraz iniyor, ayak numaramda büyüdü ayakkabılar sıkıyor oda şişliğe sebep oluyor tabi
Bizde öyle bu sene kesinlikle gezeceğiz öyle hemen olmaz diye düşünmüştükBizde eylülde evlendikben herkese derdim önce gezicem sonra çocuk yapıcam diye. Ama benim yumurtalarım az çıkınca kontrollerde bi tüp bebek doktorun korkutmasıyla deneyelim zaten olmaz hemen dedik ama hemen hamile kaldım
Benim bebişi hıçkırık tuttu yine, banada sıcak bastı uyuyamadım
Gezdik kuzum gezdik te yetmedi hiç zaten kendisi müdürüm dü ben yardımcılığını yapıyordum iki sene yan yana çalıştık herkes diyodu bıkarsınız birbirinizdenKız yeter da 6 yıl gezmediniz mi
Sen 2 doz iç canım. Aynen bileğimde var çalışmıyorum evdeyim ben bolca uzatmaya dikkat ediyorum bide ben geçen yıl mayıs ayında düşmüştüm tam kemiğin üstüne orada ödem daha çoksen çalışıyordun demi yanlış hatırlamıyorum
Bol su içip yatıp dinlen gecer inşallah, içim rahat etsin diyorsan bi acile git ama stres yapıp kendini dinledikce artarKızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Benim bebe şimdiye kadar hep yüzünü gösteriyordu şekerim çıkınca diyete başlayınca yüzünü hiç göstermiyorYok ay ben hala bilmiyorum tipinien son gittiğimde de gömmüştü kafayı anca omurgalarını gördük
Evet elime geçti duruşu filan gayet güzel hem şık duruyor hem abartı süslü değil. Kumaşı yüzde yüz pamuk değil, %90 pamuk %10 viskon ama viskon da hafif bir kumaş. Başka renkleri de vardı bunun ama hem leke filan çıkmasın hem iç göstermesin diye koyu renk istiyordum bunu buldumÜff baya da pahalıymış
Eline geçti mi
Memnun kaldın mı
Valla bnde bu gidişle alamıycam
Bak bak bak günlerce
Tam alcam vazgeçiyorum
Ekru ya da beyaz istiyorum ben
İçini gösteriyo sanki alt tarafları özellikle
Geçen gece de pentide 300 liraya 75 lira indirim vardı
Nerdeyse alıyodum şu pentinin standart pijaması varya
Birde gecelik seçtim o da 500 lira civarı oldu
Vazgeçtim gecelik çok açık geldi gözüme sonradan
Canım doktorunla görüş muhakkak sen annenin ameliyatında yoruldun galiba çok geçmiş olsun su iç uzan canım gerekirse hiç kalkmaKızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Evet hemde ne yorulma öncesindede ev temizliği.Canım doktorunla görüş muhakkak sen annenin ameliyatında yoruldun galiba çok geçmiş olsun su iç uzan canım gerekirse hiç kalkma
Guzel mamalari kestin diye kusturmussun bebeyiBenim bebe şimdiye kadar hep yüzünü gösteriyordu şekerim çıkınca diyete başlayınca yüzünü hiç göstermiyor
Ayy çalışınca herşey ekstra zor oluyor hamilelikte Allah kolaylık versin inşallah canımEvet hemde ne yorulma öncesindede ev temizliği.
Çalışıyorum bugün eve gider gitmez yatcam
Aynen öyle vallaGuzel mamalari kestin diye kusturmussun bebeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?