- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ay aferin çocuğumaAblam ona hamileyken bende ablama baktimsimdi onlar bana mutfak dolabi silmesine ablam bile şok olmuş evde asla iş yapmiyor bana da aman teyze sen yorulma diye haşat oluyor cocuuum ya ay ablalarima yakin otursam hoc bir işe elimi sürdürmezler ama 1 saatlik mesafe var aramizda malesef
Sade ve çok şıkSade bir şey arıyorsan ben şunu aldım :)
Cassiope Baby Kız Ve Erkek Bebek Için Müslin Kumaş Hastane Çıkış Seti 5 Parça Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cassiope Baby Kız Ve Erkek Bebek Için Müslin Kumaş Hastane Çıkış Seti 5 Parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir keresinde böyle üstüne nakışlı yapılan tulumların sadesini gördüm onu çok beğenmiştim ama yenidoğan için büyükmüş yorumlarda herkes öyle yazmıştıBende ayni senin gibiydim nakışlı yaptirdim o yüzden sade düz bişey alabilirsin canim
evdeyken bişi takmıyorum zaten serbestlerBundan sonra pamuklu camasırlar giymeyi dene bir de istersen. Dantelli, sentetik karışımlı kumaşı olan çamaşırlar giyiyorsan belki onlar da tahriş etmiş olabilir. Ben emzirme sütyenlerini şimdiden gitmeyw başladım evdeValla çok rahatlar hiç yok gibiler
Kuzum bende alt üst takımlar var ilk kızdan daha hiç giyilmemiş zıbınlar bile var yiğen den kalanlar bizim aldığımız derken birikmiş etiketli parçalar bile duruyorHastane çıkışı şart değil zaten hava da sıcak battaniyesini bile kullanamayız bence.
Normal alt üst takımlar en kullanışlıları bence. Tulumlar çok sevimli olsa da hemen küçülüyor alt üst takımlar çok daha uzun süre giydiriyor. Ben Havuzlu Handaki sepetlerden takım yapmıştım oğlumda ama battaniye dahil çoğu parçayı takım bulmuştum hatta gereksiz parçalar bile almışım, cahillikSırf takım diye Atlet Külot almışım yenidoğan boyunda Sonra bir daha bezi bırakana kadar atlet almadım mis gibi çıtçıtlı badiler varken kucak bebeğine ne gerek varmış atlet külota.
Aslında sabahlık+gecelik+pijama takımı olarak fiyatı bence gayet normal. Bu fiyattan aşağı ağzı burnu yamulmayan bir şey bulman pek mümkün değil gibi. Ben oğlumda Kom'un fabrika satış mağazasından almıştım, taş gibi çıktılar, sonrasında senelerce giydim. Normalde hep pijama giyen biri olduğum için gecelikler ve sabahlıkları kaldırmıştım bu doğumda da giyicem onları inşallah hala içlerine girebilirimLohusayken insan çok terliyor hele şimdi zaten yaz daha da terleriz sık yıkanınca bozulmayacak kalitede bir şeyler almak mantıklı.
Hemen kaşı bir yerleriniGezdik kuzum gezdik te yetmedi hiç zaten kendisi müdürüm dü ben yardımcılığını yapıyordum iki sene yan yana çalıştık herkes diyodu bıkarsınız birbirinizdenAma çok şükür daha da çok bağlandık
Çocuğum haklı konu kapanmıştır yemek yoksa size yüzde yokBenim bebe şimdiye kadar hep yüzünü gösteriyordu şekerim çıkınca diyete başlayınca yüzünü hiç göstermiyor
Canım sen yoruldun kaç gündür artık yatıp dinlenmen lazım. Çalışıyorum diyorsun çokta iyi hissetmiyorsan izin al çık yarın pazar tatildir sanırım iyice dinlen. Bak bu kasılmalar şuan doğum belirtisi olmasa bile dinlenmeden devam edersen tetiklersin dikkat et. Annen hastaneden çıktı galiba işte senden sizden önemli değil kendine iyi bak. Bizi habersiz bırakmaKızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Aynen öyle oluyor. Bizimki hep makat gelişti normali çok istedim ve onda çok hareketliydim çatım içinde müsait demişti doktorlar. 34+4 tü muayenede baş aşağı dönmüş dedi doktor anam nasıl sevindik gönlümüzdeki olacak dedik. 35+1de aniden plesenta dekolman nedeniyle sezeryan oldum. Sağlıkla kavuştum ya gerisi böyle hikaye olarak kaldı sadeceAmin amin cumlemizle icindede bizle beraber hayirli evlat olsunlar insallah cogu gitti azi kaldi ilerleyen haftalarda belli olur .. ultrasonun sagina soluna gidilmez hep ya gelisimi olcusu kilosu boyu ya onde ya geride ölcer mutlaka .. o yonden canini sıkma kizima iri bebek olcak dedi dogumun zor olur yemeyi kes vs dedi doktor 3bucuk bile dogmadi o yuzden ben hic takilmiyorum kiloya bilmem neye kafasinda asiri bi buyukluk olcagini bi problem olcagini sanmiyorum yanlis ölcüm yapabilyor doktor dediigim gibi sen icini ferah tut Allaha emanet et bebek nasil gelmek istiyorsa oyle gelirr ... doktorun biri diyordu nette Patron Bebek diye sen ne yaparsan yap her seyi bebek yonetirmis anlicagin
Çok biliyorsa kadın doğum doktoru olsaymışGünaydın kızlar, dün çok ilginç bir deneyim yaşadım. Kalça ağrım sebebiyle ortopedi doktoruna gittim baya yürümeme engeldi çünkü, önce beni muayene etti kalça değil burası kuyruk sokumun ağrıyor. O da kalçan genişlediği için normal dedi. Nasıl geçer sıcak mı tutayım dedim yaani dedi, egzersiz mi yapayım dedim, yap desem yapabilecek misin dedi… ardından napayım dedim kadın doğumcuna danış bu normal bi ağrı bebek doğum için geçeceği yeri hazırlıuor dedi.
Ve ardından bana nasıl doğum yapıcaksın dedi, eğer olursa normal istiyorum dedim. Neden dedi, doğal olan bu çünkü dedim. Doğal olanın içinde ölüm de sakat kalma da var biliyosun di mi dedi. Madem doğal istiyosun çok fazla komplikasyon olabilir doğum sırasında bunları da kabullenmen lazım dedi. Ben de riskli bi durum varsa tabii normal yapamam doktoruma güveniyorum, o sezeryan derse ona da tamamım dedim. O zaman doğal doğum olmuyor dedi. Ardından kuzeninin normal doğum için ıstarı üzerine bebeğinin karında kakasını yaptığını onun akciğere kaçtığını ve yoğun bakımda kaldığını anlattı. Yerinde olsam sezeryan olurdum tüm riskleri konuş notmal doğumdaki diue de tembihledi. Ağlayarak çıkacaktım doktordan zaten yürüyemiyorum, çare aramaya gelmişim bana hiçbir şey söylemediği gibi bi de normal doğum kötüledi…
Ne yazıkki yarında calışıyorum. Birde üstüne oglum da nezle oldu sanırım ateslendi. Gece de uyku yok bana.Canım sen yoruldun kaç gündür artık yatıp dinlenmen lazım. Çalışıyorum diyorsun çokta iyi hissetmiyorsan izin al çık yarın pazar tatildir sanırım iyice dinlen. Bak bu kasılmalar şuan doğum belirtisi olmasa bile dinlenmeden devam edersen tetiklersin dikkat et. Annen hastaneden çıktı galiba işte senden sizden önemli değil kendine iyi bak. Bizi habersiz bırakma
Sadece ateş varsa bir iki gün devam edip geçiyormuş canım dün sağlık ocağı hemşiresi arkadaş söyledi. Böyle bir salgın varmış bademcikle alakalıNe yazıkki yarında calışıyorum. Birde üstüne oglum da nezle oldu sanırım ateslendi. Gece de uyku yok bana.ne kadar kötü bir dönemden geçiyorum
Ay ben bunu sepete ekleyip ekleyip çıkardım ilk alayım dediğimde 280 mi neydi fiyatı.Sade bir şey arıyorsan ben şunu aldım :)
Cassiope Baby Kız Ve Erkek Bebek Için Müslin Kumaş Hastane Çıkış Seti 5 Parça Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cassiope Baby Kız Ve Erkek Bebek Için Müslin Kumaş Hastane Çıkış Seti 5 Parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Makrome olan daha zarif geldi gözümeKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Bende hep kendi isteğimle göre aldım ya bu sefer eşimin istediği olsun diye düşündüm ama ikiside gözüme güzel görününce kararsız kaldımMakrome olan daha zarif geldi gözümeAma ikiside çok hoş
Ben yesil olani begendimKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Bak yine kararsız kaldım. Durum 1-1 olduBen yesil olani begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?