2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay aferin çocuğuma kız deme vefasız olana kendini feda etsen kılını kıpırtdatmaz.

Sade ve çok şık ben ne istediğimi bilmiyorum bence ama bunu da kaydedeyim tam yazlık efil efil bir takımmış teşekkürler canım

Bende ayni senin gibiydim nakışlı yaptirdim o yüzden sade düz bişey alabilirsin canim
Bir keresinde böyle üstüne nakışlı yapılan tulumların sadesini gördüm onu çok beğenmiştim ama yenidoğan için büyükmüş yorumlarda herkes öyle yazmıştı gördüysen arkadaş bir takım atmış o çok hoşuma gitti sade zarif

Herkese meraba hamileler :)
Benim vücudumda çok şükür hiç ödem yok fakat sağ ayağım şişiyor sadece bu normal mi

evdeyken bişi takmıyorum zaten serbestler sanki biri ısırmış gibi acıyorlar ötekide başladı hormonlarım çoştu heralde süt geliyo die mi yoksam dr uma soracagım bu hafta randevum var

Kuzum bende alt üst takımlar var ilk kızdan daha hiç giyilmemiş zıbınlar bile var yiğen den kalanlar bizim aldığımız derken birikmiş etiketli parçalar bile duruyor ama ilk doğum olacağı zaman giyeceği bir takım alacam bi onu almayı beceremedim işte

Hemen kaşı bir yerlerini Rabbım ağzınızın tadını bozmasın canım benim hep böyle kalın

Kızlar bugün cok fazla kasılmam var belime ve kasıklarıma sancı vuruyor. Pazartesi kontrolüm var umarım erken gelmez bizimki
Canım sen yoruldun kaç gündür artık yatıp dinlenmen lazım. Çalışıyorum diyorsun çokta iyi hissetmiyorsan izin al çık yarın pazar tatildir sanırım iyice dinlen. Bak bu kasılmalar şuan doğum belirtisi olmasa bile dinlenmeden devam edersen tetiklersin dikkat et. Annen hastaneden çıktı galiba işte senden sizden önemli değil kendine iyi bak. Bizi habersiz bırakma

Aynen öyle oluyor. Bizimki hep makat gelişti normali çok istedim ve onda çok hareketliydim çatım içinde müsait demişti doktorlar. 34+4 tü muayenede baş aşağı dönmüş dedi doktor anam nasıl sevindik gönlümüzdeki olacak dedik. 35+1de aniden plesenta dekolman nedeniyle sezeryan oldum. Sağlıkla kavuştum ya gerisi böyle hikaye olarak kaldı sadece

Çok biliyorsa kadın doğum doktoru olsaymış Biz neden takip altında ilerliyoruz olası durumda doktorumuz bizi yönlendirsin diye demi laf olsun bebe görelim değil tek amaç. Ortopedi doktoru bana göre haddini aşan talihsiz bir açıklama yapmış. Risk dediğin her durumda var zaten bunu yönetebilen bilgisine güvendiğin kadın doğum doktorun varsa diğer herkes kapı dışında kalır.

Ne yazıkki yarında calışıyorum. Birde üstüne oglum da nezle oldu sanırım ateslendi. Gece de uyku yok bana. ne kadar kötü bir dönemden geçiyorum

Ne yazıkki yarında calışıyorum. Birde üstüne oglum da nezle oldu sanırım ateslendi. Gece de uyku yok bana. ne kadar kötü bir dönemden geçiyorum
Sadece ateş varsa bir iki gün devam edip geçiyormuş canım dün sağlık ocağı hemşiresi arkadaş söyledi. Böyle bir salgın varmış bademcikle alakalı

Kızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim

Eklentiler

• Screenshot_20220611-183743_Chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20220611-183727_Chrome.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…