Sancılar genellikle gece başlar. Siz kontrolde olun hatta akşamdan eşinizde hazırlıklı olsun. İnşallah hiç gerek duymadan akşam taş gibi yatar sabah kuş gibi kalkarsınızKasılmalarım ara ara oluyor ama o sabahki dayanılmayacak agrı yok suan için. O yüzden gitmedim acile bekliyorum hala.
Aaa olabilir mi acaba benimde hep sağ tarafta duruyor çünküBenim de odemim yok ve son 1 haftadir sadece sag ayagim sisiyor. Ama bebegimin karnimin sag yaninda durmasindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Benim calisma pozisyonumdan her isi sag elle saga egilerek yapmamdan oturu bence o da sag tarafta duruyor. Sonuc sag ayagim sisiyor
Amin canımSancılar genellikle gece başlar. Siz kontrolde olun hatta akşamdan eşinizde hazırlıklı olsun. İnşallah hiç gerek duymadan akşam taş gibi yatar sabah kuş gibi kalkarsınız
Evet ilacla düştü inatcı değil. Kuru öksürük var . Hapsurma burun akıntısı yok suan için.Çabucak atlatırsınız inşallahilaç verince düşüyor demi inatçı ateş değil
Enfeksiyon değil en azından canım yerse pekmez tereyağı boğazı güzel yumuşatırEvet ilacla düştü inatcı değil. Kuru öksürük var . Hapsurma burun akıntısı yok suan için.
Ay vallahi oyle cok sukurAy aferin çocuğumakız deme vefasız olana kendini feda etsen kılını kıpırtdatmaz.
Oh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.Kasılmalarım ara ara oluyor ama o sabahki dayanılmayacak agrı yok suan için. O yüzden gitmedim acile bekliyorum hala.
Valla benim kendimce en mantikli aciklamam buydu.Aaa olabilir mi acaba benimde hep sağ tarafta duruyor çünkü
Aynen kuzum çok şükür gözümün korkuttuğu bir durumdu gebelik ama dünyanın en güzel hissiymiş rabbim herkese nasip etsinA asafmavi @caglaus zaten birbirinizi uzun süredir tanıyorsanız bebek için çok beklemenin de pek anlamı yok bence en iyisini yapmışsınız. Ben de 3 aylık evliyken hamile kaldım tahmini doğum tarihim evlilik yıldönümümüzdü
Şimdi iyi ki o zaman bir tane doğurmuşum diyorum 25 yaşında anne oldum hamileliğim nasıl güzel geçmişti, şimdi 34 yaşındayım başıma gelmeyen kalmadı bu gebelikte
Bu halimize şükür, bebek sağlıklı, şeker tansiyon vb. yok, daha ne sıkıntı çekenler sürekli hastaneye yatanlar var tabi onlara nazaran çok çok iyiyim ama ilk gebeliğimle alakası yok. Ne varsa gençlikte varmış anacım
Benimde devamlı sağ ayağım şişiyorKızımda hamileyken sadece sol ayağımda ödem oluyordu
Kontrolde doktoruna söylemelisin idrar tahlili isteyebilir asmde yaptırabilirsin bol su icmelisin, tuzlu yiyorsan tuzu azaltmalisin ve yürüyüş yapmalısın bunlara rağmen yine ödem oluyor ama denemekte fayda varBenimde devamlı sağ ayağım şişiyor
Size de geçmiş olsun canım buara hepimizi yoklayacak galibaOh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.
Canım dinlendikçe geçiyor ama oğlun rahatsizlanmis çok geçmiş olsun inşallah oğlusun biran önce iylesir sende duzelirsinKasılmalarım ara ara oluyor ama o sabahki dayanılmayacak agrı yok suan için. O yüzden gitmedim acile bekliyorum hala.
Canım boğaz ağrısı ve öksürük için Prospan bitkisel şurup etkili hemen kesmiyor azaltarak kesiyor ben kizimda kullanıyorum severek içiyor deneyebilirsinEvet ilacla düştü inatcı değil. Kuru öksürük var . Hapsurma burun akıntısı yok suan için.
Instagram'da da çok güzel makromeler var canım oradan da araştırabilirsin bazıları gereksiz pahalı 500 tl denilen sayfalar var ben ilk başta makrome yaptıracaktim bana göre kız bebeğe biraz daha fazla yakışıyor gibime geldi vazgeçtimŞimdi dolaptan bakıyorum daha farklı modeller falanda buldum. Olmazsa bende öyle şeylere bakayım. Kendim yapamıyorum makrome. Çok denedim ama olmadıinşallah sen yapabilirsin. İstanbulda malzeme bulmak çok kolay istediğin her şeyi bulabiliyorsun. Burda imkan yok o şekilde
Çok iyi yapmışsınn. Ama pembe geceliği evde giyBen pijama ve geceliği pentiden aldım. İndirime denk geldi. Pijama 160, gri gecelik 72, gül kurusu gecelik te 80 e(bunu 40 çıktıktan sonra evde giyerim sakatlık çıkmasın) denk geldi. Fotoları ekleyeyim. Kumaşları çok güzel çok beğendim
Bunları Nisan ayında kafama esip almasaydım hala alazmadım
Çankırı çorum farketmez bize her yer ankaraayyy güzel yer ama resmen çankiriya gitmiş gibi oldum
Ayiii ilk bir iki kereden sonra alışıyor muyuz bari? Çok acıyo mu? Sezeryan olsun da beni ellemesinler diye duaya başlıcam artıkYookk yanlış anladınız kontrollerde hiç çatı muayenesi olmadı,hele bı hastaneye yatış yap,gelen geçen elliyor,yol geçen hanına dönüyor mübarek,hiç bu kaadar kamuya açık hissetmenistim kendimi taki yatış yaptım,sanki kamu malı gibi hissettim kendimi
Doğum başlayana kadar kontrollerde hiç bakmıyolar mı çatıya? Hiçbir şey bilmiyorum ki ilk bebek benim sancı gelince nasıl takip edicem, su geldikten ne kadar sonra gitmek gerekir benim için tamamen muallak. Bebenin kafayı kapıda hissedince gidiyim desem hastane uzak yolda doğururum falanDokunmamalarini istiyosan evde cekiceksin sancini ama genelde cm ne bakmak icin illa bi yoklucaklar
Ben yanlış anlamışım onu arkadaşa kontrollerinde hiç muayene yapmamışlar, doğum için hastaneye yatınca gelen geçen bakmışAy sorma bizimki de aynıDeğil ultrason fotosunu kendimiz bile bir kere gördük o da parça parça. Sürekli ya böyle ya böyle En son doktor bir oradan bir buradan dürttü ama yok, inat etti.
Ya ama diğer arkadaş da nasıl risk aldılar ki. Takip eden doktorla doğum yaptığı doktor aynı değildir muhtemelen. Çünkü çatı dar olursa çocuğun doğum kanalında sıkışma ihtimali var Allah korusun, o zaman çocuk kanala girmeden önce sezaryen olması gerekiyor.
Söyledim gösterdim de canım ama tahliller temiz çıktı ayaklarını uzatıp yatacaksın dedi üzerine basınca yada oturur vaziyete gelince balon gibi oluyor otururken sarkıatarak uzatma günde yarım saat yürü dediKontrolde doktoruna söylemelisin idrar tahlili isteyebilir asmde yaptırabilirsin bol su icmelisin, tuzlu yiyorsan tuzu azaltmalisin ve yürüyüş yapmalısın bunlara rağmen yine ödem oluyor ama denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?