2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kasılmalarım ara ara oluyor ama o sabahki dayanılmayacak agrı yok suan için. O yüzden gitmedim acile bekliyorum hala.
Sancılar genellikle gece başlar. Siz kontrolde olun hatta akşamdan eşinizde hazırlıklı olsun. İnşallah hiç gerek duymadan akşam taş gibi yatar sabah kuş gibi kalkarsınız

Aaa olabilir mi acaba benimde hep sağ tarafta duruyor çünkü

Kasılmalarım ara ara oluyor ama o sabahki dayanılmayacak agrı yok suan için. O yüzden gitmedim acile bekliyorum hala.
Oh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.

Aynen kuzum çok şükür gözümün korkuttuğu bir durumdu gebelik ama dünyanın en güzel hissiymiş rabbim herkese nasip etsin şimdi iyi ki diyorum .

Oh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.
Size de geçmiş olsun canım buara hepimizi yoklayacak galiba bizde geçen gece 2 de duş aldık ateşten

Instagram'da da çok güzel makromeler var canım oradan da araştırabilirsin bazıları gereksiz pahalı 500 tl denilen sayfalar var ben ilk başta makrome yaptıracaktim bana göre kız bebeğe biraz daha fazla yakışıyor gibime geldi vazgeçtim

Çok iyi yapmışsınn. Ama pembe geceliği evde giy

Ayiii ilk bir iki kereden sonra alışıyor muyuz bari? Çok acıyo mu? Sezeryan olsun da beni ellemesinler diye duaya başlıcam artık
Dokunmamalarini istiyosan evde cekiceksin sancini ama genelde cm ne bakmak icin illa bi yoklucaklar
Doğum başlayana kadar kontrollerde hiç bakmıyolar mı çatıya? Hiçbir şey bilmiyorum ki ilk bebek benim sancı gelince nasıl takip edicem, su geldikten ne kadar sonra gitmek gerekir benim için tamamen muallak. Bebenin kafayı kapıda hissedince gidiyim desem hastane uzak yolda doğururum falan ay hiç bilmiyorum korkular bastı beni vakit yaklaştıkça. Açılma başlayınca muayene de kolay olur heralde demi sonuçta bi açıklık genişlik olur heralde orda? Ay ben yalancı sancı bile hissetmiyorum nasıl oluyo hiçbir fikrim yok
Ben yanlış anlamışım onu arkadaşa kontrollerinde hiç muayene yapmamışlar, doğum için hastaneye yatınca gelen geçen bakmış kendimi sıkmadan sakince bekleyebileceğimi bilsem hiç sorun etmem ama birisi dokununca güvende hissetmiyorum kendimi tamamen savunmasız kalmışım ters bişey olursa müdahale edemezmişim gibi hissedip hop kasıyorum neyse buraya kadar geldik artık korkunun ecele faydası yok bi şekilde halledicez travma yaşamam inşallah

Kontrolde doktoruna söylemelisin idrar tahlili isteyebilir asmde yaptırabilirsin bol su icmelisin, tuzlu yiyorsan tuzu azaltmalisin ve yürüyüş yapmalısın bunlara rağmen yine ödem oluyor ama denemekte fayda var
Söyledim gösterdim de canım ama tahliller temiz çıktı ayaklarını uzatıp yatacaksın dedi üzerine basınca yada oturur vaziyete gelince balon gibi oluyor otururken sarkıatarak uzatma günde yarım saat yürü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…