2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi günü randevumuz var. 32+2 olacağız çalışamaz alıp izne ayrılmış olacağım inşallah Bebe en son makat gelişti bakalım şimdi dönmüş mü göreceğiz. Yengem hem uzman doktor hem de alternatif tıp üzerine muayenehanesi var. 36 ya kadar dönmezse akupunktur ile ya da el ile döndürme yöntemleri varmış. Öyle döndürebiliriz dedi.

Herkese meraba hamileler :)
Benim vücudumda çok şükür hiç ödem yok fakat sağ ayağım şişiyor sadece bu normal mi
Benim de odemim yok ve son 1 haftadir sadece sag ayagim sisiyor. Ama bebegimin karnimin sag yaninda durmasindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Benim calisma pozisyonumdan her isi sag elle saga egilerek yapmamdan oturu bence o da sag tarafta duruyor. Sonuc sag ayagim sisiyor

Kızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
İkisi de çok güzel ama ben de oyumu makromeden yana kullanıyorum. Ama şöyle bir öneride bulunayım bu makromelerin başka seçenekleri de var daha renkli olanları benim daha çok hoşuma gitti mesela. Yine böyle pastel renkler ama 3 farklı ton kullanmışlar falan. Bir de üzerinde kenarında köşesinde küçük ayıcık olanları çok şeker bence. Bir de sen kendi evine geçene kadar 2 ev değiştireceksin diğeri yolda falan kırılabilir bozulabilir gibime geldi, makromeye bir şey olmaz.

Ben kendim denmakromeden kapı süsü yapmayı planlıyorum hatta o yaprakların yapılışını buldum internette çok basit, diğer malzemeleri de Eminönü'nden alıp annemle beraber yaparız diyorum inşallah yapabiliriz

Şimdi dolaptan bakıyorum daha farklı modeller falanda buldum. Olmazsa bende öyle şeylere bakayım. Kendim yapamıyorum makrome. Çok denedim ama olmadı inşallah sen yapabilirsin. İstanbulda malzeme bulmak çok kolay istediğin her şeyi bulabiliyorsun. Burda imkan yok o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…