Yeşili beğendim ben valla cnmKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Hay AllahYeşili beğendim ben valla cnm
Canım ikisi de hoş ama makrome olanlar çocuk odaları için daha hoş geliyor gözümeKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Teşekkür ederimCanım ikisi de hoş ama makrome olanlar çocuk odaları için daha hoş geliyor gözüme
İkisini de kağıda yaz içinden çek hangisi gelirseTeşekkür ederimkız bu böyle olmayacak. Ben seçemicem
Haha bak bu mantıklı.İkisini de kağıda yaz içinden çek hangisi gelirse
Kızımda hamileyken sadece sol ayağımda ödem oluyorduHerkese meraba hamileler :)
Benim vücudumda çok şükür hiç ödem yok fakat sağ ayağım şişiyor sadece bu normal mi
Yemek var da tatlı ,börek yoksa hiçbir şey yok diyorÇocuğum haklı konu kapanmıştır yemek yoksa size yüzde yok
İkiside güzel ama ben makrome olanı daha cook beğendimKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
İyice kararsız kalıyorum hahahahİkiside güzel ama ben makrome olanı daha cook beğendim
Benim de odemim yok ve son 1 haftadir sadece sag ayagim sisiyor. Ama bebegimin karnimin sag yaninda durmasindan kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Benim calisma pozisyonumdan her isi sag elle saga egilerek yapmamdan oturu bence o da sag tarafta duruyor. Sonuc sag ayagim sisiyorHerkese meraba hamileler :)
Benim vücudumda çok şükür hiç ödem yok fakat sağ ayağım şişiyor sadece bu normal mi
Gecmis olsun. Insallah ciddi bir seyi yoktur, ateslenmez. Sen nasil oldun?Ne yazıkki yarında calışıyorum. Birde üstüne oglum da nezle oldu sanırım ateslendi. Gece de uyku yok bana.ne kadar kötü bir dönemden geçiyorum
Yesil olan dicem cildiracaksin iyiceİyice kararsız kalıyorum hahahah
İnan çok pişmanım çokYesil olan dicem cildiracaksin iyiceama yesil
İkisi de çok güzel ama ben de oyumu makromeden yana kullanıyorum. Ama şöyle bir öneride bulunayım bu makromelerin başka seçenekleri de var daha renkli olanları benim daha çok hoşuma gitti mesela. Yine böyle pastel renkler ama 3 farklı ton kullanmışlar falan. Bir de üzerinde kenarında köşesinde küçük ayıcık olanları çok şeker bence. Bir de sen kendi evine geçene kadar 2 ev değiştireceksin diğeri yolda falan kırılabilir bozulabilir gibime geldi, makromeye bir şey olmaz.Kızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Şimdi dolaptan bakıyorum daha farklı modeller falanda buldum. Olmazsa bende öyle şeylere bakayım. Kendim yapamıyorum makrome. Çok denedim ama olmadıİkisi de çok güzel ama ben de oyumu makromeden yana kullanıyorum. Ama şöyle bir öneride bulunayım bu makromelerin başka seçenekleri de var daha renkli olanları benim daha çok hoşuma gitti mesela. Yine böyle pastel renkler ama 3 farklı ton kullanmışlar falan. Bir de üzerinde kenarında köşesinde küçük ayıcık olanları çok şeker bence. Bir de sen kendi evine geçene kadar 2 ev değiştireceksin diğeri yolda falan kırılabilir bozulabilir gibime geldi, makromeye bir şey olmaz.
Ben kendim denmakromeden kapı süsü yapmayı planlıyorum hatta o yaprakların yapılışını buldum internette çok basit, diğer malzemeleri de Eminönü'nden alıp annemle beraber yaparız diyorum inşallah yapabiliriz
Sabah bogazım acıyor diyordu. Kontrol ettim tertemiz bogazı. Aferin surup dolven veriyorum suan için.Sadece ateş varsa bir iki gün devam edip geçiyormuş canım dün sağlık ocağı hemşiresi arkadaş söyledi. Böyle bir salgın varmış bademcikle alakalı
Kasılmalarım ara ara oluyor ama o sabahki dayanılmayacak agrı yok suan için. O yüzden gitmedim acile bekliyorum hala.Gecmis olsun. Insallah ciddi bir seyi yoktur, ateslenmez. Sen nasil oldun?
Çabucak atlatırsınız inşallahSabah bogazım acıyor diyordu. Kontrol ettim tertemiz bogazı. Aferin surup dolven veriyorum suan için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?