İyi geceler canım benim bebişim erkek ama ilk kız dedikleri için ona Asel Lina adını koyacaktık nasip olmadı . Fikir olabilir sanadaKızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız
Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Üstte daha açık duruyor memitolarda büyük oluncaÇok iyi yapmışsınn. Ama pembe geceliği evde giy
Ayperi bana masalsı geldiKızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız
Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Cok geçmis olsun umarım atlatırsını. Gece boyunca ateşi bir cıktı bir düstü. Acaba covid mi atlatıyor diyorum artık. Kuru öksürük ve ateş dısında hiç bir belirti yok.Oh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.
Amin birtanem . İnsallah bir an önce atlatırCanım dinlendikçe geçiyor ama oğlun rahatsizlanmis çok geçmiş olsun inşallah oğlusun biran önce iylesir sende duzelirsin
Evet kücükken kullanıyordum olmadı deneyeceğim. Umarım işe yararCanım boğaz ağrısı ve öksürük için Prospan bitkisel şurup etkili hemen kesmiyor azaltarak kesiyor ben kizimda kullanıyorum severek içiyor deneyebilirsin
38.5 derece ateş. Enfeksiyon yok mudur kiEnfeksiyon değil en azından canım yerse pekmez tereyağı boğazı güzel yumuşatır
MasalsımıÜstte daha açık duruyor memitolarda büyük olunca
Ayperi bana masalsı geldiben kısa isimlerin hastasıyım. Kızım ela 2.si neva olacak
Ada
Esin
Damla gibi kısa ve klasik isimlere gidiyorum genelde. Siz farklı duyulmamış mı arıyorsunuz ona göre de fikirler gelir canım
Canım normalde bizim burdaki doktorlar 38.3 öncesi ateş düşürücü bile önermiyor mak. gördüğü değer o civarlarda ve ilaçla düşüyorsa hiç canını sıkma. Duş falan aldırsan o da çok rahatlatır.38.5 derece ateş. Enfeksiyon yok mudur kidört gün bekleyeceğim dört günde geçmezse tamamen doktor yolu göründü demek
Kız masalsı derken hani masal kahramanı gibi demek istedimMasalsımıbenim kızımın adıda masal olucakta
Ya aslında bunları yapıyorum zaten çalıştığım için sürekli ayaktayım hareket ve yürüyüş şeklinde suda 3 litre içiyorum tuz da çok az kullanırım zaten :/Kontrolde doktoruna söylemelisin idrar tahlili isteyebilir asmde yaptırabilirsin bol su icmelisin, tuzlu yiyorsan tuzu azaltmalisin ve yürüyüş yapmalısın bunlara rağmen yine ödem oluyor ama denemekte fayda var
LCW den bebe mavisi aldım pijama takımı ama şöyle şık dursun foto çekileyimbdiye birde beyaz istiyorum hiç kullanışlı gelmiyor ve çok pahalı ben de senin gibi bak bak alamadım bu gidişle alamayacağimCanım nerden aldın
Hangi siteden
Bn hala bakıyorum alamadım bişey
Kız masalsı derken hani masal kahramanı gibi demek istedim
Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada başlıyor biliyor musunuz? Benim hafif vajinismus geçmişim var bu elle muayenede kasılır kalırım diye çok korkuyorum
Ya işte bende evde biraz sancı çekilip sonra hastaneye gitme taraftariyim çünkü açılma olmadi suni sancıyı dayiyorlar biraz evde sancı geldimi beklemek açılma olmasi daha iyi benceAy ben bir de sıfır sancıyla gittim sıfırdan sadece suni sanciyla açılma sağlandı. Ama bence beni ebe eliyle açtıHer muayenede sadece yarım santim açılıyordu, ağlayasım geliyordu. Sırf o muyaneler yüzünden 40 çıkınca gidilen kontrole gitmedim daha da kimse ellemesin diye
Çatı muayenesinden çok korkmasın kimse yani onda en azından sancı yok derin nefers anlarsınız kısa sürede biter gider. Normal doğumda ebe gelip gidip yoklayacak. Allah'tan benim doğum yaptığım hastenenin sisteminde ebeler gebeleri paylasiyorlardi bir gebeye hep aynı ebe geliyordu açıklık bakmak için. En azından hep aynı kişi ellediBaşka başka olsa daha da can sıkıcı.
Merhaba bende bu ayın 8 'inde randevum vardı gittim canim banada bebek ters dönmüş dedi galiba ayakları assagida çünkü dediki son zamana kadar sıkıntı olmaz beklerse yine bakarız dönmusse normal dönmemiş se sezeryan olucak dedi biz salı günü 33 haftalik hamile olucam dediğiniz o döndürme yöntemi sizce sakıncalı degilmi bu arada doktorum bebegin kafasida büyük dedi galiba 2 hafta ileride görünüyor cok merak ediyorum acaba bu zamandan sonra dönermi birde ben artik dönmesi zor olur diye düşünüyorum acaba dönedebilirmi büyümüş ya ondan oyle dusunuyorumPazartesi günü randevumuz var. 32+2 olacağız çalışamaz alıp izne ayrılmış olacağım inşallahBebe en son makat gelişti bakalım şimdi dönmüş mü göreceğiz. Yengem hem uzman doktor hem de alternatif tıp üzerine muayenehanesi var. 36 ya kadar dönmezse akupunktur ile ya da el ile döndürme yöntemleri varmış. Öyle döndürebiliriz dedi.
Ahhh kadın olmak ne zorAy ben bir de sıfır sancıyla gittim sıfırdan sadece suni sanciyla açılma sağlandı. Ama bence beni ebe eliyle açtıHer muayenede sadece yarım santim açılıyordu, ağlayasım geliyordu. Sırf o muyaneler yüzünden 40 çıkınca gidilen kontrole gitmedim daha da kimse ellemesin diye
Çatı muayenesinden çok korkmasın kimse yani onda en azından sancı yok derin nefers anlarsınız kısa sürede biter gider. Normal doğumda ebe gelip gidip yoklayacak. Allah'tan benim doğum yaptığım hastenenin sisteminde ebeler gebeleri paylasiyorlardi bir gebeye hep aynı ebe geliyordu açıklık bakmak için. En azından hep aynı kişi ellediBaşka başka olsa daha da can sıkıcı.
Benimde bebis suan 32+5 aramızda fark yok aynı dogurucaz galiba bi aksilik olmazsa insallah tabiPazartesi günü randevumuz var. 32+2 olacağız çalışamaz alıp izne ayrılmış olacağım inşallahBebe en son makat gelişti bakalım şimdi dönmüş mü göreceğiz. Yengem hem uzman doktor hem de alternatif tıp üzerine muayenehanesi var. 36 ya kadar dönmezse akupunktur ile ya da el ile döndürme yöntemleri varmış. Öyle döndürebiliriz dedi.
Evet dus rahatşatıyor düşürüyor ateşi. İnatcı değil. O hastalnacagına ben hastalanayım hiç çekilmiyor vallahiCanım normalde bizim burdaki doktorlar 38.3 öncesi ateş düşürücü bile önermiyor mak. gördüğü değer o civarlarda ve ilaçla düşüyorsa hiç canını sıkma. Duş falan aldırsan o da çok rahatlatır.
Öykü, masal gibi isimleri çok severim benim narin isim kategorimde hep varlar tanıdığım küçük hanımlar da isimleri gibi oldu meselaKızın adını koyduğumdan beri çok masalsı, yok ağırlığı olmayan isim gibi bir sürü şey duyduğum için direkt ona yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?