2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız

Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
İyi geceler canım benim bebişim erkek ama ilk kız dedikleri için ona Asel Lina adını koyacaktık nasip olmadı . Fikir olabilir sanada

Çok iyi yapmışsınn. Ama pembe geceliği evde giy
Üstte daha açık duruyor memitolarda büyük olunca
Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız

Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Ayperi bana masalsı geldi ben kısa isimlerin hastasıyım. Kızım ela 2.si neva olacak
Ada
Esin
Damla gibi kısa ve klasik isimlere gidiyorum genelde. Siz farklı duyulmamış mı arıyorsunuz ona göre de fikirler gelir canım

Oh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.
Cok geçmis olsun umarım atlatırsını. Gece boyunca ateşi bir cıktı bir düstü. Acaba covid mi atlatıyor diyorum artık. Kuru öksürük ve ateş dısında hiç bir belirti yok.

Masalsımı benim kızımın adıda masal olucakta

38.5 derece ateş. Enfeksiyon yok mudur ki dört gün bekleyeceğim dört günde geçmezse tamamen doktor yolu göründü demek
Canım normalde bizim burdaki doktorlar 38.3 öncesi ateş düşürücü bile önermiyor mak. gördüğü değer o civarlarda ve ilaçla düşüyorsa hiç canını sıkma. Duş falan aldırsan o da çok rahatlatır.

Kontrolde doktoruna söylemelisin idrar tahlili isteyebilir asmde yaptırabilirsin bol su icmelisin, tuzlu yiyorsan tuzu azaltmalisin ve yürüyüş yapmalısın bunlara rağmen yine ödem oluyor ama denemekte fayda var
Ya aslında bunları yapıyorum zaten çalıştığım için sürekli ayaktayım hareket ve yürüyüş şeklinde suda 3 litre içiyorum tuz da çok az kullanırım zaten :/

Canım nerden aldın
Hangi siteden
Bn hala bakıyorum alamadım bişey
LCW den bebe mavisi aldım pijama takımı ama şöyle şık dursun foto çekileyimbdiye birde beyaz istiyorum hiç kullanışlı gelmiyor ve çok pahalı ben de senin gibi bak bak alamadım bu gidişle alamayacağim

Kızlar çatı muayenesi kaçıncı haftada başlıyor biliyor musunuz? Benim hafif vajinismus geçmişim var bu elle muayenede kasılır kalırım diye çok korkuyorum
Ben de söylemiştim 1.5 yıllık vajinismus geçmişli biri olarak ilk kızımda çatı muayenesi oldum ve dediği gibi ileriki haftalardi sona yakındı 37, 38ler olabilir. Zor güç bela baktı çatın dar dedi. Sezaryen oldum nasıl sevindim tek sıkıntı sondaj mi neydi o zımbırtının adı onu takarken acı hissettim doğuma girerken takıyorlar vajinaya.
Şimdilerde hiç sıkıntı yaşamıyorum vajinismus çoktan bitti lakin yine de alttan bir başkası bakma olayı beni çok kasıyor

Ya işte bende evde biraz sancı çekilip sonra hastaneye gitme taraftariyim çünkü açılma olmadi suni sancıyı dayiyorlar biraz evde sancı geldimi beklemek açılma olmasi daha iyi bence

Herkese günaydın mutlu bir pazar dilerim.
Ben memlekete geldim çok sıcak Ankarayi mübarek sel götürüyormuş hala
Hamile iken sıcaklar hiç çekilmiyo.
Eniştem de var tesettürlü olunca illa yanında kapalı dolaşmak gerekiyor biraz zor olcak 15 gün kadar kalmış olcam anamın evi de olsa ben illa evim de evim diyen biriyim rahat edemiyorum. Nasıl dayanacam bakalım kocam beyi de özlücem tabi Buralarda detaylı bakamasam da göz atıyorum.

Merhaba bende bu ayın 8 'inde randevum vardı gittim canim banada bebek ters dönmüş dedi galiba ayakları assagida çünkü dediki son zamana kadar sıkıntı olmaz beklerse yine bakarız dönmusse normal dönmemiş se sezeryan olucak dedi biz salı günü 33 haftalik hamile olucam dediğiniz o döndürme yöntemi sizce sakıncalı degilmi bu arada doktorum bebegin kafasida büyük dedi galiba 2 hafta ileride görünüyor cok merak ediyorum acaba bu zamandan sonra dönermi birde ben artik dönmesi zor olur diye düşünüyorum acaba dönedebilirmi büyümüş ya ondan oyle dusunuyorum

Ahhh kadın olmak ne zor Sezaryenden sonra alt taraf uyuşuk tabi hemşire gelip hasta bezini filan değişiyor öyle çaresiz gibi ve biraz utanmış hisle garip duygulardı lohusa da kafası tabi ve en kötüsü yanımda kayın valide vardı her yerimi gördü saçma sapan da dan dun konuşur yeni evlendiğim sıralar ve eskisinden tanır beni hep zayıftım evlenince almaya başladım haliyle doğum zamanı da kilo alıyorsun 68 le bitmişti işte oy gelin kocaman olmuşsun da falan . Bana bir tiksinti geldi süt gelmedi hemen sanırım o sıra ellerine kına yakmış bebeği emzirmeye çalışıyorum yanıma gelmiş kınalı elleri ile desteklemeye çalışıyor ağzımin içine giriyor ben o sıra çok tiksindim k validemden yani şuan tamamen sevmiyorum resmen içim almıyor böyle bir şey olamaz. Sadece mecburi görüşüyorum gerektiğinde kocam hatrina ve artık onu sevmediğimi kendiside biliyor kocam da içim rahat.

Benimde bebis suan 32+5 aramızda fark yok aynı dogurucaz galiba bi aksilik olmazsa insallah tabi

Evet dus rahatşatıyor düşürüyor ateşi. İnatcı değil. O hastalnacagına ben hastalanayım hiç çekilmiyor vallahi

Kızın adını koyduğumdan beri çok masalsı, yok ağırlığı olmayan isim gibi bir sürü şey duyduğum için direkt ona yoruyorum
Öykü, masal gibi isimleri çok severim benim narin isim kategorimde hep varlar tanıdığım küçük hanımlar da isimleri gibi oldu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…