2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri. şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?

Eklentiler

• Screenshot_20220611-194129_Instagram.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 57
Günaydınlarrr
Dün girmemiş buralara kapı süsü bakacağım diye tüm konuşmalardan geri kalmışım. Çarşamba günü minim kuşumu görmeye gidiyoruz cuma günü de önce adana sonra antlaya için yola çıkacağız. şimdiden kalbim sıkışıyor.
Bu arada kilo vermem durmuştu aksine gram gramda olsa alıyordum ama şu 1 haftadır tekrar vermeye başladım. 58.9 dan 58.2 olmuşum inşallah doğuma kadar yok olmam. Artık karpal tüne sendromu olduğuma da eminim kuyruk sokumum ağrımaya başladı. Zor yürüyorum. Rahat oturamıyorum

Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız

Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Bir kızım var adı Zeynep ,ikinci de kız olsaydı Deren koymayı düşünüyorduk ,oğluşum olcak inş ,çok güzle kız isimleri var Ela,Eda,Pera,Yade ,Yeda ,Yaren Baldan…..aklıma gelenler

Güneye inmeeee yaniyüruk

Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız

Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Bence Ayperi güzel, Nilperi ismini de çok severim.
Ben daha cinsiyetini dahi bilmeden Deniz istiyordum hala Deniz diyorum ama eşim hala istemiyor. Yanına bir isim bul madem diyorum onu da bulmuyor benim önerdiklerimi de kabul etmiyor. Doğuma kadar bulmazsa kimliğini nasıl olsa ben çıkarıcam gidip Deniz yazdiricam kusura bakmasın 9 aydır yalvarıyorum yanına isim bul diye o hala beni Deniz'den vazgecirme peşinde.

İşin ilginci duyan herkes de çok şaşırıyor. Benden bekleniyor
Ay ben de nefret ederim kinadan. Hele kokusu Cezayir'de de çok yaygın erkeklere bile kına yakıyorlar Allah'tan oğlum da sevmiyor yoksa kayınvalidem benim tiksindigimi bile bile her seferinde teklif ediyor oğluma. Valla ben de sevmiyorum. Saygıda kusur etmemeye ve muhatapligimi minimuma indirmeye çalışıyorum o kadar sevmek zorunda değiliz zaten

Mecbur ineceğim ah ah evim yakın olsaydı asla kımıldamazdım yerimden. Bitlis nerdeeeee Antalya nerdeee
Offf haziran sonu ağrı ya geldiğimizi hatırlıyorum battaniyeyle yatıyorduk şimdi duş alıyorum ki buharlaşmayayım diye
Ana olma yolunda çekilen çile kutsaldır deyip sık dişini kuzu

Oh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.
Suan nasıl , düzelme var mı umarım iyiye gidiyordur. bende bu hafta kan tahlili yaptıracaktım demir ilacına baslamak için . hastaykende demir depolarına bakılmazki

Cati muanesi her hafta yapmiyodu galiba ya bende de 6 sene gecti unuttum sen sancilari bekle 10 dakikaya dusunce yada 5 dk dusunce gidersin cokta suyu kapiyi bekleme haberlerdeki bayan gibi takside dogurursun tabi acilmalar ilerledikce alttan yapilan muane hissedilmiyor 1den 4 cm kdarda hizli acilma olmuyor ilk gebeliklerde ben 2 cm icin bir gece beklemistim 2 cmle gittim geceden ogleye kadar 4cm anca olmustu

Offf haziran sonu ağrı ya geldiğimizi hatırlıyorum battaniyeyle yatıyorduk şimdi duş alıyorum ki buharlaşmayayım diye
Ana olma yolunda çekilen çile kutsaldır deyip sık dişini kuzu
Evet eşimde öyle yatıyor şu anda. Beni sıcak basıyor ama hamile olmasam bende öyle olurdum herhalde ama Antalya da aman allahım öyle olacak artık. Allahtan doğum Eylül de değil öyle olsaydı 1 ay daha fazladan çekecektim. Gerçi şimdide lohusalık çekeceğim sıcakta o daha kötü

1 haftadir öyle iş görüyorum ki anlatamam boya badana isimiz bitti sil yerleştir yapicam bugun beşigimiz kurulcak ama bitmis durumdayim ne gece uykum var ne gunduz dinlenmem .. dun ilk defa rahimde hareket ve sanci hissettim .. 8. Aya girdik bizde sükür galiba yalanci sancilar baslar artik

Suan nasıl , düzelme var mı umarım iyiye gidiyordur. bende bu hafta kan tahlili yaptıracaktım demir ilacına baslamak için . hastaykende demir depolarına bakılmazki
Sag ol sordugun icin. Gece ara ara kontrol ettim cikmadi yeniden ateşi ama oksuruyor. Sali gunu denize gittik. Persembe goz enfeksiyonu basladi. Kreste salgin var dendi ama ben denizden suphelendim. Simdi de usuttu. Denize gitmek yaramadi koruyamadik cocugu.

Ne biliyim hem anlamı güzel olsun hem telefuzzu
Çok da herkeste olmasa güzel olur.
Ela bende çok istiyorum eşime beğendiremedim
Bela olur diyo
Ela 8. Renk diye bir kitap vardı ordaki baş karakter. Neva da yine bi kitapta vardı hatırlayamadım adını şimdi :)

Kötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımız şişme havuz var çok dayanamazsam onda oturup kalırım karşıma da vantilatör

Bnde lcw dan bi tane pembe üstünde pandalar olan gömlek üst, alt olan pijama aldım
Bi tane de pembe yine
Üstünde winne the pouh var
Dediğin gbi fotoraflık bişi istiyorum

Şuan istediğin isim benim lügatta yok bacım aklıma birşey gelirse söylerim
Ela karakter olarak bela ya yakın bir arkadaş ve akrep burcu
Ay kitapları bilmiyordum

Şuan istediğin isim benim lügatta yok bacım aklıma birşey gelirse söylerim
Ela karakter olarak bela ya yakın bir arkadaş ve akrep burcu
Ay kitapları bilmiyordum
Üfff bir de akrep mi bizimki de aslan olcak
Pek farklı olmaz
Ben de çok eskiden okumuştum. O zaman ela ismine hayran olmuştum okurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…