- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ya son cümlene gerçekten diyecek lafım yok çocukların hastalığı çok zorEvet dus rahatşatıyor düşürüyor ateşi. İnatcı değil. O hastalnacagına ben hastalanayım hiç çekilmiyor vallahi
Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri.Instagram'da da çok güzel makromeler var canım oradan da araştırabilirsin bazıları gereksiz pahalı 500 tl denilen sayfalar var ben ilk başta makrome yaptıracaktim bana göre kız bebeğe biraz daha fazla yakışıyor gibime geldi vazgeçtim
Evet evet dünkü agrılarım geçti. Sanırım yorgunluktan oldu. Yarın kontrolüm var birşey olsa cıkar herhalde .Ya son cümlene gerçekten diyecek lafım yok çocukların hastalığı çok zorsen nasıl oldun kasılmalar azaldı yazmıştın sanki
Bir kızım var adı Zeynep ,ikinci de kız olsaydı Deren koymayı düşünüyorduk ,oğluşum olcak inş ,çok güzle kız isimleri var Ela,Eda,Pera,Yade ,Yeda ,Yaren Baldan…..aklıma gelenlerKızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız
Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Yorgunluktan olmuştur canım aksi durum olsaydı devam ederdi. Bünye de haklı bir bedende 2 can kolay mıEvet evet dünkü agrılarım geçti. Sanırım yorgunluktan oldu. Yarın kontrolüm var birşey olsa cıkar herhalde .
Güneye inmeeee yaniyürukGünaydınlarrr
Dün girmemiş buralara kapı süsü bakacağım diyetüm konuşmalardan geri kalmışım. Çarşamba günü minim kuşumu görmeye gidiyoruz cuma günü de önce adana sonra antlaya için yola çıkacağız. şimdiden kalbim sıkışıyor.
Bu arada kilo vermem durmuştu aksine gram gramda olsa alıyordum ama şu 1 haftadır tekrar vermeye başladım. 58.9 dan 58.2 olmuşuminşallah doğuma kadar yok olmam. Artık karpal tüne sendromu olduğuma da eminim kuyruk sokumum ağrımaya başladı. Zor yürüyorum. Rahat oturamıyorum
Bence Ayperi güzel, Nilperi ismini de çok severim.Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız
Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Ay ben de nefret ederim kinadan. Hele kokusuAhhh kadın olmak ne zorSezaryenden sonra alt taraf uyuşuk tabi hemşire gelip hasta bezini filan değişiyor öyle çaresiz gibi ve biraz utanmış hisle garip duygulardı lohusa da kafası tabi ve en kötüsü yanımda kayın valide vardı her yerimi gördü saçma sapan da dan dun konuşur yeni evlendiğim sıralar ve eskisinden tanır beni hep zayıftım evlenince almaya başladım haliyle doğum zamanı da kilo alıyorsun 68 le bitmişti işte oy gelin kocaman olmuşsun da falan . Bana bir tiksinti geldi süt gelmedi hemen sanırım o sıra ellerine kına yakmış bebeği emzirmeye çalışıyorum yanıma gelmiş kınalı elleri ile desteklemeye çalışıyor ağzımin içine giriyor ben o sıra çok tiksindim k validemden yani şuan tamamen sevmiyorum resmen içim almıyor böyle bir şey olamaz. Sadece mecburi görüşüyorum gerektiğinde kocam hatrina ve artık onu sevmediğimi kendiside biliyor kocam da içim rahat.
Mecbur ineceğimGüneye inmeeee yaniyüruk
Offf haziran sonu ağrı ya geldiğimizi hatırlıyorum battaniyeyle yatıyorduk şimdi duş alıyorum ki buharlaşmayayım diyeMecbur ineceğimah ah evim yakın olsaydı asla kımıldamazdım yerimden. Bitlis nerdeeeee Antalya nerdeee
Suan nasıl , düzelme var mı umarım iyiye gidiyordur. bende bu hafta kan tahlili yaptıracaktım demir ilacına baslamak için . hastaykende demir depolarına bakılmazkiOh iyi bari. Insallah bu aksam cocuk kotu olmaz donlenebilirsiniz. Bizim kiz da ateslendi yarim saat once. Oglenden beri huysuzdu. Bekliyordum hep olcuyordum atesini. Gercekten kotu bir donemden geciyoruz. Ben de oyle hissediyorum.
Cati muanesi her hafta yapmiyodu galiba ya bende de 6 sene gecti unuttumAyiii ilk bir iki kereden sonra alışıyor muyuz bari? Çok acıyo mu? Sezeryan olsun da beni ellemesinler diye duaya başlıcam artık
Doğum başlayana kadar kontrollerde hiç bakmıyolar mı çatıya? Hiçbir şey bilmiyorum ki ilk bebek benim sancı gelince nasıl takip edicem, su geldikten ne kadar sonra gitmek gerekir benim için tamamen muallak. Bebenin kafayı kapıda hissedince gidiyim desem hastane uzak yolda doğururum falanay hiç bilmiyorum korkular bastı beni vakit yaklaştıkça. Açılma başlayınca muayene de kolay olur heralde demi sonuçta bi açıklık genişlik olur heralde orda? Ay ben yalancı sancı bile hissetmiyorum nasıl oluyo hiçbir fikrim yok
Ben yanlış anlamışım onu arkadaşa kontrollerinde hiç muayene yapmamışlar, doğum için hastaneye yatınca gelen geçen bakmışkendimi sıkmadan sakince bekleyebileceğimi bilsem hiç sorun etmem ama birisi dokununca güvende hissetmiyorum kendimi tamamen savunmasız kalmışım ters bişey olursa müdahale edemezmişim gibi hissedip hop kasıyorum neyse buraya kadar geldik artık korkunun ecele faydası yok bi şekilde halledicez travma yaşamam inşallah
Evet eşimde öyle yatıyor şu anda. Beni sıcak basıyor ama hamile olmasam bende öyle olurdum herhaldeOfff haziran sonu ağrı ya geldiğimizi hatırlıyorum battaniyeyle yatıyorduk şimdi duş alıyorum ki buharlaşmayayım diye
Ana olma yolunda çekilen çile kutsaldır deyip sık dişini kuzu
Sag ol sordugun icin. Gece ara ara kontrol ettim cikmadi yeniden ateşi ama oksuruyor. Sali gunu denize gittik. Persembe goz enfeksiyonu basladi. Kreste salgin var dendi ama ben denizden suphelendim. Simdi de usuttu. Denize gitmek yaramadi koruyamadik cocugu.Suan nasıl , düzelme var mı umarım iyiye gidiyordur. bende bu hafta kan tahlili yaptıracaktım demir ilacına baslamak için . hastaykende demir depolarına bakılmazki
Ne biliyim hem anlamı güzel olsun hem telefuzzuÜstte daha açık duruyor memitolarda büyük olunca
Ayperi bana masalsı geldiben kısa isimlerin hastasıyım. Kızım ela 2.si neva olacak
Ada
Esin
Damla gibi kısa ve klasik isimlere gidiyorum genelde. Siz farklı duyulmamış mı arıyorsunuz ona göre de fikirler gelir canım
Kötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımızEvet eşimde öyle yatıyor şu anda. Beni sıcak basıyor ama hamile olmasam bende öyle olurdum herhaldeama Antalya da aman allahım öyle olacak artık. Allahtan doğum Eylül de değil öyle olsaydı 1 ay daha fazladan çekecektim. Gerçi şimdide lohusalık çekeceğim sıcakta o daha kötü
Bnde lcw dan bi tane pembe üstünde pandalar olan gömlek üst, alt olan pijama aldımLCW den bebe mavisi aldım pijama takımı ama şöyle şık dursun foto çekileyimbdiye birde beyaz istiyorum hiç kullanışlı gelmiyor ve çok pahalı ben de senin gibi bak bak alamadım bu gidişle alamayacağim
Şuan istediğin isim benim lügatta yok bacım aklıma birşey gelirse söylerimNe biliyim hem anlamı güzel olsun hem telefuzzu
Çok da herkeste olmasa güzel olur.
Ela bende çok istiyorum eşime beğendiremedim
Bela olur diyo
Ela 8. Renk diye bir kitap vardı ordaki baş karakter. Neva da yine bi kitapta vardı hatırlayamadım adını şimdi :)
Üfff bir de akrep miŞuan istediğin isim benim lügatta yok bacım aklıma birşey gelirse söylerim
Ela karakter olarak bela ya yakın bir arkadaş ve akrep burcu
Ay kitapları bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?