- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Hazır kız yatıyorken az dinleneyim dedim alt blokta davul zurna çalmaya başladı
Hiç deme zombiye dönüyoruz gitgideyaaa ne uykumuz kaldı şimdiden ne bişey
Sıkıyosa kalma
HahahaKötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımızşişme havuz var çok dayanamazsam onda oturup kalırım karşıma da vantilatör
Kız dur buldum. Neva direk kitabın adı. Hatta filmini de çektiler diye biliyorum.Hazır kız yatıyorken az dinleneyim dedim alt blokta davul zurna çalmaya başladı
Hayırlı gelin maşallahBnde forumun diğer konularında kaynana çekiştiriyorum
Kuzu burda her yer suriyeli doğru düzgün bir yer yokHahahamantıklı valla. Bende doğumdan önce denize giderim diye düşünüyorum
Dimi bence deBence Ayperi güzel, Nilperi ismini de çok severim.
Ben daha cinsiyetini dahi bilmeden Deniz istiyordum hala Deniz diyorum ama eşim hala istemiyor. Yanına bir isim bul madem diyorum onu da bulmuyor benim önerdiklerimi de kabul etmiyor. Doğuma kadar bulmazsa kimliğini nasıl olsa ben çıkarıcam gidip Deniz yazdiricam kusura bakmasın 9 aydır yalvarıyorum yanına isim bul diye o hala beni Deniz'den vazgecirme peşinde.
İşin ilginci duyan herkes de çok şaşırıyor. Benden bekleniyor
Ay ben de nefret ederim kinadan. Hele kokusuCezayir'de de çok yaygın erkeklere bile kına yakıyorlar Allah'tan oğlum da sevmiyor yoksa kayınvalidem benim tiksindigimi bile bile her seferinde teklif ediyor oğluma. Valla ben de sevmiyorum. Saygıda kusur etmemeye ve muhatapligimi minimuma indirmeye çalışıyorum o kadar sevmek zorunda değiliz zaten
Çok zevkliiiBnde forumun diğer konularında kaynana çekiştiriyorum
Bulursan at buraya beni de etiketleBnde lcw dan bi tane pembe üstünde pandalar olan gömlek üst, alt olan pijama aldım
Bi tane de pembe yine
Üstünde winne the pouh var
Dediğin gbi fotoraflık bişi istiyorum
Of sinir oluyorum. Antalya da her yer otellerin oldu halk plajlarında yer kalmadı bize. Full Rus alman bilmem ne var.Kuzu burda her yer suriyeli doğru düzgün bir yer yokilk zamanlar biz gece giderdik yüzmeye çöpsüz üzümdük şimdi anca acile gideriz o saatte
Tamamm sen de beniBulursan at buraya beni de etiketle
Ben yeşilden yanayım:)))Kızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Kız geç kaldın ben başka modellere bakıyorum artıkBen yeşilden yanayım:)))
Ay okudum ben onu. Allah yardimcin olsun kardesim. Seni unutsun senden uzakta basinin derdine dussunBnde forumun diğer konularında kaynana çekiştiriyorum
Evet uyu diyorlar ama uyunmuyor ki. Ya hıçkırıyor ya hareket ediyor ya ağrı oluyor. Rahat değiliz nasıl uyuyalımAnnem de yat uyu. İlerde hiç uyuyamıycaksın diyo. Nereye uyuyum hıçkırıyo bu seferde
Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız
Bide sizce ayperi ismi nasıl :)
Bencede kapı süsü 150-200 TL üzeri gereksiz pahalı bu da çok şirin ben kızımda pleksi kelebek yaptırmıştım çok şirin duruyordu istersen pleksi de bak kv dusurmus kelebeğin antenlerini kırmış birde sen kirmissin demez miValla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri.şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?