2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hazır kız yatıyorken az dinleneyim dedim alt blokta davul zurna çalmaya başladı
Kız dur buldum. Neva direk kitabın adı. Hatta filmini de çektiler diye biliyorum.
Bunu da çok eskiden okumuştum konuyu hatırlamıyorum da. Yazar ılgın olut
Filmine bak bi
Hatta bende bakıyım merak etttim

Dimi bence de saygıda kusur yoksa sorun yok

Bnde lcw dan bi tane pembe üstünde pandalar olan gömlek üst, alt olan pijama aldım
Bi tane de pembe yine
Üstünde winne the pouh var
Dediğin gbi fotoraflık bişi istiyorum
Bulursan at buraya beni de etiketle

Annem de yat uyu. İlerde hiç uyuyamıycaksın diyo. Nereye uyuyum hıçkırıyo bu seferde

Kızlar hala minik kızıma isim bulamadım.
Kızlarınıza ne isim koycaksınız

Bide sizce ayperi ismi nasıl :)

Ayperiyi çok sevdim ama Ayperi dışında değişik isim önerisi istersen Cezayir'deki kız isimlerinden örnek vereyim sana

Sühâ - Cüheyne - Menâl - Cümâne - Tesnim - Enfal - Kudva - Takva - Duhâ - Ruâ - Menâr - Ranîm - Cenâ - Hanîn - Hanân - Cûrî - Âyat - Âye - Fidâ - Şehed - Secâ - Rafif - Farah - Fedva - Meysâ - Nuha - İman - Şifa - Safâ - Selvâ - Zîne - Luceyn - Vesen - Rufeyde - Bîsan - Durra - Sâra - Ratibe

Ben klasik isim severim. Manası güzel olsun yeter bence. O yüzden Deniz ismi çok içime sindi. Deniz hem engin hem içinde hiç bir kötülüğü barındırmayan, hem güçlü hem sakinleştirici bakana bile mutluluk veren bir şey. Kızımın da Denizin özelliklerini taşımasını isterim. Bu niyetle Deniz istedim.

Ama İslamcı çevrem çok şaşırdı Hayır Zehra koysam mesela kimse tepki vermez sırf Arapça diye islami isim olduğunu düşünürler. Halbuki Zehra Arapçada çiçek demek. Ama Deniz'i duyan herkes şok

Bıktım şu İslami çevrenin şekilciliğinden. Peygamberimizin tavsiyesi güzel anlamı olan bir isim konulması. Yok Kur'an'da geçsin yok Arapça olsun denemiş yani. Deniz'in anlamı da aşırı güzel bence

Bizim isim bulmamiz da zor oluyor hem Arapça hem Türkçe telaffuzu aynı olsun. Hem Türkler hem Cezayirliler telaffuz edebilsin. Türkçe ve Fransızca okusunuşu aynı olsun. Deniz bütün bu kriterlere uyuyor. Oğlumun adını eşim Emin istemisti ben de yanına Ahmed koydum. Bunda da ben Deniz dedim o bulsun yanına bir şey yoksa tek Deniz koyucam Miray Deniz dedim eşimin adı Münir, Miray'in Farsça anlamı Münir'le aynı ama onu da istemedi.

Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri. şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?
Bencede kapı süsü 150-200 TL üzeri gereksiz pahalı bu da çok şirin ben kızımda pleksi kelebek yaptırmıştım çok şirin duruyordu istersen pleksi de bak kv dusurmus kelebeğin antenlerini kırmış birde sen kirmissin demez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…