2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya aslında bunları yapıyorum zaten çalıştığım için sürekli ayaktayım hareket ve yürüyüş şeklinde suda 3 litre içiyorum tuz da çok az kullanırım zaten :/
Bende kızımda çalışıyordum çalışırken hiç dinlenemedigin ayağını uzatamadigin içinde oluyordur şimdi çalışmıyorum hiç ödem olmadı çok şükür

Aynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.
Keşke biraz dikkatli olsalar ya. Önemsemiyormuş hiç onlar böyle şeyleri

Eklentiler

• Screenshot_20220612-102832_Dolap.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 48
Kötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımız şişme havuz var çok dayanamazsam onda oturup kalırım karşıma da vantilatör
Ay ben de evdeki havuzu anneme götüreyim oğlan balkonda bahçede içine girer diyordum olmadı karşılıklı otururuz içine, sığışabilirsek çok da mutlu olur. Zaten tam bir Yengeç burcu yapışık gezsek rahatsız olmaz
Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri. şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?
Bunda bence göz yanılgısı var o kenarları renkli yapraklar ve portakallar olmayınca çok boş kalmış gibi görünür bence. Bir de melek figürü çok sevimli ve kibarmış gerçekten ama öteki dünyayı sembolize ettiği için bu tarz şeylerde kullanmayı tercih etmezdim ben olsam.

Kötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımız şişme havuz var çok dayanamazsam onda oturup kalırım karşıma da vantilatör
Ay ben de evdeki havuzu anneme götüreyim oğlan balkonda bahçede içine girer diyordum olmadı karşılıklı otururuz içine, sığışabilirsek çok da mutlu olur. Zaten tam bir Yengeç burcu yapışık gezsek rahatsız olmaz
Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri. şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?
Bunda bence göz yanılgısı var o kenarları renkli yapraklar ve portakallar olmayınca çok boş kalmış gibi görünür bence. Bir de melek figürü çok sevimli ve kibarmış gerçekten ama öteki dünyayı sembolize ettiği için bu tarz şeylerde kullanmayı tercih etmezdim ben olsam.

Ayy bu çok güzel uygunada yapıyormuş bencede bu çok güzel olur
Maddi olarak iki çocuğumda da hiç kimseden bir iğne bile beklemedik herşeyi kendimiz yaptık manevi olarak bizi yipratmasalar daha çok mutlu olacağız

Aynen baya uygun. Bende beğendim inan bizde beklemiyoruz maddi olarak beklemedikte. Ama çok zormuş gerçekten. Kendimiz hallettik her şeyi şükür.

Evet başka Bi şeyde karar verdim artık anlaştım daha uygun daha güzel. Yaptıracağım inşallah temmuzun ilk haftası elimde olur

Canım bu sayfada 200 TL 5 tane anahtarlık ücretsiz istersen bir bak biraz daha süslü modeller var

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-12-14-09-25-963_com.instagram.android.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 72
Bu çok guzelmis, fiyatı da uygun. Sen bi yaptır gelsin burada da paylaş memnun kalırsan biz de oraya yaptırırız. Zaten bu fiyat belki malzemelerle aynı fiyata denk gelir hiç uğraşmaya gerek kalmaz. Makrome anahtarlıklar da cok şık oluyor.

Canım bu sayfada 200 TL 5 tane anahtarlık ücretsiz istersen bir bak biraz daha süslü modeller var
Ayyyyyy iste bunlar tam benim beğendiklerim minnacık ayıcıklılar falan da var ayıcığa elbise giydirmişler falan çok güzel olmuş. Ama ben satış sayfalafına değil pintereste baktım. Makrome bebek kapı süsü yazinca bir sürü model çıkıyor. Internette buldugun modeli satis yapan birine foto atıp bundan yapar mısın desen yine yapar bence.

Evet bakmıştım buna ama ek anahtarlık yaptırırsam şimdikinden daha pahalıya gelecekti. Teşekkür ederim
Tamamdır paylaşırım burda beğenirsem. Kadın baya ilgiliydi aslında sıkılmadan kibarca karşılık verdi ne istediysem. Biraz o rahatlattı beni. Yani malzemelerle aynı fiyata denk gelir bence daha pahalıya gelir gibi geldi bana

36 ya kadar dönme ihtimalleri yüksekmiş. Hatta doğuma kadar bile dönmesini bekleyenler var. Döndürme yöntemlerini zaten sadece uzman doktorlar yapıyorlar. Onun için son zamana kadar bekleyip doktorla görüşmek daha sağlıklı olabilir. Bende henüz dönmesini bekliyorum

36 ya kadar dönme ihtimalleri yüksekmiş. Hatta doğuma kadar bile dönmesini bekleyenler var. Döndürme yöntemlerini zaten sadece uzman doktorlar yapıyorlar. Onun için son zamana kadar bekleyip doktorla görüşmek daha sağlıklı olabilir. Bende henüz dönmesini bekliyorum

Ayy çok güzel modeller var ya bende mavili olanı yaptıracaktim komşumuz ben yapacağım diyince bulutta karar verdim baska bunları çok beğeniyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-12-14-07-51-057_com.instagram.android.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 70
Mesela model olur sana böyle birşeyi de uyguna yapar belki

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-12-14-08-26-821_com.instagram.android.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 67
Ben aşırı kararsız bir insanım. Yani en ufak şeyde kararsız kalıyorum şu takı yastığına gereksiz çok para istiyorlar ben vazgeçtim o yüzden.

Ben aşırı kararsız bir insanım. Yani en ufak şeyde kararsız kalıyorum şu takı yastığına gereksiz çok para istiyorlar ben vazgeçtim o yüzden.
Benimki baya uyguna denk deldi tek kabul ettiğimiz hediye kendileri Tahtakalede bu işi yapıyorlar o da çok ısrar ettiler eşimin arkadaşları ve komsumuz kapı süsü, isimlik, lohusa terliği ve taç ama onlar yapmasada ben alacaktım fotoğraf çekimi düşünüyoruz nasip olursa kızımda yapamadım bu bebeğimde toplu güzel fotoğraflarimiz olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…