- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Bende kızımda çalışıyordum çalışırken hiç dinlenemedigin ayağını uzatamadigin içinde oluyordur şimdi çalışmıyorum hiç ödem olmadı çok şükürYa aslında bunları yapıyorum zaten çalıştığım için sürekli ayaktayım hareket ve yürüyüş şeklinde suda 3 litre içiyorum tuz da çok az kullanırım zaten :/
Aynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.Bencede kapı süsü 150-200 TL üzeri gereksiz pahalı bu da çok şirin ben kızımda pleksi kelebek yaptırmıştım çok şirin duruyordu istersen pleksi de bak kv dusurmus kelebeğin antenlerini kırmış birde sen kirmissin demez mi
Ay ben de evdeki havuzu anneme götüreyim oğlan balkonda bahçede içine girer diyordum olmadı karşılıklı otururuz içine, sığışabilirsek çok da mutlu olur. Zaten tam bir Yengeç burcu yapışık gezsek rahatsız olmazKötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımızşişme havuz var çok dayanamazsam onda oturup kalırım karşıma da vantilatör
Bunda bence göz yanılgısı var o kenarları renkli yapraklar ve portakallar olmayınca çok boş kalmış gibi görünür bence. Bir de melek figürü çok sevimli ve kibarmış gerçekten ama öteki dünyayı sembolize ettiği için bu tarz şeylerde kullanmayı tercih etmezdim ben olsam.Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri.şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?
Ay ben de evdeki havuzu anneme götüreyim oğlan balkonda bahçede içine girer diyordum olmadı karşılıklı otururuz içine, sığışabilirsek çok da mutlu olur. Zaten tam bir Yengeç burcu yapışık gezsek rahatsız olmazKötü zamana denk geldi doğumlar ve lohusalığımızşişme havuz var çok dayanamazsam onda oturup kalırım karşıma da vantilatör
Bunda bence göz yanılgısı var o kenarları renkli yapraklar ve portakallar olmayınca çok boş kalmış gibi görünür bence. Bir de melek figürü çok sevimli ve kibarmış gerçekten ama öteki dünyayı sembolize ettiği için bu tarz şeylerde kullanmayı tercih etmezdim ben olsam.Valla canım instagram da sprduğum her sayfa ağzını 300 den açıyor. Bana gereksiz bakalım geliyor 200 ün üzeri.şöyle bir şey buldum bu nasıl sence?
Ayy bu çok güzel uygunada yapıyormuş bencede bu çok güzel olurAynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.
Keşke biraz dikkatli olsalar ya. Önemsemiyormuş hiç onlar böyle şeyleri
Aynen baya uygun. Bende beğendimAyy bu çok güzel uygunada yapıyormuş bencede bu çok güzel olur
Maddi olarak iki çocuğumda da hiç kimseden bir iğne bile beklemedik herşeyi kendimiz yaptık manevi olarak bizi yipratmasalar daha çok mutlu olacağız
Evet başka Bi şeyde karar verdim artık anlaştım daha uygun daha güzel. Yaptıracağım inşallah temmuzun ilk haftası elimde olurAy ben de evdeki havuzu anneme götüreyim oğlan balkonda bahçede içine girer diyordum olmadı karşılıklı otururuz içine, sığışabilirsek çok da mutlu olur. Zaten tam bir Yengeç burcu yapışık gezsek rahatsız olmaz
Bunda bence göz yanılgısı var o kenarları renkli yapraklar ve portakallar olmayınca çok boş kalmış gibi görünür bence. Bir de melek figürü çok sevimli ve kibarmış gerçekten ama öteki dünyayı sembolize ettiği için bu tarz şeylerde kullanmayı tercih etmezdim ben olsam.
Canım bu sayfada 200 TL 5 tane anahtarlık ücretsiz istersen bir bak biraz daha süslü modeller varAynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.
Bu çok guzelmis, fiyatı da uygun. Sen bi yaptır gelsin burada da paylaş memnun kalırsan biz de oraya yaptırırız. Zaten bu fiyat belki malzemelerle aynı fiyata denk gelir hiç uğraşmaya gerek kalmaz. Makrome anahtarlıklar da cok şık oluyor.Aynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.
Ayyyyyy iste bunlar tam benim beğendiklerimCanım bu sayfada 200 TL 5 tane anahtarlık ücretsiz istersen bir bak biraz daha süslü modeller var
Evet bakmıştım buna ama ek anahtarlık yaptırırsam şimdikinden daha pahalıya gelecekti. Teşekkür ederimCanım bu sayfada 200 TL 5 tane anahtarlık ücretsiz istersen bir bak biraz daha süslü modeller var
Tamamdır paylaşırım burda beğenirsem. Kadın baya ilgiliydi aslında sıkılmadan kibarca karşılık verdi ne istediysem. Biraz o rahatlattı beni. Yani malzemelerle aynı fiyata denk gelir bence daha pahalıya gelir gibi geldi banaBu çok guzelmis, fiyatı da uygun. Sen bi yaptır gelsin burada da paylaş memnun kalırsan biz de oraya yaptırırız. Zaten bu fiyat belki malzemelerle aynı fiyata denk gelir hiç uğraşmaya gerek kalmaz. Makrome anahtarlıklar da cok şık oluyor.
36 ya kadar dönme ihtimalleri yüksekmiş. Hatta doğuma kadar bile dönmesini bekleyenler var. Döndürme yöntemlerini zaten sadece uzman doktorlar yapıyorlar. Onun için son zamana kadar bekleyip doktorla görüşmek daha sağlıklı olabilir. Bende henüz dönmesini bekliyorumMerhaba bende bu ayın 8 'inde randevum vardı gittim canim banada bebek ters dönmüş dedi galiba ayakları assagida çünkü dediki son zamana kadar sıkıntı olmaz beklerse yine bakarız dönmusse normal dönmemiş se sezeryan olucak dedi biz salı günü 33 haftalik hamile olucam dediğiniz o döndürme yöntemi sizce sakıncalı degilmi bu arada doktorum bebegin kafasida büyük dedi galiba 2 hafta ileride görünüyor cok merak ediyorum acaba bu zamandan sonra dönermi birde ben artik dönmesi zor olur diye düşünüyorum acaba dönedebilirmi büyümüş ya ondan oyle dusunuyorum
36 ya kadar dönme ihtimalleri yüksekmiş. Hatta doğuma kadar bile dönmesini bekleyenler var. Döndürme yöntemlerini zaten sadece uzman doktorlar yapıyorlar. Onun için son zamana kadar bekleyip doktorla görüşmek daha sağlıklı olabilir. Bende henüz dönmesini bekliyorumMerhaba bende bu ayın 8 'inde randevum vardı gittim canim banada bebek ters dönmüş dedi galiba ayakları assagida çünkü dediki son zamana kadar sıkıntı olmaz beklerse yine bakarız dönmusse normal dönmemiş se sezeryan olucak dedi biz salı günü 33 haftalik hamile olucam dediğiniz o döndürme yöntemi sizce sakıncalı degilmi bu arada doktorum bebegin kafasida büyük dedi galiba 2 hafta ileride görünüyor cok merak ediyorum acaba bu zamandan sonra dönermi birde ben artik dönmesi zor olur diye düşünüyorum acaba dönedebilirmi büyümüş ya ondan oyle dusunuyorum
Ayy çok güzel modeller var ya bende mavili olanı yaptıracaktim komşumuz ben yapacağım diyince bulutta karar verdim baska bunları çok beğeniyorumAyyyyyy iste bunlar tam benim beğendiklerimminnacık ayıcıklılar falan da var ayıcığa elbise giydirmişler falan çok güzel olmuş. Ama ben satış sayfalafına değil pintereste baktım. Makrome bebek kapı süsü yazinca bir sürü model çıkıyor. Internette buldugun modeli satis yapan birine foto atıp bundan yapar mısın desen yine yapar bence.
Mesela model olur sana böyle birşeyi de uyguna yapar belkiEvet bakmıştım buna ama ek anahtarlık yaptırırsam şimdikinden daha pahalıya gelecekti. Teşekkür ederim
Tamamdır paylaşırım burda beğenirsem. Kadın baya ilgiliydi aslında sıkılmadan kibarca karşılık verdi ne istediysem. Biraz o rahatlattı beni. Yani malzemelerle aynı fiyata denk gelir bence daha pahalıya gelir gibi geldi bana
Ay güzelmiş bak kafam yine karışıyorMesela model olur sana böyle birşeyi de uyguna yapar belki
Ayy canım kafani karıştırmak için göndermedim ben de çok araştırdım kapı süsü ve takı yastiginiAy güzelmiş bak kafam yine karışıyor
Ben aşırı kararsız bir insanım. Yani en ufak şeyde kararsız kalıyorumAyy canım kafani karıştırmak için göndermedim ben de çok araştırdım kapı süsü ve takı yastiginiMesela böyle bir modeli ne kadara yapar diye sor yine uyguna yaparsa bunlar çok süslü tam kız bebelere göre
Benimki baya uyguna denk deldi tek kabul ettiğimiz hediye kendileri Tahtakalede bu işi yapıyorlar o da çok ısrar ettiler eşimin arkadaşları ve komsumuzBen aşırı kararsız bir insanım. Yani en ufak şeyde kararsız kalıyorumşu takı yastığına gereksiz çok para istiyorlar ben vazgeçtim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?