- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ohhh herşeyleri hazır olmuş küçük beyinValla monttan ayakkabiya, uyku tulumuna, ne bileyim her sey var. Esime diyorum ne oldugunu unutma, bir sey gerekince sana sorarim. Kizim oksuruyor arada ya. Yemek seciyor. Ama cok sukur genel durumu iyi. Gulup oynuyor.
Aslinda benim bi derdim var. Esimle beraber olurken ( evet hamileligin basindan beri cinsellige ara vermedik) birden canim yandi. Icten keskin ani bir acı. Hic boyle problemlerim olmadi simdiye kadar. Hamilelikle baglantili diye düşünüyorum. Hamilelikte kilcal damarlar hassaslasiyomus vs diyolar. Ya oyle bir sey ya da pelvik varisi dediklerinden. Yani internette oyle diyor en azindan. Hala arada icten bi sizlama geliyor. Carsamba doktor randevusu var, sorucam bakalim. Insallah gostermem gerekmez. Oyle aciyo ki kimse dokunsun ellesin istemiyorum. Nasil normal dogum yaparim bilmiyorum. Buna bile dayanamiyoken
Bebeme birşey almadım hala totosu açıkta yavrumunSelam canlar geriye dönük okumaya çalışıyorum ama çoğuna yetişemiyorum
Neler yapıyorsunuz neler aldnzz bende yeni yeni başladım unibaby ıslak mendil sipariş edicem Trendyolda en uygun buldum ama yinede dehşet pahalı siz ıslak mendil ne aldnz bez Prima premium care alicam ama bizim minik doğacak gibi 0 beden olanı alacağım
Bugün kontrolüm wardi benim kız hala ters kafa yukarda boynunda hala kordon çıkmamış sıkı da değil daha doğmadan yaramaz yandm ben galiba1779 gram benim minik masalım şuan iyi herşey iyi dedi inşallah iyi olur 37. Haftayı görelim öncelikle dedi daha ilerisini öngöremiyir henüz galiba kaç kilo doğar dedim 2800 3000 Gr civari dedi
Ciğer geliştirici iğne yapılacak yarın ve diğer gün wurulacagim iğneden çok korkarım
32. Hafta çalışabilir werdi bende durumlar böyle
Tabiki bir sürü para ediyor en azından pusetlerimiz, arabamiz, besigimiz, birçok kıyafetimiz abladan kalma var sende ikinci çocukta daha rahat edersin çok masrafın olmazValla ufak ufak bunlar bile bir sürü para ediyor cidden. İyi denk gelmiş ne güzelbende doğunca 1 hafta sonra falan 3 kişil fotoğraf çektireceğim tek pozluk nasipse.
Ay kusura bakma herşeyi paraya yormaya başladım ben buara
Birşey olduğu zaman aksi gibi ardarda oluyor maalesef
Düzelir inşallahyediklerine içtiklerine de dikkat ediyormuşsun
Aynen ilk olunca çok zorlandık biz. Nasip olursa 2. De o kadar zorlamayacağız. Ya yemin ederim bende diyorum eşime. Baya araştırıyorum hatta. Alacak sanırım ama çok istiyorum çünkü.Tabiki bir sürü para ediyor en azından pusetlerimiz, arabamiz, besigimiz, birçok kıyafetimiz abladan kalma var sende ikinci çocukta daha rahat edersin çok masrafın olmazben eşime profesyonel fotoğraf makinesi al diyorum oldu diyor
Terliği ben İstanbul'a gelince alıcam henüz almadım ama son zamanlarda ödem yapma ihtimaline karşı tokalı yani genişletilebilir bir model bakıcam. Ceyonun mağazasında gider ayağıma giye giyensecerim diye düşündüm.Bu hafta sonu ufak tefek tatlı telaşlarla geçti şükürşu harçlardan alın derim kızlar gerçekten baya derli toplu oluyor tavsiye ederim. Hastane için bir terlik almam lazım siz nasıl bişey aldınız? Ve göğüs ucu için krem almama gerek var mı?
İkincisinde kıyafetlerin birazını yenilersin ara renkler alırsan çok lazım olmazAynen ilk olunca çok zorlandık biz. Nasip olursa 2. De o kadar zorlamayacağız. Ya yemin ederim bende diyorum eşime. Baya araştırıyorum hatta. Alacak sanırım ama çok istiyorum çünkü.
Ben kırmızı fiyonklu Bi şey aldım. Taç ile takım. Kızıma da kırmızı kurdeleli saç bandı aldımBu hafta sonu ufak tefek tatlı telaşlarla geçti şükürşu harçlardan alın derim kızlar gerçekten baya derli toplu oluyor tavsiye ederim. Hastane için bir terlik almam lazım siz nasıl bişey aldınız? Ve göğüs ucu için krem almama gerek var mı?
Tamamdır merak etme.İkincisinde kıyafetlerin birazını yenilersin ara renkler alırsan çok lazım olmazalacak olursan banada söyle ben de kafayı bozdum bende araştırıyorum
Ben de öyle çok pahalı değilde orta seviyede birşey istiyorum daha önce makinam vardı orta seviyede kardeşim kaybetti gezerken fotoğraf çekmeyi çok severdim şimdi çok gezmiyoruz senede bir defa tatil ama çocuklarımı çekerimTamamdır merak etme.Ay şu kartım dolu olmasaydı çoktan almıştım. Ama işte kartım full genelde Bluetooth özellikli bakıyorum. Çok pahalı değil orta seviyede beni idare edecek bana yetecek kadar. Bulursam aklımdasın
Aynen ya benim de vardı nasıl oldu bilmiyorum kayboldu. Çok severdim fotoğraf çekmeyi sonra iphone aldım sırf fotoğraf için ama sorun oldu sattım onu geri. Şimdi en iyisi f.makinesi almak. Daha mantıklı.Ben de öyle çok pahalı değilde orta seviyede birşey istiyorum daha önce makinam vardı orta seviyede kardeşim kaybetti gezerken fotoğraf çekmeyi çok severdim şimdi çok gezmiyoruz senede bir defa tatil ama çocuklarımı çekerimbir çocuk hayali kurarken ikinci çocuğum geliyor onların en güzel anlarını çekmek istiyorum
Ay olmaz inşallah mis gibi evin yakınındaymış hastane de. Bu devirde paranın adı kaldı kendilerini göremiyoruz artıkzaten hastane doktor değiştirmek zorunda kalırsa. o para da yoracak bizikredi çekmeyi bile düşündüm
inşallah ya umutluyum ben hala:) iş yerinde çok stresli ve yoğun çalıştım. 32. hafta dolar dolmaz ayrıldım izne. o zaman yediğime içtiğime de dikkat edememiştim.
siz de dua edin inşallah yükselsin:) evime de yakın hastane yürüyerek on dk çok ideal bizim için
Ay olmaz inşallah mis gibi evin yakınındaymış hastane de. Bu devirde paranın adı kaldı kendilerini göremiyoruz artıkçarşamba günü maaş günü güya yaptığım hesaba göre battık
Yükselir canım
Bir batan daha görmek ne kadar tanıdık :) maaşı kredi kartına yatırıp yeniden kredi kartıyla pişik kremlerini masaj yağlarını şampuanlarını ve mochi süt toplama pompasını sipariş vericemAy olmaz inşallah mis gibi evin yakınındaymış hastane de. Bu devirde paranın adı kaldı kendilerini göremiyoruz artıkçarşamba günü maaş günü güya yaptığım hesaba göre battık
Yükselir canım
Sürekli yürüyüş yapmaya çalışıyorum birer saatlik. İnternetten dönmesi için olan videolara baktım onları yapmaya çalışıyorum. Yarın muayene günümüz ama bana dönmedi gibi geliyor hala hıçkırıkları yukarıda hissediyorumKızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
Kızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
Benim iki kızda 37 de dogmustu suyu bittiği için ikisindede ciğer geliştirici olmuştum erken doğum riskinden dolayı bu doktorda her ihtimale karşı önlem alıyor sanrm canimBen bezi de ıslak mendili de babyturco aldım. Artık kullandıkça duruma göre değiştiririz ya da devam ederiz.
Maşallah bebişekordandan dolayı mı ciğer geliştirici vurulacaksın?
Çok geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımızabeni en son 29 haziranda çağırdılar. hemen hemen her ay idrar hemogram gibi tahliller alıyorlar. kilo tansiyon bebek kalp atışı takibi yapiyolar.
gitseniz iyi olur. benim sağlık ocağının izlem sonuçlarını gösterirken fark edildi trombositlerimin durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?