2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh herşeyleri hazır olmuş küçük beyin canım hastayken ilk yemeğe vuruyor klasik biliyorsun gönül ister ki en çok şu zaman yesinler ama senin kız normalde güzel yiyor ya bu birkaç gün çokta sarsmaz.
Bak geçen ay benim şu 2 gün süren ağrılar var ya aşka gelmiştik ondan olmuştu benim ağrılar arsız yani yoksa mis gibi hiç yok başladı mı ayarı da süresi de kaçıyor niyeyse ondan bana sancıda eşlik edince doktor fazla bu kadar demişti eğer sancı falan yoksa bence normal rahim kasları da doğum için fazla mesai de artık ilişkide arttırmıştır

Bebeme birşey almadım hala totosu açıkta yavrumun
Canım önce 37 yi görmek istemesi prematüre olmasın diye yani 37den sonra muhtemelen daha sıkı takiple beklemeye devam edersiniz. Sen 37de alacak sonrasını düşünmüyor diye geçirme aklından

Valla ufak ufak bunlar bile bir sürü para ediyor cidden. İyi denk gelmiş ne güzel bende doğunca 1 hafta sonra falan 3 kişil fotoğraf çektireceğim tek pozluk nasipse.
Tabiki bir sürü para ediyor en azından pusetlerimiz, arabamiz, besigimiz, birçok kıyafetimiz abladan kalma var sende ikinci çocukta daha rahat edersin çok masrafın olmaz ben eşime profesyonel fotoğraf makinesi al diyorum oldu diyor

Ay kusura bakma herşeyi paraya yormaya başladım ben buara
Birşey olduğu zaman aksi gibi ardarda oluyor maalesef
Düzelir inşallah yediklerine içtiklerine de dikkat ediyormuşsun

zaten hastane doktor değiştirmek zorunda kalırsa. o para da yoracak bizi kredi çekmeyi bile düşündüm

inşallah ya umutluyum ben hala:) iş yerinde çok stresli ve yoğun çalıştım. 32. hafta dolar dolmaz ayrıldım izne. o zaman yediğime içtiğime de dikkat edememiştim.
siz de dua edin inşallah yükselsin:) evime de yakın hastane yürüyerek on dk çok ideal bizim için

Aynen ilk olunca çok zorlandık biz. Nasip olursa 2. De o kadar zorlamayacağız. Ya yemin ederim bende diyorum eşime. Baya araştırıyorum hatta. Alacak sanırım ama çok istiyorum çünkü.

Terliği ben İstanbul'a gelince alıcam henüz almadım ama son zamanlarda ödem yapma ihtimaline karşı tokalı yani genişletilebilir bir model bakıcam. Ceyonun mağazasında gider ayağıma giye giyensecerim diye düşündüm.

Göğüs ucu için lanolinli krem al tabi ki son ay kullanmaya başlarsan yara olmasını engelliyor. Son haftalarda başlarsın kalanını da hastane çantasına atarsın.

Aynen ilk olunca çok zorlandık biz. Nasip olursa 2. De o kadar zorlamayacağız. Ya yemin ederim bende diyorum eşime. Baya araştırıyorum hatta. Alacak sanırım ama çok istiyorum çünkü.
İkincisinde kıyafetlerin birazını yenilersin ara renkler alırsan çok lazım olmaz alacak olursan banada söyle ben de kafayı bozdum bende araştırıyorum

Ben kırmızı fiyonklu Bi şey aldım. Taç ile takım. Kızıma da kırmızı kurdeleli saç bandı aldım

İkincisinde kıyafetlerin birazını yenilersin ara renkler alırsan çok lazım olmaz alacak olursan banada söyle ben de kafayı bozdum bende araştırıyorum
Tamamdır merak etme. Ay şu kartım dolu olmasaydı çoktan almıştım. Ama işte kartım full genelde Bluetooth özellikli bakıyorum. Çok pahalı değil orta seviyede beni idare edecek bana yetecek kadar. Bulursam aklımdasın

Ben de öyle çok pahalı değilde orta seviyede birşey istiyorum daha önce makinam vardı orta seviyede kardeşim kaybetti gezerken fotoğraf çekmeyi çok severdim şimdi çok gezmiyoruz senede bir defa tatil ama çocuklarımı çekerim bir çocuk hayali kurarken ikinci çocuğum geliyor onların en güzel anlarını çekmek istiyorum

Aynen ya benim de vardı nasıl oldu bilmiyorum kayboldu. Çok severdim fotoğraf çekmeyi sonra iphone aldım sırf fotoğraf için ama sorun oldu sattım onu geri. Şimdi en iyisi f.makinesi almak. Daha mantıklı. bebemi çekeceğim hayallerim var.

Ay olmaz inşallah mis gibi evin yakınındaymış hastane de. Bu devirde paranın adı kaldı kendilerini göremiyoruz artık çarşamba günü maaş günü güya yaptığım hesaba göre battık
Yükselir canım

ahahaha ben direkt temmuz maaşına odaklandım
çocuğun okul pesinati var, yaz okulu parası var, doğum var, krediler borçlar var
haziranda maas alacağımızı düşünmen çok güzel sen de mi memursun

Bir batan daha görmek ne kadar tanıdık :) maaşı kredi kartına yatırıp yeniden kredi kartıyla pişik kremlerini masaj yağlarını şampuanlarını ve mochi süt toplama pompasını sipariş vericem

Kızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
Sürekli yürüyüş yapmaya çalışıyorum birer saatlik. İnternetten dönmesi için olan videolara baktım onları yapmaya çalışıyorum. Yarın muayene günümüz ama bana dönmedi gibi geliyor hala hıçkırıkları yukarıda hissediyorum

Kızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya

ben yapmadım 32 de kendi dönmüştü. daha yeni yani.
acele etme istersen canım döner daha. benim arkadaşım sezeryana alınacağı gün bebek döndü normal dogum oldu:)

Herkese iyiakşamlar hastane için yavaş yavaş alışveriş yapıyorum fakat bir sorum olcak normal doğumda depend mi ,yoksa lohusa pedi mi almamız gerekiyor ,ilk çocuğumu doğurduğumda 10 sene önceydi depend falan yoktu uzun pedlerden kullanmıştım ,şimdi okadar çok şey var ki mesela gümüş kapak ya da göğüs kalkanı şart mı ,göğüs pedi yeterli mi hastane çantasını hazırlayanlardan neler koydunuz fikir alsak …..

Ben bezi de ıslak mendili de babyturco aldım. Artık kullandıkça duruma göre değiştiririz ya da devam ederiz.

Maşallah bebişe kordandan dolayı mı ciğer geliştirici vurulacaksın?
Benim iki kızda 37 de dogmustu suyu bittiği için ikisindede ciğer geliştirici olmuştum erken doğum riskinden dolayı bu doktorda her ihtimale karşı önlem alıyor sanrm canim
Baby turco nwsil acaba bir arastraym maaşallahh Almila ve masal kızlara

Çok geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…