2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım preeklampsi nedeniyle 32. haftada doğdu 34. haftada güzel doktorun öyle diyorsa yapacak birşey yok canım şeker yüklemesi yaptırdım sonrası için cihazım vardı endokrine ve diyetisyene birlikte gidiyorum suanlik herşey yolunda

Bendede öyle hıçkırıkları yukarıda. Ben yürüyemiyorum malesef( varislerden dolayı. Bakalım bende yapıyorum o sporları inşa Allah döner. Günde kaç defa yapıyorsunuz? Yarın yazarsanız sonucu

ahahaha ben direkt temmuz maaşına odaklandım
çocuğun okul pesinati var, yaz okulu parası var, doğum var, krediler borçlar var
haziranda maas alacağımızı düşünmen çok güzel sen de mi memursun
Yok bacım ben özel sektördeydim baktım stresten emekli olmadan ölecem kızdan önce işi bıraktım
Bizim adam memur ama maaş benim maaşım tabi o sadece emekçi
Okul dönemi çok masraflı diyor herkes daha geçen öğretmen seçimi için okula bağış yaptık dedi biri okul açılmadan derdi başlıyor

Bir batan daha görmek ne kadar tanıdık :) maaşı kredi kartına yatırıp yeniden kredi kartıyla pişik kremlerini masaj yağlarını şampuanlarını ve mochi süt toplama pompasını sipariş vericem
Bize +2 maaş olsa falan anca toplanır gibi bak bu sadece toplanabilmek için
Şu aşamada ayakta durabileni alkışlamak lazım canım üstün bir cimrilik ister. Öyle tasarruf falan da hikaye kısacak yer kalmadı

Ay inşallah öyle olur çünkü suyu bitebilir yine dedi yaşayıp görücez inşallah bende hediye gelenler dışında bişi almadm yeni yeni bakıyorum kendime pijama sipariş edicem sizede ataym hatta
Havuç suyunu çok öneriyorlar hergün 1 bardak içebilirsen iç şifanın nerden geleceği belli olmaz
He ben bencillik yapıp kendime aldım canım

Suyun neden azalıyor doktorun ne diyor bu duruma üç çocukta da aynı doktora mi gidiyorsun evet canım hareketleri azalıyor benim tansiyonum ve şekerim iyice yükseldi ama o zaman coraspirin kullanmıyordum tansiyon vardı yükseldi sen aspirin kullandığın için tansiyonunu yükseltmez şekerin yükselse suyun artar demekki şekerinde yok

Havuç suyunu çok öneriyorlar hergün 1 bardak içebilirsen iç şifanın nerden geleceği belli olmaz
He ben bencillik yapıp kendime aldım canım
Pek iyi yapmssn bız daha değerliyiz önce biz evet canım havuç suyu banada 2.kizimda çok iyi gelmsti sınırda olan suyu dahada azalmamisti we 37. Haftayı görebilmisti şuan için suyu çok az değil iyi dedi doktor ondan az iciyrm sağol canım

Kızlarımın doktoru İstanbul'da canım ama o da nedenini bilmiyor bunyeyle alakalı olduğunu söyledi bana bence benim bünye hamileliğe uygun değil ahaha

Bende 32i haftaya girecem. Burdaki imza alanını yanlış girmiştim inşa Allah döner
Canım benim kızım 34+larda döndü. Daha küçük seninki de döner 35 e kadar dönmeleri daha rahat oluyor. Ama kendini şartlama bende ilkinde normal olsun dedim dönsün diye gayret ettim sonuç dönmesinden 3-4 gün sonra sezeryan oldum

Bendede öyle hıçkırıkları yukarıda. Ben yürüyemiyorum malesef( varislerden dolayı. Bakalım bende yapıyorum o sporları inşa Allah döner. Günde kaç defa yapıyorsunuz? Yarın yazarsanız sonucu
Yazarım tabiki. Daha da 36 da dönmezse akupunkturla döndürme yöntemine bakacağım. Sezaryen den çok korkuyorum. En azından daha önce normal doğum yaptığımdan ne olduğunu biliyorum. Bildiğim acı bilmediğimden iyidir

Hiç birşeyin içine giremiyorum ki canım baktım doğursam beni kimse sallamaz önce kendi totişi kapatayım dedim
Ay şifa olsun minik kuşumuza

Hiç birşeyin içine giremiyorum ki canım baktım doğursam beni kimse sallamaz önce kendi totişi kapatayım dedim
Ay şifa olsun minik kuşumuza
Yaa çok tatlsn bende 10 kilo aldım bebek daha 2 kilo bile olmadı ben maaşaallah yani ben sadece 1 tane hamile taytı almstm başka bişi almadm üsttten giydiklerim hafif salaş olan 4 5 parça War onlarla idare ediyrm bu pahalılıkta içim gitse de almıyorum

Bize +2 maaş olsa falan anca toplanır gibi bak bu sadece toplanabilmek için
Şu aşamada ayakta durabileni alkışlamak lazım canım üstün bir cimrilik ister. Öyle tasarruf falan da hikaye kısacak yer kalmadı
Eskiden kendime alışveriş yapar kıyafet takı vs alırdım. Hatta baktım pahalı geldi taksit yapar yine alırdım. Şimdi pişik kremini bebek bezini bile öncelik sırasına göre sıralayıp öyle alıyorum. Eşim sektör değiştiriyor. Nolur dolarla euroyla maaşı olan bir işe geç diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…