- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Kızım preeklampsi nedeniyle 32. haftada doğdu 34. haftada güzel doktorun öyle diyorsa yapacak birşey yok canım şeker yüklemesi yaptırdım sonrası için cihazım vardı endokrine ve diyetisyene birlikte gidiyorum suanlik herşey yolundayok sezeryana almıyorlar galiba belli bi değerin altinda:) o daha sorunlu oluyomus normalden:)
dahiliye 34. haftada doğum yapmanıza karar verilebilir demişti.
preejlampsi de zor Allah kolaylık versin. sekeri kendin mi ölçüyürsun. ben yükleme yaptırmadım. Bi tane cihaz aldık arada aclik tokluk bakıyorum:)
Bende 32i haftaya girecem. Burdaki imza alanını yanlış girmiştimben yapmadım 32 de kendi dönmüştü. daha yeni yani.
acele etme istersen canım döner daha. benim arkadaşım sezeryana alınacağı gün bebek döndü normal dogum oldu:)
Bendede öyle hıçkırıkları yukarıda. Ben yürüyemiyorum malesef( varislerden dolayı. Bakalım bende yapıyorum o sporları inşa Allah döner. Günde kaç defa yapıyorsunuz? Yarın yazarsanız sonucuSürekli yürüyüş yapmaya çalışıyorum birer saatlik. İnternetten dönmesi için olan videolara baktım onları yapmaya çalışıyorum. Yarın muayene günümüz ama bana dönmedi gibi geliyor hala hıçkırıkları yukarıda hissediyorum
Allahtan umut kesilmezBen hiç bişey yapmıyorum kafası yukarda ayakları da yukardadöner mi bilmem ama doktor çok zor dedi ama yürüyüş yapıcam okullar kapanınca belli olmaz Allah büyük
Yok bacım ben özel sektördeydim baktım stresten emekli olmadan ölecem kızdan önce işi bıraktımahahaha ben direkt temmuz maaşına odaklandım
çocuğun okul pesinati var, yaz okulu parası var, doğum var, krediler borçlar var
haziranda maas alacağımızı düşünmen çok güzelsen de mi memursun
İnşallah benim ilk doğum olacak nasipse iki Doğum türü hakkında da fikrim yok açıkçası ama sadece sezeryandan sonra toparlamak geç oluyor diyorlar o yüzden normal olsa ne güzel olurAllahtan umut kesilmezİnşa Allah döner bebişlerimiz
Bize +2 maaş olsa falan anca toplanır gibi bak bu sadece toplanabilmek içinBir batan daha görmek ne kadar tanıdık :) maaşı kredi kartına yatırıp yeniden kredi kartıyla pişik kremlerini masaj yağlarını şampuanlarını ve mochi süt toplama pompasını sipariş vericem
Havuç suyunu çok öneriyorlar hergün 1 bardak içebilirsen iç şifanın nerden geleceği belli olmazAy inşallah öyle olur çünkü suyu bitebilir yine dedi yaşayıp görücez inşallahbende hediye gelenler dışında bişi almadm yeni yeni bakıyorum kendime pijama sipariş edicem sizede ataym hatta
Deme öyle insan en azından bir geçişini izliyor süzüle süzüle hesaptan başka yere akeyor mübarekAhaha bende aynı durumdayım maaştan bana haşlık kalmıyor ayın 15 i gelmesede olur
Suyun neden azalıyor doktorun ne diyor bu duruma üç çocukta da aynı doktora mi gidiyorsun evet canım hareketleri azalıyor benim tansiyonum ve şekerim iyice yükseldi ama o zaman coraspirin kullanmıyordum tansiyon vardı yükseldi sen aspirin kullandığın için tansiyonunu yükseltmez şekerin yükselse suyun artar demekki şekerinde yokHavuç suyuna gerek yok dedi ama ben haftada bir bardak iciyrm ay beni hiç uyarmadı tansiyon şeker şuan için normal diye ama ederim canım sadcee iğneden sonra 3 4 gün bebek az hareket edebilir endişe etme dediher gittiğim doppler de bakıyor bebeğe giden kan akımlarına filan hepsi iyi dedi plesenta iyi dedi erken doğum için şuan bir sebep görünmyr dedi
Ahahaha kesinlikle ben köprü görevi görüyorum parayı bir yerden alıp başka bir yere aktarıyorumDeme öyle insan en azından bir geçişini izliyor süzüle süzüle hesaptan başka yere akeyor mübarek
Pek iyi yapmssn bız daha değerliyiz önce bizHavuç suyunu çok öneriyorlar hergün 1 bardak içebilirsen iç şifanın nerden geleceği belli olmaz
He ben bencillik yapıp kendime aldım canım
Kızlarımın doktoru İstanbul'da canım ama o da nedenini bilmiyor bunyeyle alakalı olduğunu söyledi bana bence benim bünye hamileliğe uygun değil ahahaSuyun neden azalıyor doktorun ne diyor bu duruma üç çocukta da aynı doktora mi gidiyorsun evet canım hareketleri azalıyor benim tansiyonum ve şekerim iyice yükseldi ama o zaman coraspirin kullanmıyordum tansiyon vardı yükseldi sen aspirin kullandığın için tansiyonunu yükseltmez şekerin yükselse suyun artar demekki şekerinde yok
Canım benim kızım 34+larda döndü. Daha küçük seninki de döner 35 e kadar dönmeleri daha rahat oluyor. Ama kendini şartlama bende ilkinde normal olsun dedim dönsün diye gayret ettim sonuç dönmesinden 3-4 gün sonra sezeryan oldumBende 32i haftaya girecem. Burdaki imza alanını yanlış girmiştiminşa Allah döner
Yazarım tabiki. Daha da 36 da dönmezse akupunkturla döndürme yöntemine bakacağım. Sezaryen den çok korkuyorum. En azından daha önce normal doğum yaptığımdan ne olduğunu biliyorum. Bildiğim acı bilmediğimden iyidirBendede öyle hıçkırıkları yukarıda. Ben yürüyemiyorum malesef( varislerden dolayı. Bakalım bende yapıyorum o sporları inşa Allah döner. Günde kaç defa yapıyorsunuz? Yarın yazarsanız sonucu
Ewt canım gözlerimin önünde kredi kartına süzülüp gidiyorDeme öyle insan en azından bir geçişini izliyor süzüle süzüle hesaptan başka yere akeyor mübarek
Hiç birşeyin içine giremiyorum ki canım baktım doğursam beni kimse sallamaz önce kendi totişi kapatayım dedimPek iyi yapmssn bız daha değerliyiz önce bizevet canım havuç suyu banada 2.kizimda çok iyi gelmsti sınırda olan suyu dahada azalmamisti we 37. Haftayı görebilmisti şuan için suyu çok az değil iyi dedi doktor ondan az iciyrm sağol canım
Üstelik geçiş ücreti bile alamıyoruzAhahaha kesinlikle ben köprü görevi görüyorum parayı bir yerden alıp başka bir yere aktarıyorum
Yaa çok tatlsnHiç birşeyin içine giremiyorum ki canım baktım doğursam beni kimse sallamaz önce kendi totişi kapatayım dedim
Ay şifa olsun minik kuşumuza
Eskiden kendime alışveriş yapar kıyafet takı vs alırdım. Hatta baktım pahalı geldi taksit yapar yine alırdım. Şimdi pişik kremini bebek bezini bile öncelik sırasına göre sıralayıp öyle alıyorum. Eşim sektör değiştiriyor. Nolur dolarla euroyla maaşı olan bir işe geç diyorumBize +2 maaş olsa falan anca toplanır gibi bak bu sadece toplanabilmek için
Şu aşamada ayakta durabileni alkışlamak lazım canım üstün bir cimrilik ister. Öyle tasarruf falan da hikaye kısacak yer kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?