- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ay inşallah öyle olur çünkü suyu bitebilir yine dedi yaşayıp görücez inşallahBebeme birşey almadım hala totosu açıkta yavrumun
Canım önce 37 yi görmek istemesi prematüre olmasın diye yani 37den sonra muhtemelen daha sıkı takiple beklemeye devam edersiniz. Sen 37de alacak sonrasını düşünmüyor diye geçirme aklından
Coraspirin iciyrm hergun birtane canım amin inşallah sağlıkla gelsin minik kuzularimizÇok geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza
benim doktorum hava alması gerektiği için sargı bezi kullandiriyodu. azalmaya başlayınca pede geçmiştim.Herkese iyiakşamlar hastane için yavaş yavaş alışveriş yapıyorum fakat bir sorum olcak normal doğumda depend mi ,yoksa lohusa pedi mi almamız gerekiyor ,ilk çocuğumu doğurduğumda 10 sene önceydi depend falan yoktu uzun pedlerden kullanmıştım ,şimdi okadar çok şey var ki mesela gümüş kapak ya da göğüs kalkanı şart mı ,göğüs pedi yeterli mi hastane çantasını hazırlayanlardan neler koydunuz fikir alsak …..
Ahaha bende aynı durumdayım maaştan bana haşlık kalmıyor ayın 15 i gelmesede olurAy olmaz inşallah mis gibi evin yakınındaymış hastane de. Bu devirde paranın adı kaldı kendilerini göremiyoruz artıkçarşamba günü maaş günü güya yaptığım hesaba göre battık
Yükselir canım
Çok geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza
Makromr olan fiyatı nedir hangi siteKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
Anladım canım. İnşallah zamanında gelir miniklerBenim iki kızda 37 de dogmustu suyu bittiği için ikisindede ciğer geliştirici olmuştum erken doğum riskinden dolayı bu doktorda her ihtimale karşı önlem alıyor sanrm canim
Baby turco nwsil acaba bir arastraym maaşallahh Almila ve masal kızlara
Site yazıyor ekran görüntüsünde 160 tl idi.Makromr olan fiyatı nedir hangi site
Büyük ihtimal sezeryan olursun o zaman inşallah sorunsuz doğumun (dogumumuz) gerçekleşir canımçok teşekkür ederim inşallah
yok canım zaten sorun kanımın pihtilasmamasi sulu olmasi:)
doğumda kanama durmazsa diye bu atraksiyonlar
Teşekkür ederim.Site yazıyor ekran görüntüsünde 160 tl idi.
Canım sen havuç suyu içiyor musun ciğer geliştirici yapıldığında tansiyonuna ve şekerine dikkat et canım benimki ikiside çok yükselmişti ayy su zamanlarida güzelliklerle atlatalim inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza inşallahAy inşallah öyle olur çünkü suyu bitebilir yine dedi yaşayıp görücez inşallahbende hediye gelenler dışında bişi almadm yeni yeni bakıyorum kendime pijama sipariş edicem sizede ataym hatta
Büyük ihtimal sezeryan olursun o zaman inşallah sorunsuz doğumun (dogumumuz) gerçekleşir canımannelik ne kadar güzel ve zor yaa zorluklara bir başlıyorsun ömür boyu zorluklara devam ediyorsun ben ilkinde preeklampsi geçirdim ikincide şekerim yükseliyor
Nerden aldınız acaba ben de pudra pembe ya da bordo tarzı istiyorumBen kırmızı fiyonklu Bi şey aldım. Taç ile takım. Kızıma da kırmızı kurdeleli saç bandı aldım
Havuç suyuna gerek yok dedi ama ben haftada bir bardak iciyrm ay beni hiç uyarmadı tansiyon şeker şuan için normal diye ama ederim canım sadcee iğneden sonra 3 4 gün bebek az hareket edebilir endişe etme dediCanım sen havuç suyu içiyor musun ciğer geliştirici yapıldığında tansiyonuna ve şekerine dikkat et canım benimki ikiside çok yükselmişti ayy su zamanlarida güzelliklerle atlatalim inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza inşallah
Ben hiç bişey yapmıyorum kafası yukarda ayakları da yukardaKızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
Merhaba ekran görüntülerini ekledim. Bakabilirniz burdan. Site ismi ve satıcı ismi yazıyorNerden aldınız acaba ben de pudra pembe ya da bordo tarzı istiyorum
Teşekkür ederim şimdi bakıyorum çok güzelmiş güzel günlerde kullanırsınız inşallahMerhaba ekran görüntülerini ekledim. Bakabilirniz burdan. Site ismi ve satıcı ismi yazıyorterlikleri aldığım site lohusahamile.com
Teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallahTeşekkür ederim şimdi bakıyorum çok güzelmiş güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Depend ya da muadili yetişkin külot bezler çok kullanışlı oluyor. Yalnızca doğum sonrası değil doğuma birkaç hafta kala geceleri kullanmıştım su gelirse yatak kirlenmesin diye. Gümüş kapak bence kesinlikle şart. Onun sayesinde hiç yara olmadan çok rahat emzirdim. Ama kullanmaya doktor tavsiyesiyle 36 da başlamıştım memelerin alışması için. Göğüs kalkanı nefes aldığı için evde kullanımda, göğüs pedi özellikle çalışanlar için dışarda kullanımda çok rahat.Herkese iyiakşamlar hastane için yavaş yavaş alışveriş yapıyorum fakat bir sorum olcak normal doğumda depend mi ,yoksa lohusa pedi mi almamız gerekiyor ,ilk çocuğumu doğurduğumda 10 sene önceydi depend falan yoktu uzun pedlerden kullanmıştım ,şimdi okadar çok şey var ki mesela gümüş kapak ya da göğüs kalkanı şart mı ,göğüs pedi yeterli mi hastane çantasını hazırlayanlardan neler koydunuz fikir alsak …..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?