2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay inşallah öyle olur çünkü suyu bitebilir yine dedi yaşayıp görücez inşallah bende hediye gelenler dışında bişi almadm yeni yeni bakıyorum kendime pijama sipariş edicem sizede ataym hatta

benim doktorum hava alması gerektiği için sargı bezi kullandiriyodu. azalmaya başlayınca pede geçmiştim.
hasta bezi vs hava almasını iyileşmeyi geciktirir demişti.
bunda da almadım ama alsam mı lohusa pedi diye düşünüyorum açıkçası.

göğüs ucu icin de genel cerrahide gitmek zorunda kalmıştım. göğüs kremi için bi ise yaramaz istersen al kullan yeni anne olanların çoğunda olur bu yaralar demişti.
her emzirmeden önce ve sonra sabunla ve suyla yıka nemli kalmasın kuru olsun yeter demişti. sabun ve su kullanmaya başladıktan sonra geçti gerçekten

Ahaha bende aynı durumdayım maaştan bana haşlık kalmıyor ayın 15 i gelmesede olur

Çok geçmiş olsun kan sulandırıcı kullanıyor musun inşallah sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza

çok teşekkür ederim inşallah
yok canım zaten sorun kanımın pihtilasmamasi sulu olmasi:)
doğumda kanama durmazsa diye bu atraksiyonlar

Anladım canım. İnşallah zamanında gelir minikler ben baya araştırdım öyle aldım. Ama bakalım nasıl olduğunu kullandıkça öğreneceğim

çok teşekkür ederim inşallah
yok canım zaten sorun kanımın pihtilasmamasi sulu olmasi:)
doğumda kanama durmazsa diye bu atraksiyonlar
Büyük ihtimal sezeryan olursun o zaman inşallah sorunsuz doğumun (dogumumuz) gerçekleşir canım annelik ne kadar güzel ve zor yaa zorluklara bir başlıyorsun ömür boyu zorluklara devam ediyorsun ben ilkinde preeklampsi geçirdim ikincide şekerim yükseliyor

Ay inşallah öyle olur çünkü suyu bitebilir yine dedi yaşayıp görücez inşallah bende hediye gelenler dışında bişi almadm yeni yeni bakıyorum kendime pijama sipariş edicem sizede ataym hatta
Canım sen havuç suyu içiyor musun ciğer geliştirici yapıldığında tansiyonuna ve şekerine dikkat et canım benimki ikiside çok yükselmişti ayy su zamanlarida güzelliklerle atlatalim inşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucagimiza inşallah

yok sezeryana almıyorlar galiba belli bi değerin altinda:) o daha sorunlu oluyomus normalden:)
dahiliye 34. haftada doğum yapmanıza karar verilebilir demişti.

preejlampsi de zor Allah kolaylık versin. sekeri kendin mi ölçüyürsun. ben yükleme yaptırmadım. Bi tane cihaz aldık arada aclik tokluk bakıyorum:)

Havuç suyuna gerek yok dedi ama ben haftada bir bardak iciyrm ay beni hiç uyarmadı tansiyon şeker şuan için normal diye ama ederim canım sadcee iğneden sonra 3 4 gün bebek az hareket edebilir endişe etme dedi her gittiğim doppler de bakıyor bebeğe giden kan akımlarına filan hepsi iyi dedi plesenta iyi dedi erken doğum için şuan bir sebep görünmyr dedi

Kızlar bebesi yukarıda olanlar. Spor yapımıyormusunuz dönmesi için, ben dünden başladım inşa Allah döner ya
Ben hiç bişey yapmıyorum kafası yukarda ayakları da yukarda döner mi bilmem ama doktor çok zor dedi ama yürüyüş yapıcam okullar kapanınca belli olmaz Allah büyük

Nerden aldınız acaba ben de pudra pembe ya da bordo tarzı istiyorum
Merhaba ekran görüntülerini ekledim. Bakabilirniz burdan. Site ismi ve satıcı ismi yazıyor terlikleri aldığım site lohusahamile.com

Eklentiler

• Screenshot_20220612-214941_Trendyol.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20220612-214823_Chrome.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 60
Depend ya da muadili yetişkin külot bezler çok kullanışlı oluyor. Yalnızca doğum sonrası değil doğuma birkaç hafta kala geceleri kullanmıştım su gelirse yatak kirlenmesin diye. Gümüş kapak bence kesinlikle şart. Onun sayesinde hiç yara olmadan çok rahat emzirdim. Ama kullanmaya doktor tavsiyesiyle 36 da başlamıştım memelerin alışması için. Göğüs kalkanı nefes aldığı için evde kullanımda, göğüs pedi özellikle çalışanlar için dışarda kullanımda çok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…