Valla ufak ufak bunlar bile bir sürü para ediyor cidden. İyi denk gelmiş ne güzelBenimki baya uyguna denk deldi tek kabul ettiğimiz hediye kendileri Tahtakalede bu işi yapıyorlar o da çok ısrar ettiler eşimin arkadaşları ve komsumuzkapı süsü, isimlik, lohusa terliği ve taç ama onlar yapmasada ben alacaktım fotoğraf çekimi düşünüyoruz nasip olursa kızımda yapamadım bu bebeğimde toplu güzel fotoğraflarimiz olsun istiyorum
Bence bunlar makromenin sade ve şık konseptine uymamış. Makrome iplerinin renkli oluşu ve yine makromeden örgüler, yapraklar ve soft renk tonları bence daha asil duruyor. Hadi bilemedin en fazla miniminnacik yine soft renklerde duz bir kiyafst giymis bir pelus oyuncak olabilir. Bunlar disinda baska hic bir seyi yakistiramiyorum makromeye. Buradaki peluşumsu kumaş, top şekli deki şeyler ve alttaki sönilden yapılmış gibi duran süsler bence basitleştirmiş. AmaMesela model olur sana böyle birşeyi de uyguna yapar belki
Zaten altın almış başını gitmiş bence çok altın takan da olmaz zatenBen aşırı kararsız bir insanım. Yani en ufak şeyde kararsız kalıyorumşu takı yastığına gereksiz çok para istiyorlar ben vazgeçtim o yüzden.
Iz bilirsiniz ama internetten okumuştum evet bebegi döndürme yöntemleri varmış ama bu tehlikwliymiş bence hiç oyle birsey yaptirmayin36 ya kadar dönme ihtimalleri yüksekmiş. Hatta doğuma kadar bile dönmesini bekleyenler var. Döndürme yöntemlerini zaten sadece uzman doktorlar yapıyorlar. Onun için son zamana kadar bekleyip doktorla görüşmek daha sağlıklı olabilir. Bende henüz dönmesini bekliyorum
Aynen öyle altın takan büyükler olacak olacak bizde de sadece. Onun içinde gerek yok zaten ekstra masrafa.Bence bunlar makromenin sade ve şık konseptine uymamış. Makrome iplerinin renkli oluşu ve yine makromeden örgüler, yapraklar ve soft renk tonları bence daha asil duruyor. Hadi bilemedin en fazla miniminnacik yine soft renklerde duz bir kiyafst giymis bir pelus oyuncak olabilir. Bunlar disinda baska hic bir seyi yakistiramiyorum makromeye. Buradaki peluşumsu kumaş, top şekli deki şeyler ve alttaki sönilden yapılmış gibi duran süsler bence basitleştirmiş. Ama
el emeği daha az olduğu için muhtemelen daha ucuzdur.
Zaten altın almış başını gitmiş bence çok altın takan da olmaz zatenAy olsa da o takıları yastık üstünde ortada bırakmak bana hep riskli geliyor
Bunlara 500_700 TL arası deniliyor çok daha pahalı yaniBence bunlar makromenin sade ve şık konseptine uymamış. Makrome iplerinin renkli oluşu ve yine makromeden örgüler, yapraklar ve soft renk tonları bence daha asil duruyor. Hadi bilemedin en fazla miniminnacik yine soft renklerde duz bir kiyafst giymis bir pelus oyuncak olabilir. Bunlar disinda baska hic bir seyi yakistiramiyorum makromeye. Buradaki peluşumsu kumaş, top şekli deki şeyler ve alttaki sönilden yapılmış gibi duran süsler bence basitleştirmiş. Ama
el emeği daha az olduğu için muhtemelen daha ucuzdur.
Zaten altın almış başını gitmiş bence çok altın takan da olmaz zatenAy olsa da o takıları yastık üstünde ortada bırakmak bana hep riskli geliyor
Şu anda markaları pek bilmiyorum o konuda yardımcı olamam ama ben tek adaba alma taraftarıyım. Oğluma puset monte edilebilen kabin boy bir bebek arabası aldım sanırım ağırlığı 7kg di. Tek başıma bebekle Cezayir-Türkiye arası çok seyahat ettim. İlk yolculuğumuz oğlum 20 günlükkendi hatta. Ne yenidoğanken ne de büyüdüğünde başka bir arabaya ihtiyaç duymadık çok şükür. Desteksiz oturabildiğinde puset monte etmeden kullanmaya başladık. Şimdi kızıma da aynı araba ve puseti kullanacağız inşallah.Herkese güzel pazarlar dilerimkızlar bebek arabasıyla ilgili sorum vardıda gerçi ben aldım. Arkadaşım hafif çok hafif bir şey arıyorda. Kabin boy bebek arabasını tavsiye edermisiniz? Cybex birde Anex baby’ninkini gördüm ben. Başka önereceğiniz varmı? Birde çok ağır olursa 1yaşdan sonra bende belki değişirim diye düşünüyorum
Anahtarlik 6 cok degil mi canim? Ben buyuk kart+ jelatin 3 tlye yaptirdimAynen öyle tamam ipler pahalı anlıyorum emek var ama ama 300 demekte abartı ya. Dolapta Bi kadınla konuştum 140 a yaptırıyorum makrome. 50 adette anahtarlık yaptıracağım jelatin+kartlı 6 tl dedi. Bunu yaptıracağım tabi renkler farklı olacak. Yeterli te düşündüm.
Keşke biraz dikkatli olsalar ya. Önemsemiyormuş hiç onlar böyle şeyleri
Aynı malzemeyi evirip çevirip kullanmak malzeme masrafını azaltıyor demek kiBunlara 500_700 TL arası deniliyor çok daha pahalı yaniben bebegime yaptırsaydim mavili olanı yaptıracaktim kız bebekler için bunlar da çok canlı güzel tonlar keske kızıma yaptırsaydim kıyafette çok pembe tonları sevmem ama bu kapı süsünde ben çok yakistirdim cokda begendim
Takı yastığını da fotoğraf çekiminde ve odasında dekor amaçlı kullanmak için istiyorum takı takacak bir tek babasi var ayrıca takı beklediğimiz hiç kimse yok
Evet evet başkasının elini hissedince kasılıyorum bende yoksa birleşmede herhangi bir sorun yaşamıyorum. 37, 38 gibi bakıyolarmış iyi bari 32 yim daha ben 5,6 hafta daha rahatım o zamanBen de söylemiştim 1.5 yıllık vajinismus geçmişli biri olarak ilk kızımda çatı muayenesi oldum ve dediği gibi ileriki haftalardi sona yakındı 37, 38ler olabilir. Zor güç bela baktı çatın dar dedi. Sezaryen oldum nasıl sevindim tek sıkıntı sondaj mi neydi o zımbırtının adı onu takarken acı hissettim doğuma girerken takıyorlar vajinaya.
Şimdilerde hiç sıkıntı yaşamıyorum vajinismus çoktan bitti lakin yine de alttan bir başkası bakma olayı beni çok kasıyor
Kayınvalidem büyük görümcemi arabada doğurmuşCati muanesi her hafta yapmiyodu galiba ya bende de 6 sene gecti unuttumsen sancilari bekle 10 dakikaya dusunce yada 5 dk dusunce gidersin cokta suyu kapiyi bekleme haberlerdeki bayan gibi takside dogurursun tabi acilmalar ilerledikce alttan yapilan muane hissedilmiyor 1den 4 cm kdarda hizli acilma olmuyor ilk gebeliklerde ben 2 cm icin bir gece beklemistim 2 cmle gittim geceden ogleye kadar 4cm anca olmustu
Ya ben şu Gökkuşağı gibi olanlardan istiyorum. Bir de hangi sayfaya sorsam zaten 5 ten aşağı fiyat vermedi. En basit şey için bile benden 7 tl istiyor.Anahtarlik 6 cok degil mi canim? Ben buyuk kart+ jelatin 3 tlye yaptirdim
Merhaba , trombositler için düşmeyle alakalı herhangi bir tedavi uyguluyor musunuz ? Sadece takipde misniz ? Daha önce bu şekil bu rahatsızlığınız varmıdı ?gebelige bagli trombosit düşmesi yaşıyorum canım. kanımda pıhtılaşma sorunu var.
Ha ben orulenlerden sandim. Gokkusagi olanlarin malzemesi farkli o yuzden pahali yapiyolar dogrudurYa ben şu Gökkuşağı gibi olanlardan istiyorum. Bir de hangi sayfaya sorsam zaten 5 ten aşağı fiyat vermedi. En basit şey için bile benden 7 tl istiyor.
Aynen takım olsun dedim. Sanki kaç kere yaptıracağım.Ha ben orulenlerden sandim. Gokkusagi olanlarin malzemesi farkli o yuzden pahali yapiyolar dogrudur
Kız yok götürme bir yere bu sıcaklar bu göbeklerle geçmez anam bacımAy ben de evdeki havuzu anneme götüreyim oğlan balkonda bahçede içine girer diyordum olmadı karşılıklı otururuz içine, sığışabilirsek çok da mutlu olur. Zaten tam bir Yengeç burcu yapışık gezsek rahatsız olmaz
Bunda bence göz yanılgısı var o kenarları renkli yapraklar ve portakallar olmayınca çok boş kalmış gibi görünür bence. Bir de melek figürü çok sevimli ve kibarmış gerçekten ama öteki dünyayı sembolize ettiği için bu tarz şeylerde kullanmayı tercih etmezdim ben olsam.
Kız yüklenemesene kendine o kadar az kaldı doğuracaz1 haftadir öyle iş görüyorum ki anlatamam boya badana isimiz bitti sil yerleştir yapicam bugun beşigimiz kurulcak ama bitmis durumdayim ne gece uykum var ne gunduz dinlenmem .. dun ilk defa rahimde hareket ve sanci hissettim .. 8. Aya girdik bizde sükür galiba yalanci sancilar baslar artik
Merhaba , trombositler için düşmeyle alakalı herhangi bir tedavi uyguluyor musunuz ? Sadece takipde misniz ? Daha önce bu şekil bu rahatsızlığınız varmıdı ?
Bu mesajın bildirimi gelmemiş bana ya tekrar okurken gördüm. Yürüyüşten gelince bakacam merak ederim yatamam yoksaKız dur buldum. Neva direk kitabın adı. Hatta filmini de çektiler diye biliyorum.
Bunu da çok eskiden okumuştum konuyu hatırlamıyorum da. Yazar ılgın olut
Filmine bak bi
Hatta bende bakıyım merak etttim
Şifa olsun inşallah canımdahiliyede takip ve tedavideydim. daha da düştü hematolojiye yönlendirildim. b 12 vitamini ignesi ve kuvvetli bi d vitamini takviyesi uygulanıyordu. demir hapı da günde iki kez alıyorum.
ama corona olduk yarin hematoloji randevum vardı iptal ettim.
daha önce yoktu gebeliğe bağlı dediler. Bu hafta gidicem inşallah.
su an yeşil mercimek, antep fıstığı, cilek gibi şeyler yemeye çalışıyorum belki artar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?