2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ufak ufak bunlar bile bir sürü para ediyor cidden. İyi denk gelmiş ne güzel bende doğunca 1 hafta sonra falan 3 kişil fotoğraf çektireceğim tek pozluk nasipse.

Mesela model olur sana böyle birşeyi de uyguna yapar belki
Bence bunlar makromenin sade ve şık konseptine uymamış. Makrome iplerinin renkli oluşu ve yine makromeden örgüler, yapraklar ve soft renk tonları bence daha asil duruyor. Hadi bilemedin en fazla miniminnacik yine soft renklerde duz bir kiyafst giymis bir pelus oyuncak olabilir. Bunlar disinda baska hic bir seyi yakistiramiyorum makromeye. Buradaki peluşumsu kumaş, top şekli deki şeyler ve alttaki sönilden yapılmış gibi duran süsler bence basitleştirmiş. Ama
el emeği daha az olduğu için muhtemelen daha ucuzdur.

Ben aşırı kararsız bir insanım. Yani en ufak şeyde kararsız kalıyorum şu takı yastığına gereksiz çok para istiyorlar ben vazgeçtim o yüzden.
Zaten altın almış başını gitmiş bence çok altın takan da olmaz zaten Ay olsa da o takıları yastık üstünde ortada bırakmak bana hep riskli geliyor

S
Iz bilirsiniz ama internetten okumuştum evet bebegi döndürme yöntemleri varmış ama bu tehlikwliymiş bence hiç oyle birsey yaptirmayin

Aynen öyle altın takan büyükler olacak olacak bizde de sadece. Onun içinde gerek yok zaten ekstra masrafa.

Herkese güzel pazarlar dilerim kızlar bebek arabasıyla ilgili sorum vardıda gerçi ben aldım. Arkadaşım hafif çok hafif bir şey arıyorda. Kabin boy bebek arabasını tavsiye edermisiniz? Cybex birde Anex baby’ninkini gördüm ben. Başka önereceğiniz varmı? Birde çok ağır olursa 1yaşdan sonra bende belki değişirim diye düşünüyorum

Bunlara 500_700 TL arası deniliyor çok daha pahalı yani ben bebegime yaptırsaydim mavili olanı yaptıracaktim kız bebekler için bunlar da çok canlı güzel tonlar keske kızıma yaptırsaydim kıyafette çok pembe tonları sevmem ama bu kapı süsünde ben çok yakistirdim cokda begendim

Takı yastığını da fotoğraf çekiminde ve odasında dekor amaçlı kullanmak için istiyorum takı takacak bir tek babasi var ayrıca takı beklediğimiz hiç kimse yok

Şu anda markaları pek bilmiyorum o konuda yardımcı olamam ama ben tek adaba alma taraftarıyım. Oğluma puset monte edilebilen kabin boy bir bebek arabası aldım sanırım ağırlığı 7kg di. Tek başıma bebekle Cezayir-Türkiye arası çok seyahat ettim. İlk yolculuğumuz oğlum 20 günlükkendi hatta. Ne yenidoğanken ne de büyüdüğünde başka bir arabaya ihtiyaç duymadık çok şükür. Desteksiz oturabildiğinde puset monte etmeden kullanmaya başladık. Şimdi kızıma da aynı araba ve puseti kullanacağız inşallah.

Anahtarlik 6 cok degil mi canim? Ben buyuk kart+ jelatin 3 tlye yaptirdim

Aynı malzemeyi evirip çevirip kullanmak malzeme masrafını azaltıyor demek ki El işçiliği az diye daha ucuz olur sanmıştım halbuki Zevk meselesi ben normalde renkli cıvıl cıvıl şeyleri sevmeme rağmen makromeye soft renkleri yakıştırıyorum nedense.

9 yıl önce oğlumda çeyrek ve gram takan baya olmuştu ama bunda hiç ümidim yok Ay keşke hediye alacaklara ihtiyaçlarımızın bir listesini versek de o listeden seçseler Çoğunluk kıyafet getirecek muhtemelen ama oğlandan kalanlar 3üz bebeğim olsa bile yetecek derecede Kız olduğunu öğrenince heves edip gezmelik bir kaç takım da aldım, dayanamadım Olmadı LCW gibi her yaş çalışan mağazalardan kıza hediye gelenleri oğlan için değiştiririm

Evet evet başkasının elini hissedince kasılıyorum bende yoksa birleşmede herhangi bir sorun yaşamıyorum. 37, 38 gibi bakıyolarmış iyi bari 32 yim daha ben 5,6 hafta daha rahatım o zaman sonda da hiç taktırmadım bakalım neler gelecek başımıza
Kayınvalidem büyük görümcemi arabada doğurmuş gelin kaynana toprağına çeker derler muayene yaptırmıcam diye beklerken bende arabada çıkarırsam bebeyi hiç şaşırmam bende hormon düşüklüğü var zaten tedaviyle oldu açılma kasılma çok olmuyomuş suni sancıyı bile dayayabilirler kendiliğinden gelmezse korkularım bir değil iki değil bakalım nolcak

Kız yok götürme bir yere bu sıcaklar bu göbeklerle geçmez anam bacım de biz denedik geçen sığdık

Kız yüklenemesene kendine o kadar az kaldı doğuracaz

Merhaba , trombositler için düşmeyle alakalı herhangi bir tedavi uyguluyor musunuz ? Sadece takipde misniz ? Daha önce bu şekil bu rahatsızlığınız varmıdı ?

dahiliyede takip ve tedavideydim. daha da düştü hematolojiye yönlendirildim. b 12 vitamini ignesi ve kuvvetli bi d vitamini takviyesi uygulanıyordu. demir hapı da günde iki kez alıyorum.
ama corona olduk yarin hematoloji randevum vardı iptal ettim.

daha önce yoktu gebeliğe bağlı dediler. Bu hafta gidicem inşallah.

su an yeşil mercimek, antep fıstığı, cilek gibi şeyler yemeye çalışıyorum belki artar diye.

Kız dur buldum. Neva direk kitabın adı. Hatta filmini de çektiler diye biliyorum.
Bunu da çok eskiden okumuştum konuyu hatırlamıyorum da. Yazar ılgın olut
Filmine bak bi
Hatta bende bakıyım merak etttim
Bu mesajın bildirimi gelmemiş bana ya tekrar okurken gördüm. Yürüyüşten gelince bakacam merak ederim yatamam yoksa

Şifa olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…