- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Şifa olsun inşallah canım
100 bin olan neteşekkür ederim canım inşallah
şimdi corona çıkınca anı düşüşü ona bağladık biz. Bu hafta bi daha hemogram verip bi bakalım duruma.
dotkorumu ve hastanemi değiştirmek istemiyorum. inşallah yükselir değerim. 100 bin civarı olursa aynı yere dev edebilcem sanırım
Bizde de öyle oldu bazıları aydan tutmadı bazıları mevsimde derken azami yapılan alışverişte ki bizde 2 bebe büyüdü onlarla yine etiketli ürünler kalmışArkadasim ve eltim bebek kiyafeti verdi. Begenmedigini at dediler. Yarisini eledim ama hala 2 koca bavul kiyafet var. Kimisi etiketli. Tum maaslarini kiyafete yatirmislar gibi. Ozellikle eltim. Ben kiz annesiyim, benim kizimin bu kadar kiyafeti yok ya. Hani kizlar suslu olur dedikleri icin diyorum. Valla ben bunlarin ancak %30unu kullanabilirim. Yani istesem de cogunu kullanamam ki. Kullanana kadar cocuk buyurBi yandan evde koyacak yer de yok. Kisa kollu ve uzun kollu zibinlar ve havlular disinda 1.5 yasina kadar almam gereken bir sey kalmadi
Bende öyleyim tek araba olsun uzun sure kullanıyım, kaşki önceden daha çok araştırsaydım. Kabin boy bana görüntüsü güzel gelmiyordu. Ama şimdi düşünüyorum öyle olsaydı daha iyi olurdu. Çünki bende sık sık yurtdışına gidip geliceğim(Şu anda markaları pek bilmiyorum o konuda yardımcı olamam ama ben tek adaba alma taraftarıyım. Oğluma puset monte edilebilen kabin boy bir bebek arabası aldım sanırım ağırlığı 7kg di. Tek başıma bebekle Cezayir-Türkiye arası çok seyahat ettim. İlk yolculuğumuz oğlum 20 günlükkendi hatta. Ne yenidoğanken ne de büyüdüğünde başka bir arabaya ihtiyaç duymadık çok şükür. Desteksiz oturabildiğinde puset monte etmeden kullanmaya başladık. Şimdi kızıma da aynı araba ve puseti kullanacağız inşallah.
Ben makrome olanı begendimmKızlar Bi yardımcı olun sizce hangisi daha güzel? Ben çok kararsız kaldım. Eşim makrome olanı beğendi. Ben ikisini de beğendim
100 bin olan neinsan güvendiği yeri değiştirmek istemiyor inşallah gerekte olmaz hangi gün gideceksin
Bende farklı Bi modele karar verdim ama yine makrome yaptıracağımBen makrome olanı begendimm
Valla monttan ayakkabiya, uyku tulumuna, ne bileyim her sey var. Esime diyorum ne oldugunu unutma, bir sey gerekince sana sorarim. Kizim oksuruyor arada ya. Yemek seciyor. Ama cok sukur genel durumu iyi. Gulup oynuyor.Bizde de öyle oldu bazıları aydan tutmadı bazıları mevsimde derken azami yapılan alışverişte ki bizde 2 bebe büyüdü onlarla yine etiketli ürünler kalmış
Ama herşeyin kenarda olması çok güzel.
Siz nasıl oldunuz kız nasıl?
Heralde cinselligi hayatından toptan çıkaran nir benim ahaha zaten pek istekli değilim 3. Nasıl oldu anlamadmValla monttan ayakkabiya, uyku tulumuna, ne bileyim her sey var. Esime diyorum ne oldugunu unutma, bir sey gerekince sana sorarim. Kizim oksuruyor arada ya. Yemek seciyor. Ama cok sukur genel durumu iyi. Gulup oynuyor.
Aslinda benim bi derdim var. Esimle beraber olurken ( evet hamileligin basindan beri cinsellige ara vermedik) birden canim yandi. Icten keskin ani bir acı. Hic boyle problemlerim olmadi simdiye kadar. Hamilelikle baglantili diye düşünüyorum. Hamilelikte kilcal damarlar hassaslasiyomus vs diyolar. Ya oyle bir sey ya da pelvik varisi dediklerinden. Yani internette oyle diyor en azindan. Hala arada icten bi sizlama geliyor. Carsamba doktor randevusu var, sorucam bakalim. Insallah gostermem gerekmez. Oyle aciyo ki kimse dokunsun ellesin istemiyorum. Nasil normal dogum yaparim bilmiyorum. Buna bile dayanamiyoken
Selam canlar geriye dönük okumaya çalışıyorum ama çoğuna yetişemiyorum
Neler yapıyorsunuz neler aldnzz bende yeni yeni başladım unibaby ıslak mendil sipariş edicem Trendyolda en uygun buldum ama yinede dehşet pahalı siz ıslak mendil ne aldnz bez Prima premium care alicam ama bizim minik doğacak gibi 0 beden olanı alacağım
Bugün kontrolüm wardi benim kız hala ters kafa yukarda boynunda hala kordon çıkmamış sıkı da değil daha doğmadan yaramaz yandm ben galiba1779 gram benim minik masalım şuan iyi herşey iyi dedi inşallah iyi olur 37. Haftayı görelim öncelikle dedi daha ilerisini öngöremiyir henüz galiba kaç kilo doğar dedim 2800 3000 Gr civari dedi
Ciğer geliştirici iğne yapılacak yarın ve diğer gün wurulacagim iğneden çok korkarım
32. Hafta çalışabilir werdi bende durumlar böyle
Ahahah hadi yaa keşke benimde öyle bir mucize olsa pek mutlu olurdum iki zayıf doğan kizcelerimden sonrabenim oğlum boynunda kordon dolali doğmuştu. doktor ultrasonda fark etmişti erkenden şükür sorun olmadı.
2800 3000 doğar dedi 3.500 doğdusağlıkla al kucağına vaktinde gelsin inşallah:)
Ahahah hadi yaa keşke benimde öyle bir mucize olsa pek mutlu olurdum iki zayıf doğan kizcelerimden sonrakaçınca haftada doğmuştu senin kuzum benim 37+0 da alındı iki kızımda bundada 37 sonrası için pek ışık yok gibi umarım olur
Merhaba ben islak mendili uni baby yeni doğan aldım ve Yemeksepeti Market kısmından sipariş verdim. Hafta sonuna özel %50 indirim vardı üçlüsü 27 TL’ye geliyor trend yoldan çok çok daha uygun Uygulamaya bakın derimSelam canlar geriye dönük okumaya çalışıyorum ama çoğuna yetişemiyorum
Neler yapıyorsunuz neler aldnzz bende yeni yeni başladım unibaby ıslak mendil sipariş edicem Trendyolda en uygun buldum ama yinede dehşet pahalı siz ıslak mendil ne aldnz bez Prima premium care alicam ama bizim minik doğacak gibi 0 beden olanı alacağım
Bugün kontrolüm wardi benim kız hala ters kafa yukarda boynunda hala kordon çıkmamış sıkı da değil daha doğmadan yaramaz yandm ben galiba1779 gram benim minik masalım şuan iyi herşey iyi dedi inşallah iyi olur 37. Haftayı görelim öncelikle dedi daha ilerisini öngöremiyir henüz galiba kaç kilo doğar dedim 2800 3000 Gr civari dedi
Ciğer geliştirici iğne yapılacak yarın ve diğer gün wurulacagim iğneden çok korkarım
Ay kusura bakma herşeyi paraya yormaya başladım ben buaraplateletler yani trombositlerim. 150 400 bin arası olması gerekiyomus. benim düşüktü ama 110 bindeydi.
en son çarşamba günü 90 bine düşmüş. gittiğim hastanenin kadim doğumu ve dahiliyesi artık burda olmaz dediler.
hastane doktor araştırdık hematoloji randevusu aldık. cuma günü de eşim corona çıktı. oğlum okulda enfeksiyon kapmisti ilac falan kullandı. ondan bana geçmişti. Benden eşime. meğerse salgından kaynaklı enfeksiyon değil coronaymis bizim kaptigimiz
tam benim hasta olduğum ve kan verip degerin düşük çıktığı zaman coronaymisim.
çok karmaşık yazdım ama inşallah bu anı düşüş coronadan olmuştur değerlerim düzelir diye dua ediyorum şu an:)
Ben bezi de ıslak mendili de babyturco aldım. Artık kullandıkça duruma göre değiştiririz ya da devam ederiz.Selam canlar geriye dönük okumaya çalışıyorum ama çoğuna yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?