2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canım yaaa çift maaşla bile geçinmek zorlaştı Rabbim asgari ücretli herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Dolar bazlı maaş mi keskee hani nerde bizde gelelimm

Ayy kizlar millet kapi süsü falan yaptiriyor benim çocugumun daha adi yok ya sanirim ben hic bisey yaptirmayacagim bu yüzden gerci sadece cikolata ve kapi süsü yaptiracaktim ama neyse bu arada h&m de magazada alişveriş yapiyordum %10indirim yaptilar bugün uygulamaya üye olanlara indirim varmiş aklinizda bulunsun kizlar

Teşekkür ederim
Eee ben kilo da almadım yine sığamıyorum için rahat olsun her türlü böyle olacaktı sonumuz ya yaz geliyor tayt uzun tişört yeter fazlası bütçeyi aşıyor gerçekten ben daha doğurmam da yani alıp napacam

Sorma canım yaaa çift maaşla bile geçinmek zorlaştı Rabbim asgari ücretli herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Dolar bazlı maaş mi keskee hani nerde bizde gelelimm
İşe ilk başladığımda 5 yıl önce kuş kadar aldığım maaşla şimdikinden daha rahat gezip tozup alışveriş yapabiliyordum. Şimdi birşey alacağımda ya da hadi bugün dışarda yiyelim diyeceğimde diyorum ki büyük kız kreşe başlayacak küçük kız doğacak. Aman boşver çocukların masrafı daha önemli

İnşa Allah dönmüştür bebiş. Spor yapın sabah akşam inşa allah faydası olacaktır Bende yapıyım 23u gideceğim bende kontrole

Tabiki öyle en rahatınnan olsun inşa Allah hepimiz için Kendimi hazırladım normal doğuma sanki sizde neden sezeryan olduki?

Heralde cinselligi hayatından toptan çıkaran nir benim ahaha zaten pek istekli değilim 3. Nasıl oldu anlamadm fırsattan istifade tükkanı toptan kapattm seni azminden ötürü tebrik ediyorum mirunecim
Hahah azim degil de libido aslında firsatsızlıktan sık olmuyor. Ama bazen ruyamda gorup uyandırıyorum eşimi şikayeti yok güne güzel uyaniyor.

Ne güzel günlerdi hele kuaföre verilen paralar çıkışta kendimi artist gibi hissederdim
Ay konusu açılmışken bildirim gelmiştir trendyol da 14 ünde indirim olacakmış alacaklar bir iki gün beklesin. Bide tanıdıklarla paylaş kazan grubu kurun bugün alınanlarda olmasa bile çek olur sonrada işinize yarar

hayırlısı olsun :) hala zamanında doğacağını düşünüyorum inşallah oyle olur.

32. haftada doğunca zor oldu mu bakmak. kuvozde kaldi mi acaba
maşallah diyeyim doğuma da az kaldı hersey yolunda devam etsin inşallah:)

Tabiki öyle en rahatınnan olsun inşa Allah hepimiz için Kendimi hazırladım normal doğuma sanki sizde neden sezeryan olduki?
İnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olup nasip olur canım şöyle gelip keyfine doğum hikayeni yazarsın plesenta dekolman(eş ayrılması) oldu. Hafif kanamam başladı öğlen saatlerinde doktor muayenesinde önce farkedilmedi açıklık vs yoktu nst iyiydi. Kırmızı kanama oldu diye tedbir amaçlı yatışım yapıldı. Akşam vizitesinde ultrasonda farkedildi anında doğuma aldılar.

Sanci yok da sanki yara olmus gibi keskin bir acima ya. Gerci herhangi bir kanama da olmadi. Neyse sorucam doktora bu Carsamba. Insallah onemli bir durum degildir.

iyi yapmışsın stres çok etkiliyor bebekleri. İlk oglumda da aşırı stresli ve yoğundum. çok zor bi bebekti:) bunda dedim kesinlikle çalışmam 37 ye kadar

okullar gerçekten çok pahalı artık ya. bugün kolejleri özel okulları konuştuk da. 100 binden başlıyomus eli yüzü düzgün okullar

Hahah azim degil de libido aslında firsatsızlıktan sık olmuyor. Ama bazen ruyamda gorup uyandırıyorum eşimi şikayeti yok güne güzel uyaniyor.
Ay erkeklere yok demesek onlardaki libido kimsede yok fitratlari öyle maaşaallah ahaha ama bende libido yok işte şans

İnşallah zamanında doğar benim kızımda solunum problemi hiç cekmedi sadece düşük kilo problemi vardı 1600 kg doğdu 1300 kg düştü onuda 3_4 günde tamamladı çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı ben sonrasında da iylesemedim çok uzun sürdü iylesir iylesmez hemen transfer ettirdim benim bebeler tüp bebek bu bebeğimde de coraspirin kullanıyorum çok şükür her şey yolunda

He stres işini benim kv, görümce, abla halletti ya bizim kızda zor bir bebek oldu. Tek avantaj işte ilk gebelikte uyuduğun zaman dürten yok kaçta bayılırsan uyu kal
Ben kolejde çalışıyordum canım sadece okul kaydı olsa forması kitabı bilmem nesi varda vardı. O zaman hadi idare edilebilir tutarlardı ama şuan sormuyorum bile ne kadar diye baksana 100 bin diyorsun

Benim bünye gibi benim bünyede hamileliği kaldırmıyor neyse bu son Allah'ın izniyle inşallah
Ayy canım aman öyle demeee ben yandim başka kimse yanmasın benim kızlar 6 buçuk ve 10 yaşında hiç düşünmydk benimde bünye böyle sorunlu olunca ama bu minik resmen süpriz yaptı ilk zamanlar baya nbir şok yaşamıştım ama werene hamdolsun Rabbim hayırlısını versin sen tedbiri sıkı al gerisi Allah'a kalmış benim tedbir kocada olunca sakata geldim

Ekonomi cok kotu gercekten 3-4 sene once 3-4 bin lira maasla hem iphone almistim, hem amsterdam ispanya gezdim, babamin arabasiyla surekli disarda arkadaslarla bulusurdum. Yazin 2-3 kez tatil yapmistim beachlerde geziyordum simdi işe hamile olmasam otobüsle gidip geleceğim, 3 günde bir 200 lira benzin alıyorum o da sadece işe git gel. Dışarı çıkmaya korkuyorum vallahi. Kendime bişey almıyorum zaten hepsi bebeğe artık, maaşın hepsi yattığı gün karta gidiyor ev aldık bide evlenirken, herşeyi kendimiz yaptık. Eşimin maaşıda evin borcuna gidiyor. Çocuktan sonra çalışamam diyemiyorum artık tek maaşla geçinilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…