- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Sorma canım yaaa çift maaşla bile geçinmek zorlaştı Rabbim asgari ücretli herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallahEskiden kendime alışveriş yapar kıyafet takı vs alırdım. Hatta baktım pahalı geldi taksit yapar yine alırdım. Şimdi pişik kremini bebek bezini bile öncelik sırasına göre sıralayıp öyle alıyorum. Eşim sektör değiştiriyor. Nolur dolarla euroyla maaşı olan bir işe geç diyorum
Teşekkür ederimYaa çok tatlsnbende 10 kilo aldım bebek daha 2 kilo bile olmadı ben maaşaallah yani ben sadece 1 tane hamile taytı almstm başka bişi almadm üsttten giydiklerim hafif salaş olan 4 5 parça War onlarla idare ediyrm bu pahalılıkta içim gitse de almıyorum
İşe ilk başladığımda 5 yıl önce kuş kadar aldığım maaşla şimdikinden daha rahat gezip tozup alışveriş yapabiliyordum. Şimdi birşey alacağımda ya da hadi bugün dışarda yiyelim diyeceğimde diyorum ki büyük kız kreşe başlayacak küçük kız doğacak. Aman boşver çocukların masrafı daha önemliSorma canım yaaa çift maaşla bile geçinmek zorlaştı Rabbim asgari ücretli herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Dolar bazlı maaş mi keskee hani nerde bizde gelelimm
İnşa Allah dönmüştür bebiş. Spor yapın sabah akşam inşa allah faydası olacaktırYazarım tabiki. Daha da 36 da dönmezse akupunkturla döndürme yöntemine bakacağım. Sezaryen den çok korkuyorum. En azından daha önce normal doğum yaptığımdan ne olduğunu biliyorum. Bildiğim acı bilmediğimden iyidir
Tabiki öyle en rahatınnan olsun inşa Allah hepimiz içinCanım benim kızım 34+larda döndü. Daha küçük seninki de döner 35 e kadar dönmeleri daha rahat oluyor. Ama kendini şartlama bende ilkinde normal olsun dedim dönsün diye gayret ettim sonuç dönmesinden 3-4 gün sonra sezeryan oldum
Hahah azim degil de libidoHeralde cinselligi hayatından toptan çıkaran nir benim ahaha zaten pek istekli değilim 3. Nasıl oldu anlamadmfırsattan istifade tükkanı toptan kapattm seni azminden ötürü tebrik ediyorum mirunecim
Ne güzel günlerdi hele kuaföre verilen paralar çıkışta kendimi artist gibi hissederdimEskiden kendime alışveriş yapar kıyafet takı vs alırdım. Hatta baktım pahalı geldi taksit yapar yine alırdım. Şimdi pişik kremini bebek bezini bile öncelik sırasına göre sıralayıp öyle alıyorum. Eşim sektör değiştiriyor. Nolur dolarla euroyla maaşı olan bir işe geç diyorum
Kızım preeklampsi nedeniyle 32. haftada doğdu 34. haftada güzel doktorun öyle diyorsa yapacak birşey yok canım şeker yüklemesi yaptırdım sonrası için cihazım vardı endokrine ve diyetisyene birlikte gidiyorum suanlik herşey yolunda
Bende 32i haftaya girecem. Burdaki imza alanını yanlış girmiştiminşa Allah döner
İnşallah gönlünden geçen hakkında hayırlı olup nasip olur canımTabiki öyle en rahatınnan olsun inşa Allah hepimiz içinKendimi hazırladım normal doğuma sanki sizde neden sezeryan olduki?
Sanci yok da sanki yara olmus gibi keskin bir acima ya. Gerci herhangi bir kanama da olmadi. Neyse sorucam doktora bu Carsamba. Insallah onemli bir durum degildir.Ohhh herşeyleri hazır olmuş küçük beyincanım hastayken ilk yemeğe vuruyor klasik biliyorsun gönül ister ki en çok şu zaman yesinler ama senin kız normalde güzel yiyor ya bu birkaç gün çokta sarsmaz.
Bak geçen ay benim şu 2 gün süren ağrılar var ya aşka gelmiştik ondan olmuştubenim ağrılar arsız yani yoksa mis gibi hiç yok başladı mı ayarı da süresi de kaçıyor niyeyse ondan bana sancıda eşlik edince doktor fazla bu kadar demişti eğer sancı falan yoksa bence normal rahim kasları da doğum için fazla mesai de artık ilişkide arttırmıştır
Yok bacım ben özel sektördeydim baktım stresten emekli olmadan ölecem kızdan önce işi bıraktım
Bizim adam memur ama maaş benim maaşım tabi o sadece emekçi
Okul dönemi çok masraflı diyor herkes daha geçen öğretmen seçimi için okula bağış yaptık dedi biri okul açılmadan derdi başlıyor
İnşallah canım güzel haberlerle gelSanci yok da sanki yara olmus gibi keskin bir acima ya. Gerci herhangi bir kanama da olmadi. Neyse sorucam doktora bu Carsamba. Insallah onemli bir durum degildir.
Ay erkeklere yok demesek onlardaki libido kimsede yok fitratlari öyle maaşaallah ahaha ama bende libido yok işte şansHahah azim degil de libidoaslında firsatsızlıktan sık olmuyor. Ama bazen ruyamda gorup uyandırıyorum eşimi şikayeti yok güne güzel uyaniyor.
İnşallah zamanında doğar benim kızımda solunum problemi hiç cekmedi sadece düşük kilo problemi vardı 1600 kg doğdu 1300 kg düştü onuda 3_4 günde tamamladı çıkarın dediler ama ben iylesemedigim için 10 gün kaldı ben sonrasında da iylesemedim çok uzun sürdü iylesir iylesmez hemen transfer ettirdim benim bebeler tüp bebekhayırlısı olsun :) hala zamanında doğacağını düşünüyorum inşallah oyle olur.
32. haftada doğunca zor oldu mu bakmak. kuvozde kaldi mi acaba
maşallah diyeyim doğuma da az kaldı hersey yolunda devam etsin inşallah:)
He stres işini benim kv, görümce, abla halletti ya bizim kızda zor bir bebek oldu. Tek avantaj işte ilk gebelikte uyuduğun zaman dürten yok kaçta bayılırsan uyu kaliyi yapmışsın stres çok etkiliyor bebekleri. İlk oglumda da aşırı stresli ve yoğundum. çok zor bi bebekti:) bunda dedim kesinlikle çalışmam 37 ye kadar
okullar gerçekten çok pahalı artık ya. bugün kolejleri özel okulları konuştuk da. 100 binden başlıyomus eli yüzü düzgün okullar
Benim bünye gibiKızlarımın doktoru İstanbul'da canım ama o da nedenini bilmiyor bunyeyle alakalı olduğunu söyledi bana bence benim bünye hamileliğe uygun değil ahaha
Ayy canım aman öyle demeee ben yandim başka kimse yanmasınBenim bünye gibibenim bünyede hamileliği kaldırmıyor neyse bu son Allah'ın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?