Sorun var kesin ya. Nirisi daha yazdı bugün buraya böyleAy bana o bile düşmüyor bi giriyorum eski bildirimden milyon tane sayfa var yeni yazilmiş
Ayy canım benim Allah razı olsun sağolasınAy okudum ben onu. Allah yardimcin olsun kardesim. Seni unutsun senden uzakta basinin derdine dussun
Miray deniz çok güzel olmuş aslındaAyperiyi çok sevdim ama Ayperi dışında değişik isim önerisi istersen Cezayir'deki kız isimlerinden örnek vereyim sana
Sühâ - Cüheyne - Menâl - Cümâne - Tesnim - Enfal - Kudva - Takva - Duhâ - Ruâ - Menâr - Ranîm - Cenâ - Hanîn - Hanân - Cûrî - Âyat - Âye - Fidâ - Şehed - Secâ - Rafif - Farah - Fedva - Meysâ - Nuha - İman - Şifa - Safâ - Selvâ - Zîne - Luceyn - Vesen - Rufeyde - Bîsan - Durra - Sâra - Ratibe
Ben klasik isim severim. Manası güzel olsun yeter bence. O yüzden Deniz ismi çok içime sindi. Deniz hem engin hem içinde hiç bir kötülüğü barındırmayan, hem güçlü hem sakinleştirici bakana bile mutluluk veren bir şey. Kızımın da Denizin özelliklerini taşımasını isterim. Bu niyetle Deniz istedim.
Ama İslamcı çevrem çok şaşırdıHayır Zehra koysam mesela kimse tepki vermez sırf Arapça diye islami isim olduğunu düşünürler. Halbuki Zehra Arapçada çiçek demek. Ama Deniz'i duyan herkes şok
Bıktım şu İslami çevrenin şekilciliğinden. Peygamberimizin tavsiyesi güzel anlamı olan bir isim konulması. Yok Kur'an'da geçsin yok Arapça olsun denemiş yani. Deniz'in anlamı da aşırı güzel bence
Bizim isim bulmamiz da zor oluyor hem Arapça hem Türkçe telaffuzu aynı olsun. Hem Türkler hem Cezayirliler telaffuz edebilsin. Türkçe ve Fransızca okusunuşu aynı olsun. Deniz bütün bu kriterlere uyuyor. Oğlumun adını eşim Emin istemisti ben de yanına Ahmed koydum. Bunda da ben Deniz dedim o bulsun yanına bir şey yoksa tek Deniz koyucamMiray Deniz dedim eşimin adı Münir, Miray'in Farsça anlamı Münir'le aynı ama onu da istemedi.
Canım kızda aspirin kullanıyordum 32 de bıraktırdı. İğneyi bırakmadık 35te zaten doğum olmuştu. Bunda aspirini başlarda kesti sadece iğneyle gidiyoruz birşey olmadıKızlar doktordan cıktım,
Nst ve idrar tahlili istedi. İdrarda enfeksiyon çıktı o yüzden sancım oluyormus. Antibiyotik ve şase yazdı doktor. Bebeğin durumu iyi 42 cm 1980 gr olmus. Ben sadece 300 gr almısım iki haftada. En son iki hafta önce gittiğimde 1380 gr dı. 300 gr aldıgımı duyunca eyvah kilo almadı bebek dedim. Meğer 300 gr öyle almıs kalanı da benim depoları kullanarak almıs bebek. Normalde 1 hafta rapor yazıp peşinden dogum izinine ayıracaktı. Kabul etmedim. Suan için 1-5 agustos arası dogum görünüyor sezeryanla. Erken gelmek istemezse tabi.
Coraspini gelecek hafta kesecekti igneyide 34 de kesecekti olmaz dedim. Hayatını riske sokarız erken dogum olursa dedi. Birşey olmaz dedim korkuyorum ben dedim. 33 34 gibi keselim hapı dedim iğneyide dogumdan bi hafta önce kesin dedim. O zaman bol bol dinlenmen gerekiyor. Dedi.
Sormadım valla canım ama öyle sürekli bir kaşınma yok. Bakim iğne için gidince devlet doktoruna söylerim o ne diyecek.Kizlar gobek ic bacak popo vs kasinmasi normal de kol yuz eller ayaklar deli gibi kasiniosa normal degil. Kolestaz miydi hatirlamiorum ole bisi. Ama bi doktorunuza sorun
Azsa sorun yoktur ama cogalirsa onemli bisey oldugunu hatirliorum kuzum. Aklimizda bulunsun da korktugumuza ugratmasin allahSormadım valla canım ama öyle sürekli bir kaşınma yok. Bakim iğne için gidince devlet doktoruna söylerim o ne diyecek.
Döküntü kızarıklık yok canım ama hatırlattığın iyi oldu tedbir eldenAzsa sorun yoktur ama cogalirsa onemli bisey oldugunu hatirliorum kuzum. Aklimizda bulunsun da korktugumuza ugratmasin allah
Ayy inşallah canım ya valla birbirlerine vurmalarina dayanamam tansiyonumla birlikte şekerim tavan yaparGünah keçisi de hazırmış küçük hanımıninşallah iyi geçinirler ya hem kardeş hem arkadaş olsunlar birbirlerine
Ayy çok güldüm çok yaşaBende de takı makı kalmadı yolunmuş tavvuk gibiyimbizim kızdayken araba vardı kuzu ama birşey almak için başka şeylerden vazgeçtik işte iyi yapmışsınız araba artık lüks değil hele de çalışan için
Benim doktor 50 tane bant olsa yine dürüm gibi sardırır o streçe
Oy yavrum benimdüne göre iyiyse ilaçlarda fayda ediyor demek kuzum toparlar kendini. Kabızlık için şuan kayısı bolca var tamda mevsimi yerse al rahatlatır.
Bende pıhtılaşma var canım o yüzden kullanıyorumBana iğneyi kesicez demedi dr canim coraspin kullandirtmiyor 12. Haftada biraktirmişti
Bende de 32 de kescez dedi oglanda da öyle yapmıştık ama korkuyorum yinedeCanım kızda aspirin kullanıyordum 32 de bıraktırdı. İğneyi bırakmadık 35te zaten doğum olmuştu. Bunda aspirini başlarda kesti sadece iğneyle gidiyoruz birşey olmadı
Çok haklısın bende öyleyim hasta olsamda rahat edemem tedirgin olurum uyuyamam dinlenmeye calismak işkence olur inşallah yavrun biran önce iylesir sende öyle dinlenirsinTeşekkür ederimm.
Sorma çocukla izinler tatiller farklı şehirler hepsi zorHer gittiğimiz de hastalanırdı.
Teşekkür ederim. Kardeşimin kendi evi var o ve diğer kız kardeşim onlarda idi annem de uyuyordu. Kimseye ses etmek istemedim kocam beyde uyuyordu başında ben durdum. İçim de rahat etmez
Çatlakta kaşıntı yapıyormuş, özellikle karnında oluyorsa ellememeye çalış canımKızlar bugün kendimi bir garip hissediyorum sanki hamileliğin ilk dönemindeyim miğdem de devamlı bulantı var uyumak istiyorum . Halsizliğim çok çamaşırlar sabahtır yüzüme bakıyorkarnımın alt kısmı bi sertleşiyor bi yumuşuyor anlayamadım bebiş döndü sanırım ben anlayamıyorum ama kasık bölgemde pıt pıtlar hissediyorum . bide kaşıntım çok sizde de genel bi kaşıntı var mı vücudunuz da?
Evet kuzum özellikle karnım yanlarım bacaklarım kaşınıyorÇatlakta kaşıntı yapıyormuş, özellikle karnında oluyorsa ellememeye çalış canım
Benimde kuzum ya terliyoruz ondan mı oluyor anlamadım ki benimde karnım bacaklarım kaşınıyor. Bende de kızarıklık döküntü yok çok şükürBenim de bugün midem alev almak üzerekaşıntı bende de var kollarım bacaklarım ara ara uyuz olmuş gibi kaşınıyor ama kızarıklık falan yok nemde arttı niye bu kadar kuruyoruz ki
Aman kaşıma :)) özellikle bu zamanlarda çok yağlanmak lazım, sabah akşam sürüyorum ben. Yanlara, kalçama, göbeğin heryerineEvet kuzum özellikle karnım yanlarım bacaklarım kaşınıyor
Aynen canım dediğin yerlerin hepsi kaşınıyor yüzüm ellerim falan kaşınmıyor ama döküntü kızarıklık da yokKizlar gobek ic bacak popo vs kasinmasi normal de kol yuz eller ayaklar deli gibi kasiniosa normal degil. Kolestaz miydi hatirlamiorum ole bisi. Ama bi doktorunuza sorun
Ne kullanıyorsun çatlak için? Ben duştan sonra nemlendirici sürüyorum bide tatlı badem yağı ama ona rağmen aşırı çatladı karnım bacaklarım göğsüm harita gibiyim şimdidenAman kaşıma :)) özellikle bu zamanlarda çok yağlanmak lazım, sabah akşam sürüyorum ben. Yanlara, kalçama, göbeğin heryerine
Canım 35 doğum yapmışsın bebişin küvezde kaldı mı ?Canım kızda aspirin kullanıyordum 32 de bıraktırdı. İğneyi bırakmadık 35te zaten doğum olmuştu. Bunda aspirini başlarda kesti sadece iğneyle gidiyoruz birşey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?