2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Miray deniz çok güzel olmuş aslında adıyla yaşasın prensesYa zaten çoğu islami isim Kuranda geçmiyomuş meğer. Çok şaşırdım ben araştırırken

Canım kızda aspirin kullanıyordum 32 de bıraktırdı. İğneyi bırakmadık 35te zaten doğum olmuştu. Bunda aspirini başlarda kesti sadece iğneyle gidiyoruz birşey olmadı

Kizlar gobek ic bacak popo vs kasinmasi normal de kol yuz eller ayaklar deli gibi kasiniosa normal degil. Kolestaz miydi hatirlamiorum ole bisi. Ama bi doktorunuza sorun
Sormadım valla canım ama öyle sürekli bir kaşınma yok. Bakim iğne için gidince devlet doktoruna söylerim o ne diyecek.

Günah keçisi de hazırmış küçük hanımın inşallah iyi geçinirler ya hem kardeş hem arkadaş olsunlar birbirlerine
Ayy inşallah canım ya valla birbirlerine vurmalarina dayanamam tansiyonumla birlikte şekerim tavan yapar kendilerinin psikolojileri etkilenmesin diye biz konuşur gibi tartışıyoruz ikisine birden sakinleştirici anne terliği uçar

Ayy çok güldüm çok yaşa

Çok haklısın bende öyleyim hasta olsamda rahat edemem tedirgin olurum uyuyamam dinlenmeye calismak işkence olur inşallah yavrun biran önce iylesir sende öyle dinlenirsin

Çatlakta kaşıntı yapıyormuş, özellikle karnında oluyorsa ellememeye çalış canım

Benim de bugün midem alev almak üzere kaşıntı bende de var kollarım bacaklarım ara ara uyuz olmuş gibi kaşınıyor ama kızarıklık falan yok nemde arttı niye bu kadar kuruyoruz ki
Benimde kuzum ya terliyoruz ondan mı oluyor anlamadım ki benimde karnım bacaklarım kaşınıyor. Bende de kızarıklık döküntü yok çok şükür

Kizlar gobek ic bacak popo vs kasinmasi normal de kol yuz eller ayaklar deli gibi kasiniosa normal degil. Kolestaz miydi hatirlamiorum ole bisi. Ama bi doktorunuza sorun
Aynen canım dediğin yerlerin hepsi kaşınıyor yüzüm ellerim falan kaşınmıyor ama döküntü kızarıklık da yok

Aman kaşıma :)) özellikle bu zamanlarda çok yağlanmak lazım, sabah akşam sürüyorum ben. Yanlara, kalçama, göbeğin heryerine
Ne kullanıyorsun çatlak için? Ben duştan sonra nemlendirici sürüyorum bide tatlı badem yağı ama ona rağmen aşırı çatladı karnım bacaklarım göğsüm harita gibiyim şimdiden Özellikle duştan çıktıktan sonra kaşınıyorum malum İzmir’in sıcağı günde iki kez duşa sokuyor o yüzden hergün kaşınıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…