Tamam çok teşekkürler canım bakayım hemenefsantasarim canım. Zaten numarası yazıyor yorumlarda. Direkt wp den yaz istersen.
Benim de oyle vuruyo ama gobekten degil sanki. Bikini bolgesinin ust tarafinda sanki bebek. Gobegim de cok asagida duruyo. Yaein doktor bisi der heraldeKızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı?sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim
Haahah Allah kolaylık versin. İkinciyi düşünürsem en çok bu kıskanma olayı korkutuyor beniŞimdiye kadar karnımı seviyordu öpüyordu işin garibi ikiside birbirine tepki veriyor gözüm aydın olsun gelsin hunilii günler bir tane de yetmez iki tane alayım
Rica ederimTamam çok teşekkürler canım bakayım hemen
Benimki de öyle birde benimki ters zaten ayağı aşağıda sanki ayağı çıkacak gibi o kadar aşağıya sert bir şekilde vuruyor bende bugün muayene olucam bakalım ne diyecek karnında aşağıda duruyor korkutuyor beniKızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı?sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim
Ben bikini bölgesinin üst kısmında hıçkırık hissediyorum o kadar onun harici alt kısma hiç vurmuyor. Hep sağ ya da sol böğrümde kızçemKızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı?sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim
Benimki de bir haftadır boyle sanki asagıdan cıkacak gibi tekmeleri öyle hissediyorum,Kızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı?sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim
İnşallah canım teşekkür ederim karnımın üst tarafına bebek dayanıyodu o zaman orası sertleşiyodu biraz sonra kıpırdayıp gidiyodu o kasılmaymış meğer ben bebek hareketi sanıyodum
Yok açılmam hiç yokmuş çok şükürhaftalardır böyle toplanıp toplanıp rahatlıyo bu bebe ne zamandır sancım var onu bile bilmiyorum
İlginç bi şekilde hiç stres yapmıyorum çatı muayenesi deyince gözlerim büyüdü onu da kolay atlattım şükür anlayışlı doktormuş yavaş yavaş yaptı. Ben acı sancı hissetmediğim için hiç doğum olacak gibi düşünmüyorum o yüzden rahatım suyum da gelmedi açılma da yok sancıyı durdurup gönderirler inşallah
Sorun olmadı çok şükür ayak diredim biraz vajinismus geçmişim var korkuyorum bebek de makat geliş yapmasak olmaz mı falan diye doktor da makat gelişiymiş açılma varsa sıkışır kalır deyince yaptırdım anlayışlı davrandı kolay oldu şükür açılma hiç yok tam istediğim gibi dedi
Gümüş kapak çok mucizevi bir şey. Ablamın elleri nasır olmuştu acıdan kendini sıkmaktan. Gümüş kapak iyileştirdi. Ama gerçek gümüş olması gerekiyor fiyatları pahalı.Herkese günaydın resmen uyuyamıyorum sabahları 6 da ayaktaym.. vücut doğum sonrasınına hazırlık yapıyor heralde :)
Bu arada bende göğüs kalka I yada gümüş kapak almadım kararsızım alsam mı diye yoksa ihtiyaç olunca mı alsam bilemedim
Herşey o kadar pahalı ki ihtiyaç olmazsa boş yere para vermek istemiyorum
Bebeği hareketli olan kızlar magnezyum kullanıyormusunuz? Ben dün gece uzun süreden sonra kullandım, sabahları kasılmam aşırı artığı için. Bebeğimin hareketinin azaldığını hiss ettim. Yoksa benmi paranoyaklaştım bilemiyorum. Birde spor yapıyorum dönmesi için, dönmüş ola bilirmi? Ondan azalırmı hareketi
2 saatte 10 u görmedim okumadim, doktor da gun içinde harekete bakiyor, 2 saatte 10 demedi bana, sormadi da öyle.kaldi ki riskli gebeyim ben. Gün içi +16 saat uyuyor sipalar su anZaten önceden yukarda hissediyordum hareketleri simdi hep asagıda tam kasıgımda hissediyorum döndü büyük ihtimal ama bas asagı mı bilemiyorum eli mi ayagı mı hissettiğim acaba, kimi sitelerde 2 saat içinde 10 hareket olması gerekiyor filan diyor, benimki bazen 8 bazen 5 bazen saatlerce hareket etmiyor. Ama yattıgımda filan hareket etmediğinde oturdugumda bir iki vuruyor o yüzden panik yapmıyorum.
Kızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı?sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim
Ay bazen yorulamadigim stressiz günlerde,aynen ben de yükseliyorumHahah azim degil de libidoaslında firsatsızlıktan sık olmuyor. Ama bazen ruyamda gorup uyandırıyorum eşimi şikayeti yok güne güzel uyaniyor.
Geçmiş olsun inşallah hiçbir şey olmaz, bekler minik. Emin ellerdesin, hiç korkma.Kızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Benimki de baş aşağı duruyor hatta kafası o kdr aşağıdaki detaylıda doktor beynine bakmak için alttan muayene etmişti. Ellerini o sebeple çok aşağıda hissediyorum. :) çok güçlü vurmuypr ama bazen hoplatıyor can acıtıyor sadece:)Kızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı?sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim
Kaıslmaymış o kasılma dedi hemşire benim hiç haberim yok bebek kafasını totosunu bi taraflarını dayayıp çekiyo sanıyordumşükür inşallah vaktinde sağlıkla gelir, geçmiş olsun
bende de sertleşme olup rahatlıyor, kasılma mı acaba bunlar. korktum bi :) perşembe doktora gideceğim belki nstye bağlar.
Yani yürüdüğümde yorulduğumda falan oluyodu aslında ama 20 dk nst de baya çok sancı çıktı anlamadım bende beklerken yorulmuştum belki de ondan oldu ikinci defa yatırıp nstnye baktıklarında geçmiştiBu bende de var ama seninki duzenli sekilde miydi ki. Bende gunde 1 2 kez olup geciyo onu da kasilmadan saymiyolar duzenli degil diye
Yaa benim magnezyum um bitmişti de sağlık ocağına gidip yazdırmaya üşenmiştim 1 hafta falan kullanmadım ondan mı acepBenimde bir ara öyle oluyordu canım sonrasında progesteron başladık ve magnezyumla düzeldik çok şükür Rabbime belki benimde o zaman kasilmaydi bilmiyorum ama ben strese girersem sinirleneyim yine öyle oluyor inşallah sizde toparlanırsiniz sağlıkla biraz daha bekler gününde gelir acele etmez minik kuş
İnşallah canım teşekkür ederim ikinci kez nst ye girdiğimde çıkmadı sancı ama yine de bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklarmış bi daha olmaz inşallahcanım cok geçmiş olsun inşallah durdururlar. sıkıntısız evine döner gününü beklersin
Sabaha kadar inle tısla uyudu.Anlıyorum canım ama en azından bir iki saat uyusan. Sadece sana değil dinlenmiş bir anne hem kızına hem karnındaki bebeğine daha faydalı olur. İlaçlar uyku yapmadı peki? Şuan duş aldıramazsın sanırım ama koltuk altını soğuk suyla ıslattığın bezle silsen o da ateşi düşürmeden bir nebze yardımcı olur
Teşekkür ederimm.çok geçmiş olsun canım. inşallah çocuk toparlar sen de dinlenirsin
Sorma çocukla izinler tatiller farklı şehirler hepsi zorAy çok geçmiş olsunof çocuklar hasta olmasam keşke belli bir yaşa kadar ne güzel olurdu valla insanın kendi evi gibisi yok. Sığamıyorsun hiç bir yere. Bir de böyle hastalık gelince daha da kötü oluyor
Teşekkür ederim. Kardeşimin kendi evi var o ve diğer kız kardeşim onlarda idi annem de uyuyordu. Kimseye ses etmek istemedim kocam beyde uyuyordu başında ben durdum. İçim de rahat etmezÇok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesirsin annen ve kız kardeşin biraz yardımcı olmuyor mu en azından gündüz biraz kızınla ilgilense uyursun
Merhaba arkadaşlar. Biz muayeneden geldik . 32+2 ile uyumlu çok şükür. Kilosu 2 kilo boyu 44 cm olmuş. Veee en sevindiğimiz baş aşağı dönmüş doğum pozisyonu almış. Yürüyüşler işe yaramış çok şükür. Birdahaki randevuyu 2 hafta sonraya verdi nst ye başlayacakmışız
Benim de oyle vuruyo ama gobekten degil sanki. Bikini bolgesinin ust tarafinda sanki bebek. Gobegim de cok asagida duruyo. Yaein doktor bisi der heralde
Benimki de öyle birde benimki ters zaten ayağı aşağıda sanki ayağı çıkacak gibi o kadar aşağıya sert bir şekilde vuruyor bende bugün muayene olucam bakalım ne diyecek karnında aşağıda duruyor korkutuyor beni
Ben bikini bölgesinin üst kısmında hıçkırık hissediyorum o kadar onun harici alt kısma hiç vurmuyor. Hep sağ ya da sol böğrümde kızçem
Sabah akşam kullanıyorum, hareketinde sorun yok cnm.
2 saatte 10 u görmedim okumadim, doktor da gun içinde harekete bakiyor, 2 saatte 10 demedi bana, sormadi da öyle.kaldi ki riskli gebeyim ben. Gün içi +16 saat uyuyor sipalar su anbenimki aksamci mesela,
Bir ara ben öyle oldum, vajinaya baskı vardı, ertesi gün doktora gittik sipariş ayakları asagidaymis, tepinmis
Çok teşekkür ederim kızlar acaba açılmam mı oldu diye endişeleniyordum çok aşağıda hissedince. Derin bir oh çektim sizin cevaplarınızı okuyuncaBenimki de baş aşağı duruyor hatta kafası o kdr aşağıdaki detaylıda doktor beynine bakmak için alttan muayene etmişti. Ellerini o sebeple çok aşağıda hissediyorum. :) çok güçlü vurmuypr ama bazen hoplatıyor can acıtıyor sadece:)
Çok geçmiş olsun çocuklar hep böyle zamanlarda hasta oluyorlarMemlekete geleli 2 gün oldu kızım hastalandı. Sularda mikrop varmış içmiş salgın varmış karın ağrısı ve kusma acile gittik iğne yaptılar bir sürü ilaç verdiler. Şimdide ateşliAnnemlerde klozet yok zor yapıyor normal tuvalete bacaklarım ağrıyor Filan diye . Hamile halimle deli gibi uykum var yorgunum. Uyuyamıyorum ateşli ateş ölçer vs de yok . Bir yandan dehşet eve gidesim var bir yanım anne babamı uzun süre göremedim kız kardeşimi sene de 1 kere görüyorum diye durmam gerektiğini söylüyor. Napcam bilmiyorum ama çocuk hasta olunca herşey çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?