2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeği çok aşağıya vuran varmı? sanki elimi koysam elime değecek. Rahim ağzı kısalığıda yok. 20li haftalarından beri baş aşağı duruyor ama elleriyle dirseğiyle vuruyor ve tam rahim ağzımda sanki canım çok acıyor. Dediğim gibi elimi aşağıya koysam sanki elime değecek. Doktorada söyledim sanki rahim ağzına değiyor sürekli diye olur normal dedi bilemedim

Benim de oyle vuruyo ama gobekten degil sanki. Bikini bolgesinin ust tarafinda sanki bebek. Gobegim de cok asagida duruyo. Yaein doktor bisi der heralde

Benimki de öyle birde benimki ters zaten ayağı aşağıda sanki ayağı çıkacak gibi o kadar aşağıya sert bir şekilde vuruyor bende bugün muayene olucam bakalım ne diyecek karnında aşağıda duruyor korkutuyor beni

Ben bikini bölgesinin üst kısmında hıçkırık hissediyorum o kadar onun harici alt kısma hiç vurmuyor. Hep sağ ya da sol böğrümde kızçem

Benimki de bir haftadır boyle sanki asagıdan cıkacak gibi tekmeleri öyle hissediyorum,

canım cok geçmiş olsun inşallah durdururlar. sıkıntısız evine döner gününü beklersin

Gümüş kapak çok mucizevi bir şey. Ablamın elleri nasır olmuştu acıdan kendini sıkmaktan. Gümüş kapak iyileştirdi. Ama gerçek gümüş olması gerekiyor fiyatları pahalı.

Belki sizin o kadar acımaz bilemiyorum tabii herkesin mi acıyor ama :)

Sabah akşam kullanıyorum, hareketinde sorun yok cnm.

2 saatte 10 u görmedim okumadim, doktor da gun içinde harekete bakiyor, 2 saatte 10 demedi bana, sormadi da öyle.kaldi ki riskli gebeyim ben. Gün içi +16 saat uyuyor sipalar su an benimki aksamci mesela,

Bir ara ben öyle oldum, vajinaya baskı vardı, ertesi gün doktora gittik sipariş ayakları asagidaymis, tepinmis

Hahah azim degil de libido aslında firsatsızlıktan sık olmuyor. Ama bazen ruyamda gorup uyandırıyorum eşimi şikayeti yok güne güzel uyaniyor.
Ay bazen yorulamadigim stressiz günlerde,aynen ben de yükseliyorum ama artık göbüş baya bı engel olmaya başladı,artık elimizden ne geliyorsa cabaliycaz

Geçmiş olsun inşallah hiçbir şey olmaz, bekler minik. Emin ellerdesin, hiç korkma.

Benimki de baş aşağı duruyor hatta kafası o kdr aşağıdaki detaylıda doktor beynine bakmak için alttan muayene etmişti. Ellerini o sebeple çok aşağıda hissediyorum. :) çok güçlü vurmuypr ama bazen hoplatıyor can acıtıyor sadece:)

şükür inşallah vaktinde sağlıkla gelir, geçmiş olsun

bende de sertleşme olup rahatlıyor, kasılma mı acaba bunlar. korktum bi :) perşembe doktora gideceğim belki nstye bağlar.
Kaıslmaymış o kasılma dedi hemşire benim hiç haberim yok bebek kafasını totosunu bi taraflarını dayayıp çekiyo sanıyordum 32+0 ım bugün ilk defa nst ye bağlandım apar topar yatırdılar halbuki ne zamandır böyle bu hiç de bişey olmuyodu ikinci defa bağladılar nst ye sancılar geçmiş şükür çıkmadı ama bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklar bi daha olmaz inşallah
Bu bende de var ama seninki duzenli sekilde miydi ki. Bende gunde 1 2 kez olup geciyo onu da kasilmadan saymiyolar duzenli degil diye
Yani yürüdüğümde yorulduğumda falan oluyodu aslında ama 20 dk nst de baya çok sancı çıktı anlamadım bende beklerken yorulmuştum belki de ondan oldu ikinci defa yatırıp nstnye baktıklarında geçmişti
Yaa benim magnezyum um bitmişti de sağlık ocağına gidip yazdırmaya üşenmiştim 1 hafta falan kullanmadım ondan mı acep
canım cok geçmiş olsun inşallah durdururlar. sıkıntısız evine döner gününü beklersin
İnşallah canım teşekkür ederim ikinci kez nst ye girdiğimde çıkmadı sancı ama yine de bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklarmış bi daha olmaz inşallah

Sabaha kadar inle tısla uyudu. Benim içim rahat etmedi 4.bucuk 5 den sonra daldım. Kusarsa diye de korktum.. Bugün biraz daha iyiyiz ateşi düştü. Çorba içirebildim. Kusma ve ishal henüz olmadı ama kabız olmalı ki kaç gündür yapmadı. Eşim Ankara'ya dönecek inşallah toparlarız kısa sürede.

çok geçmiş olsun canım. inşallah çocuk toparlar sen de dinlenirsin
Teşekkür ederimm.
Sorma çocukla izinler tatiller farklı şehirler hepsi zor Her gittiğimiz de hastalanırdı.
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iylesirsin annen ve kız kardeşin biraz yardımcı olmuyor mu en azından gündüz biraz kızınla ilgilense uyursun
Teşekkür ederim. Kardeşimin kendi evi var o ve diğer kız kardeşim onlarda idi annem de uyuyordu. Kimseye ses etmek istemedim kocam beyde uyuyordu başında ben durdum. İçim de rahat etmez

Maşallah bebeğe :) bizde dönmüşüz hatta yüzü bakıyormus asagı. O yüzden canım yanıyormuş biraz

Benim de oyle vuruyo ama gobekten degil sanki. Bikini bolgesinin ust tarafinda sanki bebek. Gobegim de cok asagida duruyo. Yaein doktor bisi der heralde

Ben bikini bölgesinin üst kısmında hıçkırık hissediyorum o kadar onun harici alt kısma hiç vurmuyor. Hep sağ ya da sol böğrümde kızçem

Çok teşekkür ederim kızlar acaba açılmam mı oldu diye endişeleniyordum çok aşağıda hissedince. Derin bir oh çektim sizin cevaplarınızı okuyunca

Çok geçmiş olsun çocuklar hep böyle zamanlarda hasta oluyorlar bir keresinde oğlumda bayramda memlekte gittiğimizde hasta olmuştu. Yere düşen dutu yemişti. Bağırsakları mikrop karmıs kusma ve ishal vardı. Umarım kısa sürede atlatır. Yemek için zorlamayın ama bol su ve sıvı alımı çok önemli. Tekrar çok geçmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…