Aynen canım İzmir’in sıcağında iki üçü buluyor duş almak malum hem hava sıcak hem hormonlardan ateş basıyor devamlıBu arada kaçıncı haftadan sonra ilişkiye girmek tehlikeli olur ?
Yarin 12 de randevum bi sorim bakiimCanım sordum doktoruma karnın aşağıda değil sana öyle geliyor dedi bir problem yokmuş sen de kontrole gittiğinde doktoruna sor ne diyecek
Ben griyi begendimGönül ister ki skip hopp canta alalim ama 1850 tl bi çantaya versek o çantanin bebegin altini kendisinin degistirmesini isterimkizlar hangi model guzel ya ölcem kararsizliktan bi el atın
Aslinda tehlikesi yok ama cok zor olmaz mi yaAynen canım İzmir’in sıcağında iki üçü buluyor duş almak malum hem hava sıcak hem hormonlardan ateş basıyor devamlıBu arada kaçıncı haftadan sonra ilişkiye girmek tehlikeli olur ?
Gönül ister ki skip hopp canta alalim ama 1850 tl bi çantaya versek o çantanin bebegin altini kendisinin degistirmesini isterimkizlar hangi model guzel ya ölcem kararsizliktan bi el atın
Gönül ister ki skip hopp canta alalim ama 1850 tl bi çantaya versek o çantanin bebegin altini kendisinin degistirmesini isterimkizlar hangi model guzel ya ölcem kararsizliktan bi el atın
36 dan sonra bizim doktor özellikle birliktelik öneriyorum demişti. Hatta eşim dalga geçiyordu sırf sen kolay doğur diye bak başka hiçbir sebep yok diyeYarin 12 de randevum bi sorim bakiim
Ben griyi begendim
Aslinda tehlikesi yok ama cok zor olmaz mi ya
Son haftalarda doğumu kolaylaştırmak için tam tersi ilişki öneriyorlar diye biliyorum. En iyisini doktorun bilirAynen canım İzmir’in sıcağında iki üçü buluyor duş almak malum hem hava sıcak hem hormonlardan ateş basıyor devamlıBu arada kaçıncı haftadan sonra ilişkiye girmek tehlikeli olur ?
Doğru söylüyorsun canım doktor bugüne kadar Hiçbişi demedi bende kendimce 36 da bırakalım artık diye düşünüyordum38 den sonra diye biliyorum daha önceden bir risk yoksa. Tecrübeli hamilelere paylaşır. Erkegin sivisinda bulunan prostaglandin denen kimyasalin kesin olmamakla beraber kasilmayi tetikleyecegi söyleniyor. Prrzervatif kullanilsa o risk dr kalkmis olur sanki o zaman40.haftasinda olup, ilişkiye girip hala dogurmayan da oluyor ama Herkeste aynı değil yani durum. Doktoruna danışman daha doğru
Bende öyle duymuştum normal doğumu kolaylaştırıyor Muş diye .Son haftalarda doğumu kolaylaştırmak için tam tersi ilişki öneriyorlar diye biliyorum. En iyisini doktorun bilir
Şey aslında çok ta zor olmuyorYarin 12 de randevum bi sorim bakiim
Ben griyi begendim
Aslinda tehlikesi yok ama cok zor olmaz mi ya
İnsanın canını sıkacak muhakkak bir şey buluyorlar bu sefer devamlı kafamıza takılıyor acaba birşey mi var doktor görememiş olabilir mi diyeAy bu karnın aşağıda muhabbeti çok can sıkıcı ya. Bugün önce pazara gittim dönüşte kızı parka götürdüm. Yaşlı kadının biri diyor ki karnın aşağı inmiş sen doğurursun. Teyze daha bugün kontrolden geldim herşey yolunda dedim. Bak gör sen doğurursun diyor
Ben alayım evde bulunsun boy boyHuni gökdeleni kurmayız inşallah
Bakim haftaici devlet doktoruna sorarım canım içime sinmezse kendi doktoruma da danışırım. Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum ama tedbir amaçlı tahlil falan isterse yazarım sana da
Evet canım kaldı. Ama bizdeki beklenen bir doğum değil o gün içinde aniden gelişti. Ciğer geliştirici falan olmamıştım o yüzden.
Kuzum haklısın ama aspirin iğneye göre güçlü bir kan sulandırıcı doğumda kan kaybı çok olmasın diye kesiyorlar. Sen yine araştır başka doktorlara da sor içine nasıl siniyorsa öyle yap. Yeterki sağlıcakla kavuşun
İyi akşamlar arkadaşlar 30+5 günlük olduk bende nefes darlığı başladı bazen öksürmek zorunda kalıyorum nefessizlikten sizlerdede oluyormu birde adalat kullanıyorum ondanmı oluyor yoksa gebeliktenmi ayırt edemiyorum,yaşayan varmı acaba birde gece sırt üstü uyumuş olursam nefessiz kalıp uyanıyorum
Benimde içim daralıyor özellikle sabahları kalbim sıkışıyor gibi nefes alamıyorum. Kalbin daha çok kan pompaladığı için olabilir, bendeki kansizliktan dolayı oluyor. Ayrıca bu haftalarda sırt üstü yatmaman lazım, sağ yada sola yatmak gerekiyor. Onda nefessiz kalman çok normal, sağlıklı değil sırtüstüİyi akşamlar arkadaşlar 30+5 günlük olduk bende nefes darlığı başladı bazen öksürmek zorunda kalıyorum nefessizlikten sizlerdede oluyormu birde adalat kullanıyorum ondanmı oluyor yoksa gebeliktenmi ayırt edemiyorum,yaşayan varmı acaba birde gece sırt üstü uyumuş olursam nefessiz kalıp uyanıyorum
Benimde nabzım adalattan dolayı yüksek 80 altına düşmüyor hiç sol kolumdada halsizlik oluyor kardiyoloji yede gittim normal dediBenim aylardır nabzim yüksek, 2 kat merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Hamilelikte oldu. Dahiliyeye de gittim her şey normal
Mümkün olduğunca yatmaya çalışıyorum sola ama sancım başlıyor hemen sağa yada sola yatarsam gündüzleri genelde sırt üstü yatıyorum maalesef kansızlık bendede varBenimde içim daralıyor özellikle sabahları kalbim sıkışıyor gibi nefes alamıyorum. Kalbin daha çok kan pompaladığı için olabilir, bendeki kansizliktan dolayı oluyor. Ayrıca bu haftalarda sırt üstü yatmaman lazım, sağ yada sola yatmak gerekiyor. Onda nefessiz kalman çok normal, sağlıklı değil sırtüstü
Biberon avent cam, emzik avent ve bibs, ateş ölçer uygun fiyatlı weewel ama en iyisi braun, şampuan mustela, pişik kremi bepanthol, bez baby&me, kafa yastığı gerekli bence, reflü yatağı ebebekte var, sterilize etmek için kaynayan suyun içine 5dk atıp çıkartıyoruzMerhaba arkadaşlar, uzun zamandır girememistim. Umarım hepiniz bebekleriniz iyisinizdir. Ben uçuş yasağım başlamadan 2 haftalığına Türkiye’ye gittim geldim. Yurtdışınada daha tam yerlesemedim ev bulma olayları burda çok zormuş, geçici eşyalı evde kalıyorum o yüzden pek birsey almamıştım ama vakit yaklaşıyor :)
Kıyafetleri Türkiye’den aldım yıkayıp ütüleyip getirdim. Şimdi önerilerinize ihtiyacım var. Eksik listesi çıkardım ama hangi markaları alacağımı bilmiyorum. Listesini tamamlayan yada araştıran arkadaşlar benimle paylaşırsa çok sevinirim:)
- biberon
- emzik
- ateş ölçer
- şampuan, pişik kremi
- bebek bezi
- kafa yastığı ( gerekli mi?)
- reflü yatağı
Birde strerilize etmek için bir şey aldınız mi ? Almadıysanız nasıl strerilize ediliyor?
Aklıma gelmeyen varsa siz ekleyin :)
Şimdiden teşekkür ederim herkese
Olur valla bakayimben trendyoldan aldım renkli benimki:) set olarak aldım istersen atayım linki ona da bak.
büyüklüğü sağlamlığı güzel beni. hoşuma gitti. doğum cantasi olarak onu kullancam bi tanede kendime ufak valiz yaptım.
Çok geçmiş olsun canım serum ilaç yaparak durduruyorlar açılman varsa son durum nedir okuyamadım yeni mesajları henüz stres yapmaKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
80 mi yüksekBenimde nabzım adalattan dolayı yüksek 80 altına düşmüyor hiç sol kolumdada halsizlik oluyor kardiyoloji yede gittim normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?