2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım İzmir’in sıcağında iki üçü buluyor duş almak malum hem hava sıcak hem hormonlardan ateş basıyor devamlı Bu arada kaçıncı haftadan sonra ilişkiye girmek tehlikeli olur ?

38 den sonra diye biliyorum daha önceden bir risk yoksa. Tecrübeli hamilelere paylaşır. Erkegin sivisinda bulunan prostaglandin denen kimyasalin kesin olmamakla beraber kasilmayi tetikleyecegi söyleniyor. Prrzervatif kullanilsa o risk dr kalkmis olur sanki o zaman 40.haftasinda olup, ilişkiye girip hala dogurmayan da oluyor ama Herkeste aynı değil yani durum. Doktoruna danışman daha doğru

Canım sordum doktoruma karnın aşağıda değil sana öyle geliyor dedi bir problem yokmuş sen de kontrole gittiğinde doktoruna sor ne diyecek
Yarin 12 de randevum bi sorim bakiim
Gönül ister ki skip hopp canta alalim ama 1850 tl bi çantaya versek o çantanin bebegin altini kendisinin degistirmesini isterim kizlar hangi model guzel ya ölcem kararsizliktan bi el atın
Ben griyi begendim
Aynen canım İzmir’in sıcağında iki üçü buluyor duş almak malum hem hava sıcak hem hormonlardan ateş basıyor devamlı Bu arada kaçıncı haftadan sonra ilişkiye girmek tehlikeli olur ?
Aslinda tehlikesi yok ama cok zor olmaz mi ya

Gönül ister ki skip hopp canta alalim ama 1850 tl bi çantaya versek o çantanin bebegin altini kendisinin degistirmesini isterim kizlar hangi model guzel ya ölcem kararsizliktan bi el atın

ben trendyoldan aldım renkli benimki:) set olarak aldım istersen atayım linki ona da bak.
büyüklüğü sağlamlığı güzel beni. hoşuma gitti. doğum cantasi olarak onu kullancam bi tanede kendime ufak valiz yaptım.

Yarin 12 de randevum bi sorim bakiim

Ben griyi begendim

Aslinda tehlikesi yok ama cok zor olmaz mi ya
36 dan sonra bizim doktor özellikle birliktelik öneriyorum demişti. Hatta eşim dalga geçiyordu sırf sen kolay doğur diye bak başka hiçbir sebep yok diye

Son haftalarda doğumu kolaylaştırmak için tam tersi ilişki öneriyorlar diye biliyorum. En iyisini doktorun bilir

Doğru söylüyorsun canım doktor bugüne kadar Hiçbişi demedi bende kendimce 36 da bırakalım artık diye düşünüyordum

İyi akşamlar arkadaşlar 30+5 günlük olduk bende nefes darlığı başladı bazen öksürmek zorunda kalıyorum nefessizlikten sizlerdede oluyormu birde adalat kullanıyorum ondanmı oluyor yoksa gebeliktenmi ayırt edemiyorum,yaşayan varmı acaba birde gece sırt üstü uyumuş olursam nefessiz kalıp uyanıyorum

İnsanın canını sıkacak muhakkak bir şey buluyorlar bu sefer devamlı kafamıza takılıyor acaba birşey mi var doktor görememiş olabilir mi diye

Ben alayım evde bulunsun boy boy

Benim aylardır nabzim yüksek, 2 kat merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Hamilelikte oldu. Dahiliyeye de gittim her şey normal

Benimde içim daralıyor özellikle sabahları kalbim sıkışıyor gibi nefes alamıyorum. Kalbin daha çok kan pompaladığı için olabilir, bendeki kansizliktan dolayı oluyor. Ayrıca bu haftalarda sırt üstü yatmaman lazım, sağ yada sola yatmak gerekiyor. Onda nefessiz kalman çok normal, sağlıklı değil sırtüstü

Benim aylardır nabzim yüksek, 2 kat merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Hamilelikte oldu. Dahiliyeye de gittim her şey normal
Benimde nabzım adalattan dolayı yüksek 80 altına düşmüyor hiç sol kolumdada halsizlik oluyor kardiyoloji yede gittim normal dedi

Mümkün olduğunca yatmaya çalışıyorum sola ama sancım başlıyor hemen sağa yada sola yatarsam gündüzleri genelde sırt üstü yatıyorum maalesef kansızlık bendede var

Biberon avent cam, emzik avent ve bibs, ateş ölçer uygun fiyatlı weewel ama en iyisi braun, şampuan mustela, pişik kremi bepanthol, bez baby&me, kafa yastığı gerekli bence, reflü yatağı ebebekte var, sterilize etmek için kaynayan suyun içine 5dk atıp çıkartıyoruz hepsini ebebekte topluca alabilirsin

Olur valla bakayim

Çok geçmiş olsun canım serum ilaç yaparak durduruyorlar açılman varsa son durum nedir okuyamadım yeni mesajları henüz stres yapma

Benimde nabzım adalattan dolayı yüksek 80 altına düşmüyor hiç sol kolumdada halsizlik oluyor kardiyoloji yede gittim normal dedi
80 mi yüksek , ilahi...

80 normal, bebek +100 uzerinde geliyorum, max 125 I gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…