2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da günde 10 15 hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi, internet zaten felaket tellalı, yoksa coktan panik yapardım ben

Cok sukur ben de merakla takip ettim, gecmiş olsun bir daha olmaz insallah, yatırmaları iyi olmus her zaman takip altında olmak iyi olur, kasılmalar nasıl oluyordu acaba tam olarak bir de nedeni ile ilgili bişey soylediler mi

Kuzum kaç yaşında şu anda kızın? Valla ilerde bende çocukla tek yolculuk yapacağım tırsıyorum

Çok geçmiş olsun canım. Zamanıyla sağlıkla gelsin bebiş

Bende de takı makı kalmadı yolunmuş tavvuk gibiyim bizim kızdayken araba vardı kuzu ama birşey almak için başka şeylerden vazgeçtik işte iyi yapmışsınız araba artık lüks değil hele de çalışan için
Ay bende hatırlamıyorum sanki 3. gün koruyucu bantla duş aldım ekstra streç film kullanmadım yaa hatırlayamıyorum
Benim doktor 50 tane bant olsa yine dürüm gibi sardırır o streçe
Oy yavrum benim düne göre iyiyse ilaçlarda fayda ediyor demek kuzum toparlar kendini. Kabızlık için şuan kayısı bolca var tamda mevsimi yerse al rahatlatır.

Canım naptınız şimdi gördüm var mı gelişme

Kızlar bugün kendimi bir garip hissediyorum sanki hamileliğin ilk dönemindeyim miğdem de devamlı bulantı var uyumak istiyorum . Halsizliğim çok çamaşırlar sabahtır yüzüme bakıyor karnımın alt kısmı bi sertleşiyor bi yumuşuyor anlayamadım bebiş döndü sanırım ben anlayamıyorum ama kasık bölgemde pıt pıtlar hissediyorum . bide kaşıntım çok sizde de genel bi kaşıntı var mı vücudunuz da?

Şimdi anneme geldim. Randevuya kızdan dolayı geç kaldık. Doktorumuz tüp bebek kısmını inmiş işlem için muayene olamadık kan uyuşmazlığı iğnesi için devlet hastanesine gidecem şansım varsa araya girip 2 sn bakacam çocuğumu o cihazlarla seçebilirsem görmeyi umuyorum

Benim de bugün midem alev almak üzere kaşıntı bende de var kollarım bacaklarım ara ara uyuz olmuş gibi kaşınıyor ama kızarıklık falan yok nemde arttı niye bu kadar kuruyoruz ki

Günah keçisi de hazırmış küçük hanımın inşallah iyi geçinirler ya hem kardeş hem arkadaş olsunlar birbirlerine

Ah be, burada kaç kez yazdik, karında sertleşme ve yigilma kasilmadir bebek değildir diye... Neyse herkes İyimserlik sorun yok

Bu arada masallah 32. Hafta olmuşsun, kendine stres yapma
Doktorum 32.haftayi görelim, 2 kg olsun, sonrası çok sorun değil diyor. Ilk hedefimiz 32 bizim, sonrasini 32 ye gelince konusuruz diyor doktor. Sen de stres yapma kendine, masallah oldukca buyumus oldular bu haftada, daha da buyuyecekler cnm.

Ayy canim çok geçmiş olsun sanci önleyici falan yaparlar belki neden oluyomuş bisey dedilermi

Bana iğneyi kesicez demedi dr canim coraspin kullandirtmiyor 12. Haftada biraktirmişti

Kızlar doğumda özel ebe tutacak mısınız? Ben instagramda ebe ayşeyi takip ediyorum ve beğeniyorum istanbulda kendisi.
Normal olursa kliniğin özel ebesi var bana o gelicek sezeryan icin ayri normal icin ayri iki ebe var çok iyiler

Benimde gobegim ara ara kaşiniyor canim pıtpıtlar da hıçkırık olabilir

Kizlar bana bildirim gelmiyor ya sitede sıkıntı mi var acaba sinir oldum bi saattir okuyorum birikiyor böylede

Cok geçmiş olsun insallah durdururlar sancıyı korkma sakın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…