Benim doktor da günde 10 15 hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi, internet zaten felaket tellalı, yoksa coktan panik yapardım benSabah akşam kullanıyorum, hareketinde sorun yok cnm.
2 saatte 10 u görmedim okumadim, doktor da gun içinde harekete bakiyor, 2 saatte 10 demedi bana, sormadi da öyle.kaldi ki riskli gebeyim ben. Gün içi +16 saat uyuyor sipalar su anbenimki aksamci mesela,
Bir ara ben öyle oldum, vajinaya baskı vardı, ertesi gün doktora gittik sipariş ayakları asagidaymis, tepinmis
Cok sukur ben de merakla takip ettim, gecmiş olsun bir daha olmaz insallah, yatırmaları iyi olmus her zaman takip altında olmak iyi olur, kasılmalar nasıl oluyordu acaba tam olarak bir de nedeni ile ilgili bişey soylediler miKaıslmaymış o kasılma dedi hemşire benim hiç haberim yok bebek kafasını totosunu bi taraflarını dayayıp çekiyo sanıyordum32+0 ım bugün ilk defa nst ye bağlandım apar topar yatırdılar halbuki ne zamandır böyle bu hiç de bişey olmuyodu ikinci defa bağladılar nst ye sancılar geçmiş şükür çıkmadı ama bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklar bi daha olmaz inşallah
Yani yürüdüğümde yorulduğumda falan oluyodu aslında ama 20 dk nst de baya çok sancı çıktı anlamadım bende beklerken yorulmuştum belki de ondan oldu ikinci defa yatırıp nstnye baktıklarında geçmişti
Yaa benim magnezyum um bitmişti de sağlık ocağına gidip yazdırmaya üşenmiştim 1 hafta falan kullanmadım ondan mı acep
İnşallah canım teşekkür ederim ikinci kez nst ye girdiğimde çıkmadı sancı ama yine de bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklarmış bi daha olmaz inşallah
Kuzum kaç yaşında şu anda kızın? Valla ilerde bende çocukla tek yolculuk yapacağım tırsıyorumTeşekkür ederimm.
Sorma çocukla izinler tatiller farklı şehirler hepsi zorHer gittiğimiz de hastalanırdı.
Teşekkür ederim. Kardeşimin kendi evi var o ve diğer kız kardeşim onlarda idi annem de uyuyordu. Kimseye ses etmek istemedim kocam beyde uyuyordu başında ben durdum. İçim de rahat etmez
Sormaz her kafada ses çıkıyor internette. Doktor riskli gormuyorsa sorun yok bence :)Benim doktor da günde 10 15 hareket ediyorsa sıkıntı yok dedi, internet zaten felaket tellalı, yoksa coktan panik yapardım ben
Çok geçmiş olsun canım. Zamanıyla sağlıkla gelsin bebişKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Bende de takı makı kalmadı yolunmuş tavvuk gibiyimbizde ev aldık evlenmeden önce onda nişan takılarını vermiştim, ikimizinde arabası yoktu. düğünden sonrada araba alalım dedik tüm takılarımı sattık, tek altınım bileziğim kalmadı. anneminki hatıra kalsın istedim o bile olmadıişyerimde sağolsun evlilik tazminatımı verdi. takılarla ve tazminatla alabildik arabayı. kendi üzerime yaptım tabi benim mesai sabah 7de başladığı için kışın karanlıkta yola çıkmam gerekiyordu, ihtiyaçtı bana.
Benim doktor 50 tane bant olsa yine dürüm gibi sardırır o streçeAy bende hatırlamıyorumsanki 3. gün koruyucu bantla duş aldım ekstra streç film kullanmadım yaa hatırlayamıyorum
Oy yavrum benimSabaha kadar inle tısla uyudu.Benim içim rahat etmedi 4.bucuk 5 den sonra daldım. Kusarsa diye de korktum.. Bugün biraz daha iyiyiz ateşi düştü. Çorba içirebildim. Kusma ve ishal henüz olmadı ama kabız olmalı ki kaç gündür yapmadı. Eşim Ankara'ya dönecek inşallah toparlarız kısa sürede.
Canım naptınız şimdi gördüm var mı gelişmeKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Benim de bugün midem alev almak üzereKızlar bugün kendimi bir garip hissediyorum sanki hamileliğin ilk dönemindeyim miğdem de devamlı bulantı var uyumak istiyorum . Halsizliğim çok çamaşırlar sabahtır yüzüme bakıyorkarnımın alt kısmı bi sertleşiyor bi yumuşuyor anlayamadım bebiş döndü sanırım ben anlayamıyorum ama kasık bölgemde pıt pıtlar hissediyorum . bide kaşıntım çok sizde de genel bi kaşıntı var mı vücudunuz da?
Günah keçisi de hazırmış küçük hanımınAy benimki de zor fazla heyecan şuan bizim için uygun değildün de kızım hafiften yüzünü çizmiş Babik yaptı diyor gelip gidip babike karnima vuruyor o da iyice hareketleniyor oda tepki veriyor uyurken ayrı macera uyanıkken ayrı macera fazla geliyor artık doğar doğmaz birbirlerine şiddet mi uygulayacaklar düşüncesi ayrı yoruyor offf offff
Ah be, burada kaç kez yazdik, karında sertleşme ve yigilma kasilmadir bebek değildir diye... Neyse herkes İyimserlik sorun yokKaıslmaymış o kasılma dedi hemşire benim hiç haberim yok bebek kafasını totosunu bi taraflarını dayayıp çekiyo sanıyordum32+0 ım bugün ilk defa nst ye bağlandım apar topar yatırdılar halbuki ne zamandır böyle bu hiç de bişey olmuyodu ikinci defa bağladılar nst ye sancılar geçmiş şükür çıkmadı ama bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklar bi daha olmaz inşallah
Yani yürüdüğümde yorulduğumda falan oluyodu aslında ama 20 dk nst de baya çok sancı çıktı anlamadım bende beklerken yorulmuştum belki de ondan oldu ikinci defa yatırıp nstnye baktıklarında geçmişti
Yaa benim magnezyum um bitmişti de sağlık ocağına gidip yazdırmaya üşenmiştim 1 hafta falan kullanmadım ondan mı acep
İnşallah canım teşekkür ederim ikinci kez nst ye girdiğimde çıkmadı sancı ama yine de bu akşam burdayım kontrol altında tutacaklarmış bi daha olmaz inşallah
Ayy canim çok geçmiş olsun sanci önleyici falan yaparlar belki neden oluyomuş bisey dedilermiKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Bana iğneyi kesicez demedi dr canim coraspin kullandirtmiyor 12. Haftada biraktirmiştiKızlar doktordan cıktım,
Nst ve idrar tahlili istedi. İdrarda enfeksiyon çıktı o yüzden sancım oluyormus. Antibiyotik ve şase yazdı doktor. Bebeğin durumu iyi 42 cm 1980 gr olmus. Ben sadece 300 gr almısım iki haftada. En son iki hafta önce gittiğimde 1380 gr dı. 300 gr aldıgımı duyunca eyvah kilo almadı bebek dedim. Meğer 300 gr öyle almıs kalanı da benim depoları kullanarak almıs bebek. Normalde 1 hafta rapor yazıp peşinden dogum izinine ayıracaktı. Kabul etmedim. Suan için 1-5 agustos arası dogum görünüyor sezeryanla. Erken gelmek istemezse tabi.
Coraspini gelecek hafta kesecekti igneyide 34 de kesecekti olmaz dedim. Hayatını riske sokarız erken dogum olursa dedi. Birşey olmaz dedim korkuyorum ben dedim. 33 34 gibi keselim hapı dedim iğneyide dogumdan bi hafta önce kesin dedim. O zaman bol bol dinlenmen gerekiyor. Dedi.
Normal olursa kliniğin özel ebesi var bana o gelicek sezeryan icin ayri normal icin ayri iki ebe var çok iyilerKızlar doğumda özel ebe tutacak mısınız? Ben instagramda ebe ayşeyi takip ediyorum ve beğeniyorum istanbulda kendisi.
Benimde gobegim ara ara kaşiniyor canim pıtpıtlar da hıçkırık olabilirKızlar bugün kendimi bir garip hissediyorum sanki hamileliğin ilk dönemindeyim miğdem de devamlı bulantı var uyumak istiyorum . Halsizliğim çok çamaşırlar sabahtır yüzüme bakıyorkarnımın alt kısmı bi sertleşiyor bi yumuşuyor anlayamadım bebiş döndü sanırım ben anlayamıyorum ama kasık bölgemde pıt pıtlar hissediyorum . bide kaşıntım çok sizde de genel bi kaşıntı var mı vücudunuz da?
Cok geçmiş olsun insallah durdururlar sancıyı korkma sakın canımKızlarbeni hastaneye yatırdılar kontrole gelmiştim ben hissetmiyorum bişey ama nst de sancı çıktı yatırdılar bebeğim makat geliş. Çok korktuğum çatı muayenesini yaptılar şu an tekrar nst ye bağladılar doğum servisinde yatıyorum dua edin inşallah geriler gider kasılmalar
Bana da gelmiyor. Siteye girince düşüyor bildirimlerKizlar bana bildirim gelmiyor ya sitede sıkıntı mi var acaba sinir oldum bi saattir okuyorum birikiyor böylede
Ay bana o bile düşmüyor bi giriyorum eski bildirimden milyon tane sayfa var yeni yazilmişBana da gelmiyor. Siteye girince düşüyor bildirimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?