Lierac ve bio oil kullanıyorum. Çok su içmekte önemli. Günde neredeyse 5 lt su içiyorumdur, ama yaz kış kupkuru olur vücudum. Bacaklarım kollarım pul pul hala. O yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum. Ben unutsamda eşim tepemde yeni evlendik genciz çatlama sakın diyoNe kullanıyorsun çatlak için? Ben duştan sonra nemlendirici sürüyorum bide tatlı badem yağı ama ona rağmen aşırı çatladı karnım bacaklarım göğsüm harita gibiyim şimdidenÖzellikle duştan çıktıktan sonra kaşınıyorum malum İzmir’in sıcağı günde iki kez duşa sokuyor o yüzden hergün kaşınıyoruz
Ya bende öyle biliyor musun böbrek sorunun olduğu için alışkınım su içmeye 5 eyakın içiyorum bende nerdeyse . Ve benimde cildim aşırı kuru normalde de öyleydi şimdi deLierac ve bio oil kullanıyorum. Çok su içmekte önemli. Günde neredeyse 5 lt su içiyorumdur, ama yaz kış kupkuru olur vücudum. Bacaklarım kollarım pul pul hala. O yüzden çok dikkat etmeye çalışıyorum. Ben unutsamda eşim tepemde yeni evlendik genciz çatlama sakın diyo
Olabilir devamlı kasığımda pıtpıtlar bide devamlı göbek deliğinin orda oynuyorBenimde gobegim ara ara kaşiniyor canim pıtpıtlar da hıçkırık olabilir
İçinin rahatlamasına çok sevindim sağsalim zamanın da sağlıkla gelsin minik civcivKizlarrr çok iyi bir doktor buldum sonunda icim ısındıgittim çok güzel ilgilendi herşeyi tek tek anlattı elbette ki gece de olsa arayacaksın hiç problem yok dedi ben çıkar gelirim dedi sen hem risklisin hem tüp bebek hem de sona yaklasmissin rahatsizlanadabilirsin rahatsizlanirsan ne yapacaksın dedi diğer doktoru haksız buldu 31+6'yiz oğlumda 3 hafta önde gidiyordu hemen hemen düzelmiş 1 hafta önde gidiyor 1980 kg, 42 cm suyum sınırda ama korkulacak bişey yokmuş ilk NST çekildi kasılma ve sancı yok doktorum kendisi geldi her defasında kontrol etti haftaya coraspirini bıraktıracak progesterona devam 38. haftada sezeryan İnşallah eğer gününü beklerse 3500_3750 kg buluruz dedi ciğer geliştiriciye bir aksilik olmazsa şimdilik gerek yok dedi 2 hafta daha beklerse hiç gerek yok dedi haftaya pazartesi kontrole gideceğim sonra 10 gün sonra muayenem var icim çok rahatladı çok şükür karnıma aşağıda değil sana öyle geliyor dedi kasikta ağrılar bebeği orada hissetmem normalmiş bizden bu kadar çok uzun oldu kusuruma bakmayın
Canım sordum doktoruma karnın aşağıda değil sana öyle geliyor dedi bir problem yokmuş sen de kontrole gittiğinde doktoruna sor ne diyecekAy en korktugum sey insallah guzel guzel gecinirler
Çok teşekkür ederimİçinin rahatlamasına çok sevindim sağsalim zamanın da sağlıkla gelsin minik civciv
Bizimde 9 ay oldu eylülde evlendikYa bende öyle biliyor musun böbrek sorunun olduğu için alışkınım su içmeye 5 eyakın içiyorum bende nerdeyse . Ve benimde cildim aşırı kuru normalde de öyleydi şimdi deAynen bizde yeni evliyiz 9 aylık Eşim bazen karnımı severken kızıyor bebişe anneni bu yaşta haritaya çevirdin diye kızıyor derken şaka yapıyor tabiki
Bebek de karın da büyüyor. Nemlendirici kullanmiyorsaniz kaşıntı gerilmekten artar zaten. Ctalak kremi yagi kullanıyor muyuz ?Benimde kuzum ya terliyoruz ondan mı oluyor anlamadım ki benimde karnım bacaklarım kaşınıyor. Bende de kızarıklık döküntü yok çok şükür
Bizde eylüldeBizimde 9 ay oldu eylülde evlendikgeçen ay başladım yağlanmaya, su çok içiyorum ona güvendim ama eşim kızdı :) Sabah akşam sürüyorum o yüzden sende dikkat et canım, kaşıma kendini. Bende sanırım göbeğim esnek fazla yağdan o yüzden maşallah hala çatlağım yok umarım çatlamadan biter hamilelik
Nemlendirici krem ve tatlı badem yağı sürüyorum canım. Aşırı terliyorum birde terde kaşındırıyor mudur bilemem .Bebek de karın da büyüyor. Nemlendirici kullanmiyorsaniz kaşıntı gerilmekten artar zaten. Ctalak kremi yagi kullanıyor muyuz ?
Bende de pihtilaşma var canim o yüzden sordumBende pıhtılaşma var canım o yüzden kullanıyorum
Gunluk dus da iyi gelir rahatlatirNemlendirici krem ve tatlı badem yağı sürüyorum canım. Aşırı terliyorum birde terde kaşındırıyor mudur bilemem .
Ayy inşallah canım ya valla birbirlerine vurmalarina dayanamam tansiyonumla birlikte şekerim tavan yaparkendilerinin psikolojileri etkilenmesin diye biz konuşur gibi tartışıyoruz ikisine birden sakinleştirici anne terliği uçar
Bakim haftaici devlet doktoruna sorarım canım içime sinmezse kendi doktoruma da danışırım. Önemli bir şey değildir diye düşünüyorum ama tedbir amaçlı tahlil falan isterse yazarım sana daBenimde kuzum ya terliyoruz ondan mı oluyor anlamadım ki benimde karnım bacaklarım kaşınıyor. Bende de kızarıklık döküntü yok çok şükür
Evet canım kaldı. Ama bizdeki beklenen bir doğum değil o gün içinde aniden gelişti. Ciğer geliştirici falan olmamıştım o yüzden.Canım 35 doğum yapmışsın bebişin küvezde kaldı mı ?
Kuzum haklısın ama aspirin iğneye göre güçlü bir kan sulandırıcı doğumda kan kaybı çok olmasın diye kesiyorlar. Sen yine araştır başka doktorlara da sor içine nasıl siniyorsa öyle yap. Yeterki sağlıcakla kavuşunBende de 32 de kescez dedi oglanda da öyle yapmıştık ama korkuyorum yinede
Ay bu karnın aşağıda muhabbeti çok can sıkıcı ya. Bugün önce pazara gittim dönüşte kızı parka götürdüm. Yaşlı kadının biri diyor ki karnın aşağı inmiş sen doğurursun. Teyze daha bugün kontrolden geldim herşey yolunda dedim. Bak gör sen doğurursun diyorCanım sordum doktoruma karnın aşağıda değil sana öyle geliyor dedi bir problem yokmuş sen de kontrole gittiğinde doktoruna sor ne diyecek
Sabah gittim canım. Yürüyüşler işe yaramış. Bebek tam dönmüş doğum pozisyonuna gelmiş. Tam 2 kilo 44 cm olmuş. Suyu vs herşey gayet yolunda. Sende biraz daha bekle birdahaki randevuda dönmüş olacak inşallah
Aynen canım İzmir’in sıcağında iki üçü buluyor duş almak malum hem hava sıcak hem hormonlardan ateş basıyor devamlıGunluk dus da iyi gelir rahatlatir
GriiiiGönül ister ki skip hopp canta alalim ama 1850 tl bi çantaya versek o çantanin bebegin altini kendisinin degistirmesini isterimkizlar hangi model guzel ya ölcem kararsizliktan bi el atın
Ay bu karnın aşağıda muhabbeti çok can sıkıcı ya. Bugün önce pazara gittim dönüşte kızı parka götürdüm. Yaşlı kadının biri diyor ki karnın aşağı inmiş sen doğurursun. Teyze daha bugün kontrolden geldim herşey yolunda dedim. Bak gör sen doğurursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?