2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

80 mi yüksek , ilahi...

80 normal, bebek +100 uzerinde geliyorum, max 125 I gördüm
Ya hep düşüktü benim 70 altıydı birde bikeresünde 107 oldu başım döndü düşüyordum kollarım kalkmadı falan çok kötü oldum sizde varmı böyle etkiler 125 yüksek hakkaten

Ya hep düşüktü benim 70 altıydı birde bikeresünde 107 oldu başım döndü düşüyordum kollarım kalkmadı falan çok kötü oldum sizde varmı böyle etkiler 125 yüksek hakkaten
Canım benimde hep 90 100 nefes darlığın yeni başladıysa şanslısın kaç aydır çekiyorum hatırlamıyorum bile. Elim ayağım kesiliyor bazen ayakta duramıyorum.

Canım benimde hep 90 100 nefes darlığın yeni başladıysa şanslısın kaç aydır çekiyorum hatırlamıyorum bile. Elim ayağım kesiliyor bazen ayakta duramıyorum.
Yaa Allahım yardım etsin çok zor gerçekten,yeni başladı bi kaç gündür var baya zorluyor akşamları uyuyamıyorum,sizi düşünemiyorum kaç aydır ,sende adalat kullanıyormusun serklaj vardı sanki

Benim de bi suredir yuksek. Bisey de cikmadi hamilelik kaynakli. 100 110 120 takiliyo. 96 falan olursa rahatliyorum. Hemen su icip soluma uzaniyorum yoksa cok zor

Benim de dusuktu hem nabiz hem de tansiyon ( 10-6). Ama nabiz bir çıktı 100 uzerine, en düşük 100 yani, artınca daha fazla nefes nefese kalıyorum, hızlı tempolu yürüyemiyorum. E dahiliye de bsey bulamadı. Tansiyon takibi istedi. Tansiyon yukselirse takip et dil altı başlayacağız o da nabzi dusurur dedi doktor ama tansiyonn yukselmedi çok şükür

Yaa Allahım yardım etsin çok zor gerçekten,yeni başladı bi kaç gündür var baya zorluyor akşamları uyuyamıyorum,sizi düşünemiyorum kaç aydır ,sende adalat kullanıyormusun serklaj vardı sanki
Serklajim var ama sadece başından beri progesteron kullanıyorum.ara ara kasılmalarım var doktor normal dedi. Nefes darliği çok kötü mesela şuan var. Çok rahatsız ediyor

Serklajim var ama sadece başından beri progesteron kullanıyorum.ara ara kasılmalarım var doktor normal dedi. Nefes darliği çok kötü mesela şuan var. Çok rahatsız ediyor
Aynen doğuma kadar progestan 200 mg ben de

Kuzum kaç yaşında şu anda kızın? Valla ilerde bende çocukla tek yolculuk yapacağım tırsıyorum
7 yaşında. Hava değişimi etkilerdi hep normalde çok hastalanmazdi ama izinler de malesef

Benim 85 civari ana son trimesterda 100 uzerini gordugum oldu. Doktor normal hamilelikte biraz yukselebiliyor onemli degil deyip gecistirdi.

desene burdan hiç bi farki yok oranın da
bebeğe kim bakacak sen ise dönünce bakıcı mi tutulacak. benim iş basi da 27 Eylül görünüyo. çok erken ama yapacak bisey yok maalesef.
Yok burada da yasam zor. Sosyal anlayisa sahip Avrupa ulkeleri eminim iyidir. Ama burasi berbat ve gerici. Krese veriyorsun. 3 aydan 3 yasa kresler var. Kizimi 9 aylikken verdim. Oglumu da en erken 1 yasinda veririm herhalde. Ece tam zamanli bakici gelince finansal acidan zorlaniyorsun. Kira bakici derken bir sey kalmiyor. Bu kres konusu benim en buyuk derdim. Insallah baska bi cozum bulurum. Ulkeyi terk edebilirim bulamazsam.

Gecmis olsun. Kasilmanizin gecmesine sevindim. Hepimizin bebegi zamaninda saglikla gelsin

Ay bazen yorulamadigim stressiz günlerde,aynen ben de yükseliyorum ama artık göbüş baya bı engel olmaya başladı,artık elimizden ne geliyorsa cabaliycaz
Evet gobisler isi zorlastiriyor. Neyse az kaldi. Sonra bir de 6 hafta beklemek gerekiyor. Sonra cocuktan vakit olmuyo. Boyle devam dip gidiyo. Cinsel hayat ne yazik ki asla hamilelik oncesi duzene donmuyor.

Ay çok çok sevindim her gün kaaç saat yürüyüş yapıyordunuz? İnşa Allah benim bebemde dönmüş olsun

Benim de son zamanlarda eski hareketi yok bebemin 3 gündür normalin üst sınırında seyrediyor şekerim, diyet de yapıyorum zar zor kontrol altında tutuyorum şu an, şeker belki etkiliyor olabilir
Yeri azaldigindan dedi teyzem ama kizima hamileyken son gune kadar aktif sekilde oynadi. Kalp atisini zor buluyolardi. Surekli kipurdaniyordu. Su Carsamba çabuk gelsin. Doktora soracagim seyler birikti. Bel kuyruk sokumu agrisindan duramiyorum. Rapor yazsin istiyorum. pc basi zorluyor artik.

Cok sukur ben de merakla takip ettim, gecmiş olsun bir daha olmaz insallah, yatırmaları iyi olmus her zaman takip altında olmak iyi olur, kasılmalar nasıl oluyordu acaba tam olarak bir de nedeni ile ilgili bişey soylediler mi
Karnım sertleşiyor bebek bi yere dayanmış gibi bi süre sonra gevşiyor hiç bilemedim kasılmaymış bu şimdi azaldı şükür ilki gibi çıkmıyor canım nedeniyle ilgili bişey demediler henüz benim de doğacak mı erkenden diye panik halimle sormak aklıma gelmedi sabah sorarım inşallah. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Zamanıyla sağlıkla gelsin bebiş
Teşekkür ederim canım amin inşallah
Canım naptınız şimdi gördüm var mı gelişme
Sabahkinin üstüne iki nst daha çektiler canım geriledi sancılar çok şükür çok az diyorlar ben hissetmiyorum ağrı sızı çok şükür açılma falan da yok bebişin sağlığı iyi şükürler olsun ama benim nabzım yüksek çıkıyor bu sefer de yemekten sonra çarpıntım oldu sonra tansiyon ölçümünde istirahat halinde nabız 127 gördük EKG çektiler, eko çektiler şükür kalpte sorun çıkmadı ama nabız taşikardik onu takip ediyorlar bi yandan bakalım yarın çıkacak mıyım yatacak mıyım merakla bekliyorum bende
Canım hiç yığılma olmuyordu ki karnımın üst tarafına kafasını ya da poposunu dayamış gibi bi çıkıntı oluyodu sadece, elimi koyup biraz bekleyince iniyodu bebek hareketi sandım hep yığılma gibi bişey olmayınca bilemedim

Bebiş makat geliş şu anda hatta muhtemelen kafasıyla ayakları birbirine yakın, eller aşağıda poposunun altına koymuş ellerini göremedim dedi hareketleri de hep yukarıda hissediyorum bi yandan kafa bi yandan tekme atıyor heralde 2 kilo olmamış daha 1700 gram ondan üzüldüm biraz çok küçük diye inşallah bekler biraz daha oğluşum. Ciğer geliştirici iğne yaptılar bi tane de sabah yapacaklarmış. Çok teşekkür ederim canım
Cok geçmiş olsun insallah durdururlar sancıyı korkma sakın canım

teşekkür ederim canım geriledi sancı tekrar çıkmaz inşallah
Ayy canim çok geçmiş olsun sanci önleyici falan yaparlar belki neden oluyomuş bisey dedilermi
Boş serum taktılar canım 1 kere sancını azaltır dediler başka bişey yok şu an sancı durdurmaya yönelik geriledi şükür sancılar o yüzden rahatım bende. Bişey demediler ya apar topar yatış yapınca onlar bende panikle sormak aklıma gelmedi sabah sorarım inşallah. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım serum ilaç yaparak durduruyorlar açılman varsa son durum nedir okuyamadım yeni mesajları henüz stres yapma
Teşekkür ederim canım açılamam yok çok şükür tam istediğim gibi dedi doktor alttan muayenede. Nst de sancı görünüyor ben ağrı acı hissetmiyorum, sancılar da geriledi düzelir inşallah
Gecmis olsun. Kasilmanizin gecmesine sevindim. Hepimizin bebegi zamaninda saglikla gelsin
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla karşılarız bebeklerimizi

Çok çok geçmiş olsun canimmm geçecek bu günler hep böyle düşün Allah ne zaman ve vakitte yazdıysa o zaman gelecek minik kuşlarımız dünyaya O herşeyi bilendir korkma güzel haberlerini alalım inşallah

Benim 85 civari ana son trimesterda 100 uzerini gordugum oldu. Doktor normal hamilelikte biraz yukselebiliyor onemli degil deyip gecistirdi.
Benim de öyle nabız 2 aydır hep 90 üzeri iki merdiven çıkınca bayılacak gibi oluyorum kardiyoloji için sıra bulamıyorum ki bi gözükeyim . Birde benim bebişin hareketleri böyle anlık titretip bırakıyor sanki normal mi acaba

Merhaba listem tamam degil ama tecrübelerime istinaden naçizane yazayım 3. Bebeğim için aldıklarımı ve alacaklarımı

Bez, Prima premium care 0 numara aldım çünkü 37 .haftada sezaryan olma ihtimali yüksek ve bebek 3 kilo dogmayabilir haliyle 1 numara büyük oluyor öyle olunca
ıslak mendil, unibaby yenidoğan aldım ben ilk 3 ay onu kullanıyorum pamuk ilk bebeğim dışında kullanmadım bana zor geldi çünkü nasıl alisirsa öyle gider diyerek 2. Bebeğimde unibaby aldım çok memnundum yine onu tercih ettim

biberon emzik, biberon Philips avent yenidoğan yavaş akım plastik 125ml olanı aldm, emzik olarak yine Philips avent night olan War gece hafif loşta emzik ışığıyla kendini belli ediyormuş gece beşikte aramam emzik filan ama tabi tutarsa kısmet

Mama, hip combiotik 1 aldm içeriği diğerlerine göre daha temiz diye biliyorum ilk zamanlar sütüm az olur yada ben ameliyattan çıkana kadar bebek acıkır beslenemez diye onu versinler istyrm

Şampuan, pişik kremi, ben şampuan unibaby alacağım, pişik kremi olarak Bepanthol tercih edicem

Reflü yatağı, e bebek in sitesinde War en çok tercih edilen model ama adını unuttum

Beşik, anne yanı prego marka arkadaşım werdi birkaç ay onu kullanıp sonra büyüyen karyola olan beşiğe geçeceğim

Ateş ölçer olarak koltuk altı olanı alacağım henüz almadm
Kafa yastığı olarak çok çok ince bir yastık belki koyarım bilmiyorum ama reflü yatağında yatacagı için gerek olmayacaktır diye düşünüyorum

Gecelik ve pijama, gecelik suwen önden göğüs bölümü fermuarli açılan bir model War bende, birde Trendyoldan çok aman aman olmayan bir takım aldm henüz gelmedi işimi görsün yeter şimdilik çünkü herşey aşırı pahalı

Aklıma gelenleri yazdım umarım işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…