- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Benimde öyle asla uyutmuyor sütü çok içme daha çok yakıyormuş soğuk sütten 3-4 yudum alacakmışsın sadece. Onun yerine ayran daha iyi miş. Ama artık banada Hiçbişi yaramıyor gastoren diye bi şurup verdi günde 7 kez onu içiyorum nerdeyseAhh geceler zalimmm gecelerrr 2 saattir süt içiyorum midem yanıyorrr ne zamaj tatlı bişi yesem gün içinde midem cayır cayırrr
Ayy Rabbim kolaylaştırsın senin çok daha zormuş benim sürekli olmuyor özellikle çikolata yada tatlı kahve bişi yediğim içtiğim zaman sanki daha çok yanıyor gibiBenimde öyle asla uyutmuyor sütü çok içme daha çok yakıyormuş soğuk sütten 3-4 yudum alacakmışsın sadece. Onun yerine ayran daha iyi miş. Ama artık banada Hiçbişi yaramıyor gastoren diye bi şurup verdi günde 7 kez onu içiyorum nerdeyse
Amin kuzum gerçekten çok zor asla uyutmuyor ve sağa sola dönüp yatamıyorum ağzıma ağzıma geliyor anca oturur vaziyette uyuyabiliyorum sırt üstü . Sade soda ayran soğuk sütten 3-4 yudum aklında olsun kuzum bana iyi gelenler bunlarAyy Rabbim kolaylaştırsın senin çok daha zormuş benim sürekli olmuyor özellikle çikolata yada tatlı kahve bişi yediğim içtiğim zaman sanki daha çok yanıyor gibisabah iş wsr uyumam lazım ama yanıyor uyutmuyor yoğurdum bitti olsa içerdim sütte çok içtim bir işe yaramadı gerçekten sağolasın umarım gelip geçsin uyuyalım
Ciğer geliştiriciyi hangi durumlar da yapıyorlar kuzumKızlar ben bugün ciğer geliştirici iğne oldum yarında olacağım iğne açılmıyor ama kalçamı çok yaktı ne illet bir şeydi yarın olsun istemiyorum
Soda War ewde hemen deneyeyim sağol canımAmin kuzum gerçekten çok zor asla uyutmuyor ve sağa sola dönüp yatamıyorum ağzıma ağzıma geliyor anca oturur vaziyette uyuyabiliyorum sırt üstü . Sade soda ayran soğuk sütten 3-4 yudum aklında olsun kuzum bana iyi gelenler bunlar
Erken doğum riski olanlara yapılıyor canım benim olduğu için yaptırıyor doktor hayırlısını en iyisini Allah bilirCiğer geliştiriciyi hangi durumlar da yapıyorlar kuzum
Sağlıkla gelsin bütün bebişler herşey güzel olacak inşallahErken doğum riski olanlara yapılıyor canım benim olduğu için yaptırıyor doktor hayırlısını en iyisini Allah bilir
İnşallah kuzumSağlıkla gelsin bütün bebişler herşey güzel olacak inşallah
Bendede artık sürekli 100üstünde80 mi yüksek, ilahi...
80 normal, bebek +100 uzerinde geliyorum, max 125 I gördüm
Öyle olur zaten çocuk Bi yere gitti mi hasta olur. Sana da kendine de tatili evet ederler.7 yaşında. Hava değişimi etkilerdi hep normalde çok hastalanmazdi ama izinler de malesef
GünaydınKizlar günaydin mi diyeyim iyi geceler mi 4te bu uyandim sebepsizce uykum yok ay ne sinir bozucu 04:48olmuş kalktim bari foruma bakayim uykum gelsin diye yatakta dönüp duruyorum ya o degil karnim acikiyorkulaklarim o kadar hassaslasti ki ta alt komşunun wcde actigi muslugun sesi geliyor kafayi yicem simdi kulak tikaciyla uyuyorun bebek dogunca napcaksam artık allah bilir
Tam anlamadim titretmeyi ama tek bir kez kipirdanip durmasi normal. Uyuyordur.Benim de öyle nabız 2 aydır hep 90 üzeri iki merdiven çıkınca bayılacak gibi oluyorum kardiyoloji için sıra bulamıyorum ki bi gözükeyim . Birde benim bebişin hareketleri böyle anlık titretip bırakıyor sanki normal mi acaba
Ana kiz benimde bazen ayaklarim yaniyor neden oluyor ki çok gıcık bişey oGünaydınbende ayak yanmasından uyuyamıyorum gece ama bugün uyumuşum Tuvalet için kalkıp kalkmadığımı bile hatırlamıyorum çünkü duygularım hala aynı ama tek fark aşağıdan gelen seslerden eskisinden daha fazla rahatsız olmam kulaklarımı tırmalıyor. Zaten zor uyuyorum. Köy yeri olunca da buradakiler erkenden kalıyor.
Bilmiyorum ki nedenAna kiz benimde bazen ayaklarim yaniyor neden oluyor ki çok gıcık bişey oköyde alt komşun varda daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?