2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh geceler zalimmm gecelerrr 2 saattir süt içiyorum midem yanıyorrr ne zamaj tatlı bişi yesem gün içinde midem cayır cayırrr
Benimde öyle asla uyutmuyor sütü çok içme daha çok yakıyormuş soğuk sütten 3-4 yudum alacakmışsın sadece. Onun yerine ayran daha iyi miş. Ama artık banada Hiçbişi yaramıyor gastoren diye bi şurup verdi günde 7 kez onu içiyorum nerdeyse

Ayy Rabbim kolaylaştırsın senin çok daha zormuş benim sürekli olmuyor özellikle çikolata yada tatlı kahve bişi yediğim içtiğim zaman sanki daha çok yanıyor gibi sabah iş wsr uyumam lazım ama yanıyor uyutmuyor yoğurdum bitti olsa içerdim sütte çok içtim bir işe yaramadı gerçekten sağolasın umarım gelip geçsin uyuyalım

Amin kuzum gerçekten çok zor asla uyutmuyor ve sağa sola dönüp yatamıyorum ağzıma ağzıma geliyor anca oturur vaziyette uyuyabiliyorum sırt üstü . Sade soda ayran soğuk sütten 3-4 yudum aklında olsun kuzum bana iyi gelenler bunlar

Soda War ewde hemen deneyeyim sağol canım

Kizlar günaydin mi diyeyim iyi geceler mi 4te bu uyandim sebepsizce uykum yok ay ne sinir bozucu 04:48olmuş kalktim bari foruma bakayim uykum gelsin diye yatakta dönüp duruyorum ya o degil karnim acikiyor kulaklarim o kadar hassaslasti ki ta alt komşunun wcde actigi muslugun sesi geliyor kafayi yicem simdi kulak tikaciyla uyuyorun bebek dogunca napcaksam artık allah bilir

Günaydın bende ayak yanmasından uyuyamıyorum gece ama bugün uyumuşum Tuvalet için kalkıp kalkmadığımı bile hatırlamıyorum çünkü duygularım hala aynı ama tek fark aşağıdan gelen seslerden eskisinden daha fazla rahatsız olmam kulaklarımı tırmalıyor. Zaten zor uyuyorum. Köy yeri olunca da buradakiler erkenden kalıyor.

Tam anlamadim titretmeyi ama tek bir kez kipirdanip durmasi normal. Uyuyordur.

Günaydınnn
32+0 dan selamlar herkese
♡ Yarın görüş günümüz var
♡ Cuma günü öğlen yola çıkıyoruz bir aksilik yok ise.
♡ 59.1 kilo geldim. Hamilelik boyunca şu anda toplamda aldığım kilo 6.1
♡ dün çok fazla karnım kasıldı ve toplanma oldu. Ama ağrı sızı yok. Yarın onu da soracağım gitmişken.
♡ Kuruk sokumumda ağrı var. Nereye oturursam oturayım ağrıyor
♡ El bileklerim hala ağrıyor. Çaresini bulamadım.
♡ Ayaklarım hala yanıyor gece ya hiç uyuyamıyorum ya da çok zor uyuyorum.
♡ Nabız konuşmuşsunuz benim nabız hep 60-80 arası hatta 80 bile nadir çıkıyor. Alet yanlış ölçüyor herhalde.
♡ Diyetime uyarak devam eyorjm şekerim normal ama açlık eskiye göre yüksek çıkmaya başladı. Neyseki hala normal değerlerin içindeyim.
♡ Tansiyonum sürekli düşüyor. Yani az bir şey oynasa bile beni çok etkiliyor maalesef

Hatırladığım bu kadar. Güncelleme yapmıyordum Bayadır

Ana kiz benimde bazen ayaklarim yaniyor neden oluyor ki çok gıcık bişey o köyde alt komşun varda daha ne

Ana kiz benimde bazen ayaklarim yaniyor neden oluyor ki çok gıcık bişey o köyde alt komşun varda daha ne
Bilmiyorum ki neden benim her gün böyle alev alıyor. Uyutmuyor. kız olsa ne olcak anlaşamıyoruz bile. Kadın tek kelime Türkçe bilmiyor. Ben anca onların gürültülerine uyanıyorum

Günaydın kızlar bana bildirim gelmemeye devam ediyor bütün konuşmaları kaçırıyorum ya kaşıntıdan konuşmuşsunuz benimde pazardan beri bacaklarım kaşınıyor ama bende kabarcıklarda oluştu kırmızı kırmızı alerji gibi, zaten alerjik astımım var eskidende ara ara olurdu vücudumda kaşıntı ve kabarma, o yüzden ciddi bişeydir diye düşünmemiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…