Hamile takvimine noldu kizBilmiyorum ki nedenbenim her gün böyle alev alıyor. Uyutmuyor. kız olsa ne olcak anlaşamıyoruz bile. Kadın tek kelime Türkçe bilmiyor. Ben anca onların gürültülerine uyanıyorum
Yine de sor canim bi doktorunaGünaydın kızlar bana bildirim gelmemeye devam ediyorbütün konuşmaları kaçırıyorum ya kaşıntıdan konuşmuşsunuz benimde pazardan beri bacaklarım kaşınıyor ama bende kabarcıklarda oluştu kırmızı kırmızı alerji gibi, zaten alerjik astımım var eskidende ara ara olurdu vücudumda kaşıntı ve kabarma, o yüzden ciddi bişeydir diye düşünmemiştim ben
Takıntım yüzünden 1 gün öne çektimHamile takvimine noldu kiz
Ya cok tatlisinTakıntım yüzünden 1 gün öne çektimben salı günleri yeni haftaya geçiyorum bu takvim çarşamba günleri geçiyordu. Bende düzenli olsun diye 1 gün öne aldım. Şimdi eşit gidiyoruz
Tobe de. Az kaldi 8 hafta daha sık disini sonra hastaneye siparis edersinHepimiz çok tatlıyızcanım tatlı istedi.
HahahTobe de. Az kaldi 8 hafta daha sık disini sonra hastaneye siparis edersin
Nasi guzel olur var ya temmuz 19 20 bile olurHahahay şükür ya. Valla az kaldı. Belki 8 den de azdır kim bilir. şöyle 6 hafta falan..
Aynen bende öyle düşünüyorum. Kızımla her gün konuşuyorum.Nasi guzel olur var ya temmuz 19 20 bile olur
El bilekleri bendede aşırı ağrıyo. Artık elimle bir şey taşımakta zorlanıyorum. En çok ağrıyan sol elim(iyiki sağ değil) el parmaklarım şişiyor. Mühtemelen Karpal Tünel sendromu, şişkinlikten dolayı sinire baskı oluyor. Doktorum bir beyin cerrahıyla konuş dedi, oda ilaç değilde bileklik al dedi.Günaydınnn
32+0 dan selamlar herkese
♡ Yarın görüş günümüz var
♡ Cuma günü öğlen yola çıkıyoruz bir aksilik yok ise.
♡ 59.1 kilo geldim. Hamilelik boyunca şu anda toplamda aldığım kilo 6.1
♡ dün çok fazla karnım kasıldı ve toplanma oldu. Ama ağrı sızı yok. Yarın onu da soracağım gitmişken.
♡ Kuruk sokumumda ağrı var. Nereye oturursam oturayım ağrıyor
♡ El bileklerim hala ağrıyor. Çaresini bulamadım.
♡ Ayaklarım hala yanıyor gece ya hiç uyuyamıyorum ya da çok zor uyuyorum.
♡ Nabız konuşmuşsunuz benim nabız hep 60-80 arası hatta 80 bile nadir çıkıyor. Alet yanlış ölçüyor herhalde.
♡ Diyetime uyarak devam eyorjm şekerim normal ama açlık eskiye göre yüksek çıkmaya başladı. Neyseki hala normal değerlerin içindeyim.
♡ Tansiyonum sürekli düşüyor. Yani az bir şey oynasa bile beni çok etkiliyor maalesef
Hatırladığım bu kadar. Güncelleme yapmıyordum Bayadır
Gelmeyen gelmio valla. Ben isterim 37 haftalik falan gelsin ama. 40lari gordu bu bunyeAynen bende öyle düşünüyorum. Kızımla her gün konuşuyorum.temmuzun 20 si ile 31 i arasında istediğin vakit gelebilirsin diyorum.
AA benimde sol çok ağrıyor. Evet kesin o sendromdan olduk. Aman ya gitsek ne olacak sanki. Ben artık çok düşünmüyorum üzerinde. Her gün farklı bir yerim ağrıyor çünkü.El bilekleri bendede aşırı ağrıyo. Artık elimle bir şey taşımakta zorlanıyorum. En çok ağrıyan sol elim(iyiki sağ değil) el parmaklarım şişiyor. Mühtemelen Karpal Tünel sendromu, şişkinlikten dolayı sinire baskı oluyor. Doktorum bir beyin cerrahıyla konuş dedi, oda ilaç değilde bileklik al dedi.
Az kaldı şükür dayanmaktan başka çare yok
Gelmezse 39 da diycem doktora çıkarın şu çocuğuGelmeyen gelmio valla. Ben isterim 37 haftalik falan gelsin ama. 40lari gordu bu bunye
Benim için çok erken 19-20 temmuz ama keşke yengeç olsa diye geçiriyorum içimdenNasi guzel olur var ya temmuz 19 20 bile olur
Hala halsiz kusma ishal yok ama sızlanıyor. Yatıyor.Öyle olur zaten çocuk Bi yere gitti mi hasta olur. Sana da kendine de tatili evet ederler.nasıl iyi mi peki şimdi?
Kusma ishal yok ama halsiz sızlanıyor yatıyor öylece
Ağrılar arttı benim de sırtım göğüs kafesim bacaklarım3-4 gundur kuyruk sokumun ve belim agriyor. Bilgisayar karsisinda oturmak iskence oldu. 3.5 haftam daha var dogum iznine cikmaya. Bugun arkadaslarin onerdigi gibi emzirme yastiginda oturarak calismayi dusunuyorum. Kaldi ki agrilarim yetmezmis gibi kabizlik çekmeye basladim. Boyle sorunlarim yoktu. Ilk gebeligimde de birkac kez olmuştu ve hemoroid memesi olusmustu ama acimiyor ve kanamiyordu. Şimdi çok zorlandim kanamaya basladi. Bu haftalarda kabizlik sorunu artiyormus sanirim. Ne guzel agrisiz sizisiz gidiyorduk. Kendi kendimi nazar ettim
Bir de eskiden hep 34u hedef koyuyordum ama Temmuz annelerinden gordum, 36da bile sorunlar cikabiliyor. 37den once gelmesin diye dua etmeye basladim. Doktorlar 37den once dogum baslarsa dogumu durdurmak icin ellerinden geleni yapiyolarmis zaten okuduklarima gore. Hepimizin bebegi zamanli gelsin. Bu agrilarimin artmasi beni biraz endiselendirdi dogum mu yaklasiyor diye.
CikarmiolarAA benimde sol çok ağrıyor. Evet kesin o sendromdan olduk. Aman ya gitsek ne olacak sanki. Ben artık çok düşünmüyorum üzerinde. Her gün farklı bir yerim ağrıyor çünkü.
Gelmezse 39 da diycem doktora çıkarın şu çocuğu
19 tam 37 oluyo bana. Saglikliysa yeter benceBenim için çok erken 19-20 temmuz ama keşke yengeç olsa diye geçiriyorum içimdeneşimde yengeç evine bağlı, eşine annesine düşkün :) iki erkek yengeç olsa çok rahat olurum aslan nasıl olur bilgim yok korkuyorum
Kuzum hemoroid zor bekleme git doktora. Bana gebelikte kullanilan fitil ve krem veriodu doktor onunla geciodu orda naparlar bilmiorum. Ama baskidan dolayi bi anda ilerleyebilio allah korusun3-4 gundur kuyruk sokumun ve belim agriyor. Bilgisayar karsisinda oturmak iskence oldu. 3.5 haftam daha var dogum iznine cikmaya. Bugun arkadaslarin onerdigi gibi emzirme yastiginda oturarak calismayi dusunuyorum. Kaldi ki agrilarim yetmezmis gibi kabizlik çekmeye basladim. Boyle sorunlarim yoktu. Ilk gebeligimde de birkac kez olmuştu ve hemoroid memesi olusmustu ama acimiyor ve kanamiyordu. Şimdi çok zorlandim kanamaya basladi. Bu haftalarda kabizlik sorunu artiyormus sanirim. Ne guzel agrisiz sizisiz gidiyorduk. Kendi kendimi nazar ettim
Bir de eskiden hep 34u hedef koyuyordum ama Temmuz annelerinden gordum, 36da bile sorunlar cikabiliyor. 37den once gelmesin diye dua etmeye basladim. Doktorlar 37den once dogum baslarsa dogumu durdurmak icin ellerinden geleni yapiyolarmis zaten okuduklarima gore. Hepimizin bebegi zamanli gelsin. Bu agrilarimin artmasi beni biraz endiselendirdi dogum mu yaklasiyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?