merhaba çalışabilir raporunu 32+0 da mı 31+0 da mı alıyoruz bilginiz var mı acabaGünaydın kızlar, ya kaç gündür ses çıkmıyor kimseden sanıyodum meğersem bildirimler gelmemiş2 hafta sonra 32 de çalışabilir raporumu alıp evden çalışcam 37 ye kadar, zaman geçsin biran önce valla yoksa sıcaktan ericem artık, ödemlerde başladı ayaklarım şişiyor bu aralar ayakkabılar sıkıyor falan
32+0 da cnmmerhaba çalışabilir raporunu 32+0 da mı 31+0 da mı alıyoruz bilginiz var mı acaba
Ya kıyamamHala halsiz kusma ishal yok ama sızlanıyor. Yatıyor.
Bu beni üzer...Cikarmiolar
19 tam 37 oluyo bana. Saglikliysa yeter bence
Ben de carsambaya aldım randevuyu erken aldım ne olur ne olmaz diye zaman yaklastıkca evhamlanıyoruz herhalde, bu kuyruk sokumu agrısı bende 3 ve 4. Ay arası oldu 1 hafta filan surdu ve kendiliğinden gecti. Benim de üst kaburga bölgem sürekli agrıyor normal dedi doktor, ama calısmadıgım için arada ofise gidip geldiğim için evde gecirmek daha iyi tabi, calışana cok zordur hele dediğin gibi masa bası oturaraksa zaten ayak şismesi baslı basına bi dert bir an önce zaman hepimiz için sağlıkla geçsin de doguralım bebeleriYeri azaldigindan dedi teyzem ama kizima hamileyken son gune kadar aktif sekilde oynadi. Kalp atisini zor buluyolardi. Surekli kipurdaniyordu. Su Carsamba çabuk gelsin. Doktora soracagim seyler birikti. Bel kuyruk sokumu agrisindan duramiyorum. Rapor yazsin istiyorum. pc basi zorluyor artik.
Kürtçe mi konuşuyorlar yoksaBilmiyorum ki nedenbenim her gün böyle alev alıyor. Uyutmuyor. kız olsa ne olcak anlaşamıyoruz bile. Kadın tek kelime Türkçe bilmiyor. Ben anca onların gürültülerine uyanıyorum
Oyyy yavrum kiyamam hemen iyileşir insallah rota salgini varmiş bu ara ankaradada herkesin cocugu hastaKusma ishal yok ama halsiz sızlanıyor yatıyor öyleceBıcır bıcır hallerini özlüyor insan öyle görünce.
Ev tipine güvenmezdim ben olsamArkadaslar ben bun evde aclık sekerimi ölçtüm 93 cıktı sonra aile hekimime gittim aile hekimim arka apartmanda cok yakın yürüyerek 3 dk yani bana, genel kan verdim tüm testleri yapsın diye, yani iki ölçüm arasında yarım saat gecmemiştir aclık şekerim 67 çıkmıs, nasıl oluyor bu benim makine mi bozuk anlayamadım, benim bu ara hep 90 üstü cıkıyor aclık dikkat ettiğim halde sağlık ocagında 67 cıkmıs hangisi dogru simdi
Dün ve önceki gün bende de sürekli bu sekilde oldu ben de bebek hareketi mi sancı mı ayırt edemiyorum sanki bebeğin eli ayagı değil de kafası poposu boyle karnımda dalga yapıyormus gibi oluyor, bakıyorum o bolgeye dıştan hafif hareket görünüyor dalgalanma gibi ama bebek mi kasılma bi ayırt edemiyorum o yüzden sordum nasıl oluyor diye bugun de var hafif hafif yarın doktora gideceğim kesin soracagım ben deKarnım sertleşiyor bebek bi yere dayanmış gibi bi süre sonra gevşiyor hiç bilemedim kasılmaymış bu şimdi azaldı şükür ilki gibi çıkmıyor canım nedeniyle ilgili bişey demediler henüz benim de doğacak mı erkenden diye panik halimle sormak aklıma gelmedisabah sorarım inşallah. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım amin inşallah
Sabahkinin üstüne iki nst daha çektiler canım geriledi sancılar çok şükür çok az diyorlar ben hissetmiyorum ağrı sızı çok şükür açılma falan da yokbebişin sağlığı iyi şükürler olsun ama benim nabzım yüksek çıkıyor bu sefer de yemekten sonra çarpıntım oldu sonra tansiyon ölçümünde istirahat halinde nabız 127 gördük EKG çektiler, eko çektiler şükür kalpte sorun çıkmadı ama nabız taşikardik onu takip ediyorlar bi yandan bakalım yarın çıkacak mıyım yatacak mıyım merakla bekliyorum bende
Canım hiç yığılma olmuyordu ki karnımın üst tarafına kafasını ya da poposunu dayamış gibi bi çıkıntı oluyodu sadece, elimi koyup biraz bekleyince iniyodu bebek hareketi sandım hep yığılma gibi bişey olmayınca bilemedim
Bebiş makat geliş şu anda hatta muhtemelen kafasıyla ayakları birbirine yakın, eller aşağıda poposunun altına koymuş ellerini göremedim dedi hareketleri de hep yukarıda hissediyorum bi yandan kafa bi yandan tekme atıyor heralde2 kilo olmamış daha 1700 gram ondan üzüldüm biraz çok küçük diye inşallah bekler biraz daha oğluşum. Ciğer geliştirici iğne yaptılar bi tane de sabah yapacaklarmış. Çok teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canımgeriledi sancı tekrar çıkmaz inşallah
Boş serum taktılar canım 1 kere sancını azaltır dediler başka bişey yok şu an sancı durdurmaya yönelik geriledi şükür sancılar o yüzden rahatım bende. Bişey demediler ya apar topar yatış yapınca onlar bende panikle sormak aklıma gelmedi sabah sorarım inşallah. Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım açılamam yok çok şükür tam istediğim gibi dedi doktor alttan muayenede. Nst de sancı görünüyor ben ağrı acı hissetmiyorum, sancılar da geriledi düzelir inşallah
Çok teşekkür ederimamin inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla karşılarız bebeklerimizi
Valla bence de öyle ama şaşılası bir durum zaten aclıgı 93 ölctü 1. Saati 94 ölçtü, anlayamıyorum makineyü bir türlüEv tipine güvenmezdim ben olsam
Aynen Kürtçe konuşuyorlar. Zaten hepsi akraba birbirleri ile o yüzden çok ses geliyor.Kürtçe mi konuşuyorlar yoksakalabalik olurlar birde genelde bazıları bizim burda çok kalabalik ailelere şey derler kürt çaliyo çingen oynuyo o hesapsa allah sabir versin
Benimde şu sıralar sabah açlık şekerim 80-92 arası çıkıyor. Valla pek el cihazlarına güvenme. Ama moralini de bozma. Normal olarak karşılıyorum ben. Belki bebek büyüdükçe böyle oluyordur diye düşünüyorumArkadaslar ben bun evde aclık sekerimi ölçtüm 93 cıktı sonra aile hekimime gittim aile hekimim arka apartmanda cok yakın yürüyerek 3 dk yani bana, genel kan verdim tüm testleri yapsın diye, yani iki ölçüm arasında yarım saat gecmemiştir aclık şekerim 67 çıkmıs, nasıl oluyor bu benim makine mi bozuk anlayamadım, benim bu ara hep 90 üstü cıkıyor aclık dikkat ettiğim halde sağlık ocagında 67 cıkmıs hangisi dogru simdi
teşekkür ederim32+0 da cnm
SonuçKızlar günaydın kendi böbrek doktorum idrar istedi bugün sonucum böyle enfeksiyon için ANtibiyotik kullanmalımıyım. Birde Pro +1 diyor protein demi bu daha üç gün önce protein çıkmamıştı anlayamadım
İnsanın kendine de nazar değdirirmiş Maşallah de kendine bol bol3-4 gundur kuyruk sokumun ve belim agriyor. Bilgisayar karsisinda oturmak iskence oldu. 3.5 haftam daha var dogum iznine cikmaya. Bugun arkadaslarin onerdigi gibi emzirme yastiginda oturarak calismayi dusunuyorum. Kaldi ki agrilarim yetmezmis gibi kabizlik çekmeye basladim. Boyle sorunlarim yoktu. Ilk gebeligimde de birkac kez olmuştu ve hemoroid memesi olusmustu ama acimiyor ve kanamiyordu. Şimdi çok zorlandim kanamaya basladi. Bu haftalarda kabizlik sorunu artiyormus sanirim. Ne guzel agrisiz sizisiz gidiyorduk. Kendi kendimi nazar ettim
Bir de eskiden hep 34u hedef koyuyordum ama Temmuz annelerinden gordum, 36da bile sorunlar cikabiliyor. 37den once gelmesin diye dua etmeye basladim. Doktorlar 37den once dogum baslarsa dogumu durdurmak icin ellerinden geleni yapiyolarmis zaten okuduklarima gore. Hepimizin bebegi zamanli gelsin. Bu agrilarimin artmasi beni biraz endiselendirdi dogum mu yaklasiyor diye.
Eger makine bozuksa hic moralim bozulmayacak demekki yüksek ölçüyormus diyecem ama o zaman da nasıl takibini yapacağızBenimde şu sıralar sabah açlık şekerim 80-92 arası çıkıyor. Valla pek el cihazlarına güvenme. Ama moralini de bozma. Normal olarak karşılıyorum ben. Belki bebek büyüdükçe böyle oluyordur diye düşünüyorum
Kuzum makineni de al asmye git sabah. Orda kan ver ve ayni dk makinenle olc. Hemsirenle konus kahvaltidan sonra yine kan ver tokluga baktir yine makinenle olc. O zaman sorun belli olur. Makinede sorun varsa iyi bi makine alman gerekecekEger makine bozuksa hic moralim bozulmayacak demekki yüksek ölçüyormus diyecem ama o zaman da nasıl takibini yapacağız
eşim diyor ki senin beyin gücün çok yüksek. bir şey dersen 2 güne kalmıyor gerçek oluyor. bana hep iyi şeylere odaklan diye yalvarıyor. diyor ki sen zengin olacağımıza inan ve şans oyunları oynaİnsanın kendine de nazar değdirirmiş Maşallah de kendine bol bolbnde de hemoroid vardı hamilelikten önce vardı yani çok sorun olmuyordu şuan hamilelikte hergün sorun oluyor oturma simiti emzirme yastığı iyi geliyor mutlaka hep onun üstünde otur. geçen gittiğimde Doktoruma Söyleyecektim hemoroid oldum zor geçiyor falan diye unuttum şuan dr değiştirmeyi düşünüyorum çünkü muayene ücretini çok artırdı şimdi nstler de başladı ona ayrı para tam zamanı yani tamam haklı olabilir ama bende haklıyım her şey zamlı zaten özel muayene gidiyordum birde özel hastaneye ayrı dr ayrı ödeyecektim bu zamda tuz biber oldu doğurmayı düşündüğüm hastanenin dr una gitmeyi düşünüyorum çok iyimiş arkadaşımın tanıdığı hem daha uygun muayene hem de ekstra dr parası vermiycem doğum için ama eşim hiç istemiyor değiştirmemi ona da ayrı kızgınım daha iyi bir iş teklifini değerlendiremedi moralim bozuk doğum çantasını hazırlamadım tüm hevesim kaçtı doğurmak bile gelmiyor içimden bu aralar karnımın altında çok kasılmalar da yaşıyorum hepsi üst üste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?