2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba çalışabilir raporunu 32+0 da mı 31+0 da mı alıyoruz bilginiz var mı acaba

Ben de carsambaya aldım randevuyu erken aldım ne olur ne olmaz diye zaman yaklastıkca evhamlanıyoruz herhalde, bu kuyruk sokumu agrısı bende 3 ve 4. Ay arası oldu 1 hafta filan surdu ve kendiliğinden gecti. Benim de üst kaburga bölgem sürekli agrıyor normal dedi doktor, ama calısmadıgım için arada ofise gidip geldiğim için evde gecirmek daha iyi tabi, calışana cok zordur hele dediğin gibi masa bası oturaraksa zaten ayak şismesi baslı basına bi dert bir an önce zaman hepimiz için sağlıkla geçsin de doguralım bebeleri

Arkadaslar ben bun evde aclık sekerimi ölçtüm 93 cıktı sonra aile hekimime gittim aile hekimim arka apartmanda cok yakın yürüyerek 3 dk yani bana, genel kan verdim tüm testleri yapsın diye, yani iki ölçüm arasında yarım saat gecmemiştir aclık şekerim 67 çıkmıs, nasıl oluyor bu benim makine mi bozuk anlayamadım, benim bu ara hep 90 üstü cıkıyor aclık dikkat ettiğim halde sağlık ocagında 67 cıkmıs hangisi dogru simdi

Bilmiyorum ki neden benim her gün böyle alev alıyor. Uyutmuyor. kız olsa ne olcak anlaşamıyoruz bile. Kadın tek kelime Türkçe bilmiyor. Ben anca onların gürültülerine uyanıyorum
Kürtçe mi konuşuyorlar yoksa kalabalik olurlar birde genelde bazıları bizim burda çok kalabalik ailelere şey derler kürt çaliyo çingen oynuyo o hesapsa allah sabir versin

Ev tipine güvenmezdim ben olsam

Dün ve önceki gün bende de sürekli bu sekilde oldu ben de bebek hareketi mi sancı mı ayırt edemiyorum sanki bebeğin eli ayagı değil de kafası poposu boyle karnımda dalga yapıyormus gibi oluyor, bakıyorum o bolgeye dıştan hafif hareket görünüyor dalgalanma gibi ama bebek mi kasılma bi ayırt edemiyorum o yüzden sordum nasıl oluyor diye bugun de var hafif hafif yarın doktora gideceğim kesin soracagım ben de

Kürtçe mi konuşuyorlar yoksa kalabalik olurlar birde genelde bazıları bizim burda çok kalabalik ailelere şey derler kürt çaliyo çingen oynuyo o hesapsa allah sabir versin
Aynen Kürtçe konuşuyorlar. Zaten hepsi akraba birbirleri ile o yüzden çok ses geliyor. zaten gidiyorum cuma günü. Köyden indim şehre diyeceğim

Benimde şu sıralar sabah açlık şekerim 80-92 arası çıkıyor. Valla pek el cihazlarına güvenme. Ama moralini de bozma. Normal olarak karşılıyorum ben. Belki bebek büyüdükçe böyle oluyordur diye düşünüyorum

Kızlar günaydın kendi böbrek doktorum idrar istedi bugün sonucum böyle enfeksiyon için ANtibiyotik kullanmalımıyım. Birde Pro +1 diyor protein demi bu daha üç gün önce protein çıkmamıştı anlayamadım

Sonuç

Eklentiler

• 05AD0154-552C-4C7A-8F7A-8C19B0F2CD2D.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 48
İnsanın kendine de nazar değdirirmiş Maşallah de kendine bol bol bnde de hemoroid vardı hamilelikten önce vardı yani çok sorun olmuyordu şuan hamilelikte hergün sorun oluyor oturma simiti emzirme yastığı iyi geliyor mutlaka hep onun üstünde otur. geçen gittiğimde Doktoruma Söyleyecektim hemoroid oldum zor geçiyor falan diye unuttum şuan dr değiştirmeyi düşünüyorum çünkü muayene ücretini çok artırdı şimdi nstler de başladı ona ayrı para tam zamanı yani tamam haklı olabilir ama bende haklıyım her şey zamlı zaten özel muayene gidiyordum birde özel hastaneye ayrı dr ayrı ödeyecektim bu zamda tuz biber oldu doğurmayı düşündüğüm hastanenin dr una gitmeyi düşünüyorum çok iyimiş arkadaşımın tanıdığı hem daha uygun muayene hem de ekstra dr parası vermiycem doğum için ama eşim hiç istemiyor değiştirmemi ona da ayrı kızgınım daha iyi bir iş teklifini değerlendiremedi moralim bozuk doğum çantasını hazırlamadım tüm hevesim kaçtı doğurmak bile gelmiyor içimden bu aralar karnımın altında çok kasılmalar da yaşıyorum hepsi üst üste geldi

Eger makine bozuksa hic moralim bozulmayacak demekki yüksek ölçüyormus diyecem ama o zaman da nasıl takibini yapacağız

Eger makine bozuksa hic moralim bozulmayacak demekki yüksek ölçüyormus diyecem ama o zaman da nasıl takibini yapacağız
Kuzum makineni de al asmye git sabah. Orda kan ver ve ayni dk makinenle olc. Hemsirenle konus kahvaltidan sonra yine kan ver tokluga baktir yine makinenle olc. O zaman sorun belli olur. Makinede sorun varsa iyi bi makine alman gerekecek

eşim diyor ki senin beyin gücün çok yüksek. bir şey dersen 2 güne kalmıyor gerçek oluyor. bana hep iyi şeylere odaklan diye yalvarıyor. diyor ki sen zengin olacağımıza inan ve şans oyunları oyna bense olumsuz biriyim. hep olumsuzlukları çekiyorum kendime

daha uygununu bulduysan kesinlikle değerlendir, üstelik doğumunu yapmayı düşündüğün hastanenin doktoruymuş zaten. bu devirde 2 ayrı yerde takip bence çok masraflı ve gereksiz. zaten ultrasonda iki bakıp devam et diyorlar özellikle farklı bir durumun bulunmuyorsa gebelikte. insanın ciddi bir sorunu olur ki kimsenin olmasın inşallah, o zaman ödediğin para da zaman da helali hoş olsun. normal seyrinde gidiyorsa bir takip yeterli, çok iyi düşünmüşsün.

Ay hanımlar düğün varmış kayınvalidemlerin düğüne gitme durumu varmış. Görümcemde düğüne gidebilir mis giderlerse bizde kalırlar. Doğuma yakın olursa donmezlerde. Kalmaları birşey değilde gorumcemin 3 yaşında çocuğu var hiç durmuyor sürekli bağırıyor evin içinde paylaşmayı da bilmiyor. Bebek doğunca oda olursa evde bebeği uyutmaz bebeğe huzur vermez diye endişeliyim. Gorumcem tek gelse sorun yokta cocugu ile gelirse sorun. Evde birsuru insan diyemem de şimdi çocuk gelmesin diye .dua edince düğüne girmesinler giderlerse de çocuğu getirmesib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…