2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım, kuyruk sokumu ağrısını kabızlık da arttırıyormuş, o sebeple yediklerine dikkat et. Benim de kuyruk sokumum hala düzelmedi. Raporlu bi şekilde evde yatıyorum. Valla çok erken başladı bence de. Umarım ilk ve son ağrılı günler olur.. doğuma kadar rahat ederiz

Ağrılar arttı benim de sırtım göğüs kafesim bacaklarım Doğum yaklaşıyor hayırlısı ile doğurup rahatlayalım
ya bir şey ters gidince sanki her şey toptan ters gitmeye başlıyor. senin kızın da benim kızım da hasta oldu birden ağrılarımız çoğaldı farkında mısın? gerçekten insanın çocuğu hasta olunca sistemi çöküyor. geçmiş olsun bu arada. artık iyidir inşallah. benim kuzum iyi, bugün kreşe başladı yeniden.

Kuzum hemoroid zor bekleme git doktora. Bana gebelikte kullanilan fitil ve krem veriodu doktor onunla geciodu orda naparlar bilmiorum. Ama baskidan dolayi bi anda ilerleyebilio allah korusun
Yarın kontrolüm var, yine söylerim doktora. Söyleyeceğim 3 konudan biri zaten. Ama geçer herhalde sorun olmaz. Normal doğum olur mu ki böyle?

Biberon avent cam
Emzik Chicco (aventte alabilirim sonra)
Ateş ölçer evde alından ölçme vardı almadım
Şampuan mustela avakadolu yeni doğa
Pisik kremi mustela 1 2 3 bariyer
Kafa ve reflü yu simdilik almadım

bende de ilk 4 ayda çok olmuştu. sonra geçmişti kendiğilinden. doğum yaklaştıkça pelvis doğuma hazırlanıyor herhalde. evde uzanabilmek çok büyük fark ediyor ya. dinlendiğim günler hiç ağrım sızım olmuyor. 2 iş güç yapınca yamuluyorum. böyle böyle geçecek ne yapalım. bugünleri unutucaz zatenç bebek sağlıkla doğduktan sonra gebeliğin gebelikte yaşananların gram bir önemi kalmıyor. insan dönüp 2. kez düşünmüyor bile.

6. Hissin kuvvetli demek ki canım Gerçekten bakış açısı olumlu tarafını görmek inanmak ne yazıkki ben cok cabuk demoralize oluyorum bu konuda kendimi hiç sevmiyorum

Aynen dr değiştireceğim çok şükür bişeyim yok dediğin gibi ekstra dikkat edilecek bir durumum yok o parayı da oğluşuma harcarım.

Benim de aklıma geldi. Bağlantıları vardır muhakkak. Aslında iyi besleniyorum niye böyle oluyor anlamadım. benim kadar su içen biri yoktur. her gün yürüyüş de yapıyorum. kuru kayısı yemiş de yiyorum. ama bak imzamda ne diyor.
'Artık eskisine nazaran daha fazla kabızlık yaşıyorsunuz. Büyüyen rahminiz bağırsaklara daha fazla baskı yaptığından dolayı, bağırsakların normal aktivitelerini engeller.'
En azından ayağı uzatıp uzanabilsem kafi. yatıp kalkınca azalıyor, gün sonunda yine çoğalıyor.

Philips avent yenidoğan yavaş akım plastik 125ml olanı aldm bu hangisi oluyor fotoğraf atabilir misiniz

Aynen dr değiştireceğim çok şükür bişeyim yok dediğin gibi ekstra dikkat edilecek bir durumum yok o parayı da oğluşuma harcarım.

Hepimiz çok tatlıyız canım tatlı istedi.
Gerçekten tatlı hiç yemiyor musun Maşallah ya peki meyve yiyebiliyor musun canım.
Ya benim şeker normal çıktı diye çok dikkat etmiyorum çok da yemiyorum ekmek çok az sadece sabah yada 1 dilim akşam çok doymazsam artı bir tabak yemek tabaklarım küçüktür tuz çok az kullanıyorum bol su sadece kalori saymıyorum ama dün gece baya geçti dondurma yedim sabah ağzım kuru uyandım. Ay bide kilo aldım biraz fazla 8 kilodan 9 kiloya doğru gidiyorum 31 haftam ayım daha kaç hafta var dikkat etmem lazım Dr 11 kilo dedi en fazla sizce kalan haftalar da dikkat etsem 11 kiloyu geçmem dimi ya

- Biberon Chicco wellbeing cam biberon
- Emzik Philips Avent Ultra Air
- Ateş ölçer Braun kulaktan ölçer
- Şampuan- Mustela parfümsüz olandan
- Pişik önleyici Mustela
- Bez Sleepy Natural
- Yastık 2 yaşına kadar kullanmıyorum.
- Reflü yatağı da kullanmıyorum. Normal yatağını alttan destekle eğimli hale getiriyorum.

Bendede artık sürekli 100üstünde Dayanamıyorum bazen

Kan tahlili sorunlu değil ve tansiyon yüksek değilse riskli görünmüyor en azindan. Son aylar dayanamayıp artik

Nacizane önerim aleti yanına al, asm de eş zamanli ölç. Ben tansiyon aleti aldigda hemşire öyle demisti, cihazı getir beraber bakalım.dedi. Hem hemşire hem ben.olctum es zamanlı kontrol ettik.

Seler cihazı küçük, asm da iki dakikada olcebeilirsin cnm

Evde sürekli bağıran bir çocuk olması bebeği gürültülü ortamda uyumaya alıştırır. Bu anlamda daha iyi bile olabilir sizin için. Ama tabii kalabalık olacaklar. Yorucu olur. Gelmezler inşallah.

B*k var gelin hamile kadinin basina ay sinir krizi geciriyorum soyle seyler gorunce ya

Philips avent yenidoğan yavaş akım plastik 125ml olanı aldm bu hangisi oluyor fotoğraf atabilir misiniz
Tabiki inşallah iş çıkışı ataym yada netten bakıp ataym bu attığım biberon başlığı yeni doğan için uygun ve yavaş akım açıklamalarada bakabilirsnz

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-14-12-30-36-298_trendyol.com.webp
    17 KB · Görüntüleme: 40
Bir 32+0dan selam da bizden gelsin :)
Bugün kızçemizi gördük, 2 kg 44 cm olmuş yaklaşık
Çalışabilir raporumu da aldım
Doktor bir sıkıntın olmazsa 4 hafta sonra gelebilirsin dedi, ben yok ya 2 hafta sonra yine bi geleyim dedim
Nst’ye bir sıkıntı yoksa 36 haftada başlayacakmış
Corasprin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyordum pıhtılaşma problemi nedeniyle, corasprini artık bırakalım, iğneye doğuma kadar devam dedi
Akıntım çok fazla oluyordu her tuvalete gittiğimde çamaşır değiştirmem gerekiyordu, sarı gibi krem gibi bir akıntı, kaşıntı yanma koku yoksa sorun değil normal dedi doktor. Ama koku da oluyor sanki de sıcaklardan mı çamaşırım ıslanıyor terliyorum ondan mı kokuyor bilemedim dedim, için rahat etsin kültür yapalım o zaman dedi, vajinal sürüntü aldı
Özellikle yemeklerden sonra nefes darlığı terleme filan oluyor dedim, akciğerlerin yeri daraldığı için normal, çok yeme dedi

32+0dan gün ortası haberlerinin sonuna geldik, esen kalın

Yemiyorum tatlı hiç. Çok çok nadir. O da şekerim aşırı düşerse 1 küp helvaya limon sıkıp ağzıma atıyorum normale dönüyor hemen. Onun dışında tüm kaçamaklarımı bıraktım. doğumdan sonraya saklıyorum iştahımı. valla ben çok dikkat etmeme rağmen artık sınırda çıkıyor ara ara. Ama yaptığım diyet sayesinde 5 hafta 58 kiloda kaldım. Tahminim doğuma da 60 kilo ile falan girerim. Birazda bünye meselesi gibi geliyor bana. Beyaz ekmeği kesip kendin tam buğday ekmeği yapıp öğünlerine de dikkat ederek yesen bence koruyabilirsin kilonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…