2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallah bu hafta herkeşler görüşe gidiyor. bende yarın gideceğim inşallah bir aksilik olmazsa. Detaylı bilgi veririm. Akıntı bende de son zamanlarda çok fazla oluyor ama ekstra bir şikayetim yok bu konuda. Bende Bi sorayım doktoruma bakalım. Koz kilosu boyu ne güzel ya maşallah maşallah 2 kiloluk bebişin var artık

Evet ya 2 kiloluk bir bebiş var içimde günümüz aynı aslında seninki de olmuştur 2 civarı

Selamlaaar doktordan ciktim. Bebek 2080gr 45 cm olmus. 33+3uyumlu dedi. Suyu iyi bas gelis ama kanalda degil cok baskin olmaz dedi. Karnim asagida dedm ilk dogumda karin gergin top gibi durur bak karninin alt kismi hala yumusak tam dolmamis oralar o yuzden de asagida gibi gorunur bebek kanalda degil endiselenme dedi. Abisi 49 cm dogmustu bu uzun olur ondan bence dedi. Bebek bi turlu uyanmadi net foto alamadik o yuzden. 3 haftasonra tekrar gel dedi

Cok sevindim canim maşallah Nstye ne zaman baglamaya basliyolar bende 32 de gidicem kontrole de merak icindeyim

Maşallah gerçekten iradeni tebrik ediyorum. Aç kalırım hiç bişi yemem hiç koymaz ama tatlı çikolata yani onlara karşı irade sıfır Ekmeği kendim yapıyorum tam buğdaylı filan güzel oluyor hatta alman ekmeği yapmayı düşünüyorum sadece çavdar unundan kapkaverengi çok güzel oluyormuş bazen arada üşenirsem dışardan alıyoruz artı dışarı çıkarsak ekmek arası şeyler yiyorum nadir de olsa tamam artık bitti yoksam kilolar alıp başını gidecek Örnek oluyorsun ne güzel bende tatlıya karşı uzak durayım deneyeyim. Peki meyve canım wala kışın dörtgözle bekledim kiraz karpuz kavun kayısı şeftali onları yiyebiliyor musun yoksa onlarda mi şeker yerine geçiyor

Hiç bir şey önermiyorlar zaten hamilesin diye. Birde genelikte çok az görülen bir şey bizi bulmuş

Maşallah bebişler görülmüş hepsi de iyiymiş güzel haberlerle gelmişsiniz
CipisS ben ağrı ya gidince ülke değiştirmiş gibi hissediyorum hem kalabalıklar hem hızlı hızlı konuşuyorlar nevrim dönüyor Lady Luck bazıları kalabalık oluyor ne kız çok azı kalabalık olmuyor
@Pembekelebek_8787 çocukla zor olur ya düşünmeleri lazım bence
P -Puffin- canım daha iyiymişsiniz çok şükür akşama kadar daha da toplar
A asafmavi canım ben attığın tahlilde anlamıyorum maalesef doktorla görüştün mü?
Okuyup anladığım herkese yazdın sanki

Dün gece rüyamda korkup uyandım önceki günden de uykusuz ve yorgundum ne gözümü açabildim ne geri uyuyabildim sersem gibiyim

Kuzum makineni de al asmye git sabah. Orda kan ver ve ayni dk makinenle olc. Hemsirenle konus kahvaltidan sonra yine kan ver tokluga baktir yine makinenle olc. O zaman sorun belli olur. Makinede sorun varsa iyi bi makine alman gerekecek
Biz de öyle dedik eşimle yarın doktorla konusup olmazsa yeni bir makine alalım, cunkı bence de asml laboratuarının yanlış olma ihtimali olmaz makinede bir problem.dün aclıgı 93 ölçerken toklu 1. Saat 94 çıktı ben de allah allah nasıl oluyor hiçbisey mi yemedim sanki dedim ama yemiştim yani,

Kızlar yaaa benim kanımda iltihap çıktı idrar kültürü istedi doktor böyle olan var mı?

Evet ya 2 kiloluk bir bebiş var içimde günümüz aynı aslında seninki de olmuştur 2 civarı
Ay inşallah olmuştur fıstıkım ama bana sanki 1900 falan olmuştur gibi geliyor nedense. Karnım hala aynı yav bu bebek nereye büyüyor hiç anlamıyorum .
Ya eşim destek olmasa inan bende çok zorlanırdım. Garibim canım ister canım çeker diye asla tatlı bile istemiyor almıyor yemiyor. Normalde kakaolu kek bayılır. Geçen yaptım canı çok isteyince. Bana sende ye biraz diyor. 1 çatal aldım bıraktım. Ama alıştım biraz sanırım o yüzden sabrediyorum. Çok zor oluyor bazen nevrim dönüyor lakin dayanıyorum ekmek konusunda bende öyle yapıyorum kendim yapıyorum artık hem razı daha güzel oluyor. Diğerleri bana acımtırak geliyor yiyemiyorum. İle de zaten doktordan doktora gidiyoruz. Ayda bir sefer sadece akşamı dışarıda yiyorum. Meyve içinde her gün 1 yeşil elma yiyorum ara öğünümde. Burada pek bulamıyoruz meyve. Şehre gitmek gerekiyor. Ama cumadan sonra şeker oranı yüksek meyveler hariç diğerlerini tüketeceğim. Mesela şeftali nette şeker oranı düşük yazıyordu. Yerim çilek yerim. Elma fix xaten. Karpuz asla tüketmem. Aşırı şeker varmış içinde.
Hiç bir şey önermiyorlar zaten hamilesin diye. Birde genelikte çok az görülen bir şey bizi bulmuş
Hahaha aynen ya. Kimse demiyor bende bu sendrom var bende şu var diye.

Bir dahaki ölçümde öyle yapacağım ya da yarın doktora götürürüm yanımda cihazı zaten an asm komsum yürüme 2 dk giyindim evde ölçtüm çıktım hemen 10 15 dk ya kan verdim. 15 dk da 93 ten 67 ye düşeceğini hiç sanmıyorum

Ahahah kültürel şok yaşıyorsun bi anda. Kız beni çaya çağırıyorlar. Sadece çay içiyorum dalak salak gülüp gülümseyip geliyorum. Anlamıyorum ki ne konuşuyorlar

Ben de 9 kilo aldım, son 3 ay 3-5 kilo almak normal diyolar, hedefim 12 kiloda bitirmek ama gerçekçi bi düşünce mi hiç bilmiyorum:)

Lohusa evinde 3 yasında cocukla misafirliğe kalmak nasıl bir level bilemiyorum valla hadi kayınvaliden annen kalır da, bence insanların biraz anlayışlı olması lazım. Lohusa evi sakinlik ister zatem zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…