Ben 3 haftadır sıkı şeker diyeti yapıyorum 80.5 tüm baslarken 79 a düşmüşüm diyet ile, ama beyaz ekmek seker hamur işi patates pirinc havuc karpuz kavun yemiyorum hic, dikkat edersen veriliyor.Gerçekten tatlı hiç yemiyor musun Maşallah ya peki meyve yiyebiliyor musun canım.
Ya benim şeker normal çıktı diye çok dikkat etmiyorum çok da yemiyorum ekmek çok az sadece sabah yada 1 dilim akşam çok doymazsam artı bir tabak yemek tabaklarım küçüktür tuz çok az kullanıyorum bol su sadece kalori saymıyorum ama dün gece baya geçti dondurma yedimsabah ağzım kuru uyandım. Ay bide kilo aldım biraz fazla 8 kilodan 9 kiloya doğru gidiyorum 31 haftam ayım daha kaç hafta var dikkat etmem lazım Dr 11 kilo dedi en fazla sizce kalan haftalar da dikkat etsem 11 kiloyu geçmem dimi ya
Aaa tercüman olmuyor muAhahah kültürel şok yaşıyorsun bi anda. Kız beni çaya çağırıyorlar. Sadece çay içiyorum dalak salak gülüp gülümseyip geliyorum. Anlamıyorum ki ne konuşuyorlar
Yok olmuyorAaa tercüman olmuyor mubana birini tayin ediyorlar gerçi o da genelde konuşma hızına kapılıp atlıyor bazı şeyleri
Kanda iltahap herşey nedeniyle olabilir, belki üşüttün vs, eşimin dizi agrıyordu kanında iltihap cıktı mesela, eger idrar yollarında ise gebelik için sıkıntı o yüzden her ay doktorlsr idrar ve kültür ister, benim doktorum istiyor her ay, idrar yollarında bi sıkıntı yoksa dert etme varsa da dert etme gebeliğe uygun antibiyotikle hemen tedavi ediliyor,Kızlar yaaa benim kanımda iltihap çıktı idrar kültürü istedi doktor böyle olan var mı?
Ay Allah razı olsunYok olmuyorbende pek gitmiyorum o yüzden. Yazık çok iyiler ama işte anlaşamıyoruz valla haklarını ödeyemem hamile olduğumu duyduklarına beri ekmek süt yumurta ne varsa gönderiyorlar. Çok iyi insanlar
Aynen öyle gerçekten. Ev sahibimiz bile eşimi arayıp soruyor sürekli ihtiyacınız var mı diye. Bizim odunumuz bitmişti mesela kış bitimine yakın. Adam 5 torba kömür koymuş kapnın önüne. Batıda olsan canını alırlar valla.Ay Allah razı olsunişte dil anlamasa da kalpler güzel olsun yetiyor
Allah bir verene 10 versin canımAynen öyle gerçekten. Ev sahibimiz bile eşimi arayıp soruyor sürekli ihtiyacınız var mı diye. Bizim odunumuz bitmişti mesela kış bitimine yakın. Adam 5 torba kömür koymuş kapnın önüne. Batıda olsan canını alırlar valla.
Sorma ya Etrafımdakiler Son ay çok alırsın diyip diyip moralimi bozuyorlar yaBen de 9 kilo aldım, son 3 ay 3-5 kilo almak normal diyolar, hedefim 12 kiloda bitirmek ama gerçekçi bi düşünce mi hiç bilmiyorum:)
Amin amin. Çok memnunum burdan biraz da bu yüzden gitmek istemiyorum büyük şehir ve insanları çok korkutuyor beni düşününce.Allah bir verene 10 versin canımkız bırak sorup birşey bırakmayı aç gözlülükten kış vakti sokağa atmakla tehdit eden var
Patates pirinç ekmek Neyse de havuç kavun of of ne yiyorsunuz peki yaBen 3 haftadır sıkı şeker diyeti yapıyorum 80.5 tüm baslarken 79 a düşmüşüm diyet ile, ama beyaz ekmek seker hamur işi patates pirinc havuc karpuz kavun yemiyorum hic, dikkat edersen veriliyor.
Hahah kız sık dişini azcık. Bak eşimle böyle bir liste hazırladık. Kahvaltım net bu şekilde asla değiştirmedim. Ama öğlen mesela kurufasulye yaptıysam nerdeyse 4 gün her öğlen onu yiyiyorumPatates pirinç ekmek Neyse de havuç kavun of of ne yiyorsunuz peki ya
İnşallah düşünürler. Şimdi ben birşey dersem yanlış anlasilirMaşallah bebişler görülmüş hepsi de iyiymiş güzel haberlerle gelmişsiniz
CipisS ben ağrı ya gidince ülke değiştirmiş gibi hissediyorum hem kalabalıklar hem hızlı hızlı konuşuyorlar nevrim dönüyor @sevimlican bazıları kalabalık oluyor ne kız çok azı kalabalık olmuyor
@Pembekelebek_8787 çocukla zor olur ya düşünmeleri lazım bence
@-Puffin- canım daha iyiymişsiniz çok şükür akşama kadar daha da toplar
@asafmavi canım ben attığın tahlilde anlamıyorum maalesef doktorla görüştün mü?
Okuyup anladığım herkese yazdın sanki
Dün gece rüyamda korkup uyandım önceki günden de uykusuz ve yorgundum ne gözümü açabildim ne geri uyuyabildim sersem gibiyim
Aynen öyle. İnşallah gelmez. Gelecek gibi hissettim bende ama inşallah gelmez çocukla yada çocugu bırakıp gelirLohusa evinde 3 yasında cocukla misafirliğe kalmak nasıl bir level bilemiyorum valla hadi kayınvaliden annen kalır da, bence insanların biraz anlayışlı olması lazım. Lohusa evi sakinlik ister zatem zor bir süreç
Cocugunu birakip kmse gelmez konudan bagimsiz biri bana sen gel cocugunu getirme dese bida ben de gitmem cocugumu da goturmem. Lohusa evinde kmsenin isi yok orasi ayriAynen öyle. İnşallah gelmez. Gelecek gibi hissettim bende ama inşallah gelmez çocukla yada çocugu bırakıp gelir
Hahah kız sık dişini azcık. Bak eşimle böyle bir liste hazırladık. Kahvaltım net bu şekilde asla değiştirmedim. Ama öğlen mesela kurufasulye yaptıysam nerdeyse 4 gün her öğlen onu yiyiyorumher gün her gün yemekle uğraşmamak için. Akşam da aynı tavuk köfte dönüşümlü.
Ne demek canım. Biraz sabredeceğiz sonra istediğimizi yeriz.ay çok teşekkür eytim paylaştığın için vala güzel moral oluyorsun saol canım
Inşallah gelmezler ya eşin söylesin kardeşi sonuçta eşine güzel güzel anlat lohusalik zor bir süreç de strese girerim de anlayışlı olsunlarİnşallah düşünürler. Şimdi ben birşey dersem yanlış anlasilir
Ne kadar tatsız tuzsuz şey varsa onu yiyoruzPatates pirinç ekmek Neyse de havuç kavun of of ne yiyorsunuz peki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?