- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 53
- 35
iki türlü de olduğu oluyo ama daha çok pıt pıt yada kayma gibiHanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
Dalgalanma ittirme kaktirma durtme tekme hrpsi varHanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
Ben kendi cihazimida asm'de ya da hastanede kan verirken yanımda götürüyorum benim cihazım birebir çıkıyor açlık kan şekeri senin cihazına göre 93 iyi 95 ve altı normal ama birden 67'lere düşmesi çok iyi değil düşük hipoglisemi oluyor 70 altı düşük baygınlık gecirmene sebebiyet verebilir bence diyetisyenle birlikte endokrine de gitmen faydana olurArkadaslar ben bun evde aclık sekerimi ölçtüm 93 cıktı sonra aile hekimime gittim aile hekimim arka apartmanda cok yakın yürüyerek 3 dk yani bana, genel kan verdim tüm testleri yapsın diye, yani iki ölçüm arasında yarım saat gecmemiştir aclık şekerim 67 çıkmıs, nasıl oluyor bu benim makine mi bozuk anlayamadım, benim bu ara hep 90 üstü cıkıyor aclık dikkat ettiğim halde sağlık ocagında 67 cıkmıs hangisi dogru simdi
Hepsi ortaya karişik benim gün gün degisiyorHanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
Benim şeker ölçüm cihazım ve tansiyon aletim iyi bir hastanenin cihazlarıyla aynı çıkarıyor 1-2 sayı bazen farkediyor ikisinide hep yanımda taşıyorumBenimde şu sıralar sabah açlık şekerim 80-92 arası çıkıyor. Valla pek el cihazlarına güvenme. Ama moralini de bozma. Normal olarak karşılıyorum ben. Belki bebek büyüdükçe böyle oluyordur diye düşünüyorum
Şimdiden mi vuruyorlar? Ben de Rh - im ama ilk gebeliğimde de vurulmadım bunda da. Oğlum da rh- doğduğu için doğumdan sonra vurulmasına da gerek kalmadı.Yarın bir ton işimiz var ama ben de uyku yok gidem birkaç saat yatambide 3 te görüşümüz var kan uyuşmazlığı iğnesi olacaz gitmişken inşallah gül cemalini de görürüz Neva hanımın
Sırt üstü yatınca ana damarlara ağırlık biniyor kan akışını engelliyorsun o yüzden gebeliğin son 3 ayında sırt üstü yatmamak gerekiyor. Hafif yana kayıp beline bir yastık koysan bile yeter tam belinin ortasından geçen o ana damarlara baskı olmasın yeter.İyi akşamlar arkadaşlar 30+5 günlük olduk bende nefes darlığı başladı bazen öksürmek zorunda kalıyorum nefessizlikten sizlerdede oluyormu birde adalat kullanıyorum ondanmı oluyor yoksa gebeliktenmi ayırt edemiyorum,yaşayan varmı acaba birde gece sırt üstü uyumuş olursam nefessiz kalıp uyanıyorum
Hayır canım tahlil verdim sonuç geç çıkınca gidemedim doktora birdaha yarın arayıp doktorumu bilgilendireceğimMaşallah bebişler görülmüş hepsi de iyiymiş güzel haberlerle gelmişsiniz
CipisS ben ağrı ya gidince ülke değiştirmiş gibi hissediyorum hem kalabalıklar hem hızlı hızlı konuşuyorlar nevrim dönüyor Lady Luck bazıları kalabalık oluyor ne kız çok azı kalabalık olmuyor
@Pembekelebek_8787 çocukla zor olur ya düşünmeleri lazım bence
@-Puffin- canım daha iyiymişsiniz çok şükür akşama kadar daha da toplar
A asafmavi canım ben attığın tahlilde anlamıyorum maalesef doktorla görüştün mü?
Okuyup anladığım herkese yazdın sanki
Dün gece rüyamda korkup uyandım önceki günden de uykusuz ve yorgundum ne gözümü açabildim ne geri uyuyabildim sersem gibiyim
Aman ben takmıyorum artık.Benim şeker ölçüm cihazım ve tansiyon aletim iyi bir hastanenin cihazlarıyla aynı çıkarıyor 1-2 sayı bazen farkediyor ikisinide hep yanımda taşıyorum
Tabi hemen gelin istemedi olurİnşallah düşünürler. Şimdi ben birşey dersem yanlış anlasilir
28.haftada vuruluyorsun tabi canım. Kızda da vuruldum bunda da vurulacam. Dün doktorumla görüşemedim bide özelde ücret çıkıyormuş o yüzden devlet hastanesinde yaptıracam.Şimdiden mi vuruyorlar? Ben de Rh - im ama ilk gebeliğimde de vurulmadım bunda da. Oğlum da rh- doğduğu için doğumdan sonra vurulmasına da gerek kalmadı.
Sırt üstü yatınca ana damarlara ağırlık biniyor kan akışını engelliyorsun o yüzden gebeliğin son 3 ayında sırt üstü yatmamak gerekiyor. Hafif yana kayıp beline bir yastık koysan bile yeter tam belinin ortasından geçen o ana damarlara baskı olmasın yeter.
Bir de 80 oluyor nabzım demişsin normalde çok düşüğe mi alışkın acaba bünyen, çünkü 80 gayet normal ben şimdiye kadar 90 altını görmedim. Nefes darlığı yaşadığım zamanlar 130lara çıkıyor. EKG de çektirdim gebelikte özellikle de kansızlık varsa normal diyor doktorlar. Kan değerlerine baktır hem hemoglobin hem ferritin. Düşükse ya da sınırdaysa doktor kan ilacını günde 2 ye çıkarır.
Anladım canım güzeldir inşallah sonuçlanırHayır canım tahlil verdim sonuç geç çıkınca gidemedim doktora birdaha yarın arayıp doktorumu bilgilendireceğim
Değerlerim düşük kabızlık yaptığı için çok düzenli içemiyorum kontrol e gidince sorucam damardan takarsa diye,nabız bilmiyorum yükselince çok sarsıyor beni 107 olduğunda çok kötü oldum,yan yatınca ağrım başlıyor sancı oluyor o yüzden genelde sırt üstü maalesefŞimdiden mi vuruyorlar? Ben de Rh - im ama ilk gebeliğimde de vurulmadım bunda da. Oğlum da rh- doğduğu için doğumdan sonra vurulmasına da gerek kalmadı.
Sırt üstü yatınca ana damarlara ağırlık biniyor kan akışını engelliyorsun o yüzden gebeliğin son 3 ayında sırt üstü yatmamak gerekiyor. Hafif yana kayıp beline bir yastık koysan bile yeter tam belinin ortasından geçen o ana damarlara baskı olmasın yeter.
Bir de 80 oluyor nabzım demişsin normalde çok düşüğe mi alışkın acaba bünyen, çünkü 80 gayet normal ben şimdiye kadar 90 altını görmedim. Nefes darlığı yaşadığım zamanlar 130lara çıkıyor. EKG de çektirdim gebelikte özellikle de kansızlık varsa normal diyor doktorlar. Kan değerlerine baktır hem hemoglobin hem ferritin. Düşükse ya da sınırdaysa doktor kan ilacını günde 2 ye çıkarır.
Ben de dünkü kontrol sonrası bir sabah olcuyorum birde akşam olcuyorumAman ben takmıyorum artık.napam elimde olan bunlar yani doğruysada yanlışsada
Allah Allah öyle miymiş? Benimde sanki yükseliyor hafta ilerledikçeBen de dünkü kontrol sonrası bir sabah olcuyorum birde akşam olcuyorum34.hafta sonrası zaten su ister istemez azaliyormus doktorum bir hafta daha sabret diyor
Benim böyle dalgalanıp titretip bırakıyor resmen ara sıra da pıtpıtları tekmeyi hissediyorum ama bu ara dalgalanıp titretiyor karnımı . Ve karnım aşırı sert bu ara sanki geriliyormuş gibi içerdeHanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?