2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendi cihazimida asm'de ya da hastanede kan verirken yanımda götürüyorum benim cihazım birebir çıkıyor açlık kan şekeri senin cihazına göre 93 iyi 95 ve altı normal ama birden 67'lere düşmesi çok iyi değil düşük hipoglisemi oluyor 70 altı düşük baygınlık gecirmene sebebiyet verebilir bence diyetisyenle birlikte endokrine de gitmen faydana olur

Kizlar bizim bir akraba var hoca dogum yaklastigi zaman işaretli ayeti her gün okusun demiş ablama ama simdiden okumasin erken dogum falan olabilir demiş aklinizda bulunsun

Eklentiler

• Screenshot_20220610-145304_WhatsApp.webp
    14 KB · Görüntüleme: 41
Benim şeker ölçüm cihazım ve tansiyon aletim iyi bir hastanenin cihazlarıyla aynı çıkarıyor 1-2 sayı bazen farkediyor ikisinide hep yanımda taşıyorum

Yine yeniden ateşim yükseliyor. Dun saclarim islak yattim, o kadar yorgundum ki tam kurutamadim. Gerci yatsam da uyuyamadim. Cocugum huysuzdu, uykusu geldigi icin yorgun ve stresliydi ama ayni zamanda uyuyamadi ve uyuyamadigi icin agladi. Analar beni anlar. Tam bir paradoks. Neyse gec yattik, sacim islakti derken bugun sabahtan beri keyifsiz ve istahsizdim. Simdi atesim cikmaya basladi. Agrilarima tuz biber oldu. 3. Kez atesim cikiyor cildiricam

Yarın bir ton işimiz var ama ben de uyku yok gidem birkaç saat yatam bide 3 te görüşümüz var kan uyuşmazlığı iğnesi olacaz gitmişken inşallah gül cemalini de görürüz Neva hanımın
Şimdiden mi vuruyorlar? Ben de Rh - im ama ilk gebeliğimde de vurulmadım bunda da. Oğlum da rh- doğduğu için doğumdan sonra vurulmasına da gerek kalmadı.
Sırt üstü yatınca ana damarlara ağırlık biniyor kan akışını engelliyorsun o yüzden gebeliğin son 3 ayında sırt üstü yatmamak gerekiyor. Hafif yana kayıp beline bir yastık koysan bile yeter tam belinin ortasından geçen o ana damarlara baskı olmasın yeter.

Bir de 80 oluyor nabzım demişsin normalde çok düşüğe mi alışkın acaba bünyen, çünkü 80 gayet normal ben şimdiye kadar 90 altını görmedim. Nefes darlığı yaşadığım zamanlar 130lara çıkıyor. EKG de çektirdim gebelikte özellikle de kansızlık varsa normal diyor doktorlar. Kan değerlerine baktır hem hemoglobin hem ferritin. Düşükse ya da sınırdaysa doktor kan ilacını günde 2 ye çıkarır.

Hayır canım tahlil verdim sonuç geç çıkınca gidemedim doktora birdaha yarın arayıp doktorumu bilgilendireceğim

28.haftada vuruluyorsun tabi canım. Kızda da vuruldum bunda da vurulacam. Dün doktorumla görüşemedim bide özelde ücret çıkıyormuş o yüzden devlet hastanesinde yaptıracam.
Doğumda bebek kanı önemli aynen. Bende kız pozitif olduğu için yine yapıldı.

Değerlerim düşük kabızlık yaptığı için çok düzenli içemiyorum kontrol e gidince sorucam damardan takarsa diye,nabız bilmiyorum yükselince çok sarsıyor beni 107 olduğunda çok kötü oldum,yan yatınca ağrım başlıyor sancı oluyor o yüzden genelde sırt üstü maalesef yinede mümkün olduğunca yan yatmaya çalışıyorum ama nefes darlığı yan yatıncada oluyor çok zorlanıyorum baya

Anacım hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşıyorum artık gerçekten. şimdi de afedersiniz alt tarafım pişik oldu. La havle.... sinirlerim çok bozuk. Geçen de göbek deliği mikrop kaprı onunla uğraştım Bi zaman. Neden böyle oluyor ya

Hanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
Benim böyle dalgalanıp titretip bırakıyor resmen ara sıra da pıtpıtları tekmeyi hissediyorum ama bu ara dalgalanıp titretiyor karnımı . Ve karnım aşırı sert bu ara sanki geriliyormuş gibi içerde

Kizlar sgk ozel hastanelere ya tum branslarda benimle anlasicaksin ya da sectigin branslardaki anlasmalari da feshedicem demis. Memorial acibadem liv florence nightingale falan sgk anlasmalarini feshediyolarmis. Ama sanirim sehir sehir degisio kayseri memoriali aradim kayseri hastanesinde anlasmamiz devam edio dedi. Yine de nolur nolmaz die sordum. Sgksiz muayene 486 tl dogum 12500 mus. Ozele gidenler bi hastaneleriyle gorussun iptalse her doktor 32 den sonra kabul de etmiyo ortada kalmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…