Bende hepsi var, birden göbeğim sallanıyor vurmasıyla, göbeğimde eli ayağı çıkıyor dışarı, pıt pıt hıçkırığı oluyo, dalgalanmada oluyoHanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
İl hastaneler ile ilçe hastaneler hepsi dahil oluyor demi buna?Kizlar sgk ozel hastanelere ya tum branslarda benimle anlasicaksin ya da sectigin branslardaki anlasmalari da feshedicem demis. Memorial acibadem liv florence nightingale falan sgk anlasmalarini feshediyolarmis. Ama sanirim sehir sehir degisio kayseri memoriali aradim kayseri hastanesinde anlasmamiz devam edio dedi. Yine de nolur nolmaz die sordum. Sgksiz muayene 486 tl dogum 12500 mus. Ozele gidenler bi hastaneleriyle gorussun iptalse her doktor 32 den sonra kabul de etmiyo ortada kalmayin
Benim de eşim ve annem öyle temenni ediyor. Oğlan 42. Haftada hala gelmeyince bu kız için şimdiden totem mi yapiyorlar nedirAynen bende öyle düşünüyorum. Kızımla her gün konuşuyorum.temmuzun 20 si ile 31 i arasında istediğin vakit gelebilirsin diyorum.
Mirunecim hemoroid aman ihmal etme senin ssvd ihtimalinde vardı yanlış hatırlamıyorsam normal doğumda da ıkınmayla daha kötü olabiliyorlar Allah korusun. Şimdiden önlemini al bir an önce iyileşmeye bak. Doktorlar hamilelikte kabızlığı çok önemsiyorlar benim doktorum genel olarak rahat bir tip olmasına rağmen her reçete yazdığında tuvalete rahat çıkabiliyor musun ilaç yazmama ihtiyaç var mı diye soruyor.3-4 gundur kuyruk sokumun ve belim agriyor. Bilgisayar karsisinda oturmak iskence oldu. 3.5 haftam daha var dogum iznine cikmaya. Bugun arkadaslarin onerdigi gibi emzirme yastiginda oturarak calismayi dusunuyorum. Kaldi ki agrilarim yetmezmis gibi kabizlik çekmeye basladim. Boyle sorunlarim yoktu. Ilk gebeligimde de birkac kez olmuştu ve hemoroid memesi olusmustu ama acimiyor ve kanamiyordu. Şimdi çok zorlandim kanamaya basladi. Bu haftalarda kabizlik sorunu artiyormus sanirim. Ne guzel agrisiz sizisiz gidiyorduk. Kendi kendimi nazar ettim
Bir de eskiden hep 34u hedef koyuyordum ama Temmuz annelerinden gordum, 36da bile sorunlar cikabiliyor. 37den once gelmesin diye dua etmeye basladim. Doktorlar 37den once dogum baslarsa dogumu durdurmak icin ellerinden geleni yapiyolarmis zaten okuduklarima gore. Hepimizin bebegi zamanli gelsin. Bu agrilarimin artmasi beni biraz endiselendirdi dogum mu yaklasiyor diye.
Tam bilmiyorum net bilgi yok internette. Bi kac influencer bahsetmis ben de google ladim. Sonra memoriali aradim.İl hastaneler ile ilçe hastaneler hepsi dahil oluyor demi buna?
Bizim de var uyuşmaxlık zaten düşünüyorum şaşıyorum nasıl anlaşıyoruz çoğu şeyimiz uyuşmuyorYarın bir ton işimiz var ama ben de uyku yok gidem birkaç saat yatambide 3 te görüşümüz var kan uyuşmazlığı iğnesi olacaz gitmişken inşallah gül cemalini de görürüz Neva hanımın
pıt pıt hiç yok bende yaaa Deprem gibi gercektenHanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
Bişide çıkmasın şu ülkede hayatımızı zorlaştıranKizlar sgk ozel hastanelere ya tum branslarda benimle anlasicaksin ya da sectigin branslardaki anlasmalari da feshedicem demis. Memorial acibadem liv florence nightingale falan sgk anlasmalarini feshediyolarmis. Ama sanirim sehir sehir degisio kayseri memoriali aradim kayseri hastanesinde anlasmamiz devam edio dedi. Yine de nolur nolmaz die sordum. Sgksiz muayene 486 tl dogum 12500 mus. Ozele gidenler bi hastaneleriyle gorussun iptalse her doktor 32 den sonra kabul de etmiyo ortada kalmayin
Valla bende eve gelmeden en azından toparlarım bebikimde baya toparlamıl olur diye istiyorum 38 de falan gelmesini. Diğer türlü zor olacak yoksa. Amin inşallah sağ salim alırız kucaklarımızaBenim de eşim ve annem öyle temenni ediyor. Oğlan 42. Haftada hala gelmeyince bu kız için şimdiden totem mi yapiyorlar nedir
Gerçi eşim 17 Ağustos'ta Cezayir'de olması gerektiği için öyle olsun istiyor annem de Eylül başı yurtdışında 1-2 hafta tatil planımız olduğu için en azından ben de bebek de biraz toparlanmış oluruz diye öyle temenni ediyor.
Anası olarak ben varislerin sıkıntısı, sezaryan mi olacak normal mi, ne zaman donecek vb bir sürü endişem olduğu için henüz hiç bir şey hissetmiyorum. Sağlıkla gelsin hepimizin bebişi
Anladım canım benim gideceğim hastane öyle çok bilindik değil aslında ama xaten haftaya gideceğim nasipse o zaman sorarımTam bilmiyorum net bilgi yok internette. Bi kac influencer bahsetmis ben de google ladim. Sonra memoriali aradim.
Ay bende de Hemoroid var iki dr gidiyorum hiç biri sormadı bile normal doğum dedikleri halde bende önemsemedim. Aslında çok kabız olmadım hamilelikten önce kabızken oluyordu geçiyordu. Şimdi kabız değilken başladıMirunecim hemoroid aman ihmal etme senin ssvd ihtimalinde vardı yanlış hatırlamıyorsam normal doğumda da ıkınmayla daha kötü olabiliyorlar Allah korusun. Şimdiden önlemini al bir an önce iyileşmeye bak. Doktorlar hamilelikte kabızlığı çok önemsiyorlar benim doktorum genel olarak rahat bir tip olmasına rağmen her reçete yazdığında tuvalete rahat çıkabiliyor musun ilaç yazmama ihtiyaç var mı diye soruyor.
Bizde öyleyiz ya herşeyimiz farklı ilişki dinamiğimiz böyle demekBizim de var uyuşmaxlık zaten düşünüyorum şaşıyorum nasıl anlaşıyoruz çoğu şeyimiz uyuşmuyor
Üç aydır yaptırıyorum hep negatif çıkıyor yinede o iğneden olmak zorundamıyım ya
pıt pıt hiç yok bende yaaa Deprem gibi gercektenvideo ya cekicem karnımı ilkten gülüyordum çok hoşuma gidiyordu artık canım acıyor tekmeler dalgalanma ve gerilme kasılma gibime geliyor sanki tecrübesiz olduğum için çok anlayamıyorum
Bişide çıkmasın şu ülkede hayatımızı zorlaştıran
Kan uyuşmazlığı iğnesi için devletten randevumu alınıyor yoksa acilden falanmı giriliyor?Şimdi anneme geldim. Randevuya kızdan dolayı geç kaldık. Doktorumuz tüp bebek kısmını inmiş işlem için muayene olamadıkkan uyuşmazlığı iğnesi için devlet hastanesine gidecem şansım varsa araya girip 2 sn bakacam çocuğumu o cihazlarla seçebilirsem görmeyi umuyorum
Bi bu kalmıştıKizlar sgk ozel hastanelere ya tum branslarda benimle anlasicaksin ya da sectigin branslardaki anlasmalari da feshedicem demis. Memorial acibadem liv florence nightingale falan sgk anlasmalarini feshediyolarmis. Ama sanirim sehir sehir degisio kayseri memoriali aradim kayseri hastanesinde anlasmamiz devam edio dedi. Yine de nolur nolmaz die sordum. Sgksiz muayene 486 tl dogum 12500 mus. Ozele gidenler bi hastaneleriyle gorussun iptalse her doktor 32 den sonra kabul de etmiyo ortada kalmayin
Daha gitmedim canım detay bilmiyorum ben poliklinikten giriş yapacam. Çünkü yapılırken raporlu ilaç diye geçiyor ve geniş bir zaman aralığı var acilde yapmazlar herhaldeKan uyuşmazlığı iğnesi için devletten randevumu alınıyor yoksa acilden falanmı giriliyor?
ben dün memorialdeydim devam ediyordu , hatta 20 sinde tekrar gideceğim,Bi bu kalmıştıbende bi sorayım 25 inde randevum var sağol canım
dönmese de 36 ya kadar dönüyormus canım . normal dogummu istiyorsun, benim 31 haftalık dönmüş görünüyor dünkü kontrolde. ama yüzü asagıdaymıs bas asagıda olması gerekirken,Biz bugün 33 haftalik olduk bu ayın 28'ine randevumuz var insallah bebiş dönmüştür
1 hafta syre vermis. Anlasma yapmayanlar haziran sonuna kadar sigortali bakicakmis sonrasinda sgk kapsami disiymis oyle okudumben dün memorialdeydim devam ediyordu , hatta 20 sinde tekrar gideceğim,
Son anda doneni biliyorum. Hatta dogumu da cok kolay gecti kizin. Donecegi varsa donuyor valla son anda da olsa. Stres yapmayin.Biz bugün 33 haftalik olduk bu ayın 28'ine randevumuz var insallah bebiş dönmüştür
Kanda crp mi yüksek çıktı? Oyleys3 hamilelikte yukselebiliyormus. Idrarda olmasın, varsa da toz saşe veriyor doktor, duzelirsin hemen zaten. Idrar bakarken protein de talep edebilirsinKızlar yaaa benim kanımda iltihap çıktı idrar kültürü istedi doktor böyle olan var mı?
Olsun, sen yine de es zamanli ölç, cihaz hakkında soru işareti kalmazBir dahaki ölçümde öyle yapacağım ya da yarın doktora götürürüm yanımda cihazı zaten an asm komsum yürüme 2 dk giyindim evde ölçtüm çıktım hemen 10 15 dk ya kan verdim. 15 dk da 93 ten 67 ye düşeceğini hiç sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?