2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar normalde doktorum perşembe çağırmıştı rutin kontrole, rahim ağzında yumuşaklık gördüğü için 2 haftaya düşürmüştü kontrolü. Bugün aşırı kasılma hissettim sürekli sertleşti karnım, bebek zaten çok hareketliydi hep yer değiştirdi 3 gündür. Artık eli kolu ayakları dışarı çıkıyor, ondan sertleşiyor dedim.
30+5 im normalde 10 gün ilerideydik hamileliğin başından beri artık 2 hafta ilerisi olmuş :) 32+5 çıktı bebek, 1.985 kilo 43 cm olmuş
Rahim ağzı, akışı, bebek herşey iyi güzel progestanı bırakabilirsin demişti. Muayene sonunda 30 dk nstye bağlayalım kasılmaya bakalım dedi. 1 tane yalancı kasılmam çıkmış hissetmemiştim onu da. Başlamış yalancıların ufakmış çok önemli değil ama yorma kendini, tekrar yoğun kasılmalar hissedersen gel rapor veriyim dedi. Progestana, günde 2 magnezyuma devam. En az 4 hafta daha dayansın kerem bey :) inşallah erkenden gelip sürpriz yapmaz.

İl hastaneler ile ilçe hastaneler hepsi dahil oluyor demi buna?

Aynen bende öyle düşünüyorum. Kızımla her gün konuşuyorum. temmuzun 20 si ile 31 i arasında istediğin vakit gelebilirsin diyorum.
Benim de eşim ve annem öyle temenni ediyor. Oğlan 42. Haftada hala gelmeyince bu kız için şimdiden totem mi yapiyorlar nedir

Gerçi eşim 17 Ağustos'ta Cezayir'de olması gerektiği için öyle olsun istiyor annem de Eylül başı yurtdışında 1-2 hafta tatil planımız olduğu için en azından ben de bebek de biraz toparlanmış oluruz diye öyle temenni ediyor.

Anası olarak ben varislerin sıkıntısı, sezaryan mi olacak normal mi, ne zaman donecek vb bir sürü endişem olduğu için henüz hiç bir şey hissetmiyorum. Sağlıkla gelsin hepimizin bebişi

Mirunecim hemoroid aman ihmal etme senin ssvd ihtimalinde vardı yanlış hatırlamıyorsam normal doğumda da ıkınmayla daha kötü olabiliyorlar Allah korusun. Şimdiden önlemini al bir an önce iyileşmeye bak. Doktorlar hamilelikte kabızlığı çok önemsiyorlar benim doktorum genel olarak rahat bir tip olmasına rağmen her reçete yazdığında tuvalete rahat çıkabiliyor musun ilaç yazmama ihtiyaç var mı diye soruyor.

Yarın bir ton işimiz var ama ben de uyku yok gidem birkaç saat yatam bide 3 te görüşümüz var kan uyuşmazlığı iğnesi olacaz gitmişken inşallah gül cemalini de görürüz Neva hanımın
Bizim de var uyuşmaxlık zaten düşünüyorum şaşıyorum nasıl anlaşıyoruz çoğu şeyimiz uyuşmuyor
Üç aydır yaptırıyorum hep negatif çıkıyor yinede o iğneden olmak zorundamıyım ya
Hanımlar bebek hareketleriniz dalgalanma gibi mi oluyor tekme ve pıt pıt şeklinde mi
pıt pıt hiç yok bende yaaa Deprem gibi gercekten video ya cekicem karnımı ilkten gülüyordum çok hoşuma gidiyordu artık canım acıyor tekmeler dalgalanma ve gerilme kasılma gibime geliyor sanki tecrübesiz olduğum için çok anlayamıyorum
Bişide çıkmasın şu ülkede hayatımızı zorlaştıran

Valla bende eve gelmeden en azından toparlarım bebikimde baya toparlamıl olur diye istiyorum 38 de falan gelmesini. Diğer türlü zor olacak yoksa. Amin inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza
Tam bilmiyorum net bilgi yok internette. Bi kac influencer bahsetmis ben de google ladim. Sonra memoriali aradim.
Anladım canım benim gideceğim hastane öyle çok bilindik değil aslında ama xaten haftaya gideceğim nasipse o zaman sorarım

Ay bende de Hemoroid var iki dr gidiyorum hiç biri sormadı bile normal doğum dedikleri halde bende önemsemedim. Aslında çok kabız olmadım hamilelikten önce kabızken oluyordu geçiyordu. Şimdi kabız değilken başladı

Bizde öyleyiz ya herşeyimiz farklı ilişki dinamiğimiz böyle demek
Evet canım da senin haftada 31 görünüyor. Doktorun birşey demedi mi? Bana ben unutsam bile muhakkak hatırlat demişti. Dün görmeyince söyledim tamam tam haftası devlette yaptırabilirsin dedi. 10 gün önceki negatif sonucumu da verdiler.

Kan uyuşmazlığı iğnesi için devletten randevumu alınıyor yoksa acilden falanmı giriliyor?

Bi bu kalmıştı bende bi sorayım 25 inde randevum var sağol canım

Kan uyuşmazlığı iğnesi için devletten randevumu alınıyor yoksa acilden falanmı giriliyor?
Daha gitmedim canım detay bilmiyorum ben poliklinikten giriş yapacam. Çünkü yapılırken raporlu ilaç diye geçiyor ve geniş bir zaman aralığı var acilde yapmazlar herhalde

Doktora gittim, muhtemelen gecen hafta kizimda olan bogaz enfeksiyonu bana gecmis. Kendi doktorum ghosting yapiyor, gormezden geliyor. Bikti adam sanirim, zirt pirt ateslenmemden Neyse paracetamol atesimi dusurdu biraz. 3 gun yatistayim. Kuyruk sokumu agrima da iyi gelecektir yatmam. Biraz kendime gelirim bahaneyle.

Kızlar yaaa benim kanımda iltihap çıktı idrar kültürü istedi doktor böyle olan var mı?
Kanda crp mi yüksek çıktı? Oyleys3 hamilelikte yukselebiliyormus. Idrarda olmasın, varsa da toz saşe veriyor doktor, duzelirsin hemen zaten. Idrar bakarken protein de talep edebilirsin

Olsun, sen yine de es zamanli ölç, cihaz hakkında soru işareti kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…