2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya geçen tuvalete girip çıktım 15dk sonra ise donuo tuvalete gittim evden cikiuorim bir yere gidince hemen tuvalet arıyorum
Himm köy olmazsa canim

Direkt çalışamaz alacamda benimki analik izni bitince 2yil ücretsiz Alaçam inşallah ozaman çağırabilir mi? Birde ben ücretsiz istedigmde şuan iş yoğunluğu bar özel durum var diyip sonra izin al deme hakları varmı?

cok özel bi işte çalışman lazım çok özel bi durum olması lazımdır ya çağrılmak için.
onun dışında memuru cagiramaz amiri yasal hakkını kullanırken.
hatta biz üzerimizdeki işleri devrediyoruz. üzerimizde işle ayrılamıyoruz sıkıntı olmaması adına. çünkü sistemlerimiz kendimize özel sifremiz var tc mizle çalışıyoruz
çalıştığın yerin sendikası varsa ordan bi bilgi alsan daha sağlıklı olur. ben olsam çağırma işini yazılı ister sonra da hak ihlali diye şikayet ederim

Aynen ya geçen tuvalete girip çıktım 15dk sonra ise donuo tuvalete gittim evden cikiuorim bir yere gidince hemen tuvalet arıyorum
Himm köy olmazsa canim

ruh ikizim 10 dk bile olmuyo bazen ya. tak diye geciriyo bi tane
ben de tuvalet düşünerek çıkıyorum programı tuvalete göre yapıyorum

bizim müdür arkadaşa yıllık iznini kullandırmamisti. kızın yıllık izinleri yandı müdür yüzünden.
o mesela hakkımı helal etmiyorum Allahindan bulsun diyerek gitmişti
adam hamile ve doğuran personelden nefret ediyo resmen. Beni de aylarca yerimi değiştirmeden eleman vermeden calsitirdilar. resmen eziyet ettiler. 32 dolar dolmaz kaçar gibi izne ayrıldım. insan gibi çalışmama musade etseler belki aktarmak için uğraşırdm.

ben de Allaha havale ediyorum. rabbim büyük yaptıklarını görüyo herkesin

Cnm çalışamaz aldığın anda doğum iznini başlatmış oluyorsun çağıramaz öyle bir hakkı yok benim bildiğim, ücretsiz izin konusu biraz amirin inisiyatifinde olabilir ondan çok emin değilim, sen sendikalıysan eğer en iyi onlardan öğrenirsin, değilsende i.k ile bir görüş istersen, bende 6 ücretsiz alıcam müdürüm sorun yapmayan bir insan ama benim hiç bişey demedi ne istediysem tamam dedi o y0zden çok araştırma yapmam gerekmedi

Allah sabır versin valla çok zor her hafta gömlek kumaş pantolon ütülüyordum bende.
Aminnnn canım hamilelikte ütü daha zor oluyor yeni doğan bebeğin de ütüsü ooo ama o arada babası ikisinede bakar ya da kendi ütüyü yapar çok merhametlidir ama herkese karşı merhametlidir kimseyi üzmez kırmaz dünyaya bin defa gelsem bu adamı bulurdum yine

Ay ne güzel benimki de öyle çok şükür o konularda. Ev işlerini falan yapar

Maşallah cnm nazar değmesin bende eşim için hep aynı şeyi söylerim, bu dünyaya bir daha gelsem gene eşimle evlenirdim

evlilik hayatı kolay değil sorumluluk almak lazım ben bebek taşıyorum dersin
Adam zaten her konuda yardımcı oluyor bir yerim agrisa çok üzülüyor zaten bizim İstanbul'da hiç kimsemiz yok var olan hiç kimselerle çok kimseler burada olsa dahi faydası olmaz yardımcı olmaz sadece maddi yardım isterler bizden o yüzden kafamız rahat valla eşimle kızımla gidip doğurup gelirim lohusaligimi zehir edecek kimse yok ohh miss gibi

Ay ne güzel benimki de öyle çok şükür o konularda. Ev işlerini falan yapar
Ayy maşallah benimki hep yurtdışında kalmış hep çalışmış ev işine kadın tutmuş çok ev işinden anlamıyor ama aşçı edasında yemek yapar kızımıza değişik tatlarda yemekler yapar maşallahı var

Ay ne güzel benim koca sadece fırına tavuk atabiliyor ama buna da şükür. Hasta olsam aç bırakmaz yani. Hamileliğimin ilk dönemlerinde o baktı bana

Kızlarr kimdi benle beraber bi türlü gecelik beğenmeyen alamayan
Ben aldım. Gece sabaha kadar uyuyamıyom. Gecelik aldım
Pentiden uygulamasını indirin
Ya da trendyoldan bakın 300 liralık alışverişe 75 lira indirim var
Bide %60 a kadar indirim var
Değişiyo üründen ürüne
Şu 3 takımı aldım çok uyguna da geldi

Eklentiler

• 8C3A9805-D66F-46BC-B1ED-D8ED379D962E.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 91476CC1-CA8A-43F0-897A-C8282194E40B.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 49

İstanbuldayız kimsemiz yok. yardım edecek kimse de yok çok aynıyız senle:)
sıkıntı eşim polis oldugu için çoğu şey bana kalıyor bizim evde

Maşallah cnm nazar değmesin bende eşim için hep aynı şeyi söylerim, bu dünyaya bir daha gelsem gene eşimle evlenirdim
Çok teşekkür ederim canım biz bide görücü usulüyle tanıştık o diyor ki ayıp olmasın hemen gideyim ben diyorum ki ayıp olmasın nasil kalkayım biranda yemeğe davet etti ben de o an yemeğe de gideyim ayıp olur hayır dersem daha da görüşmem diyorum bir oturduk düşünceleri, hayata bakışı,ailesine olan sevgisi saygısı , eşi için çocukları için düşünceleri o kadar güzeldi ki o güzellikleri yuzunede de yansımıştı dedimki yıllardır beklediğim bu adammış hiç evliliği düşünmeyen ben işte bu adamla evlenirim dedim 3 ay içinde evlendik bütün çevrem şok geçirdi şimdi diyorum ki neden erken gelmedin yurtdışındaydim diyor

Bende eşimle çocukluk arkadaşıyım saklambaç falan oynayarak büyüdük yıllarca görüşmedik koptuk birbirimizden bigün biyerde karşılaştık tekrar, nolduğunu anlamadan ilişkiye başladık bi baktık evleniyoruz kısmetinde varsa bir şekilde buluyor seni demekki

Ay ne güzel benim koca sadece fırına tavuk atabiliyor ama buna da şükür. Hasta olsam aç bırakmaz yani. Hamileliğimin ilk dönemlerinde o baktı bana
Olsun canım önemli olan düşünmesi sevgisi, saygısı böyle adamlar eşine ve çocuğuna gerçekten çok düşkün oluyor özellikle de kız cocuklarina hiç kıyamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…