- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Aynen ya geçen tuvalete girip çıktım 15dk sonra ise donuo tuvalete gittimbazen yürürken yapiyo o an kötü oluyo iste
bide arabaya oturmak sıkıntı direk ağrım oluyo benim. evde koltuğa oturmak gibi rahat değil araba koltuğu
iş yerinden bel minderimi almıştım arabaya koysam fena olmayacak sanırım
Direkt çalışamaz alacamda benimki analik izni bitince 2yil ücretsiz Alaçam inşallah ozaman çağırabilir mi? Birde ben ücretsiz istedigmde şuan iş yoğunluğu bar özel durum var diyip sonra izin al deme hakları varmı?Hsyır cnm çağıramaz, bende devletteyim önümüzdeki hafta perşembe çalışabilir alıp 37 ye kadar evden çalışıcam, müdürümle anlaştım özel bir durum olursa gidicem işe, sen eğer direkt çalışamaz alıp izne çıkıcaksan hiç bşey yapamaz
Bende öyle biliyorum ama amir isterse çağırabilir diyende oldu da.
Oldu ki çağırdı ne yapmak laizm ki?
Bende ayrilcam yakında. Hatta bayadir ben 2sene ücretsiz Alaçam bilginiz olsun diyip kendimi unutturmaya çalışıyorum
Aynen ya geçen tuvalete girip çıktım 15dk sonra ise donuo tuvalete gittimevden cikiuorim bir yere gidince hemen tuvalet arıyorum
Himm köy olmazsa canim
ruh ikizim10 dk bile olmuyo bazen ya. tak diye geciriyo bi tane
ben de tuvalet düşünerek çıkıyorum programı tuvalete göre yapıyorum
bizim müdür arkadaşa yıllık iznini kullandırmamisti. kızın yıllık izinleri yandı müdür yüzünden.Direkt çalışamaz alacamda benimki analik izni bitince 2yil ücretsiz Alaçam inşallah ozaman çağırabilir mi? Birde ben ücretsiz istedigmde şuan iş yoğunluğu bar özel durum var diyip sonra izin al deme hakları varmı?
Cnm çalışamaz aldığın anda doğum iznini başlatmış oluyorsun çağıramaz öyle bir hakkı yok benim bildiğim, ücretsiz izin konusu biraz amirin inisiyatifinde olabilir ondan çok emin değilim, sen sendikalıysan eğer en iyi onlardan öğrenirsin, değilsende i.k ile bir görüş istersen, bende 6 ücretsiz alıcam müdürüm sorun yapmayan bir insan ama benim hiç bişey demedi ne istediysem tamam dedi o y0zden çok araştırma yapmam gerekmediDirekt çalışamaz alacamda benimki analik izni bitince 2yil ücretsiz Alaçam inşallah ozaman çağırabilir mi? Birde ben ücretsiz istedigmde şuan iş yoğunluğu bar özel durum var diyip sonra izin al deme hakları varmı?
benim ilk oğlan yukardaydi baya. dogurana kadar hamile gibi bile değildim yaHayır şimdiden böyle istek ilerleyen vakitte tuvaletin kapısında oturacağız herhalde
Aminnnn canım hamilelikte ütü daha zor oluyor yeni doğan bebeğin de ütüsü ooo ama o arada babası ikisinede bakar ya da kendi ütüyü yapar çok merhametlidir ama herkese karşı merhametlidir kimseyi üzmez kırmaz dünyaya bin defa gelsem bu adamı bulurdum yineAllah sabır versinvalla çok zor her hafta gömlek kumaş pantolon ütülüyordum bende.
Ay ne güzel benimki de öyle çok şükür o konularda. Ev işlerini falan yaparAminnnn canım hamilelikte ütü daha zor oluyor yeni doğan bebeğin de ütüsü ooo ama o arada babası ikisinede bakar ya da kendi ütüyü yapar çok merhametlidir ama herkese karşı merhametlidir kimseyi üzmez kırmaz dünyaya bin defa gelsem bu adamı bulurdum yine
Maşallah cnm nazar değmesinAminnnn canım hamilelikte ütü daha zor oluyor yeni doğan bebeğin de ütüsü ooo ama o arada babası ikisinede bakar ya da kendi ütüyü yapar çok merhametlidir ama herkese karşı merhametlidir kimseyi üzmez kırmaz dünyaya bin defa gelsem bu adamı bulurdum yine
Adam zaten her konuda yardımcı oluyorevlilik hayatı kolay değil sorumluluk almak lazım ben bebek taşıyorum dersin
Ayy maşallahAy ne güzel benimki de öyle çok şükür o konularda. Ev işlerini falan yapar
Ay ne güzelAyy maşallahbenimki hep yurtdışında kalmış hep çalışmış ev işine kadın tutmuş çok ev işinden anlamıyor ama aşçı edasında yemek yapar kızımıza değişik tatlarda yemekler yapar maşallahı var
Adam zaten her konuda yardımcı oluyorbir yerim agrisa çok üzülüyor zaten bizim İstanbul'da hiç kimsemiz yok var olan hiç kimselerle çok kimseler burada olsa dahi faydası olmaz yardımcı olmaz sadece maddi yardım isterler bizden o yüzden kafamız rahat valla eşimle kızımla gidip doğurup gelirim lohusaligimi zehir edecek kimse yok ohh miss gibi
Çok teşekkür ederim canımMaşallah cnm nazar değmesinbende eşim için hep aynı şeyi söylerim, bu dünyaya bir daha gelsem gene eşimle evlenirdim
Bende eşimle çocukluk arkadaşıyım saklambaç falan oynayarak büyüdükÇok teşekkür ederim canımbiz bide görücü usulüyle tanıştık o diyor ki ayıp olmasın hemen gideyim ben diyorum ki ayıp olmasın nasil kalkayım biranda yemeğe davet etti ben de o an yemeğe de gideyim ayıp olur hayır dersem daha da görüşmem diyorum bir oturduk düşünceleri, hayata bakışı,ailesine olan sevgisi saygısı , eşi için çocukları için düşünceleri o kadar güzeldi ki o güzellikleri yuzunede de yansımıştı dedimki yıllardır beklediğim bu adammış hiç evliliği düşünmeyen ben işte bu adamla evlenirim dedim 3 ay içinde evlendik bütün çevrem şok geçirdi şimdi diyorum ki neden erken gelmedin yurtdışındaydim diyor
Olsun canım önemli olan düşünmesiAy ne güzelbenim koca sadece fırına tavuk atabiliyor ama buna da şükür. Hasta olsam aç bırakmaz yani. Hamileliğimin ilk dönemlerinde o baktı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?