2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım oyuzden amir takdirinde bizde de izin alırken kim var yok diye soruluyor hemen hatta gecen sene izne çıkacaktım tam izni yazdım arkadaş temaslı pozitif çıkarsa beni tatilden çağırırlar diye geç gittim izne.

İzni yazıp yazıp reti yazılı alsa ret için gerekli sebep yoksa dava açsa kazanırdı .

İnşallah cagirmazlar. Unutun beni dedim zaten hatta bakarsınız ikinci çocuğu yaparım 2 yolda öyle ucretsiz izin alırım diyorum

Teşekkürler canım.
Üzerinde puset yokken ağırlığı nasıl canım güzelmiş. Birde tek Elle kapanıp açılıyor mu
Tek elle cok rahat acılıp kapanıyor, sanırım 7 8 kilo agırlıgı da, tutma yeri var tekerlekleriyle beraber valiz gibi taşıyabiliyorsun

işte o sürede bebeğe bakacak kimse olmayınca ugrasamadi
eşinin de izni bitmisti galiba.

Allah kolaylık versin ama sana da zorluk çıkarmazlar sanırım. çok kıl insanlar olması lazım.

Ha tamam.
Ama bana şey dediler çalışır alacaksan 32+0da getirki boşa geçmesin getirmezse onlar çalışılması sayılır

aynen doğru demişler.
arkadaş da diyo ki kadın doğum doktoru ister bugün 32+0 der ister iki gün sonra bi kaç günde sorun olmaz ayarlarız demiş.
benim sat uyumlu bebek mesela ben 32+0 da gittim direkt o gün aldım raporu. ama o gun gidemeyip ertesi gün gitsem rica ederdim ertesi gün 32+0 diye yazardi raporu:)

işte o sürede bebeğe bakacak kimse olmayınca ugrasamadi
eşinin de izni bitmisti galiba.

Allah kolaylık versin ama sana da zorluk çıkarmazlar sanırım. çok kıl insanlar olması lazım.
Valla iş yogunlugu zamanında bir bayan doğum sonrasi çocuk için ücretsiz izin istemiş 3ay sorna alsan olmazmi demişler
Ben şimdiden diyorum su tarihte gideceğim haberiniz olsun. Olmuycam Allah'ın izni ile .hatta kendimi unutturayim diye genel müdüre filan gözükmüyorum

Tamam ozaman .
Bir iki günden birşey olmaz. Doktor için de isterse verir.
Ay valla keşke izin süresi daha uzun olsayd

bana da dediler doğum iznine ayrilma doğum sonrasına eklersin çalış sensiz napcaz diye. naparsaniz yapın bana ne dedim ben mi vardım burda iki sene önce.

bizde de olur böyle şeyler pazarlik falan tayin istedim diye ayrı bi tantana oldu falan. allahtan müdür hamile doğuran personelden sevmiyo da tayin dilekçeme olur verdi

İstanbuldayız kimsemiz yok. yardım edecek kimse de yok çok aynıyız senle:)
sıkıntı eşim polis oldugu için çoğu şey bana kalıyor bizim evde
Eşinin işi de zormus canım nöbetleri de oluyorsa çocukla birlikte herşey daha zor bir de çalışıyorsun Allah kolaylık versin inşallah canım bende kızımda çalışıyordum saglikciyim ikisini de buyutursem isime tekrar dönerim Asm'deki doktorumuz gel burda çalış diyordu bebek düşünüyorum dedim ikinci bebekten sonra gel haftada 3 gün gel diyorlar belki oraya giderim

Tam model adı yada link verebilir misin?
Joie muze lx tam adı baglantısını kopyalayamadım yazınca cıkıyor nete.
Zaten bir tek e bebek ve trendyolda satılıyor. Ben e bebekten aldım. 2900 tl ye trendyolda aynı model şu ande 8.800 tl diyor nedenini anlayamadığım bir şekilde. Yakınlarında e bebek varsa bakabilirsin

Bizde lisede 2 ay çıktık ayrıldık hayatta birbirimizi almayı ikimizde istemiyordu. 10 yıl geçti aradan karşılaştık 2. Hafta nişanlandık 2,5 ay sonra evlendik 10 yıllık evliyiz iyiki o Bi daha gelsem yine onu alırım. Aynı şekilde oda beni... Allah ondan razı olsun.

Benim tayin şansım yok çakılı kadro
Ama aylardır 3 kişilik iş yaptım nefes almadım. 24 hafta beklerken kalkınca bende işlerde hafihledi kendi üzerime iş almadım yeni gelene öğrettim. Rahatça takıldım gozukmedim önemli iş olmayınca

Çok fiyat farkı varmış bakayım bende eşim gelince onlada bakariz ay inşallah 25kg kadardir

aaa çok iyi olur haftada üç gunse sağlıkcilarda daha büyük sıkıntı galiba izin, ücretsiz izin falan.

eşimin görevleri de oluyo bazen bir hafta olmuyo evde. bazen iki hafta birbirimizi göremiyoruz ben geliyorum o yok o geliyo ben yok

su ücretsiz izin iyi gelecek bize de. özellikle bana. çok yorulduğumu hissediyorum artik:)
cocuk hasta olur eşim olmaz. çocuk iyileşir dinleneyim derim ben hasta olurum
tam iyilesecekkken eşim yine olmaz ben çocuk iş ev koşturmak zorunda kalırım
iş yerinde de ben izne ayrilana kadar personel vermediler yoğun çalışmak zorunda kaldım.

dağlara taşlara haykırasım gelmişti 32. haftada izne ayrılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…