- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Benim bebeğin kafası solda orayı sürekli itiyor sanki, kafasının olduğu yer ya acıyor yada kasılıyorşimdi de yazarken gövdesinin olduğu yer sağ tarafım kasıldı. Göbeğim bi sağa yamuluyor bi sola. Allahtan kısa sürüyor max 1-2 dk. Sizinde oluyor mu?
Ayy en zoru. Yok ben yapamam afakanlar basar beni. Haftalik anlasican biriyle gelip yapcak aslindaAyy benim de ütü zoruma gidiyor adam hiç kot giymez kumaş pantolon, gömlek
Ayy en zoru. Yok ben yapamam afakanlar basar beni. Haftalik anlasican biriyle gelip yapcak aslinda
Benim oluyor tam tersi kafası sağda benim kızın. Canımı yakıyor bazenBenim bebeğin kafası solda orayı sürekli itiyor sanki, kafasının olduğu yer ya acıyor yada kasılıyorşimdi de yazarken gövdesinin olduğu yer sağ tarafım kasıldı. Göbeğim bi sağa yamuluyor bi sola. Allahtan kısa sürüyor max 1-2 dk. Sizinde oluyor mu?
O dert bende de vardı neyseki 2 ay rahatladım.Ayy benim de ütü zoruma gidiyor adam hiç kot giymez kumaş pantolon, gömlek
Temizliğe kadın geliyor, yemeği kendi yapıyor, ütüyü de başkası yaparsa adam belki sen de git derAyy en zoru. Yok ben yapamam afakanlar basar beni. Haftalik anlasican biriyle gelip yapcak aslinda
Benim kide nezaman dışarı çıkacak baskı yapıyor oraya sürekli tuvalet isteği oluyorbazen kafa bazen gövde bazen ayak... ben yorulunca ya da eğilip kalkınca oluyo daha çok.
kafasi mesanenin olduğu yerde galiba bazen bi ittiriyo ben doğru tuvalete
Aslinda mahallede terzi olsa parca basi 2 tl 4 tlye yapiolardi gecen yil. Ama smdi fiyatlar ucmusturbazı terziler ya da kuru temizlemeler anlasinca uygun fiyata yapıyormus:)
Benim eşim hiç kot giymez çok nadir tişört o da yakalı tişört olacakO dert bende de vardı neyseki 2 ay rahatladım.
E ne canim hizmetini yapmaya mi evlendik. Kendileri cogunlukla bi tek ise gidiolar bi git mi diyoruzTemizliğe kadın geliyor, yemeği kendi yapıyor, ütüyü de başkası yaparsa adam belki sen de git der
Ama sanki benim hizmetimi hep o yapıyor gibime geliyorE ne canim hizmetini yapmaya mi evlendik. Kendileri cogunlukla bi tek ise gidiolar bi git mi diyoruz
Bendeki de kasılma değil bence, nstde hiç olmadı sertlik ama kasılma çıkmıştı cihazda. Benimki bi kafasıyla yapıyo bi gövdesiyle. Kafasıyla baya canımı acıtıyo sık yapıyor bideBenmki onu poposuyla yapio solda poposu. Doktordayken de yapti kasilma mi diye baktik yok poposunu ittiriyo resmen
32 hafta raporu almaya başladınız mı?
A avozge sen bilirsin canım devlet memurlarında doğum nedeni ile ücretsiz izinde amir beni ise cagiramaz dimi?
Doğum nedeni ile ücretsiz izin anayasal hak diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?
Olurda cagirirsa ne yapmak lazım? gitmek mi lazım resmi yazı mi beklemek lazım? Gelmiyorum dersen ise gitmedifim için memurluktan çekilmiş mi oluyoruz
Allah sabır versinBenim eşim hiç kot giymez çok nadir tişört o da yakalı tişört olacak2 aylık da olsa tatil yok
Temizliğe kadın geliyor, yemeği kendi yapıyor, ütüyü de başkası yaparsa adam belki sen de git der
Benim kide nezaman dışarı çıkacak baskı yapıyor oraya sürekli tuvalet isteği oluyor
Aslinda mahallede terzi olsa parca basi 2 tl 4 tlye yapiolardi gecen yil. Ama smdi fiyatlar ucmustur
Hsyır cnm çağıramaz, bende devletteyim önümüzdeki hafta perşembe çalışabilir alıp 37 ye kadar evden çalışıcam, müdürümle anlaştım özel bir durum olursa gidicem işe, sen eğer direkt çalışamaz alıp izne çıkıcaksan hiç bşey yapamaz32 hafta raporu almaya başladınız mı?
A avozge sen bilirsin canım devlet memurlarında doğum nedeni ile ücretsiz izinde amir beni ise cagiramaz dimi?
Doğum nedeni ile ücretsiz izin anayasal hak diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?
Olurda cagirirsa ne yapmak lazım? gitmek mi lazım resmi yazı mi beklemek lazım? Gelmiyorum dersen ise gitmedifim için memurluktan çekilmiş mi oluyoruz
Bende öyle biliyorum ama amir isterse çağırabilir diyende oldu da.yasal analık izninde ya da ücretsiz izinde amirin hiç bir etkisi yok.
çağıramaz seni kesinlikle. ben de devlet memuruyum. geçen hafta salı günü ayrıldım ben de 32. haftada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?