Aynen öyle. Şikayetim yok zaten şükrediyorum her zaman onunla evlendiğim içinOlsun canım önemli olan düşünmesisevgisi, saygısı böyle adamlar eşine ve çocuğuna gerçekten çok düşkün oluyor özellikle de kız cocuklarina hiç kıyamıyorlar
Araba ile ilgili mesajına fotolu yanıt vereceğim. Dogum izninde işe cagırma diye bir durum smx konusu olamaz. Eger resmi iznini aldıysan ki kanunen zorunlu bu izin zamanı geldiğinde alıyorsun amirin seni işe cagıramaz. Dogum iznini bölerek de kullandıramaz. Yanı bi hafta calıs bi hafta izin vap ya da 3 gün calıs bi hafta izin yap gibi bir durum söz konusu değil. Dogum iznindeyken işe gitmediğin için memurluktan çekilmiş olmazsın cunku seni işe cagırma hakları yok32 hafta raporu almaya başladınız mı?
A avozge sen bilirsin canım devlet memurlarında doğum nedeni ile ücretsiz izinde amir beni ise cagiramaz dimi?
Doğum nedeni ile ücretsiz izin anayasal hak diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?
Olurda cagirirsa ne yapmak lazım? gitmek mi lazım resmi yazı mi beklemek lazım? Gelmiyorum dersen ise gitmedifim için memurluktan çekilmiş mi oluyoruz
Yıllık izin amir takdirinde vermeyebilir. Bizde de oldu öyle birkaç kez ret ederse arkadaşlar mobbing diye dava mi açsak diye düşünen oldu.bizim müdür arkadaşa yıllık iznini kullandırmamisti. kızın yıllık izinleri yandı müdür yüzünden.
o mesela hakkımı helal etmiyorum Allahindan bulsun diyerek gitmişti
adam hamile ve doğuran personelden nefret ediyo resmen. Beni de aylarca yerimi değiştirmeden eleman vermeden calsitirdilar. resmen eziyet ettiler. 32 dolar dolmaz kaçar gibi izne ayrıldım. insan gibi çalışmama musade etseler belki aktarmak için uğraşırdm.
ben de Allaha havale ediyorum. rabbim büyük yaptıklarını görüyo herkesin
Cnm çalışamaz aldığın anda doğum iznini başlatmış oluyorsun çağıramaz öyle bir hakkı yok benim bildiğim, ücretsiz izin konusu biraz amirin inisiyatifinde olabilir ondan çok emin değilim, sen sendikalıysan eğer en iyi onlardan öğrenirsin, değilsende i.k ile bir görüş istersen, bende 6 ücretsiz alıcam müdürüm sorun yapmayan bir insan ama benim hiç bişey demedi ne istediysem tamam dedi o y0zden çok araştırma yapmam gerekmedi
Yıllık izin amir takdirinde vermeyebilir. Bizde de oldu öyle birkaç kez ret ederse arkadaşlar mobbing diye dava mi açsak diye düşünen oldu.
Bende bu zihniyeti anlamıyorum ya
Sağol canım. Araba konusu çok kompleks mis çok model varAraba ile ilgili mesajına fotolu yanıt vereceğim. Dogum izninde işe cagırma diye bir durum smx konusu olamaz. Eger resmi iznini aldıysan ki kanunen zorunlu bu izin zamanı geldiğinde alıyorsun amirin seni işe cagıramaz. Dogum iznini bölerek de kullandıramaz. Yanı bi hafta calıs bi hafta izin vap ya da 3 gün calıs bi hafta izin yap gibi bir durum söz konusu değil. Dogum iznindeyken işe gitmediğin için memurluktan çekilmiş olmazsın cunku seni işe cagırma hakları yok
Canım 32+0da alman lazım mis raporu geç götürsem o geç götürdüğün süreyi surenden düşüyorlar mis.@Pembekelebek_8787 canım ben bugün doktora gittim. Şu an heyet raporum var. Salı günü 21 inde bitiyo raporum. Bugün sat a göre 31+5, 32. Hafta ve çalışabilir raporunu verin dedim. Olmaz haftaya dedi. Salı günü tekrar gitcem. Bayram tatiline kadar çalışmayı düşünüyorum. İnşallah gidebilirim. Zor olcak gbi
Canım yurtdışındayım dersin çağırırsa.Sağol canım. Araba konusu çok kompleks mis çok model var
Çok sağol canım ik ya sordum kanunen cagiramaz ama isterse özel durumda çağırabilir dedi. O kısmı kafama karıştırdı hadi çağırsa yurt dışında olqcam ha diyince gelemem. Zaten ben burda olmuycam diyorum gidecem.
Benimki asagıdaki gibi oluyor katlanımca kabin boy mu bilemiyorum valla. Ama cok kullanıslı ben memnunum, joienin baston modellerine baktık onlar da katlanınca cok uzun oluyor bu toplu duruyor katlanıncaKatlaninca kabin boy oluyor mu yada yer kaplaması nasil
Ay bide çalışamaz mı almamız gerekiyo tekeae doğum iznine çıkmak için.
32. Haftadan sonra istediğimiz zaman ayrılamıyor muyuz ya
Hayır canım .32+0da rapor gotureceksin çalışır yada çalışamaz diyeAy bide çalışamaz mı almamız gerekiyo tekeae doğum iznine çıkmak için.
32. Haftadan sonra istediğimiz zaman ayrılamıyor muyuz ya
Doğum izni değilde 2yol ücretsiz izinde cagirir miCanım yurtdışındayım dersin çağırırsa.
Rapor mu bu bulunduğun şehirden çıkmıycaksin diye bişey mi var. Belki yurtdışında şehir dışında doğurcaksın
Çağıramaz ya. Doğum izni bu. Belki doğurdun o an.
Bizim kurum doktorun raporunu esas alıyo.Canım 32+0da alman lazım mis raporu geç götürsem o geç götürdüğün süreyi surenden düşüyorlar mis.
İnşallah gideesin canım ben mecbur 32de ayrılacağım
Teşekkürler canım.Benimki asagıdaki gibi oluyor katlanımca kabin boy mu bilemiyorum valla. Ama cok kullanıslı ben memnunum, joienin baston modellerine baktık onlar da katlanınca cok uzun oluyor bu toplu duruyor katlanınca
Kurum doktoru raporu oluyor muu bilemedim uzman mi gerek bilgisi olan paylaşırsa daha iyi olur gibiBizim kurum doktorun raporunu esas alıyo.
Ben doktora mesela diycem ki bugün 32. Hafta başlıyo
O şekilde ver
Hallederiz dedi doktor yazarım ben bir iki günden bişey olmaz dedi.
Doğum izni değilde 2yol ücretsiz izinde cagirir mi
Kanunen cagıramadığı sürece işten kanunen cıkmıs olmazsın kanun seni korur merak etme. Annelik izninde bir memur cagırılmaz işe için rahat olsun.Sağol canım. Araba konusu çok kompleks mis çok model var
Çok sağol canım ik ya sordum kanunen cagiramaz ama isterse özel durumda çağırabilir dedi. O kısmı kafama karıştırdı hadi çağırsa yurt dışında olqcam ha diyince gelemem. Zaten ben burda olmuycam diyorum gidecem.
Hayır çağıramaz. Benim arkadaşım 6 ay emzirmeyi kullandı yarım günDoğum izni değilde 2yol ücretsiz izinde cagirir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?