2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsun canım önemli olan düşünmesi sevgisi, saygısı böyle adamlar eşine ve çocuğuna gerçekten çok düşkün oluyor özellikle de kız cocuklarina hiç kıyamıyorlar
Aynen öyle. Şikayetim yok zaten şükrediyorum her zaman onunla evlendiğim için şimdiden ölüp bitiyor bizim kız için valla doğunca ne yapar bilmiyorum

Araba ile ilgili mesajına fotolu yanıt vereceğim. Dogum izninde işe cagırma diye bir durum smx konusu olamaz. Eger resmi iznini aldıysan ki kanunen zorunlu bu izin zamanı geldiğinde alıyorsun amirin seni işe cagıramaz. Dogum iznini bölerek de kullandıramaz. Yanı bi hafta calıs bi hafta izin vap ya da 3 gün calıs bi hafta izin yap gibi bir durum söz konusu değil. Dogum iznindeyken işe gitmediğin için memurluktan çekilmiş olmazsın cunku seni işe cagırma hakları yok

Yıllık izin amir takdirinde vermeyebilir. Bizde de oldu öyle birkaç kez ret ederse arkadaşlar mobbing diye dava mi açsak diye düşünen oldu.

Bende bu zihniyeti anlamıyorum ya

Sendikali değilim .
İk ya sordum ucretsiz hakkında var dedi . normalde cagiramaz ama amir çağırabilir de dedi o kısmını anlamadım bende.

@Pembekelebek_8787 canım ben bugün doktora gittim. Şu an heyet raporum var. Salı günü 21 inde bitiyo raporum. Bugün sat a göre 31+5, 32. Hafta ve çalışabilir raporunu verin dedim. Olmaz haftaya dedi. Salı günü tekrar gitcem. Bayram tatiline kadar çalışmayı düşünüyorum. İnşallah gidebilirim. Zor olcak gbi

Yıllık izin amir takdirinde vermeyebilir. Bizde de oldu öyle birkaç kez ret ederse arkadaşlar mobbing diye dava mi açsak diye düşünen oldu.

Bende bu zihniyeti anlamıyorum ya

yıllık izin çakışıp da iş yerinde işi yürütecek personel bulunmazsa diye amirin takdirine bırakılmış bisey aslında.
onun inisiyatifinde olan bisey değil. ama arkadaş uğraşsa hakkını alırdı.
bebeğine bakacak kimse yoktu mecburen ücretsiz izne ayrıldı direkt

Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

Sağol canım. Araba konusu çok kompleks mis çok model var

Çok sağol canım ik ya sordum kanunen cagiramaz ama isterse özel durumda çağırabilir dedi. O kısmı kafama karıştırdı hadi çağırsa yurt dışında olqcam ha diyince gelemem. Zaten ben burda olmuycam diyorum gidecem.

Ay bide çalışamaz mı almamız gerekiyo tekeae doğum iznine çıkmak için.
32. Haftadan sonra istediğimiz zaman ayrılamıyor muyuz ya

Canım 32+0da alman lazım mis raporu geç götürsem o geç götürdüğün süreyi surenden düşüyorlar mis.
İnşallah gideesin canım ben mecbur 32de ayrılacağım

Canım yurtdışındayım dersin çağırırsa.
Rapor mu bu bulunduğun şehirden çıkmıycaksin diye bişey mi var. Belki yurtdışında şehir dışında doğurcaksın
Çağıramaz ya. Doğum izni bu. Belki doğurdun o an.

Katlaninca kabin boy oluyor mu yada yer kaplaması nasil
Benimki asagıdaki gibi oluyor katlanımca kabin boy mu bilemiyorum valla. Ama cok kullanıslı ben memnunum, joienin baston modellerine baktık onlar da katlanınca cok uzun oluyor bu toplu duruyor katlanınca

Eklentiler

• IMG_20220617_205801.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20220617_205717.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220617_205417.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220617_205403.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220617_205334.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 50

hayır doktor sana rapor veriyo hamileliginin ×+y haftasindadir. tahmini doğum şu zamandır. çalışmaz diye.
onu eke koyup dilekçe veriyorsun. hamileligimin şu haftasindayim çalıştığım ... günün doğum sonrası iznime eklenmesini talep ediyorum. 16 haftalık analık iznine ayrılmak istiyorum gibi bisey yaziyosun.

Hayır canım .32+0da rapor gotureceksin çalışır yada çalışamaz diye
Fiilen çalışman lazımmış ki fiilen çalışılan süre aktarılıyormus
32+0da çalışır alıp örnek 35de ayrılmak istedim busefer çalışamaz raporu alacaksin

Canım 32+0da alman lazım mis raporu geç götürsem o geç götürdüğün süreyi surenden düşüyorlar mis.
İnşallah gideesin canım ben mecbur 32de ayrılacağım
Bizim kurum doktorun raporunu esas alıyo.
Ben doktora mesela diycem ki bugün 32. Hafta başlıyo
O şekilde ver
Hallederiz dedi doktor yazarım ben bir iki günden bişey olmaz dedi.

Benimki asagıdaki gibi oluyor katlanımca kabin boy mu bilemiyorum valla. Ama cok kullanıslı ben memnunum, joienin baston modellerine baktık onlar da katlanınca cok uzun oluyor bu toplu duruyor katlanınca
Teşekkürler canım.
Üzerinde puset yokken ağırlığı nasıl canım güzelmiş. Birde tek Elle kapanıp açılıyor mu

Doğum izni değilde 2yol ücretsiz izinde cagirir mi

bazı kurumlarda cagirilanlar var. hatta kullandirilmayan arkadaşlar var.
ben maliyedeyim. maliyede bazı uzmanliklarda öyle bi durum varmış. yasal mı bilmiyorum ama ayrilamayan kişiler olmuş. senin kurumunda öyle bisey yoksa sorun olmaz.

Kanunen cagıramadığı sürece işten kanunen cıkmıs olmazsın kanun seni korur merak etme. Annelik izninde bir memur cagırılmaz işe için rahat olsun.

Doğum izni değilde 2yol ücretsiz izinde cagirir mi
Hayır çağıramaz. Benim arkadaşım 6 ay emzirmeyi kullandı yarım gün
Sonra ücretsiz izne ayrıldı. Ailesinin yanına şehir dışına gitti. Bir sene orda kaldı.
İzni bitince geldi. Kimse de arayıp sormadı.
Çağıramaz zaten
Sen düşünme bunu hiç
Hem de bu arkadaş sözleşmeli personel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…