2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf aynılarını nerdeyse yaşadıklarımız. Beni 24 den 32 ye kadar yine kostur kostur çalıştırdılar.
yer değişikliği istedim eleman istedim vercez deyip oyalayıp durdular. en son kimseye söylemeden gittim müdüre tayin dilekçesi verdim.
sefimle müdür yardımcım çok bozuldu ama insan insana bunu yapmaz. maaşımı onlar vermiyo bütün vatandaşların hakkı var diye elimden geleni yaptım rapor almadan çalıştım. ama onlar keyfimden çalışıyorum gibi davrandı.

ellerimde egzama vardı aylardır. izne ayrılırken geçti tamamen stresmis. pazartesi kasinmaya başlardı cumaya kadar yara olur haftasonu korelirdi

Kızlar birde bi ara doğumdan sonraki sigortalı haklarımız yada annelik haklarımız neler onları bilen paylaşırsa çok güzel olur :) süt parası, rapor parası Vs başka neler alıyoruz devletten hem anne hem baba? Yeterince vergilerimizi ödüyoruz maaşımızdan fazlasıyla alıyor devlet, bizde ne hakkımız varsa alalım sömürelim
bildiklerim
1- 16 haftalık rapor parası, ya ay ay alabiliyoruz yada izin bittikten sonra. Şirketin raporu onaylamasına bağlı galiba
2-süt parası( nasıl alınıyor ne zaman alınıyor bilmiyorum)
3- yarım gün çalışma ödeneği işkurdan (1. Doğumda 30 gün 2. Doğumda 60 gün diye gidiyor)

Bildiklerim böyle, bunların dışında var mı? Özel sektördeyim ben

benim pek bilgim yok canım kamudayim.
süt parası PTT ye adımıza yatansa biz ilk cocukta almamıştık. simdi ilk çocukla ikinci çocuğu birlikte almayı düşünüyoruz. süreci tam bilmiyorum ama.

Kızlar merhaba bu 1 haftadır aşırı açık çay içiyorum ben ya bi oturuşta 5-6 bardak normalde asla çay içen biri değilim kansızlığım da var sorun yaratır mı

Aynen canım benimkide o vatandaşın hakko var yetim hakko var diyip aylarca hamile hamile dünya kadar iş yaptım gık demedim. Tayin şansım olsa bende isterdim başka kuruma geçme şansım olsa düşünmez geçerdim ona bile izin vermiyorlar mis.

Herşeyin başı stres.

Memurda süt oarasi var mı ki?
Kamudayim bende bilgim yok

Depend alan hanımlar bana bir el atın L ve XL arasında kaldım. 40-42beden giyiyorum normalde 90kiloyum boyum 1.80cm. Yorumları okuyorum 107kiloyum XL tam oldu diyen var 78kiloyum XL aldım diyen var. Ama şimdi 1.60 birinin 90 kilosuyla 1.80birinin 90 kilosu fiziken bir değil ki. Bel ölçüsü yazıyor göbekli hamile belimizi mi ölçeceğiz ama doğumdan sonra iniyor biri beni aydınlatsın

Süt parası SGK olan herkes alabiliyor eşinizde varsa yine alabiliyorsunuz otomatikmen. Bu sene 300 küsür tl. Pttye gidip başvuruluyor sonra ptt hesabınıza yatıyor. İstenilen belgeleri hatırlamıyorum.
Birde çocuk parası var birinci çocuk 300 ikinci çocuk 400tl alınıyor. Onun içinde aile sosyal hizmetler bakanlığına başvurmuştuk bağlı bulunduğumuz ilçede vardı oradan form vermişlerdi doldurmuştuk

ay cok guzelmıs aslında bakayım hemen :=)

bende 16 sı son kez calısacagım 17 si de haftalık izin alırım ayrılırım artık izine diyorum.

Yok kizz aşırı duygusal bir evlat aşırı duygusal eş aşırı duygusal bir baba , romantik, düşünceli daha bolsun
Ben tam biz kazma olarak oğlak burcu kocamin duygusalligina bile tahammül edemiyorum kiz ben hiç duygusal degilim içimde bi öküz yatiyor ya burcum başak yükselenim aslan tüm duygusuzluk vicdansizlik acimasizlik bende

Valla bilmiyorum ben nerden ne atiyo

valla 68 kılo l alan olmus ben 78 kıloyum bende l beden aldım. bence olur cünkü yanında kac kıloya kac beden olacagı olcusu yazıyor. ordan baktım degıstırmeme kararı aldım

Ayy maşallah size aynen öyle kismetinde olursa bir şekilde karşılaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…