2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum 2 ay önce bana da verdi magnezyum 1 ay falan kullandım oda aklıma geldikçe artık hiç kullanmıyorum sorun yaratırmı magnezyum kullanmamak
Magnezyumu kaıslma ve krampları önlesin diye alıyoruz ama ciddi magnezyum eksikliği bebeği de etkileyebilirmis, preklampsi riskini de azaltıyormus magnezyum, o yüzden ya gün aşırı al ya da maden suyu iç günlük veya magnezyum içeriği yüksek gidalar yiyebilirsin. Bana doktorum krampların yoksa gun aşırı iç dedi ama önceki gece bacagıma kramp girince hergün bir tane içiyorum. Magnorm kullanmıyorum ama baska bir marka kullanıyorum magnorm beni rahatsız etti

Ya bende ilk 2 ay farklı ni marka kullandım sonra doktor magnorm verdi aklıma geldikçe kullanıyordum ama bu suda eriyen ilaçlar benim miğdemi perişan ediyor hapı falan varsa kullanırım anca öyle . Şimdi 1 Aydan fazla hiç kullanmıyorum ama gergin magnezyumlu su dedikleri varya soda gibi ondan içiyorum o yüzden mi bilmiyorum ama bacak kramplarım geçti ilacı kullandığım dönem daha çok kramp yaşıyordum .

Kızlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. 30+2 olduk boyumuz 42 cm kilomu 1800 gram çıktı. Rahim ağzı uzunluğumudur kalınlığı mıdır neyse onu olctu ve 40 mm dedi. Çok uzun olduğunu ve bu ölcumun haftamda göre fazla olduğunu bebeğin 40 dan önce gelme ihtimalinin az olduğunu söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz

Bugün üstümden tır geçti resmen devlet hastanesine gitti kan uyuşmazlığı iğnesi için velev ki kızın uyuması uzayınca mesai bitimine yakın gittik poliklinikten yatış işlemi yapıldı. Yukarı servise çıktık doktoru aradılar iğneyi yazmadan çıkmış nöbetçi doktor yazacaktı o da ameliyata girmiş bekle babam bekle nerdeyse 1,5 saat bekledik haliyle acıktım yemeği görünce kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim üstüne de iş güç hallettik sıcakta.
Uykusuzum, yorgunum ama ağrıdan uyuyamıyorum

Senin kızın gündüz uyuyor mu benimki çok nadir uyuyor bıraktı kedileriyle oynamaktan uyumak istemiyor igneni yaptirdin mi canım geçmiş olsun canım benim de uykum gelmiyor benim bebek bugün toplanıyor kasılma gibi üstelik stresli değilim yorgun değilim şekerim normal bu bebeye noluyorsa artık vaktin var oğlum diyorum

Bizimki bugün uyanmış babasını çağırıyor dedim tamam bu oldu darısı ötekine ilk zamanlar öyle değildi baba bir var bir yoktu yanımızda bana aşırı düşkündü adamın zoruna giderdi. Sonra babacı oldu bana diyor ki hiç mi üzülmüyorsun manyak mıyım ben dedim bu anları çok bekledim hiç üzülmüyorum

Benim kız gece uyumuyor hayatım oldu bitti anne karnından beri böyle biraz düzene giriyor gibi oluyor hop yine aynı sağol kuzum yaptırdım şükür kasılma süreleri nasıl düzenli mi düzensiz mi?

Benim kız gece uyumuyor hayatım oldu bitti anne karnından beri böyle biraz düzene giriyor gibi oluyor hop yine aynı sağol kuzum yaptırdım şükür kasılma süreleri nasıl düzenli mi düzensiz mi?
Benimki gece uyuyor çok şükür oda rüyayla uyanıklık arasında gülüyor rüyasında annniii diyor hep kedileriyle uğraşıyor bazen tirmaliyor galiba pisoo duyyy duyyy diyor yine annniii ben hopp süper annniii gibi koş gözümü kapatmaya rüya maceraları izin vermiyor ay iyi en azından igneni yaptirmissin canım bugün kasilmam oldu şimdi geçti çok şükür neden böyle oldu anlamadım normalde strese girersem oluyordu bir de yorulursam bugün sadece kızımı yıkadım çiş serüveni oluyor git geller o kadar yorulmadim bile

Yaaa yerim o tatlı dilini buarada gündüz uykusu derken ara uykuyu sordun da ben ona cevap vermemişim ara uyku yapıyor 2,5 saat oluyor genelde. Ama işte gündüz gece ters bizde canım haftan büyüdü bebek kendi yorgun olmuş olabilir sen eğilip kalkınca o rahatsız olmuştur belki tepki vermiştir düzenli ve şiddetli değilse doktorlar normal diyor hiç kafana takma

Evet canım ara uykuyu sordum ayy maşallah kuzuma uyusun büyüsün inşallah biz kedileri aldıktan sonra kızım ara uykuyu bıraktı onları düşünmekten uyuyamıyor hayatımızın üst noktasında duruyorlar gündüz onlar gece onlar bugün sanki karnım büyüdü bugünlerde küçülmüştü şimdi düzeldi canım çok şükür

Aslında 2 yaştan sonra eğer gece uykusu güzelse gündüz de uyumayabilir diyor bazı doktorlar canım. Kedili misiniz ya çok güzel çocukların hayvan sevgisiyle büyümesi taraftarıyım biz zeminde oturuyoruz eve almadık ama düzenli baktığımız 2 kedimiz var geçen biri anne olmuş yavruları az büyütüp bize göstermeye gelmişti
Öyle bir nabız yoklamış paşam

Canım geçmiş olsun bende de varisler arttı varis çorabı kullanıyor musun bir de tuzu kesmek faydaliymis .
Benim varisler genital bölgede, varis külotları varmış ama ben pamuklu nene camaşırlarından başkasını giyemiyorum Daha yeni enfeksiyon tedavisi oldum zaten, hiç risk alamam şimdi.

Tuzu bilmiyordum, henüz pek ödemim de yok diye tuzu hiç azaltmamıştım bu haftalardan sonra azaltmak zaten her türlü faydalı ben de dikkat edeyim.

Bacaktakilere hacamat da iyi geliyormuş.

Normal doğuma engel değil zaten ama doğururken ki ıkınmamızda büyük tuvaletimizi yaparkenkiyle aynı. Bir filmde dediği gibi limon kadar bı delikten karpuz kadar bir şey çıkartmak için de ciddi ıkınıyorsun Ikınma da hemoroid sorununu daha da arttıran bir şey. O yüzden hamileyken kabız olmamaya dikkat etmek gerekiyor ki hemorid olmasın. Varolan hemoroidler için de her yolu deneyip en azından küçültmek lazım.

Akşam koltukta uyuyup kalmışım, sonra yatağa geçirce bir türlü uyuyamadım, uyuyamadıkça acıktım, sonunda dayanamayıp gecenin 3ünde kalkıp meyve yedim

Benim geçmiş zaten zamanı 33. Haftadayim artık İlkinde de vurmadilar, kan tahlili yaptık her, bunda bir kere yaptık, kanaman vb. olursa yaparız her aya gerek yok dedi bu doktorum. Doğumdan sonra bebeğin kanı pozitif olursa yaparlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…