Bi tane caps veya video vardı bunla ilgili nasıl dogurmak istiyorsunuz diye soruyor doktor hemen kadının kocası diyor normal doguracağız. Doktor da diyor siz dogururken normal dogurursunuz siz nasıl dogurmak istiyorsunuz hanımefendi diyor o aklıma geldiAy bana Bi cevap verin daha önce doğum yapmış ve yapmamış ama bilgi sahibi olan kadınlarım
Eşim şeker olduğu için doktorun en fazla 39 a kadar bekleriz cümlesini farklı algılamış. Bana kafayı yedirtecek. Ben diyelim 39 da doğurmadım her şey normal hiç bir problem yok bana eşim diyor ki " 40 beklemeyeceğiz doktor öyle dedi 39 da suni sancı ile doğurursun " diyor. Ya açılma yok sancı yok su boşalma yok ne bileyim hiç bir doğum belirtisi yokken bu suni sancı veriliyor mu her şey normalken???? Ben sezaryenden bahsettiğini düşünmüştüm orada sormakta hiç aklıma gelmedi valla.
İcme bacım içme demiri emerKızlar merhaba bu 1 haftadır aşırı açık çay içiyorum ben ya bi oturuşta 5-6 bardak normalde asla çay içen biri değilim kansızlığım da var sorun yaratır mı
Tatlim ben 91 kiloyum suan xl aldim cunku basenim büyük üstüm 40 altim 44 beden mesela kiloyla alaka degilde vücut yapısı önemliDepend alan hanımlar bana bir el atınL ve XL arasında kaldım. 40-42beden giyiyorum normalde 90kiloyum boyum 1.80cm. Yorumları okuyorum 107kiloyum XL tam oldu diyen var 78kiloyum XL aldım diyen var. Ama şimdi 1.60 birinin 90 kilosuyla 1.80birinin 90 kilosu fiziken bir değil ki. Bel ölçüsü yazıyor göbekli hamile belimizi mi ölçeceğiz ama doğumdan sonra iniyor biri beni aydınlatsın
Benim eşim kızıma o kadar bağlı ki acaba oğlumuzu da böyle sevebilir miyim diyorAynen öyle. Şikayetim yok zaten şükrediyorum her zaman onunla evlendiğim içinşimdiden ölüp bitiyor bizim kız için valla doğunca ne yapar bilmiyorum
Ahahaha ben de başak burcuyum. Hatta yükselenim de başak.Ben tam biz kazma olarak oğlak burcu kocamin duygusalligina bile tahammül edemiyorum kiz ben hiç duygusal degilim içimde bi öküz yatiyor yaburcum başak yükselenim aslan tüm duygusuzluk vicdansizlik acimasizlik bende
Çook fena bu kızlarrrBenim eşim kızıma o kadar bağlı ki acaba oğlumuzu da böyle sevebilir miyim diyorkızım da 100 çeşit baba diyor babamm ,babilimm, babisko, babiskomm daha bir suruuu kendisi buluyor kızlarda babaya aşırı düşkün oluyor bir cilveler yapıyor ki
Ben kızımda çalışırken çok sıkıntı çektim iş arkadaşlarim çok yardımcı oluyordu valla bu bebemde sırf yedim içtim gezdim zaten kızımı bırakıp calisamazdimaaa çok iyi olur haftada üç gunsesağlıkcilarda daha büyük sıkıntı galiba izin, ücretsiz izin falan.
eşimin görevleri de oluyo bazen bir hafta olmuyo evde. bazen iki hafta birbirimizi göremiyoruz ben geliyorum o yok o geliyo ben yok
su ücretsiz izin iyi gelecek bize de. özellikle bana. çok yorulduğumu hissediyorum artik:)
cocuk hasta olur eşim olmaz. çocuk iyileşir dinleneyim derim ben hasta olurum
tam iyilesecekkken eşim yine olmaz ben çocuk iş ev koşturmak zorunda kalırım
iş yerinde de ben izne ayrilana kadar personel vermediler yoğun çalışmak zorunda kaldım.
dağlara taşlara haykırasım gelmişti 32. haftada izne ayrılınca
Allah yardımcın olsun kardeşimBen kızımda çalışırken çok sıkıntı çektim iş arkadaşlarim çok yardımcı oluyordu valla bu bebemde sırf yedim içtim gezdim zaten kızımı bırakıp calisamazdimzaten riskli gebeyim yaş 37, tüp bebek, preeklampsi geçmişim var bebelerim büyürse devam ederim inşallah tek olmak ayrı sıkıntı çalışıp çocuk olması ayrı zor eşinin işi zaten zor evde olmaması ayrı zor ayy tabiki dağlara taşlara haykirasin gelir
Ben de duygusal değilim kız bende dikdator gibiyim anamı örnek almisim emekli örrretmennn su eskilerdenBen tam biz kazma olarak oğlak burcu kocamin duygusalligina bile tahammül edemiyorum kiz ben hiç duygusal degilim içimde bi öküz yatiyor yaburcum başak yükselenim aslan tüm duygusuzluk vicdansizlik acimasizlik bende
Aminnn cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah canımAllah yardımcın olsun kardeşim
Ayyy maşallah sağlıkla gelsin kizcenizÇook fena bu kızlarrr
Gerçekten korkuyorum. Daha doğmadan benim pabuç dama atıldı.
Benim aşkım kızım bundan sonra diyo.
Böyle bi konuşuyo karnıma başını dayayıp kızım kızçem diye
Yani ben öyle konuşmadım karnımdakiyle daha o derece
Doktor cinsiyeti söylerken
Döndü eşime gözün aydın kızın olcak çok şanslısın dedi
Bana döndü sen hiç sevinme kuma geliyo dedi
Boy kilo takma. Uzerinde olcu yaziyo. Kalcani olc ust sinirdan 10 cm asagiyla l al. Yoksa xl alDepend alan hanımlar bana bir el atınL ve XL arasında kaldım. 40-42beden giyiyorum normalde 90kiloyum boyum 1.80cm. Yorumları okuyorum 107kiloyum XL tam oldu diyen var 78kiloyum XL aldım diyen var. Ama şimdi 1.60 birinin 90 kilosuyla 1.80birinin 90 kilosu fiziken bir değil ki. Bel ölçüsü yazıyor göbekli hamile belimizi mi ölçeceğiz ama doğumdan sonra iniyor biri beni aydınlatsın
Yemeklerle birlikte almak gerekiyor ac karnına magnezyum ishal yaparMagnezyumu nasil almak gerekir? Sabah ac karinla mi?
Ben hamilelikten öncede öyleydim evden çıkınca tuvalet arıyordumruh ikizim10 dk bile olmuyo bazen ya. tak diye geciriyo bi tane
ben de tuvalet düşünerek çıkıyorum programı tuvalete göre yapıyorum
Ne acıyacağız kız. Her çileyi biz çekiyoruz. Onlarda baksın tadınakeşkeee çok denemek isterim ben hiçte acimam
Benimde sanırım bu hafta belli olur artık. Ama kendi doktorum en fazla 39 görürüz dedi.Bi tane caps veya video vardı bunla ilgili nasıl dogurmak istiyorsunuz diye soruyor doktor hemen kadının kocası diyor normal doguracağız. Doktor da diyor siz dogururken normal dogurursunuz siz nasıl dogurmak istiyorsunuz hanımefendi diyor o aklıma geldiben de sordum doktoruma bu gidişimde nasıl olacak diye. Bana dediği normalde 40 a kadar bekleriz, ilk sezeryan değilse 2. Sezeryan olacaksa da 40 a kadar bekleriz. Sadece ilki sezeryan olanlarda sancılar baslamadan süreci baslatırız cunku tekrat aynı yerden yırtılma ihtimali filan oluyor dedi. Sezeryanı 38 gibi planlarız dedi bu durumlarda. Benim için ise sen zaten basından beri sıkıntılı gidiyorsun 40 a kalacağımızı sanmıyorum hpv de oldugu için zaten benim buyul ihtimal sezeryan olacak. Tamamen akışa göre hareket edeceğiz bebek gelmek istediğinde vucudun bunu belli edecek dedi.
Evet kızlar babacı oluyorBenim eşim kızıma o kadar bağlı ki acaba oğlumuzu da böyle sevebilir miyim diyorkızım da 100 çeşit baba diyor babamm ,babilimm, babisko, babiskomm daha bir suruuu kendisi buluyor kızlarda babaya aşırı düşkün oluyor bir cilveler yapıyor ki
Ben bilmiyorum ama bi ara işten fırsat bulursam arastıracagım iyice buraya da yazarımKızlar birde bi ara doğumdan sonraki sigortalı haklarımız yada annelik haklarımız neler onları bilen paylaşırsa çok güzel olur :) süt parası, rapor parası Vs başka neler alıyoruz devletten hem anne hem baba? Yeterince vergilerimizi ödüyoruz maaşımızdan fazlasıyla alıyor devlet, bizde ne hakkımız varsa alalım sömürelim
bildiklerim
1- 16 haftalık rapor parası, ya ay ay alabiliyoruz yada izin bittikten sonra. Şirketin raporu onaylamasına bağlı galiba
2-süt parası( nasıl alınıyor ne zaman alınıyor bilmiyorum)
3- yarım gün çalışma ödeneği işkurdan (1. Doğumda 30 gün 2. Doğumda 60 gün diye gidiyor)
Bildiklerim böyle, bunların dışında var mı? Özel sektördeyim ben
Tutamıyorum kendimi annemlerin hergün saat 3 te çay saatleri var gidiyorum duramıyorum içmeden önümden alıyorlar artık ve normalde asla çay seven biri değilimİcme bacım içme demiri emer
Doktorum 2 ay önce bana da verdi magnezyum 1 ay falan kullandım oda aklıma geldikçe artık hiç kullanmıyorum sorun yaratırmı magnezyum kullanmamakYemeklerle birlikte almak gerekiyor ac karnına magnezyum ishal yapar
Demir hapiyla çay arasında en az 2 saat olmalıTutamıyorum kendimi annemlerin hergün saat 3 te çay saatleri var gidiyorum duramıyorum içmeden önümden alıyorlar artık ve normalde asla çay seven biri değilimen iyisi annemlere gitmeyeyim evde yapmıyorum çünkü çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?