2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Akşam koltukta uyuyup kalmışım, sonra yatağa geçirce bir türlü uyuyamadım, uyuyamadıkça acıktım, sonunda dayanamayıp gecenin 3ünde kalkıp meyve yedim
Sen yine meyve yemişsin, ben bir sürü alışveriş yaptım Geçen gece sabah 6.30 a kadar uyuyamadım oturup aglicaktim artık uyuyamıyorum diye. Önce baya bir direndim telefonu elime almadım sonra baktım olmayacak bari alışverişlerimi bitireyim dedim Ertesi gün pert oldum tabi

Of boğazım çok ağrıyor. Öksürmekten uyuyamıyorum. Çok canim aciyor ya aglicam. Antibiyotiksiz gecmicek belki de. 4 gun oldu
Çok geçmiş olsun. 4 gündür geçmiyorsa doktora git ilaç lazım olabilir.
Tereyağı ve pekmezi çok övüyorlar. Bir de kozalak reçelini ama.onu Malta'da bulamazsın herhalde

Bugün bastılar bana iğneyi hayatım iğneler ilaçlar oldu

Ay bende şimdiden eşime inşallah bizim kız sana düşkün olur paçalarına yapışır bırakmaz demeye başladım

Kader arkadaşım benimkiler büyük güya amaa ayni durumdayım

Daha şimdiden yaramaz annesiii benim kız her zaman değil ama bazen çok acıtıyor özellikle sol karın boşluğuma ayaklarını bbir dayıyor aman Allahım oyuyor sanki geçecek elbet az kaldı

Çok geçmiş olsun. 4 gündür geçmiyorsa doktora git ilaç lazım olabilir.
Tereyağı ve pekmezi çok övüyorlar. Bir de kozalak reçelini ama.onu Malta'da bulamazsın herhalde
Yok bulamam. Tereyag pekmez, bal karabiber, cay limon fln deniyorum. Ilk dun doktora gittim atesim varken. Paracetamol ic, bal ye diye gonderdi ama bogazim bu kadar kotu degildi, balgam oksurugu basladi. Bogazim giciklaniyor ve uyuyamiyorum oksurmekten. Viks surdum dun dayamayip internette jullanilir kullanilmaz vs cok bilgi var. Ben de riske atmiyordum ama oksurmekten dogurucam icim disima cikiyo. Ben de kizikin ebe viksinen surdum bogazima ve ayaklarimin altina. Cok iyi geldi aninda uyumusum. Simdi yine basladi oksuruk. Bogazim cok aciyo artik oksurmekten.

Ben normalde agzima çay sürmem kahvaltida bile kayinvalidemin çok zorla çay içirmeye kalkmasina bile maruz kalmişligim var yani hamile kaldim kalali kahvaltida 1 kupa acik cay iciyorum ama fazlasi zarar yani

Günaydin kizlaar bugün yine gece 5 sularinda uyandim ama kendimi zorla geri uyuttum kocişimi de sinava gönderdim yan gelip yaticam oglene kadar sonra eltimle babama hediye almaya gidicez yarin babalar günü❤ keşke canımın içi babam hayatta olsaydi da kutlasaydım

Günaydınlar
14.30 saat sonra Adanaya varabildik. Cahillik bilgisizlik başa bela onuda öğrenmiş olduk yolda. Boş yere 2 saatimiz boşa gitti araba bozuldu sandığımız için. ellerim şiş bileklerim ağrıyor. Sanki üzerimden tır geçmiş gibiyim. Ama genel olarak ağrım sızım yok yola bağlı olarak şükür. Bebekim de iyi maşallah hareketli baya iyi olursak Antalya için yola çıkacağız bugün. Ama kötü hissedersem adanada bir gün daha kalacağız.

Magnezinc kullanıyorum ben ki 2.aydan beri ciddi reflu sorunum var. Sabah akşam 1 tane. Doktora danisip ilaç değişebilirsin

Gece uykusu çok düzenli çok şükür inşallah sizinki de düzelir ama gündüz 1 saat uyusa büyümesi açısından daha iyi olur kızım çok istediği için besleme kararı verdik 3 tane de yavrivar onlara babikk pişoo pişolar diyor onları öyle bir kucaklıyor göğsüne dayıyor büyük bir sevgiyle kızıma kalsa sokaktaki bütün hayvanları eve getirir her gördüğüne üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…