Sen yine meyve yemişsin, ben bir sürü alışveriş yaptımAkşam koltukta uyuyup kalmışım, sonra yatağa geçirce bir türlü uyuyamadım, uyuyamadıkça acıktım, sonunda dayanamayıp gecenin 3ünde kalkıp meyve yedim
Çok geçmiş olsun. 4 gündür geçmiyorsa doktora git ilaç lazım olabilir.Of boğazım çok ağrıyor. Öksürmekten uyuyamıyorum. Çok canim aciyor ya aglicam. Antibiyotiksiz gecmicek belki de. 4 gun oldu
Bugün bastılar bana iğneyiBenim geçmiş zaten zamanı33. Haftadayim artık İlkinde de vurmadilar, kan tahlili yaptık her, bunda bir kere yaptık, kanaman vb. olursa yaparız her aya gerek yok dedi bu doktorum. Doğumdan sonra bebeğin kanı pozitif olursa yaparlar artık
Tuzlu suyla gargara, elma sirkesiyle gargara iyi geliyormuş denedin miOf boğazım çok ağrıyor. Öksürmekten uyuyamıyorum. Çok canim aciyor ya aglicam. Antibiyotiksiz gecmicek belki de. 4 gun oldu
Anam bana adaş gelebilir o zamanBiz de hala karar veremedik. İpek ve Eda diyorduk başından beri hala bu ikisinden birini seçemedik, başka bi isim de bulamadık. İsimsiz kaldı kızçemiz
Ay bende şimdiden eşime inşallah bizim kız sana düşkün olur paçalarına yapışır bırakmaz demeye başladımBizimki bugün uyanmış babasını çağırıyor dedim tamam bu oldu darısı ötekineilk zamanlar öyle değildi baba bir var bir yoktu yanımızda bana aşırı düşkündü adamın zoruna giderdi. Sonra babacı oldu bana diyor ki hiç mi üzülmüyorsun manyak mıyım ben dedim bu anları çok bekledim hiç üzülmüyorum
Çok geçmiş olsun cnm, öksürük bir geldimi geçmiyor kolay kolay malesefOf boğazım çok ağrıyor. Öksürmekten uyuyamıyorum. Çok canim aciyor ya aglicam. Antibiyotiksiz gecmicek belki de. 4 gun oldu
Kader arkadaşım benimkiler büyük güya amaa ayni durumdayımAy gerçekten 2ay sonra 3yaşına girecek oğlum var. Ev 5dk mı temiz kalmaz. Resmen oğlumda 9ay yatmışım ne güzel yataktan çıkmamıştım. Şimdi diyorum erken doğacak bu çocuk sizin yüzünüzden çünkü iş bitmiyor. Hergün ev süpürüp siliniyor hergün çamaşır yıkanıyor asılıyor hiç hatırlamıyorum ilk hamileliğimde bunları yaptığımıbakalım birde kardeş durumları nasıl olacak
Daha şimdiden yaramaz annesiiiSelamlar uyumayanlar. Kaç gündür cok yoruldum bu kız beni mahvediyor. Uyutmuyor hareketleri ile canımı cok yakıyor aglıycak şekle geliyorum. Bu saat oldu durmuyor sabahtan beri. Oğlanlar böyle degildi oynardı ama canım yanmazdı
Yok bulamam. Tereyag pekmez, bal karabiber, cay limon fln deniyorum. Ilk dun doktora gittim atesim varken. Paracetamol ic, bal ye diye gonderdi ama bogazim bu kadar kotu degildi, balgam oksurugu basladi. Bogazim giciklaniyor ve uyuyamiyorum oksurmekten. Viks surdum dun dayamayip internette jullanilir kullanilmaz vs cok bilgi var. Ben de riske atmiyordum ama oksurmekten dogurucam icim disima cikiyo. Ben de kizikin ebe viksinen surdum bogazima ve ayaklarimin altina. Cok iyi geldi aninda uyumusum. Simdi yine basladi oksuruk. Bogazim cok aciyo artik oksurmekten.Çok geçmiş olsun. 4 gündür geçmiyorsa doktora git ilaç lazım olabilir.
Tereyağı ve pekmezi çok övüyorlar. Bir de kozalak reçelini ama.onu Malta'da bulamazsın herhalde
Ben evrene 8 agustosta saglikla gelsin diye mesaj gonderiyorum
Keske istedigimiz gunde, saatte gelse ne iyi olur demi kizlarrBende 8-9agustosdüğünümüz gününe hediyye gelsin minnoşum
Bende memnunum iki çatlak bi arada takilip gidiyoruzAhahaha ben de başak burcuyum. Hatta yükselenim de başak.
Eşimde oğlak
Güzel eşleşme ben memnunum yani
Şimdiki ögretmenler naif olmak zorunda her halti şikayet ediyor velilerBen de duygusal değilim kız bende dikdator gibiyim anamı örnek almisim emekli örrretmennn su eskilerdenlince ugramayayimm bende kovayım
Ben normalde agzima çay sürmem kahvaltida bile kayinvalidemin çok zorla çay içirmeye kalkmasina bile maruz kalmişligim var yaniTutamıyorum kendimi annemlerin hergün saat 3 te çay saatleri var gidiyorum duramıyorum içmeden önümden alıyorlar artık ve normalde asla çay seven biri değilimen iyisi annemlere gitmeyeyim evde yapmıyorum çünkü çay
ben gargara yapamıyorum ya, boğazıma bir şey değince öğrüyorum. direkt tükürüyorum ya da istemeden yutuyorum. gargara işlevim yokTuzlu suyla gargara, elma sirkesiyle gargara iyi geliyormuş denedin mi
Ya bende ilk 2 ay farklı ni marka kullandım sonra doktor magnorm verdi aklıma geldikçe kullanıyordum ama bu suda eriyen ilaçlar benim miğdemi perişan ediyor hapı falan varsa kullanırım anca öyle . Şimdi 1 Aydan fazla hiç kullanmıyorum ama gergin magnezyumlu su dedikleri varya soda gibi ondan içiyorum o yüzden mi bilmiyorum ama bacak kramplarım geçti ilacı kullandığım dönem daha çok kramp yaşıyordum .
Aynen öyleŞimdiki ögretmenler naif olmak zorunda her halti şikayet ediyor veliler
Gece uykusu çok düzenli çok şükür inşallah sizinki de düzelir ama gündüz 1 saat uyusa büyümesi açısından daha iyi olurAslında 2 yaştan sonra eğer gece uykusu güzelse gündüz de uyumayabilir diyor bazı doktorlar canım. Kedili misiniz ya çok güzel çocukların hayvan sevgisiyle büyümesi taraftarıyımbiz zeminde oturuyoruz eve almadık ama düzenli baktığımız 2 kedimiz var geçen biri anne olmuş yavruları az büyütüp bize göstermeye gelmişti
Öyle bir nabız yoklamış paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?