2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bende sirff pamuklu bebe camasirindan başka giyemiyorum
Hacamatın tam zamanı ama hamilelikte riskli olabilir mi

Kızlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. 30+2 olduk boyumuz 42 cm kilomu 1800 gram çıktı. Rahim ağzı uzunluğumudur kalınlığı mıdır neyse onu olctu ve 40 mm dedi. Çok uzun olduğunu ve bu ölcumun haftamda göre fazla olduğunu bebeğin 40 dan önce gelme ihtimalinin az olduğunu söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz

Bende memnunum iki çatlak bi arada takilip gidiyoruz 12. Yılımız evlilikte 5 ❤
Ay sohbetleri kaçırıyorum Biz de 2 akrepiz eşimle 2 de aslan bebemiz olcak.Evlilik de 9 manitacilik da 14. Yılımız hey gidiii seneleri devirdik.daha çocuktuk tanıştığımızdaaşk kadınıyımdır ben. Severim gocamı. Özledim zaten.

O değilde ben ödem mi oldum ya ayaklarım bacaklarım şiş resmen evime kavuşmam lazm Kayseri pek sıcak evim serindi hamile iken evden çıkmak zor işmiş.

Kızlar iyi günler. Her kese güzel haftasonları sizinde bebeğiniz geceleri uyanıkmı? Benimki bugün hep hıçkırdı anlam veremedim niye endişelendim biraz.

Magnorm magnezyumun emilimi çok da iyi olmayan bir formu, benim de midemi alt üst etti hatta basımı filan döndürüyordu. O yüzden nbt magsi diye bir ilaca gectim özel bir ilac devlet karsılamıyor hem emilimi yüksek hem hap şeklinde hem de mideyi rahatsız etmiyor

Ben normalde agzima çay sürmem kahvaltida bile kayinvalidemin çok zorla çay içirmeye kalkmasina bile maruz kalmişligim var yani hamile kaldim kalali kahvaltida 1 kupa acik cay iciyorum ama fazlasi zarar yani
Bende öyleydim hamilelik garip olay valla sevmediğimiz şeylerin müptezeli olduk

Sağol canım benimde miğdemi mahvediyor. Doktoruma soracağım kullan derse alayım bende senin kullandığından

Kızlar malum evimde değil misafirlikteyim. Şeker diyetime de uyamıyorum doğal olarak. Sabah tok 1. Saat 199 çıktı. Bir sorun olur mu? Valla vicdan azabı çekiyorum ve korkuyorum
.

Yorgunluktan ölüyorum. Kıyafetlerin yıkaması ütülemesi bitti sükürler olsun. Bir nevresim takımı kaldı o kadar. Aksam yemeği yap va derken canım cıktı bugün birde. Bi saat sonra hazırlanıp işe gideceğim. Bunaldım artıkz pazartesi kontrolüm var. Calısabilir raporu alcam. Şeytan alma izine ayrıl diyor.

Kızlar malum evimde değil misafirlikteyim. Şeker diyetime de uyamıyorum doğal olarak. Sabah tok 1. Saat 199 çıktı. Bir sorun olur mu? Valla vicdan azabı çekiyorum ve korkuyorum
.
Sen Antalyaya geçtin mi ? Ben cuma döneceğim eve. Burda abartmamaya çalışıyorum zira suyum fazla imiş dikkat etmeye çalışıyorum ama ne durumdayım fikrim yok devlette ki kontrolüm de baya geç olmuş olcak.

.
İkinci saati de ölç canım yuksek cıktı deyip faha cok stres yapma kendine, diger öğünlerde dikkat et endokrin doktorum 3 3 4 ölçüm yüksek bekleriz sıkıntı olması için demişti bana.

Yok canım daha geçmedik adanada kalacağız bugün de. Yarın erkenden yola çıkacağız inşallah bende aslında abartmadım ama ekmek çok etkiliyor. Ben az bir şey beyaz ekmek yesem hemen çıkıyor şeker bir de az bir şey patatesli yumurta yemiştim. Diğer yediklerim normaldi. Bir misafir evinde insan diyemiyor bunu yiyemiyorum şunu yiyemiyorum diye. Eşimin teyzesinin kalıyoruz. hemen suyu fazla olmaya başlar mı 2 3 günde ya?
İkinci saati de ölç canım yuksek cıktı deyip faha cok stres yapma kendine, diger öğünlerde dikkat et endokrin doktorum 3 3 4 ölçüm yüksek bekleriz sıkıntı olması için demişti bana.
2. Saatte yüksekti canım ki 4 ünite ünsilin vururdum eşime. 2 3 gün sanırım böyle yüksek olacak. Başkasında kalıyoruz ya diyemiyorsun ki bir şey yabancı evde.

2. Saatte yüksekti canım ki 4 ünite ünsilin vururdum eşime. 2 3 gün sanırım böyle yüksek olacak. Başkasında kalıyoruz ya diyemiyorsun ki bir şey yabancı evde.
bu kadar canını sıkma. yüklenme kendine. her zaman dikkatli beslendin zaten, sen de insansın. arada durum müsait olmaz yükselir, bir şeyi çok canın çeker kaçamak yaparsın yükselir. olur yani, kimse robot değil. ben acelem varsa yemek yapmaya vaktim yoksa bulduğumu yiyorum. Misal geçen gün ateşim çıktı ayakta kalamadım, poğaça vardı 2 poğaça yedim napayım. 180 çıktı sonuç Son haftalarda çok başarılı değildim dikkat etmek konusunda. Ara ara yükseldi valla. Doktora da bir bir gösterdim. Altını renkli kalemle çizmiştim. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu kadar olur falan diyor. Geneli iyi, önemli olan o dedi. Sonra da sen yine elinden geldiğince dikkat etmeye devam et diye ekledi.

Sanmam da şehir dışında olunca tedirginim hele de yanımda hiç bişe yok

İçim rahatladı biraz. Valla normalde çok dikkat ediyordum ama işte ev yabancı olunca insan söyleyemiyor diyetteyim falan diye. Ne olursa onu yiyiyorsun. Teşekkür ederim
Sanmam da şehir dışında olunca tedirginim hele de yanımda hiç bişe yok
Sabret seninde az kaldı eve gitmene. Benim daha yeni başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…