- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Bende magnezinc kullanıyordum diğer doktorum hemen değiştirdi ocean exramag verdi bu daha iyi geldiMagnezinc kullanıyorum ben ki 2.aydan beri ciddi reflu sorunum var. Sabah akşam 1 tane. Doktora danisip ilaç değişebilirsin
Ayyy bende sirff pamuklu bebe camasirindan başka giyemiyorumBenim varisler genital bölgede, varis külotları varmış ama ben pamuklu nene camaşırlarından başkasını giyemiyorumDaha yeni enfeksiyon tedavisi oldum zaten, hiç risk alamam şimdi.
Tuzu bilmiyordum, henüz pek ödemim de yok diye tuzu hiç azaltmamıştım bu haftalardan sonra azaltmak zaten her türlü faydalı ben de dikkat edeyim.
Bacaktakilere hacamat da iyi geliyormuş.
Ay sohbetleri kaçırıyorumBende memnunum iki çatlak bi arada takilip gidiyoruz12. Yılımız evlilikte 5 ❤
Magnorm magnezyumun emilimi çok da iyi olmayan bir formu, benim de midemi alt üst etti hatta basımı filan döndürüyordu. O yüzden nbt magsi diye bir ilaca gectim özel bir ilac devlet karsılamıyor hem emilimi yüksek hem hap şeklinde hem de mideyi rahatsız etmiyorYa bende ilk 2 ay farklı ni marka kullandım sonra doktor magnorm verdi aklıma geldikçe kullanıyordum ama bu suda eriyen ilaçlar benim miğdemi perişan ediyor hapı falan varsa kullanırım anca öyle . Şimdi 1 Aydan fazla hiç kullanmıyorum ama gergin magnezyumlu su dedikleri varya soda gibi ondan içiyorum o yüzden mi bilmiyorum ama bacak kramplarım geçti ilacı kullandığım dönem daha çok kramp yaşıyordum .
Bende öyleydim hamilelik garip olay valla sevmediğimiz şeylerin müptezeli oldukBen normalde agzima çay sürmem kahvaltida bile kayinvalidemin çok zorla çay içirmeye kalkmasina bile maruz kalmişligim var yanihamile kaldim kalali kahvaltida 1 kupa acik cay iciyorum ama fazlasi zarar yani
Sağol canım benimde miğdemi mahvediyor. Doktoruma soracağım kullan derse alayım bende senin kullandığındanMagnorm magnezyumun emilimi çok da iyi olmayan bir formu, benim de midemi alt üst etti hatta basımı filan döndürüyordu. O yüzden nbt magsi diye bir ilaca gectim özel bir ilac devlet karsılamıyor hem emilimi yüksek hem hap şeklinde hem de mideyi rahatsız etmiyor
Evet canım haftaya kontrole gideceğim değiştireceğim.Magnezinc kullanıyorum ben ki 2.aydan beri ciddi reflu sorunum var. Sabah akşam 1 tane. Doktora danisip ilaç değişebilirsin
UyanıkKızlar iyi günler. Her kese güzel haftasonlarısizinde bebeğiniz geceleri uyanıkmı? Benimki bugün hep hıçkırdı anlam veremedim niye endişelendim biraz.
Sen Antalyaya geçtin mi ? Ben cuma döneceğim eve. Burda abartmamaya çalışıyorum zira suyum fazla imişKızlar malum evimde değil misafirlikteyim. Şeker diyetime de uyamıyorum doğal olarak. Sabah tok 1. Saat 199 çıktı. Bir sorun olur mu? Valla vicdan azabı çekiyorum ve korkuyorum
.
İkinci saati de ölç canım yuksek cıktı deyip faha cok stres yapma kendine, diger öğünlerde dikkat et endokrin doktorum 3 3 4 ölçüm yüksek bekleriz sıkıntı olması için demişti bana.Kızlar malum evimde değil misafirlikteyim. Şeker diyetime de uyamıyorum doğal olarak. Sabah tok 1. Saat 199 çıktı. Bir sorun olur mu? Valla vicdan azabı çekiyorum ve korkuyorum
.
Yok canım daha geçmedik adanada kalacağız bugün de. Yarın erkenden yola çıkacağız inşallahSen Antalyaya geçtin mi ? Ben cuma döneceğim eve. Burda abartmamaya çalışıyorum zira suyum fazla imişdikkat etmeye çalışıyorum ama ne durumdayım fikrim yok devlette ki kontrolüm de baya geç olmuş olcak.
2. Saatte yüksekti canım ki 4 ünite ünsilin vururdum eşime. 2 3 gün sanırım böyle yüksek olacak. Başkasında kalıyoruz ya diyemiyorsun ki bir şey yabancı evde.İkinci saati de ölç canım yuksek cıktı deyip faha cok stres yapma kendine, diger öğünlerde dikkat et endokrin doktorum 3 3 4 ölçüm yüksek bekleriz sıkıntı olması için demişti bana.
bu kadar canını sıkma. yüklenme kendine. her zaman dikkatli beslendin zaten, sen de insansın. arada durum müsait olmaz yükselir, bir şeyi çok canın çeker kaçamak yaparsın yükselir. olur yani, kimse robot değil. ben acelem varsa yemek yapmaya vaktim yoksa bulduğumu yiyorum. Misal geçen gün ateşim çıktı ayakta kalamadım, poğaça vardı 2 poğaça yedim napayım. 180 çıktı sonuç Son haftalarda çok başarılı değildim dikkat etmek konusunda. Ara ara yükseldi valla. Doktora da bir bir gösterdim. Altını renkli kalemle çizmiştim. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu kadar olur falan diyor. Geneli iyi, önemli olan o dedi. Sonra da sen yine elinden geldiğince dikkat etmeye devam et diye ekledi.2. Saatte yüksekti canım ki 4 ünite ünsilin vururdum eşime. 2 3 gün sanırım böyle yüksek olacak. Başkasında kalıyoruz ya diyemiyorsun ki bir şey yabancı evde.
Sanmam da şehir dışında olunca tedirginim hele de yanımda hiç bişe yokYok canım daha geçmedik adanada kalacağız bugün de. Yarın erkenden yola çıkacağız inşallahbende aslında abartmadım ama ekmek çok etkiliyor. Ben az bir şey beyaz ekmek yesem hemen çıkıyor şeker bir de az bir şey patatesli yumurta yemiştim. Diğer yediklerim normaldi. Bir misafir evinde insan diyemiyor bunu yiyemiyorum şunu yiyemiyorum diye. Eşimin teyzesinin kalıyoruz. hemen suyu fazla olmaya başlar mı 2 3 günde ya?
2. Saatte yüksekti canım ki 4 ünite ünsilin vururdum eşime. 2 3 gün sanırım böyle yüksek olacak. Başkasında kalıyoruz ya diyemiyorsun ki bir şey yabancı evde.
İçim rahatladı biraz. Valla normalde çok dikkat ediyordum ama işte ev yabancı olunca insan söyleyemiyor diyetteyim falan diye. Ne olursa onu yiyiyorsun. Teşekkür ederimbu kadar canını sıkma. yüklenme kendine. her zaman dikkatli beslendin zaten, sen de insansın. arada durum müsait olmaz yükselir, bir şeyi çok canın çeker kaçamak yaparsın yükselir. olur yani, kimse robot değil. ben acelem varsa yemek yapmaya vaktim yoksa bulduğumu yiyorum. Misal geçen gün ateşim çıktı ayakta kalamadım, poğaça vardı 2 poğaça yedim napayım. 180 çıktı sonuç Son haftalarda çok başarılı değildim dikkat etmek konusunda. Ara ara yükseldi valla. Doktora da bir bir gösterdim. Altını renkli kalemle çizmiştim. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Bu kadar olur falan diyor. Geneli iyi, önemli olan o dedi. Sonra da sen yine elinden geldiğince dikkat etmeye devam et diye ekledi.
Sabret seninde az kaldı eve gitmene. Benim daha yeni başlıyorSanmam da şehir dışında olunca tedirginim hele de yanımda hiç bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?