2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlarr ay 200 sayfa ne konuştunuz yahuy mümkün değil okuyamadım 33+0 dan bir selamda benle kızımdan olsun
Benim minik biraz kilo alsn diye bu ara yemeye baya yüklenddim sonum hayrolsun inşallah diyorum sizde durumlar nasıl herkesler iyi mi nasıl minik kuşlar

Maşallah günleri azalttım artık Bi şey kalmadı gerçekten. kendi adıma iyiyiz kızçemle şükür şimdilik bir sorun yok

Maşallah minnoşa merhamet çok güzel ya kalbi hep böyle güzel kalsın kuzumun

Maşallah bizde bugün itibariyle 29+0 olduk bizde herşey yolunda bebek iyi bende çatı ağrısıyla uğraşıyorum haftaya görüşümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek
Çokta yeme bize daha çok yarıyor

Mekanları cennet olsun kuzum benim rahmetli babam hediyesini kendi bulur çaktırmadan bize şurda şunu satıyorlar, şu indirim varmış falan derdi hiç hediye arama sorunumuz olmazdı

Maşallah size canım bizde 32+5 olduk çok şükür Rabbime kızım bu bebe kadarken doğmuş 5 günlüktü inşallah bu bebe gününü bekler

Maşallah size canım bizde 32+5 olduk çok şükür Rabbime kızım bu bebe kadarken doğmuş 5 günlüktü inşallah bu bebe gününü bekler
Ayy inşallah inşallah benimde hep 37 de doğdular bende bu sefer 38 sonunu görmeyi umuyorum inşallah herşey çok güzel olsun

Kızlar bebek telsizi almak istiyorum kameralı olsun mu karar veremedim uygun yollu önerileriniz nelerdir

Mrb kizlar bu siteyi yeni gordum bebisim burda 12+5 anlayan arkadaslar yorumlayabilir mi tesekkurler

Eklentiler

• IMG_20220510_114117.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 54
9 kg dan daha az dediler hep ağırlığına.
Puset koyunca 9 kg olabilir
Kabin bendd bakıyorum
Canim bugün bunu aldım, leclerc, dün başka magazada denemistim zaten. Hem.hafif 6.6 kg, puset takılıyor aparatla. Puset alıyorsun ve birçok marka uyuyor. Yagmurluk, araba cantasi, suluk ve adaptor dahil 6300 e aldık. En güzel puseti bebek arabasının oturma yerini çıkarıp bebek pusetten çıkana kadar sadece bunu taktigin için hem.kolay hem de ekstra hafif kalıyor. Puseti anne tarafına ceviriyorsun da. Puset bakicam artik buyuk işi hallettim dugmeye basinca kendi kendine kapanik dik duruyor, tek elle silkeleyerek de aciyorsun.Hollanda urunuymus. Artık yaz kis rahatlikla hafif kullanmayi nasip etsin inşallah...

Kizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…