- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
MaşallahSelam kizlarr ay 200 sayfa ne konuştunuz yahuy mümkün değil okuyamadım33+0 dan bir selamda benle kızımdan olsun
Benim minik biraz kilo alsn diye bu ara yemeye baya yüklenddim sonum hayrolsun inşallah diyorumsizde durumlar nasıl herkesler iyi mi nasıl minik kuşlar
İnşallah canım inşallah müthiş bir rahatlık oluyorAy bende şimdiden eşime inşallah bizim kız sana düşkün olur paçalarına yapışır bırakmaz demeye başladım
Maşallah minnoşaGece uykusu çok düzenli çok şükür inşallah sizinki de düzelir ama gündüz 1 saat uyusa büyümesi açısından daha iyi olurkızım çok istediği için besleme kararı verdik 3 tane de yavrivar onlara babikk pişoo pişolar diyor onları öyle bir kucaklıyor göğsüne dayıyor büyük bir sevgiyle kızıma kalsa sokaktaki bütün hayvanları eve getirir her gördüğüne üzülüyor
MaşallahSelam kizlarr ay 200 sayfa ne konuştunuz yahuy mümkün değil okuyamadım33+0 dan bir selamda benle kızımdan olsun
Benim minik biraz kilo alsn diye bu ara yemeye baya yüklenddim sonum hayrolsun inşallah diyorumsizde durumlar nasıl herkesler iyi mi nasıl minik kuşlar
Mekanları cennet olsun kuzumGünaydin kizlaar bugün yine gece 5 sularinda uyandim ama kendimi zorla geri uyuttumkocişimi de sinava gönderdim yan gelip yaticam oglene kadar sonra eltimle babama hediye almaya gidicez yarin babalar günü❤ keşke canımın içi babam hayatta olsaydi da kutlasaydım
Aminnnn inşallah canımMaşallah minnoşamerhamet çok güzel ya kalbi hep böyle güzel kalsın kuzumun
Maşallah size canımSelam kizlarr ay 200 sayfa ne konuştunuz yahuy mümkün değil okuyamadım33+0 dan bir selamda benle kızımdan olsun
Ayy inşallah inşallah benimde hep 37 de doğdular bende bu sefer 38 sonunu görmeyi umuyorum inşallah herşey çok güzel olsunMaşallah size canımbizde 32+5 olduk çok şükür Rabbime kızım bu bebe kadarken doğmuş 5 günlüktü inşallah bu bebe gününü bekler
Ayy inşallah beklerler canım gününde dogsunlar bu seferAyy inşallah inşallah benimde hep 37 de doğdular bende bu sefer 38 sonunu görmeyi umuyorum inşallah herşey çok güzel olsun
Çok şükür diyeyim canım kıl payı girmediler kuvezeAyy inşallah beklerler canım gününde dogsunlar bu sefer37 de doğduklarında kuvezde kaldılar mi canim
Canım ciğer geliştiri iğneyi bu bebekte yaptılar mı acaba bana hiç ciğer geliştiriciye gerek yok diyorlar ama ben de tedirginlik hat safhadaÇok şükür diyeyim canım kıl payı girmediler kuveze
benımkı kamerasız ıse yarıyor :) kameraya gerek yok benceKızlar bebek telsizi almak istiyorum kameralı olsun mu karar veremedim uygun yollu önerileriniz nelerdir
Canim bugün bunu aldım, leclerc, dün başka magazada denemistim zaten. Hem.hafif 6.6 kg, puset takılıyor aparatla. Puset alıyorsun ve birçok marka uyuyor. Yagmurluk, araba cantasi, suluk ve adaptor dahil 6300 e aldık. En güzel puseti bebek arabasının oturma yerini çıkarıp bebek pusetten çıkana kadar sadece bunu taktigin için hem.kolay hem de ekstra hafif kalıyor. Puseti anne tarafına ceviriyorsun da. Puset bakicam artik buyuk işi hallettim9 kg dan daha az dediler hep ağırlığına.
Puset koyunca 9 kg olabilir
Kabin bendd bakıyorum
Benimkide hep ayakta insallah doguncada boyle olmaz cok catısırızKızlar iyi günler. Her kese güzel haftasonlarısizinde bebeğiniz geceleri uyanıkmı? Benimki bugün hep hıçkırdı anlam veremedim niye endişelendim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?