- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe
Sağol canım mağazalarda varmı e bebek cıvıl gibi?Canim bugün bunu aldım, leclerc, dün başka magazada denemistim zaten. Hem.hafif 6.6 kg, puset takılıyor aparatla. Puset alıyorsun ve birçok marka uyuyor. Yagmurluk, araba cantasi, suluk ve adaptor dahil 6300 e aldık. En güzel puseti bebek arabasının oturma yerini çıkarıp bebek pusetten çıkana kadar sadece bunu taktigin için hem.kolay hem de ekstra hafif kalıyor. Puseti anne tarafına ceviriyorsun da. Puset bakicam artik buyuk işi hallettimdugmeye basinca kendi kendine kapanik dik duruyor, tek elle silkeleyerek de aciyorsun.Hollanda urunuymus. Artık yaz kis rahatlikla hafif kullanmayi nasip etsin inşallah...
Leclerc Magicfold Plus Kabin Boy Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Leclerc Magicfold Plus Kabin Boy Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bizimde asagida basi o zmandan beri her biseyi asagida son 1 haftadir dahada indi ondan galiba..kafası yukardayken yukarda hissediyodum. artık baş aşağı durduğu için galiba kasiklarda ve daha aşağıda hissediyorum ben.
Bizimde asagida basi o zmandan beri her biseyi asagida son 1 haftadir dahada indi ondan galiba..
Benimde akşamları oluyor dünde oldu bugünde öyle galiba kasılıyor uzanirsam geçiyorHanımlar karnım çok gergin.siZde de oluyor mu budurum
Galiba benim bebe hic hıçkirmiyor hissetmiyorum canım 2 gündür kasılıyor uyuyacağım zaman geçiyorKizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe
Ben hıçkırmayan bebe yaptım galiba bir kaç defa dışında hissetmedimKizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe
Az kaldı şükür. Gerçekten koca karınla zormuş bide ayaklarım filan şişti ödem psikolojik bitik haldeyim aşırı duygusal ve hassasım. :'( çevremde sevdiklerimi kaybetme korkum tap yaptı. Ben hamile ve lohusa iken bu duyguları daha üst noktalarda yaşıyorum. Allah'ım selamet versin içimizi genişletsin ferahlatsin.İçim rahatladı biraz. Valla normalde çok dikkat ediyordum ama işte ev yabancı olunca insan söyleyemiyor diyetteyim falan diye. Ne olursa onu yiyiyorsun. Teşekkür ederim
Sabret seninde az kaldı eve gitmene. Benim daha yeni başlıyor
BenimkideBenimkide hep ayakta insallah doguncada boyle olmaz cok catısırız
Her zaman değil ama ara ara sert gergin oluyor.Hanımlar karnım çok gergin.siZde de oluyor mu budurum
Valla inan banada zor geliyor başkasının evinde çok zorlanıyorumAz kaldı şükür. Gerçekten koca karınla zormuş bide ayaklarım filan şişti ödem psikolojik bitik haldeyim aşırı duygusal ve hassasım. :'( çevremde sevdiklerimi kaybetme korkum tap yaptı. Ben hamile ve lohusa iken bu duyguları daha üst noktalarda yaşıyorum. Allah'ım selamet versin içimizi genişletsin ferahlatsin.
Olmaz ı bazen birde sanki içeriden yortıyorlarmıs gibi ince bıcak kesiği gibi sızı hissediyorum boydan boya.Hanımlar karnım çok gergin.siZde de oluyor mu budurum
Benim 30da donmustu galiba ya son muanemde demisti hatirlamiyorumda .. temmuzun 1inde gidicem benim bas donunce baslamadi hemen son 1 haftadir asagida baya sadece hareketlerini gobek deligimde ve o hizalarda hissediyorum onceki cocuklar mesela kaburgama kadar dayanirdi bu degisikaynen canım büyük ihtimalle. hatta oturup kalkarken eğilirken falan dikkat etmezsem de canım acıyo. kafanın hareket edeceği çok bi alan yok galiba
benim 32 de dönmüştü baş aşağı o zamandan beri asagida hıçkırıklar. salı günü 34+0 olcam
Sen istanbulda miydin cnm? Bu arada ürünü yerli Turkce videosu da var.youtobe da, bir izlersinSağol canım mağazalarda varmı e bebek cıvıl gibi?
Puset herhangi bir marka oluyormuymus
Hanımlar karnım çok gergin.siZde de oluyor mu budurum
Benimkide cok kasiliyor ama duzensiz takip ediyorumda akintilarimda artti baya goguslerimdende sizlama gerilme sonrasi süt geliyo bi garibim bu aralar ya bunu takip ediyorum fazlasiyla oyle dikkatimi cekiyor galiba ..yada diger cocuklarda pek anlamazdim ne ne zman olur diye garip ..Galiba benim bebe hic hıçkirmiyor hissetmiyorum canım 2 gündür kasılıyor uyuyacağım zaman geçiyor
Cok net hissediyorum ya gunde 3 4 defa rahat hıckırıyoruz kasik hizasinda zaten hemen elimin altinda oluyo.. bazen bitiyo azcik duruyo ardina geri basliyo iyi guzel hıckırıyo ama gece uyku arasi olunca delleniyorumBen hıçkırmayan bebe yaptım galiba bir kaç defa dışında hissetmedimama tahminim göğüs ve kafasının olduğu yerde daha çok hissedileceği şeklinde. Senin ki baş aşağıdaysa böyle hissetmen bana mantıklı geldi
Gobek hizam olsa keske ya daha asagisinda bizimki .. gobekte heralde diz kapaklari falan var elimi bastirinca sivri sivri direniyo hemen cok nadir yani mideme dogru hareket hissetmem ..millet nefes almada zorlaniyorum falan diyo ben cok rahatim yani cunku ust organlarima dayanan yokBenimkidehep uyanık işimiz var. Hıçkırığını göbek etrafımda hiss ediyorum. En son doktor 30ci haftada demişti başı yukarıda. Döndümü dönmedimi bilmiyorum inşa Allah döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?