2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok net hissediyorum ya gunde 3 4 defa rahat hıckırıyoruz kasik hizasinda zaten hemen elimin altinda oluyo.. bazen bitiyo azcik duruyo ardina geri basliyo iyi guzel hıckırıyo ama gece uyku arasi olunca delleniyorum
Geceler hayın geceler başlıyor ve hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor

Artık zor dönem başlıyor maalesef(( birde yaz olmasıda etkiliyor galiba. İnşAllah hayırlısıyla sağ Salim alalım bebeğimizi kucağımıza

Kızlar şive bu şekide hastane çıkışı terfih etsem olurmu? Çok beğendim inşa Allah canlı görüncede yanılmam. Sıcak olmaz dimi?

Benim akıntım yok kızda da yoktu canım süt hiç gelmiyor sonrası da muamma akşamları karnım geriliyor iki gündür uzanirsam rahatlıyor benim kız zaten 5_6 gündür doğmuş oluyor bu bebemin gününe göre onda sadece tansiyonum vardı nefes alamıyordum hiç uyuyamıyordum koltukta dik vaziyette duruyordum sabahlara kadar karanlıkta nefes alamıyordum kızımda gerilme, kasılma bilmiyordum kış günü ağzımı pencereye dayiyordum nefes alamadığım için ikisi de birbirinden çok farklı o yüzden hiç bilmiyorum

Bu gece benimde karnım çok kaşınıyo deli gibi tırmalamak istiyorum ama catlar dıye kasıyamıyorum. Krem sürdüm nemlensn belli gecer diye

Aaa tamamen ayni seyleri yasiyorum. Tamam kizima hamileligimde de yalanci kasilmalarim oldu. 28. Haftada baslamisti. Bunda 17. Haftada başlamakta beraber çok daha sık yaşıyorum. Bazen hastaneye gitsem mi diye düşündürecek sıklıkta ve yoğunlukta oluyor. Son bi haftadir akıntım çoğaldı ve memelerim sızlamaya başladı. Hatta bu aksam Haziran annelerinde sordum doğumdan önce böyle bir şey yaşayan olmuş mu diye. Çünkü bu hamileligimde en başından beri memelerimde hassasiyet dolgunluk yoktu. 6 ay once emzirmeyi biraktigimdan sut kanallarim acik, meme sute ve emzirmeye asina oldugundan farkli bir hazirliga girismedi herhalde diye dusunuyordum. Sutumun geldigini de meme ucunda kuruyan damlalardan anliyordum. Simdi sizim sizim sizliyor. Acaba dedim bunlar dogum habercisi mi, oyleyse tamam ama 4 hafta sonra dogsun. Bugun tam 33+0'uz.

Günaydınlar kızlar
Böğün yollara düşüyoruz. Son yolculuğumuz olacak. Artık hastane kontrol doğum süreçleri başlayacak ay çok heycanlııııı. 2 gündür çok rahat uyuyorum bu arada. Adana da böyle uyuyabileceğimi hiç sanmıyordum

Hanımlar karnım çok gergin.siZde de oluyor mu budurum
Benimde öyle. Bazen elliyorum karnımı o kadar sert ki. Gerim gerim geriliyor.
Maşallah bebişe ben duymuştum bunu bebek hareketleri sancı olarak çıkıyormuş. Doktoruna güven canım kafaya takma.
Ya benimki de sağda orda duruyor bir yere gitmiyor. Bazen gıçkırıkları kasıkta aşağıda bazen yukarda göbek deliğimin orda hissediyorum. Ama %90 sağımda. Sürekli ittiriyor orayı geriyor. Elleri de hep ağzında Bi de elinin şişliği var
Eki Görüntüle 3085968
Kızlar şive bu şekide hastane çıkışı terfih etsem olurmu? Çok beğendim inşa Allah canlı görüncede yanılmam. Sıcak olmaz dimi?
Canım bana kalın gibi geldi ama bilmiyorum sen bilirsin.

Mekanları cennet olsun kuzum benim rahmetli babam hediyesini kendi bulur çaktırmadan bize şurda şunu satıyorlar, şu indirim varmış falan derdi hiç hediye arama sorunumuz olmazdı
Amin insallah canim❤ valla benim babam pek umursamazdi hediyeyi genelde kiyafet alirdik ona da kriterleri vardi yakasında cep olcak yaşli amca kiyafeti olmayacak 68 yasinda yandan cepli pantolon converse deri mont giyer motosikletle gezerdi

Hayirli yolculuklar canim gitte manavgata piş bakayim

Kizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe
Kiz ben popomda hissediyorum

Günaydin kizlar sabahin kör vaktinde uyandim oyle uykum var ki kocam bey sinava gidiyor sinavdan sonra bebek odasi boyanacak gece 1de kaynimla oda boşalttilar sanki ben taşimis gibi yorgunum

Canım ciğer geliştiri iğneyi bu bebekte yaptılar mı acaba bana hiç ciğer geliştiriciye gerek yok diyorlar ama ben de tedirginlik hat safhada
Yaptılar yaptılar canım pazartesi ve salı iki gün toplamda 4 doz wuruldum diğer kızlarımdada yapmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…