Efil efil ay denize yakinsan git yüz bol bol mis gibi havuza girmeye cekiniyorum denizimizde yok ki girelimAçacam klimayı oturcam karşısınailk gözağrım da orda o olmasa belki kalırdım Bi nevi bitliste
Tesekkurler yorumunuz icin sizin vebeginizin cinsiyeti nedir ben sayfaya dun denk geldim kimseyi bilmiyorum kusura bakmayinBen erkeğe benzettim benimkinin nubu bi de kiza benziyordu yani ama bu işin profu @- Janna - dir
Benim 30da donmustu galiba ya son muanemde demisti hatirlamiyorumda .. temmuzun 1inde gidicem benim bas donunce baslamadi hemen son 1 haftadir asagida baya sadece hareketlerini gobek deligimde ve o hizalarda hissediyorum onceki cocuklar mesela kaburgama kadar dayanirdi bu degisik
Ben de sızlama ve akıntı artması yok normal seyrinde gidiyorum. Belki habercisi olabilir ama bence de az daha beklesinn kontorllerin 2 haftada 1 e mi düştü ne zaman gitceksin??. Ben daha hiç nst filan da girmedim dönünce teee bu ayın son haftası gitmiş olcam. Suyum ne durumda fazla idi ona bakılması gerek..Aaa tamamen ayni seyleri yasiyorum. Tamam kizima hamileligimde de yalanci kasilmalarim oldu. 28. Haftada baslamisti. Bunda 17. Haftada başlamakta beraber çok daha sık yaşıyorum. Bazen hastaneye gitsem mi diye düşündürecek sıklıkta ve yoğunlukta oluyor. Son bi haftadir akıntım çoğaldı ve memelerim sızlamaya başladı. Hatta bu aksam Haziran annelerinde sordum doğumdan önce böyle bir şey yaşayan olmuş mu diye. Çünkü bu hamileligimde en başından beri memelerimde hassasiyet dolgunluk yoktu. 6 ay once emzirmeyi biraktigimdan sut kanallarim acik, meme sute ve emzirmeye asina oldugundan farkli bir hazirliga girismedi herhalde diye dusunuyordum. Sutumun geldigini de meme ucunda kuruyan damlalardan anliyordum. Simdi sizim sizim sizliyor. Acaba dedim bunlar dogum habercisi mi, oyleyse tamam ama 4 hafta sonra dogsun. Bugun tam 33+0'uz.
Yalnız kalma isteğinden bahsetmeyin ağlarımCipisS hayırla War canım iyi yolculuklar
M Mirune bende Haziran analarina bakıyodm gördüm msjini ben hiç sızlama filan yaşamadım o yüzden bilmiyorum ki ama süt kanalların açık belkide ondan göğsüne süt inmiş olabilir elinle dokununca bir doluluk sertleşme War mı ki
Ayy ben çok değişik bir ruh halindayim gerçekten yanlız kalmak istiyorum yaa ewde tek başıma kafamı dinlemek istiyorum çocukların sesine bile dayanamyrm
Aman adanalimmm yandım adanalimmmGünaydınlar kızlar
Böğün yollara düşüyoruz. Son yolculuğumuz olacak. Artık hastane kontrol doğum süreçleri başlayacakay çok heycanlııııı. 2 gündür çok rahat uyuyorum bu arada. Adana da böyle uyuyabileceğimi hiç sanmıyordum
Hahaha eş adanalı olunca mecbur uğruyoruz.Aman adanalimmm yandım adanalimmmhayırla git canımm. Adana da 1 sene yaşadık. Hey gidi günler..
ErkekTesekkurler yorumunuz icin sizin vebeginizin cinsiyeti nedir ben sayfaya dun denk geldim kimseyi bilmiyorum kusura bakmayin
Saglikla alin kucaginiza ben gecen hafta gittim doktor bacak arasi bos birsey goremedim dedi ama net kizda demedi bende hep erkek hossediyorum
Evet ben o yüzden evden bi yere kıpırdamıyorum iş için dısarı cıkarsam yanıma süt meyve alıyorum ni yerde yemek yiceksek tam bugday ekmegimi götürüyorum yanımda, zor valla bu şeker işiYok canım daha geçmedik adanada kalacağız bugün de. Yarın erkenden yola çıkacağız inşallahbende aslında abartmadım ama ekmek çok etkiliyor. Ben az bir şey beyaz ekmek yesem hemen çıkıyor şeker bir de az bir şey patatesli yumurta yemiştim. Diğer yediklerim normaldi. Bir misafir evinde insan diyemiyor bunu yiyemiyorum şunu yiyemiyorum diye. Eşimin teyzesinin kalıyoruz. hemen suyu fazla olmaya başlar mı 2 3 günde ya?
2. Saatte yüksekti canım ki 4 ünite ünsilin vururdum eşime. 2 3 gün sanırım böyle yüksek olacak. Başkasında kalıyoruz ya diyemiyorsun ki bir şey yabancı evde.
Benim de öyle hatta biraz önce aşagıda kasığımda pıt pıt hıçkırıyordu cunku kafası tam asagıda poposu sol yukarda. Ayakları da alnında oldugu içşn hep hareketi asagıda hissediyorum arada yukarıya poposunu dayıyor onu hissediyorumKizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe
Ben hic hatirlamiyorum cocuklarda boyle seyleri tamam erken gelsin dedikde bu kadar erken degil gece kasilmalarim ve kramplarim cok oldu vajinada igne batar gibi ve dolgunluk oldu yatakta yatamadim, saga dön olmuyo sola don olmuyo gece gunduz karnim taş gibi .. uyuyamadim kalktim agridan uykusuzluktan iyi bi agladim.. bende temizliyorum meme ucunu rahat edemiyorum temizledikce sut akiyo psikolejim bozuldu bu ne yaaAaa tamamen ayni seyleri yasiyorum. Tamam kizima hamileligimde de yalanci kasilmalarim oldu. 28. Haftada baslamisti. Bunda 17. Haftada başlamakta beraber çok daha sık yaşıyorum. Bazen hastaneye gitsem mi diye düşündürecek sıklıkta ve yoğunlukta oluyor. Son bi haftadir akıntım çoğaldı ve memelerim sızlamaya başladı. Hatta bu aksam Haziran annelerinde sordum doğumdan önce böyle bir şey yaşayan olmuş mu diye. Çünkü bu hamileligimde en başından beri memelerimde hassasiyet dolgunluk yoktu. 6 ay once emzirmeyi biraktigimdan sut kanallarim acik, meme sute ve emzirmeye asina oldugundan farkli bir hazirliga girismedi herhalde diye dusunuyordum. Sutumun geldigini de meme ucunda kuruyan damlalardan anliyordum. Simdi sizim sizim sizliyor. Acaba dedim bunlar dogum habercisi mi, oyleyse tamam ama 4 hafta sonra dogsun. Bugun tam 33+0'uz.
Geçmiş olsun canım, linkini atabilir misin nene camasirinin benim de genitalde var , enfeksiyon için fitil verdi mi sana doktor ?Benim varisler genital bölgede, varis külotları varmış ama ben pamuklu nene camaşırlarından başkasını giyemiyorumDaha yeni enfeksiyon tedavisi oldum zaten, hiç risk alamam şimdi.
Tuzu bilmiyordum, henüz pek ödemim de yok diye tuzu hiç azaltmamıştım bu haftalardan sonra azaltmak zaten her türlü faydalı ben de dikkat edeyim.
Bacaktakilere hacamat da iyi geliyormuş.
Bende bakmamaya çalışıyorum uçlara yoksa temizlicemBen hic hatirlamiyorum cocuklarda boyle seyleri tamam erken gelsin dedikde bu kadar erken degil gece kasilmalarim ve kramplarim cok oldu vajinada igne batar gibi ve dolgunluk oldu yatakta yatamadim, saga dön olmuyo sola don olmuyo gece gunduz karnim taş gibi .. uyuyamadim kalktim agridan uykusuzluktan iyi bi agladim.. bende temizliyorum meme ucunu rahat edemiyorum temizledikce sut akiyo psikolejim bozuldu bu ne yaa
Bende sevmedimHahaha eş adanalı olunca mecbur uğruyoruz.valla nasıl yaşadınız ya. Sevmiyorum hiç adanayı. Antalyadan daha sıcak daha nemli. Ama bu sene çok rahattım geçen sene havale geçirmiştim
Aynı konu bizde de geçti birkaç gün önce. Eşim farketti sen süt bebeği gibi kokmaya başlamışsın diyorBende bakmamaya çalışıyorum uçlara yoksa temizlicembirde ben süt kokmaya başladım bu normalmi? Akmıyo ama kendimden süt kokusu hiss ediyorum
Demekki normalmişAynı konu bizde de geçti birkaç gün önce. Eşim farketti sen süt bebeği gibi kokmaya başlamışsın diyor
Üzerinde bel ve resi ölçüsü yazıyor. Doğumdan hemen sonra kullanacağımız için hala baya büyük bir göbeğimiz olacak onu düşünerek almak lazım.Bende öyle düsünüyordum ama 58-60 kilolar bile m kücük diyince bir korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?