2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CipisS hayırla War canım iyi yolculuklar
M Mirune bende Haziran analarina bakıyodm gördüm msjini ben hiç sızlama filan yaşamadım o yüzden bilmiyorum ki ama süt kanalların açık belkide ondan göğsüne süt inmiş olabilir elinle dokununca bir doluluk sertleşme War mı ki
Ayy ben çok değişik bir ruh halindayim gerçekten yanlız kalmak istiyorum yaa ewde tek başıma kafamı dinlemek istiyorum çocukların sesine bile dayanamyrm

benim büyük oğlum da sürtünüp dururdu karnımda koluyla bacağıyla bu minik vuruyo küt küt

her hamilelik farklı gerçekten ve ilk olmayınca insan bi acaba normal mi diye düşünüyo ister istemez

Ben de sızlama ve akıntı artması yok normal seyrinde gidiyorum. Belki habercisi olabilir ama bence de az daha beklesinn kontorllerin 2 haftada 1 e mi düştü ne zaman gitceksin??. Ben daha hiç nst filan da girmedim dönünce teee bu ayın son haftası gitmiş olcam. Suyum ne durumda fazla idi ona bakılması gerek..

Yalnız kalma isteğinden bahsetmeyin ağlarım Çünkü oldukça kalabalıklardayım. Ve eve dönünce bile sakinlik yok kaynana,gorümce gelcek inşallah 1 gece kalır gider yüzüne ne zaman gideceksin diye sorasım var.
Benim görümce sorunu hala sorun gördüğünüz gibi yakın olursa tabi sorun olur taşınmam lazm yoksa kurtuluş yok bana torun da geliyor ki tek gelin olmak da zor yeni gelinler bı geleydi şu kadına rahata ercem.

Aman adanalimmm yandım adanalimmm hayırla git canımm. Adana da 1 sene yaşadık. Hey gidi günler..

Aman adanalimmm yandım adanalimmm hayırla git canımm. Adana da 1 sene yaşadık. Hey gidi günler..
Hahaha eş adanalı olunca mecbur uğruyoruz. valla nasıl yaşadınız ya. Sevmiyorum hiç adanayı. Antalyadan daha sıcak daha nemli. Ama bu sene çok rahattım geçen sene havale geçirmiştim

Evet ben o yüzden evden bi yere kıpırdamıyorum iş için dısarı cıkarsam yanıma süt meyve alıyorum ni yerde yemek yiceksek tam bugday ekmegimi götürüyorum yanımda, zor valla bu şeker işi

Kizlar bebenizin hıckırıklarini nerde hissediyosunuz .. benim oglan kırk büklüm duruyo galiba hic yukarilarda olmadi hareketi hep gobek hizamda hıckırıgı kasiklarimda daha asagida hatta niye boyle bu bebe
Benim de öyle hatta biraz önce aşagıda kasığımda pıt pıt hıçkırıyordu cunku kafası tam asagıda poposu sol yukarda. Ayakları da alnında oldugu içşn hep hareketi asagıda hissediyorum arada yukarıya poposunu dayıyor onu hissediyorum

Ben hic hatirlamiyorum cocuklarda boyle seyleri tamam erken gelsin dedikde bu kadar erken degil gece kasilmalarim ve kramplarim cok oldu vajinada igne batar gibi ve dolgunluk oldu yatakta yatamadim, saga dön olmuyo sola don olmuyo gece gunduz karnim taş gibi .. uyuyamadim kalktim agridan uykusuzluktan iyi bi agladim.. bende temizliyorum meme ucunu rahat edemiyorum temizledikce sut akiyo psikolejim bozuldu bu ne yaa

Geçmiş olsun canım, linkini atabilir misin nene camasirinin benim de genitalde var , enfeksiyon için fitil verdi mi sana doktor ?

Günaydın gece uyumayanlardan biride benim( hangi tarafa çevirilip uyusam Hiç uyumadım bu gece, başka odaya geçtim ordada yarımsaat uyuya bildim nedir bu ya. Ayaklarım sankı benden vazgeçmişnereye koysamda rahat etsem

Bende bakmamaya çalışıyorum uçlara yoksa temizlicem birde ben süt kokmaya başladım bu normalmi? Akmıyo ama kendimden süt kokusu hiss ediyorum

Hahaha eş adanalı olunca mecbur uğruyoruz. valla nasıl yaşadınız ya. Sevmiyorum hiç adanayı. Antalyadan daha sıcak daha nemli. Ama bu sene çok rahattım geçen sene havale geçirmiştim
Bende sevmedim Beni Türkiye'de yaşayacaksam ege çağırıyor. Yoksa yurtdışına gideceğiz bakalım işler güçler ne durumda olursa.

Bende öyle düsünüyordum ama 58-60 kilolar bile m kücük diyince bir korktum.
Üzerinde bel ve resi ölçüsü yazıyor. Doğumdan hemen sonra kullanacağımız için hala baya büyük bir göbeğimiz olacak onu düşünerek almak lazım.
L beden 42-50 beden arası
XL beden 50-54 beden arası yazmış trendyolda bir satıcı. Ben doğum öncesi 42 beden olduğum için direkt L aldım.

M bedenin bel ölçüsü 70-105 cm ben hayatta giremem ona doğumdan hemen sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…