Umarım şimdi daha iyisindir mesajı ancak görebildim. Bal ve limon suyu karışımı gıcığa ve boğaz kurumasına iyi geliyor. İyilesmediysen bir de bunu dene. Bu hamileliğimde korona olunca gece yanımda ballı limonla yatıyordumYok bulamam. Tereyag pekmez, bal karabiber, cay limon fln deniyorum. Ilk dun doktora gittim atesim varken. Paracetamol ic, bal ye diye gonderdi ama bogazim bu kadar kotu degildi, balgam oksurugu basladi. Bogazim giciklaniyor ve uyuyamiyorum oksurmekten. Viks surdum dun dayamayip internette jullanilir kullanilmaz vs cok bilgi var. Ben de riske atmiyordum ama oksurmekten dogurucam icim disima cikiyo. Ben de kizikin ebe viksinen surdum bogazima ve ayaklarimin altina. Cok iyi geldi aninda uyumusum. Simdi yine basladi oksuruk. Bogazim cok aciyo artik oksurmekten.
Normal bendede var o kokudanBende bakmamaya çalışıyorum uçlara yoksa temizlicembirde ben süt kokmaya başladım bu normalmi? Akmıyo ama kendimden süt kokusu hiss ediyorum
Yok yok süt gelmese bile süt üretimi başladı memelerde. Banyoda siz farketmeseniz bile kolostrum yani ilk süt sızmaya başlamıştır. Sıcak suyla kanallar açılınca akıyordur mutlakaDemekki normalmişbende diyorum doğuma az kaldı ondan bebek kokusu alıyorum her yerden ama benden süt akmıyor. Meme uçları kabuk onları çıkarmıyorum
Ben normalde hamile taytlarda s-m giyiyorum suanda bi ölceyim bakalım belimiÜzerinde bel ve resi ölçüsü yazıyor. Doğumdan hemen sonra kullanacağımız için hala baya büyük bir göbeğimiz olacak onu düşünerek almak lazım.
L beden 42-50 beden arası
XL beden 50-54 beden arası yazmış trendyolda bir satıcı. Ben doğum öncesi 42 beden olduğum için direkt L aldım.
M bedenin bel ölçüsü 70-105 cm ben hayatta giremem ona doğumdan hemen sonra
Ben korkarım valla hamilelikte yaptiramamAyyy bende sirff pamuklu bebe camasirindan başka giyemiyorum
Hacamatın tam zamanı ama hamilelikte riskli olabilir mi
Ben yıllardır tutku marka giyiyorum. %100 pamuk ve çok rahat. Marka olarak tutku diye aratirsan her yerde bulursun baya eski bir marka zaten. Tekrarlayan enfeksiyon mantar gibi şikayetlerin varsa tedavi edici de oluyor %100 pamuklu camaşırlar. Hamilelik külotlarına geçtim şimdi، markası ne bilmiyorum ilk gebeliğimden kalma ama onlar da pamuk.Geçmiş olsun canım, linkini atabilir misin nene camasirinin benim de genitalde var , enfeksiyon için fitil verdi mi sana doktor ?
Efil efil ay denize yakinsan git yüz bol bol mis gibi havuza girmeye cekiniyorum denizimizde yok ki girelim
Sağol canım inşallahCipisS hayırla War canım iyi yolculuklar
M Mirune bende Haziran analarina bakıyodm gördüm msjini ben hiç sızlama filan yaşamadım o yüzden bilmiyorum ki ama süt kanalların açık belkide ondan göğsüne süt inmiş olabilir elinle dokununca bir doluluk sertleşme War mı ki
Ayy ben çok değişik bir ruh halindayim gerçekten yanlız kalmak istiyorum yaa ewde tek başıma kafamı dinlemek istiyorum çocukların sesine bile dayanamyrm
Uzun yolda yapamam ben bunları. 20 saatten fazla sürüyor yol. Neyse artık yarından itibaren ağlamalı sıkı bir diyete başlayacağım+ yürüyüş.Evet ben o yüzden evden bi yere kıpırdamıyorum iş için dısarı cıkarsam yanıma süt meyve alıyorum ni yerde yemek yiceksek tam bugday ekmegimi götürüyorum yanımda, zor valla bu şeker işi
Bizde düşünüyoruz yurtdışı ama bakalım inşallah olur.Bende sevmedimBeni Türkiye'de yaşayacaksam ege çağırıyor. Yoksa yurtdışına gideceğiz bakalım işler güçler ne durumda olursa.
Ay bende yaptıramam korkarımBen korkarım valla hamilelikte yaptiramamZaten bağışıklığımız düşük steril ortam oluyor genelde ama bir mikrop kalır o da gelir beni bulur kesin
Sen de şeker de vardı sanki dimi diyet yapıyorsan çok kilo almamışsındır. Şu andaki göbeğinden daha az olur. Zaten S bedeni yok, M olabilir sana büyük ihtimalleBen normalde hamile taytlarda s-m giyiyorum suanda bi ölceyim bakalım belimi
Bende hep erkek hissettim rüyamda da hep erkek gordum ama inatla kiz olsun diye deliriyordumSaglikla alin kucaginiza ben gecen hafta gittim doktor bacak arasi bos birsey goremedim dedi ama net kizda demedi bende hep erkek hossediyorum
Valla benim bi kizim var 12 yasinda bu ikinci bebis belkide erkek olmasini cok istedigim icin oyle hissediyorum kacinci haftada netlesti cinsiyetBende hep erkek hissettim rüyamda da hep erkek gordum ama inatla kiz olsun diye deliriyordum
Bende hep erkek hissettim rüyamda da hep erkek gordum ama inatla kiz olsun diye deliriyordum
Bu gece benimde karnım çok kaşınıyo deli gibi tırmalamak istiyorum ama catlar dıye kasıyamıyorum. Krem sürdüm nemlensn belli gecer diye
Hahaha eş adanalı olunca mecbur uğruyoruz.valla nasıl yaşadınız ya. Sevmiyorum hiç adanayı. Antalyadan daha sıcak daha nemli. Ama bu sene çok rahattım geçen sene havale geçirmiştim
Gerçekten mi? Klimasız duramam ama en azından ayarını düşük çalıştırırım olmazsa. Çünkü çok sıcak ve nemliMecbur kremle yagla nemlendirecegiz. Artık daha hızlı büyüyor Karnimiz da bebek de. Büyüme derisi geriyor. Yaz hamilesi olmak.zor yahuuu
Klimaya dikkat et cnm, gaz yapar, gaz da çok geriyor batiyor karinda
Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman
Evet 2 haftada 1e dustu. Gecen hafta gittim daha. 29unda giderim bir sonrakine. Ayni zamanlarda gitmis olucaz gibiBen de sızlama ve akıntı artması yok normal seyrinde gidiyorum. Belki habercisi olabilir ama bence de az daha beklesinn kontorllerin 2 haftada 1 e mi düştü ne zaman gitceksin??. Ben daha hiç nst filan da girmedim dönünce teee bu ayın son haftası gitmiş olcam. Suyum ne durumda fazla idi ona bakılması gerek..
Düşük ayar olsun en azindan cnm, ben istanbulda bile klimasiz duramıyorum normalde ama fanda felan aciyorum gaz yapmayın klima diye diyeGerçekten mi? Klimasız duramam ama en azından ayarını düşük çalıştırırım olmazsa. Çünkü çok sıcak ve nemli
Ben meme uclarini temizlemiyorum. Sutun geldigini meme ucunda kuruyan sutten anliyorum demek istedim. Insallah husnu kuruntu yapiyoruzdur. O benim huyum zaten. Sık sık yaparimBen hic hatirlamiyorum cocuklarda boyle seyleri tamam erken gelsin dedikde bu kadar erken degil gece kasilmalarim ve kramplarim cok oldu vajinada igne batar gibi ve dolgunluk oldu yatakta yatamadim, saga dön olmuyo sola don olmuyo gece gunduz karnim taş gibi .. uyuyamadim kalktim agridan uykusuzluktan iyi bi agladim.. bende temizliyorum meme ucunu rahat edemiyorum temizledikce sut akiyo psikolejim bozuldu bu ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?