2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım şimdi daha iyisindir mesajı ancak görebildim. Bal ve limon suyu karışımı gıcığa ve boğaz kurumasına iyi geliyor. İyilesmediysen bir de bunu dene. Bu hamileliğimde korona olunca gece yanımda ballı limonla yatıyordum

Demekki normalmiş bende diyorum doğuma az kaldı ondan bebek kokusu alıyorum her yerden ama benden süt akmıyor. Meme uçları kabuk onları çıkarmıyorum
Yok yok süt gelmese bile süt üretimi başladı memelerde. Banyoda siz farketmeseniz bile kolostrum yani ilk süt sızmaya başlamıştır. Sıcak suyla kanallar açılınca akıyordur mutlaka

Ben normalde hamile taytlarda s-m giyiyorum suanda bi ölceyim bakalım belimi

Ayyy bende sirff pamuklu bebe camasirindan başka giyemiyorum
Hacamatın tam zamanı ama hamilelikte riskli olabilir mi
Ben korkarım valla hamilelikte yaptiramam Zaten bağışıklığımız düşük steril ortam oluyor genelde ama bir mikrop kalır o da gelir beni bulur kesin

Geçmiş olsun canım, linkini atabilir misin nene camasirinin benim de genitalde var , enfeksiyon için fitil verdi mi sana doktor ?
Ben yıllardır tutku marka giyiyorum. %100 pamuk ve çok rahat. Marka olarak tutku diye aratirsan her yerde bulursun baya eski bir marka zaten. Tekrarlayan enfeksiyon mantar gibi şikayetlerin varsa tedavi edici de oluyor %100 pamuklu camaşırlar. Hamilelik külotlarına geçtim şimdi، markası ne bilmiyorum ilk gebeliğimden kalma ama onlar da pamuk.

Efil efil ay denize yakinsan git yüz bol bol mis gibi havuza girmeye cekiniyorum denizimizde yok ki girelim

Sağol canım inşallah
Evet ben o yüzden evden bi yere kıpırdamıyorum iş için dısarı cıkarsam yanıma süt meyve alıyorum ni yerde yemek yiceksek tam bugday ekmegimi götürüyorum yanımda, zor valla bu şeker işi
Uzun yolda yapamam ben bunları. 20 saatten fazla sürüyor yol. Neyse artık yarından itibaren ağlamalı sıkı bir diyete başlayacağım+ yürüyüş.
Bende sevmedim Beni Türkiye'de yaşayacaksam ege çağırıyor. Yoksa yurtdışına gideceğiz bakalım işler güçler ne durumda olursa.
Bizde düşünüyoruz yurtdışı ama bakalım inşallah olur.

Ben normalde hamile taytlarda s-m giyiyorum suanda bi ölceyim bakalım belimi
Sen de şeker de vardı sanki dimi diyet yapıyorsan çok kilo almamışsındır. Şu andaki göbeğinden daha az olur. Zaten S bedeni yok, M olabilir sana büyük ihtimalle

Kızlar benim yolculuk yaklaştı 24 ünde İstanbul'da olacağız inşallah Buralara pek bakamıyorum, harıl harıl evde işlerle uğraşıyorum. Varisler şişmesin diye yata kalka yapıyorum ama yine de yoruldum valla Yattıkça da alışveriş işini tamamladım gibi. Ekonomistler Temmuz ve Ağustosta döviz iyice artacak dolayısıyla herşey daha da zamlanacak diyorlar ben de kredi kartini kökledim İndirim buldum, eşimin ağustostaki doğum günü hediyesini bile aldım Sizin de alacağınız şeyler varsa ertelemeyin canlarım. Bazı ürünleri alıyorum bir bakiyorum kargo evrene kadar yine zamlanmış

Saglikla alin kucaginiza ben gecen hafta gittim doktor bacak arasi bos birsey goremedim dedi ama net kizda demedi bende hep erkek hossediyorum
Bende hep erkek hissettim rüyamda da hep erkek gordum ama inatla kiz olsun diye deliriyordum

Eveeeet bir isim sorusuyla karşınızdayım

Hale Deniz mi Hale Miray mı?

Ben teee cinsiyeti belli olmadığı zamandan beri Deniz istiyorum ama eşim hiç beğenmedi baştan beri o yüzden tek Deniz ismini kabul etmiyordu yanına bir isim de koyacağız dedik. Ben de Miray Deniz dedim bence çok da süper oldu ama şimdi de ya Miray ya Deniz diyor.
Kendi de niyahet doğurmama 5 kala Hale'yi önerdi, ben de beğendim Hale'yi.
İşin ilginç tarafı Deniz'i benim ailemde de benden başka beğenen yok. Çocuğa benden başka kimse Deniz demeyebilir Yengem "onlar Hale desin biz Deniz deriz" demiş ama dayım, öz dayım "ben Deniz demem Hale derim" demiş anneme

Bu gece benimde karnım çok kaşınıyo deli gibi tırmalamak istiyorum ama catlar dıye kasıyamıyorum. Krem sürdüm nemlensn belli gecer diye

Mecbur kremle yagla nemlendirecegiz. Artık daha hızlı büyüyor Karnimiz da bebek de. Büyüme derisi geriyor. Yaz hamilesi olmak.zor yahuuu

Hahaha eş adanalı olunca mecbur uğruyoruz. valla nasıl yaşadınız ya. Sevmiyorum hiç adanayı. Antalyadan daha sıcak daha nemli. Ama bu sene çok rahattım geçen sene havale geçirmiştim

Klimaya dikkat et cnm, gaz yapar, gaz da çok geriyor batiyor karinda

Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman

Mecbur kremle yagla nemlendirecegiz. Artık daha hızlı büyüyor Karnimiz da bebek de. Büyüme derisi geriyor. Yaz hamilesi olmak.zor yahuuu

Klimaya dikkat et cnm, gaz yapar, gaz da çok geriyor batiyor karinda
Gerçekten mi? Klimasız duramam ama en azından ayarını düşük çalıştırırım olmazsa. Çünkü çok sıcak ve nemli

Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman

ben büyük oğlumda ergenliğe kadar kalsın kendi ne zaman isterse o zaman sünnet olsun modundaydim
ama oğlanın pipisinin ucunda hafif kapalılık vardi. tahriş olmuştu. çocuk doktoru sünnet ettirin dedi. tam 3 aylıkken yaptırdık. eski usul dikişli oldu sünneti.
bu bebek de doğsun durumuna göre erken yaptirabiliriz ama 3 aydan önce yine yaptırmam sanırım.

Evet 2 haftada 1e dustu. Gecen hafta gittim daha. 29unda giderim bir sonrakine. Ayni zamanlarda gitmis olucaz gibi

Gerçekten mi? Klimasız duramam ama en azından ayarını düşük çalıştırırım olmazsa. Çünkü çok sıcak ve nemli
Düşük ayar olsun en azindan cnm, ben istanbulda bile klimasiz duramıyorum normalde ama fanda felan aciyorum gaz yapmayın klima diye diye

Ben meme uclarini temizlemiyorum. Sutun geldigini meme ucunda kuruyan sutten anliyorum demek istedim. Insallah husnu kuruntu yapiyoruzdur. O benim huyum zaten. Sık sık yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…