2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sag ol. Dun gece ilk defa uyuyabildim diyebilirim. Giciklaninca yine yarim saat krize giriyorum. Bal limon, nane, zencefil hep tezgahta. Papatya cayi iciyordum ama biraktim su an icin dedim Allah korusun iyulesicem diye bu kadar caydan sonra dogumu da baslatiriz yanlislikla.

Gerçekten mi? Klimasız duramam ama en azından ayarını düşük çalıştırırım olmazsa. Çünkü çok sıcak ve nemli
Soguk ayari degil de varsa nem ayarini da acabilirsin. Ben de klimada hemen hasta oluyorum. Olsa bi turlu olmasa bi turlu. Bakalim nasil gececek bu yaz.

Denizden yuzmekten geliyorum. 3. Kez gittik. Dedim onunuzdeki 4 hafta her firsatta gitmeliyiz. Sonra dogum olunca 6 hafta yuzemiyorsun zaten yuzebilsen minicik bebegi sahile suruklemek istemiyorsun. Eylul sonu sezonu kapatmaya girerim artik en son

Ben meme uclarini temizlemiyorum. Sutun geldigini meme ucunda kuruyan sutten anliyorum demek istedim. Insallah husnu kuruntu yapiyoruzdur. O benim huyum zaten. Sık sık yaparim
Anladim ben pek yapmazdim ama artik basladim bende galiba sonumuz hayir olsun..

sağol canım .

Düşük ayar olsun en azindan cnm, ben istanbulda bile klimasiz duramıyorum normalde ama fanda felan aciyorum gaz yapmayın klima diye diye
Tamam canım teşekkür ederim öyle yapayım o zaman. Bilmiyordum ben
Soguk ayari degil de varsa nem ayarini da acabilirsin. Ben de klimada hemen hasta oluyorum. Olsa bi turlu olmasa bi turlu. Bakalim nasil gececek bu yaz.
Valla öyle ayar var mı bilmiyorum gidince eşim bakar Bi. Aynen gerçekten öyle. İnşallah kolaylıkla atlatırız

Kızlar 33+5 teyim bugün bir sorum olacak benim dünden beri adet sancısından daha ağrılı sancılarım bar böyle giriyor 2 dakika çok sert sürüyor sonra hafiflemeye başlıyor. Ve dünden beri karnım 5 dakika 10 dakikada bir sertleşip gevşiyor nst de düzenli sancı çıktı ama 40 yazan yere kadar ulaşıyor dağ görüntü oluştu nst kağıdında aynı aralıklarla doktor çok büyük sancılar olmadığını söyledi ama biraz telaşlandım açılma vs yok. Sadece rahim ağzında kısalma var 32mm olmuş bu kadar böyle bir duru. Yaşayan oldumu. Nst kağıdı elimde yok ama benimkine benzeten bir tane nette buldum onu atıyorum

Eklentiler

• 7750C46E-23FC-49E3-8E2F-6BAE4D1DCC14.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 61
Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman
6 aydan önce tavsiye etmeyen doktorlar var. Psikolojik olarak da ya 2 yaş öncesi ya 6 yaş sonrası tavsiye ediliyor. Bence bezin içindeyken ve akli ermiyorken yaptırmak çok pratik oluyor. Bize doktorlar sünnet ettirin dediler yapışıklık mı ne vardı sünnet iyi gelir dediler. Ama ben Türkiye'ye gitmeyi bekledim 11 aylıktı.

Devlete gittim doktor bıçak parası istedi ben şok Ay dedim para vereceksem özelde yaptırırım. Annemin evine 5 dk mesafede bir hastane vardı fiyat sordum doktora vereceğim bıçak parasıyla aşağı yukarı aynı. Bir de devlette ellerini kollarını tutacaklardı, özelde hiç öyle olmadı.

Doktor uyku saatine denk getirin, derin uykudayken yapalım dedi. Sonra ilk iğneyi yaptıktan sonra biraz bekleyelim uyuşsun diğer iğneleri hissetmesin dedi gerçekten de oyuncakla oyaladık farketmedi bile diğer iğneleri. Bana bir oda verdiler burada yanına mi yatarsın emzirir misin nasıl rahat edersen uyut bebeği dediler. Uyurken doktor da rahat rahat ameliyat yaptı. Arabasına koyduk eve geldikten baya sonra uyandı. İlk çişini yaptıktan sonra 45 dk falan ağlayacak merak etmeyin demişlerdi. Yarım saat ağladı gerçekten ama sonrasında da pek sıkıntı çekmedik çok şükür.

Bebekken bu şekilde yapılınca hiç genel anesteziye gerek yok. Uyurken zaten hissetmiyor uyuşuk olduğu için. Kolunu bacağını tutup travma yapmaya da gerek yok. Hem de poposundan falan haraket edince doktorun eli bir kaysa Allah korusun.

Hamilelikte ıhlamur ve Melisa çayı da içilebiliyor aklında bulunsun. Corona olunca hamilelik ve çaylar konusunu baya araştırmıştım da melisaya alışkın değilsen uyku yapabilir dikkat et.

Uykusuz kalan hamişler uyuyamazsanız 1 bardak Melisa çayı için öncesinde bünyeniz alışkın değilse mışıl mışıl uyursunuz. Tadı da çok güzel. Cezayir'de çok içiliyor benim bünye bağışıklık kazandı artık işe yaramıyor.

Tek bildigim doktorlarin ciddiye almasi icin 100e vuruyor olmasi lazim nstde sancinin Ama sen onlara bakma tedbiri elden birakma baska doktora hastaneye git gerekirse. Nice dogum sancisi cekerken nstde cikmadigi icin eve gonderilen ama gercekten sanci ceken kadin girduk bu sitede. Tabi demiyorum dogum gelmistir, insallah oyle bir sey olmaz, zamaninda gelir ama demek istedigim her sanci nstde cikmayabiliyormus. Son olarak, rahim agzinin son haftalara dogru kisaldigini ve bunun da normal bir surec oldugunu duydum. Bence 3 hafta daha dayanir rahim agzi en az.

Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman
En iyisi 4. Aya kadar diye biliyorum. Ablam 4 aylık ikiz erkekleri geçen hafta sünnet ettiler bebekler hiç anlamadı ağlamadı normal gün gibi geçti günleri. Bende öyle düşünüyorum inşallah

YouTube ta video izlemiştim doğum sancısı daha karışık yoğun zikzaklar halinde oluyor, dağ gibi olanlar yalancı kasılmaymış. Bende de bi tane çıkmıştı. Linki bırakıyorum. Bence içini rahat tut canım

En iyisi 4. Aya kadar diye biliyorum. Ablam 4 aylık ikiz erkekleri geçen hafta sünnet ettiler bebekler hiç anlamadı ağlamadı normal gün gibi geçti günleri. Bende öyle düşünüyorum inşallah
Ben de 40'i çıkınca diye düşünüyorum ama bir aklım da yenidoğan sünneti yaptır diyor doktoruna soracağım hangisi daha uygunsa onu yaptırayım kendisi de ciste zorlanmaz

Benim kızim 2 aylıktı hareketliydi 8 aylıktı tutup yürüyordu o yüzden kesin oğlumda hareketli bir bebek olur 11 aya kadar geç olur diye düşünüyorum

Ben 40 'i çıkınca yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar sizce hastane çantasına 2 gecelik 1 pijama mı koyayım, 1 gecelik 2 pijama mı? Normalde hiç gecelik giyen bir insan değilim bacaklarım birbirine sürter rahatsız olurum ama doğumdan sonra gecelik daha mı rahat olur hangisini yedekliyim?

Kızlar saçma mı olacak soru bilmiyorum ama üzerime çay döküldü karnım yandı ama öyle çok değil kızarıklık var biraz çok kaynar değildi silverdin sürsem birşey olur mu karnıma da

Ben iki pijama bir gecelik aldım kuzum bende bacaklarım sürtüyor diye rahat edemeyenlerdenim elbise bile giydiğimde illa boxer giyeceğim altıma

ben bi gecelik iki pijama koydum. çıkışta giymek için bi esofman altı bi tişört koydum.
terlik almadım daha ben de. Tek eksiğim o kaldı çanta için. bide havlu koycam ilk doğumda da duş almıştım hastanede. iyi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…