Benim çalıştığım hastanedeki üroloji doktorum 40'i çıksın yapalım dediilk 20 gün onerilmiyor galiba bebekler acıyı hissedecek kadar sinirleri gelişmiş olmadığı için.
sen yine bi arastirirsin:)
inşallah kolay ve sorunsuz bi süreç olur:)
Benim çalıştığım hastanedeki üroloji doktorum 40'i çıksın yapalım dedibenim böbreklerde de kristaloidler ve taş olduğu için üroloji doktoruyla çok görüşüyorum ona yaptıracağım
Ben de başladım hazırlamaya birkaç eksik var onları alıp tamamlamaya çalışıyorum. Bence erken değil tam vakti ne olur ne olmazBugün bebeğimin kıtafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiriyoruz yarında hastane çantasını hazırlayacağız..
Erken mi bilmiyorum ama kendime hiç güvenemiyorum doğum konusunda sanki 40 haftadan önce gelecek gibi hissediyorum :)
Varmı hastane çantasını hazırlayan
Bende öyle düşünüyorum 4 temmuzda bir daha kontrolüm bakalım artık bende öyle düşündüm daha yüksek çıkardı dİyem ama baya yokluyor beni sancılar hareket ettirmiyor. Çok şiddetli değil ama sürekli var o korkutuyor beni. Yani sürekli devam etmesi 1 önce de sancım oluyordu ama gğnde 2 defa falan vuruyordu günlük hayatımı etkilemiyordu acaba psikolojik te olabilir mi diye düşünüyorumTek bildigim doktorlarin ciddiye almasi icin 100e vuruyor olmasi lazim nstde sancinin Ama sen onlara bakma tedbiri elden birakma baska doktora hastaneye git gerekirse. Nice dogum sancisi cekerken nstde cikmadigi icin eve gonderilen ama gercekten sanci ceken kadin girduk bu sitede. Tabi demiyorum dogum gelmistir, insallah oyle bir sey olmaz, zamaninda gelir ama demek istedigim her sanci nstde cikmayabiliyormus. Son olarak, rahim agzinin son haftalara dogru kisaldigini ve bunun da normal bir surec oldugunu duydum. Bence 3 hafta daha dayanir rahim agzi en az.
Evet bende izledim bu videoyu benim tek sıkıntım 20 dakikalık nstde 8 tane düzenli sancı o tepeciklerden oluşması bakalım ıstrahattayım artık. Suyum gelirse. Yada lekelenme falan olursa tekrar giderim doktoraYouTube ta video izlemiştim doğum sancısı daha karışık yoğun zikzaklar halinde oluyor, dağ gibi olanlar yalancı kasılmaymış. Bende de bi tane çıkmıştı. Linki bırakıyorum. Bence içini rahat tut canım
Bizde 34. Haftadayiz. Geçen hafta hazırladım bende tam bitirmedim sağlık bakım bez vs. Onlar kaldı izne ayrıldım.bu haftada kalanları tamamlicam. Benim sorumda şu hanımlar. Nst ye biz ne zaman girmeye basliyoruz henüz girmedim ben 30 Haziran a randevu a ldim hastaneden onzaman gidince mi alırlar randevular o zamana kadar hep doluBugün bebeğimin kıtafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiriyoruz yarında hastane çantasını hazırlayacağız..
Erken mi bilmiyorum ama kendime hiç güvenemiyorum doğum konusunda sanki 40 haftadan önce gelecek gibi hissediyorum :)
Varmı hastane çantasını hazırlayan
Ben 14te oğrendim eger kizsa 16ya kadar beklerler benceValla benim bi kizim var 12 yasinda bu ikinci bebis belkide erkek olmasini cok istedigim icin oyle hissediyorum kacinci haftada netlesti cinsiyet
Ilk oglumu 2 yasinda yaptirdim cok zorlandim hem psikolejik hemde bedenen .. buda nasip olursa erkek 40ı cıkmadan hemen yaptiricam cabuk iyilesiyor hem.. gorumcemde yaptirdi oglunda 1 haftayi bulmadi düzelmesi..Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman
Ben 1 2 aylıkken yaptırmayı planlıyorum inşallah. Hemen iyileşiyormus,Erkek bebek anneleri ya da erkek çocuk anneleri yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ya da çocuklarınızi ne zaman sünnet ettirdiniz hem bebek hem anne için en kolay zaman ne zaman
Aynen bende öyle düşünüyorum kısmet olursa inşallahBen 1 2 aylıkken yaptırmayı planlıyorum inşallah. Hemen iyileşiyormus,
Benim arkadaşım 40'i çıkınca yaptırdı bir gün sürdü ertesi günü iylesti canım cisiyle iylesmisti bende o yüzden erken yaptıracağım birde erkek çocuklarında yapışıklık oluyor çişini yaparken zorlanıyor gelişimi daha güzel oluyorIlk oglumu 2 yasinda yaptirdim cok zorlandim hem psikolejik hemde bedenen .. buda nasip olursa erkek 40ı cıkmadan hemen yaptiricam cabuk iyilesiyor hem.. gorumcemde yaptirdi oglunda 1 haftayi bulmadi düzelmesi..
Aminnnn inşallah canımhayırlısıyla yaptırın canım güvenip bildiğin doktor olması çok iyisana da geçmiş olsun şu an sıkıntı yok demi
Kızlar saçma mı olacak soru bilmiyorum ama üzerime çay döküldü karnım yandı ama öyle çok değil kızarıklık var biraz çok kaynar değildi silverdin sürsem birşey olur mu karnıma da
Aminnnn inşallah canımilk başlarda biraz sıkıntılıydim çok şükür geçti canım suyu çok içiyorum en az 4 lt içiyorum bazen gelip geçici ağrı vuruyor tekrar düzeliyor Rabbim kimseye vermesin çok kötü bir ağrı böbrek ağrısı
Aminnnn inşallah canım Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallahmaşallah canım. Allah sıkıntısız geçirmeyi nasip etsin. hamilelik yeterince yorucu zaten
agri kesici icilebiliyo mu peki böbrek ağrısı olunca
Aaa işte bunu merak ediyordum yaptiracak var mi sezeryanim iyileştiği hafta yaptırmak istiyorumIlk oglumu 40 i civarlarinda yaptirdim hic anlamadik bile. Bunu dogdugu hafta yaptrmayi dusunuyorum
Oglumda hic bilemedik cocugun pipisinin ici iltihaplanmis o yuzden cok zorlandi keske yapisiklik olsa iltihap mahfetti cocugu bundada ayni seyi yasamak istemem birde dikisli olmamisti bezde olmasina ragmen 1 ay surdu iyilesmesi canim o yuzden dikisli olmasinida istiyorum 1 haftalikken doktor muanesine gidiliyodu demi.. o sirada uroloji doktorumuz var onunla goruscem gerekli olani soyler yapar zaten kendisi cocuk doktorunada danisirim.Benim arkadaşım 40'i çıkınca yaptırdı bir gün sürdü ertesi günü iylesti canım cisiyle iylesmisti bende o yüzden erken yaptıracağım birde erkek çocuklarında yapışıklık oluyor çişini yaparken zorlanıyor gelişimi daha güzel oluyor
Ben aslinda hastaneden cikmadan yapilsin istiyorum ama dogum yaptigim hastane cok yuksek fiyat istiyo. Yine oglumu sunnet ettirdigim cerraha goturcem o yuzden iyi olursam hastane cikisi gider yaptirir doneriz eve. Yoksa o hafta yaptiririz diye dusunuyorum.Aaa işte bunu merak ediyordum yaptiracak var mi sezeryanim iyileştiği hafta yaptırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?